Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Bjorkmans karjeru beidz ar zaudējumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bjorkmans karjeru beidz ar zaudējumu
Jonass Bjorkmans
Foto: AP

Ar zaudējumu ''Masters Cup'' dubultspēļu turnīra pēdējā grupas spēlē beigusies leģendārā Zviedrijas tenisista Jonasa Bjorkmana ilgā un panākumiem bagātā karjera.

Šodien ''Masters Cup'' grupu turnīrā pēdējā spēlē Bjorkmans pārī ar Zimbabves pārstāvi Kevinu Uljetu zaudēja poļu duetam Mariušam Firstenbergam un Marcinam Matkovskim ar 2:6, 6:1, 6:10. Šis zaudējums liedza Bjorkmanan un Uljetam iekļūt turnīrā pusfinālā.

36 gadus vecais Bjorkmans šogad vasarā, Vibldonas turnīra laikā, paziņoja, ka šī ir viņa pēdējā sezona. Profesionālajā tenisa apritē zviedrs pavadīja 17 gadus, izcīnot sešus vienspēļu un 54 dubultspēļu titulus. 1997. gadā Bjorkmans sasniedza karjeras augstāko pozīciju ATP rangā, ierindojoties ceturtajā vietā. Dubultspēļu rangā 2001. gada jūlijā tika sasniegta pirmā vietā. Zviedrijas izlases sastāvā Bjorkmans trīs reizes triumfējis Deivisa kausa izcīņā.

Jonass Bjorkmans par savām karjeras beigām: ''Garīgi šim brīdim biju gatavs. Protams, nav patīkami, ka mana karjera beidzās ar zaudējumu, jo biju cerējis tikt tālāk par grupu turnīru. Man ir bijusi lieliska karjera. Teniss sākumā man bija kā hobijs, bet nu ar to esmu nodarbojies pēdējos 17 gadus.''

Izmantotie resursi:
masters-cup.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-14 18:31, pirms 16 gadiem
Viens no retajiem dubultspēļu spēlētājiem, kura spēli man ir bauda skatīties.

     [+] [-]

, 2008-11-14 21:57, pirms 16 gadiem
get on your feet for this guy!!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-14 23:48, pirms 16 gadiem
Björki!!! Trūkst vārdu, lai izteiktu to, cik man žēl, ka Bjorkmans aiziet no tenisa. Bjorkmans/Mirnijs paliks mans mīļākais dubultspēļu pāris uz mūžiem. Tādi spēlētāji kā Bjorkmans ir one of a kind. Tāpat kā Fabriss Santoro.

Ja kādam interesē, tad šajos divos linkos ir statistisks apkopojums par Bjorkmana karjeru, kā arī interesantāko faktu kopsavilkums:

menstennisforums.com: MensTennisForums.com - View Single Post - The...
menstennisforums.com: MensTennisForums.com - View Single Post - The...

Izcila personība un lielisks spēlētājs. Man viņa ļoti pietrūks tenisa laukumā.

     [+] [-]

, 2008-11-15 14:08, pirms 16 gadiem
taaa ir ar legjendaam.. arii pietruukst vinja speeles..