Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns zaudē finālmačā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns zaudē finālmačā
Adrians Žguns

Latvijas tenisistam Adrianam Žgunam tomēr nav izdevies tikt pie sava pirmā "Future" tenisa turnīra titula. Šodien Meksikas pilsētas Toreonas-Koahuljas turnīra finālā Andrians ar 3:6, 6:7(4) piekāpās amerikānim Metjū Robertsam.

Turnīru uzsācis no kvalifikācijas, 26 gadus vecais Žguns krāja vienu uzvaru pēc otras arī pamatturnīrā, sasniedzot savus karjeras labākos panākumus. Pusfinālā viņam izdevās apspēlēt vienu no pašreizējiem junioru tenisa līderiem Cesaru Ramiresu no Meksikas, bet finālā spēkojās ar amerikāni Metjū Robertsu, kurš ATP rangā atrodas krietni augstāk nekā Latvijas sportists.

Arī finālā Latvijas sportists labi pacīnījās, taču zaudēja divos setos 3:6, 6:7(4). Nopelnītie 12 reitinga punkti pašlaik Floridā dzīvojošajam liepājniekam ļaus krietni pakāpties rangā 20. oktobrī, kas nākamajos turnīros, iespējams, ļaus uzsākt jau cīņas no pamatturnīriem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-12 23:06, pirms 16 gadiem
nu žēl puiša
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-13 07:55, pirms 16 gadiem
Klau, deram e-sportā vairs nekad nebuus zinju par shito chali?