Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Piesakies tenisa amatieru dubultspēļu turnīram Mix&Fiks

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šo svētdien 18.augustā Rīgā norisināsies tenisa amatieru dubultspēļu turnīrs Mix&Fiks, ko rīko Lielā Tenisa Amatieru Līga (LTAL) sadarbībā ar Babolat un korti Piesakies - dalībnieku skaits ir ierobežots.

Sacensības notiks 18.augustā no plkst. 14:00 korti tenisa laukumos (Stāmerienas iela 8, Rīga, aiz t/c Alfa). Dalībnieku skaits turnīrā ir ierobežots, kopā varēs piedalīties deviņi dueti.

Izspēles kārtība. Pirmajā riņķī komandas tiks sadalītas trīs grupās pa trīs katrā, izspēlējot maču katra ar katru. Pēc tam Pirmo vietu ieguvušās komandas veidos grupu par 1.-3.vietu, otrās vietas cīnīsies par 4.-6.vietu, bet trešās par 7.-9.pozīciju. Tādējādi katram duetam garantētas četras spēles. Viena spēle sastāvēs no viena pilna seta, kurš tiks spēlēts pēc vecās skaitīšanas sistēmas (ar vairāk/mazāk).

Dalības maksa - 15ls no katra spēlētāja, bet balvas dalībniekiem no tenisa inventāra veikala Babolat un korti Laiks solās būt silts un saulains, tāpēc piesakies un tiekamies kortos. Pieteikšanās sūtot sms - 22377544. Vairāk informācijas - Lielā Tenisa Amatieru līga

Neliels ieskats pagājušajās LTAL dubultspēļu sacensībās:

     [+] [-]

, 2013-08-14 15:56, pirms 11 gadiem
Vai Ernests jau pieteicies?