Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dohas 1/8 fināli: Švjonteka sagrauj Kolinsu, Gofa apspēlē Kvitovu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dohas 1/8 fināli: Švjonteka sagrauj Kolinsu, Gofa apspēlē Kvitovu
Koko Gofa. Foto: Jimmie48 / WTA

Kataras galvaspilsētā turpinās Dohas "WTA 500" turnīrs uz cietā seguma. Šodien risinājās astotdaļfināli, kas noslēdzās saskaņā ar bukmeikeru prognozēm.

# ASV otrā rakete Koko Gofa (WTA 6.) ar 6:3 un 7:6 uzvarēja Čehijas pirmo numuru Petru Kvitovu (WTA 13.), kura pieļāva divas nepiespiestās kļūdas taibreika izskaņā un zaudēja ar 6-8.

Šajā mačā amerikāniete izrādījās pārāka eisos (7 pret 2) un punktos pēc otrās serves (81% pret 65).


# 2022. gada Dohas turnīra čempione un tagadējā reitinga līdere Iga Švjonteka (Polija) ar 6:0 un 6:1 sagrāva ASV sesto raketi Danielu Kolinsu (WTA 42.), kura pirms dažām nedēļām pasaules rangā ieņēma 11. vietu.


# Kā jau ziņots, Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko šodien trešajā setā no 5:2 aizspēlējās līdz 5:7 un zaudēja pasaules ceturtajai rakete Džesikai Pegulai.

# Šodien tālāk tika arī Belinda Benčiča, Veronika Kudermetova, Marija Sakari, Beatrise Hadada-Maija un Karolīna Garsija.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com