Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ukrainiete Curenko skaidro atteikšanos spēlēt pret neitrālo tenisisti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ukrainiete Curenko skaidro atteikšanos spēlēt pret neitrālo tenisisti
Ļesja Curenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Kalifornijas dienvidu mazpilsētā Indianvelsā risinās "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Ukrainas tenisiste Ļesja Curenko (WTA 95.) "personīgu iemeslu" dēļ atteicās no trešās kārtas cīņas pret Arinu Sabaļenku (WTA 2.), izraisot jautājumus. Pirmais gadījums, kad politisku apsvērumu dēļ tenisiste atteikusies spēlēt pret neitrālo spēlētāju? Ukrainiete skaidro situāciju.

Veselības problēmu dēļ Curenko visai regulāri atsakās no cīņas (pirms starta vai mača laikā), bet šoreiz jautājumus raisīja "personīgie iemesli" pirms spēles pret tā saucamo neitrālo sportisti.

"Oficiāli tika ierakstīts "personīgi iemesli", bet faktiski tās ir problēmas ar elpošanu un var teikt, ka histērija," skaidro Ļesja Curenko. "Iemesls bija panikas lēkme."

"Pirms dažām dienām man bija saruna ar WTA vadītāju Stīvu Saimonu. Un es biju absolūti šokēta pēc tā, ko dzirdēju," atklāj Ukrainas tenisiste. "Viņš man teica, ka pats neatbalsta karu. Ja spēlētājas no Krievijas un Baltkrievijas to atbalsta, tad tas ir tikai viņu personīgais viedoklis. Teica, ka man nav jāuztraucas par viņu viedokli. Tajā pašā laikā viņš atzina - ja viņš būtu manā vietā, tad justos drausmīgi. Bez tam viņš pauda pārliecību, ka krievu un baltkrievu sportisti atgriezīsies olimpiskajās spēlēs [neitrālajā statusā]. Atbildot uz manu jautājumu, vai viņš saprot, ka to man saka brīdī, kad manā valstī ir Krievijas agresijas aktīvā fāze, viņš teica, ka jā."

"Biju absolūti šokēta pēc tādas sarunas. Jau otrās kārtas mačā [2:6, 6:2 un 6:2 pret Donnu Vekiču] bija neticami grūti spēlēt un grūti saņemties arī uz trešās kārtas spēli. Kad pienāca laiks doties laukumā, man sākās panikas lēkme, līdz ar to vienkārši nevarēju tur iziet. Ļoti ceru, ka varēšu visu to informāciju sagremot un būšu gatava uz nākamo turnīru," saka ukrainiete.

Izmantotie resursi:
btu.org.ua

  -2 [+] [-]

, 2023-03-13 23:55, pirms gada
Cerams, būs sekotājas. Lai vatenes priecājas par W/O un WTA zaudē skatītājus, sponsorus.

     [+] [-]

, 2023-03-14 00:45, pirms gada
nicks rakstīja: Cerams, būs sekotājas. Lai vatenes priecājas par W/O un WTA zaudē skatītājus, sponsorus.
Sekotājas, kuras ies parunāties ar Saimonu un pēc tam kritīs panikā? Rakstu vismaz izlasīji?

Kāds zinātājs varbūt var pastāstīt, kas tās par regulārajām veselības problēmām Curenko?

  +6 [+] [-]

, 2023-03-14 03:16, pirms gada
Krievijas sportistiem nav vietas cilveku sporta.Gadus 10,

  -2 [+] [-]

, 2023-03-14 08:35, pirms gada
Izskatās ka šī pati taisa lielo drāmu un cenšās padarīt sevi par upuri. Ja tu izstājies 9 no 18 turnīriem šādu psiholoģisku iemeslu dēl, varbūt jāpaņem pauze no tenisa.

  -1 [+] [-]

, 2023-03-14 09:54, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Sekotājas, kuras ies parunāties ar Saimonu un pēc tam kritīs panikā? Rakstu vismaz izlasīji?

Kāds zinātājs varbūt var pastāstīt, kas tās par regulārajām veselības problēmām Curenko?
Pieņemsim, ka esi rīdzinieks un Rīga izskatās līdzīgi Bahmutai, tu dzīvo Marokā teltī. Ko teiksi?

     [+] [-]

, 2023-03-22 01:02, pirms gada
Tipiska hohlene.