Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška spēlēs tikai dubultspēļu finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška spēlēs tikai dubultspēļu finālā
Andis Juška
Foto: www.dtfchallenger.dk

Ar mainīgām sekmēm Čehijā notiekošā "Future" tenisa turnīra pusfināla mačus aizvadījis latvietis Andis Juška. Vienspēļu pusfinālā viņš ar 3:6, 3:6 piekāpās mājiniekam Robinam Vikam, bet dubultspēlēs kopā ar Konstantīnu Kravčuku pārliecinoši uzvarēja.

Čehijas mazpilsētā Fridlantā pie Ostrovicas šonedēļ notiek "Future" tenisa turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Latviju tajā pārstāv Andis Juška, kuru varēja uzskatīt par favorītu kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Vienspēļu turnīrā Andis gan nebija izlikto sportistu vidū, tomēr ļoti labi cīnījās līdz pat pusfinālam, visus mačus uzvarot divos setos.

Šodien pusfinālā pretiniekos bija mājinieks Robins Viks. Lai gan ATP rangā viņš atkritis uz tālo 667. vietu, tomēr vēl 2006. gadā viņš bija ATP ranga 57.pozīcijā, kas Andim vieglu cīņu nesolīja. Kā izrādījās, tad Viks šim turnīram bija sagatavojies patiešām labi, jo Latvijas tenisistu apspēlēja gana viegli – 6:3, 6:3. Līdz ar to vienspēļu rangā Juška nopelnīja sešus punktus.

Labāk Andim sekmējās dubultspēļu pusfinālā, kur kopā ar Konstantīnu Kravčuku ļoti viegli tika galā ar čehiem Janu Mertlu un Filipu Cemanu – 6:3, 6:1. Finālā viņu oponenti būs Lielbritānijas sportisti Kolins Flemings un Džonatans Marejs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-12-13 22:13, pirms 15 gadiem
No sākuma domāju, ka atteicies spēlēt vienspēļu finālā!