Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juškam pirmais panākums Dānijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam pirmais panākums Dānijā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Dānijas pilsētas Koldingas "Challenger" tenisa turnīra kvalifikāciju sekmīgi uzsācis Andis Juška, kurš divu setu spēlē ar 6:3, 6:4 uzveica amerikāni Deividu Martinu. Iekļūšanai pamatturnīrā gan vajadzēs vēl divas uzvaras.

Koldingas (Dānija) „Challenger” turnīrā ar balvu fondu 42 500 eiro Latvijas tenisistam Andim Juškam bija jāsāk no kvalifikācijas, taču šoreiz bija diezgan paveicies ar izlozi – lai to pārvarētu jāpieveic sava līmeņa sportisti. Pirmajā kārtā pretiniekos bija pieredzējušais amerikānis Deivids Martins, kurš ATP vienspēļu rangā neatrodas, taču ir labs dubultspēļu speciālists, šobrīd rangā ieņemot 54. vietu. Īpašas problēmas ar viņa apspēlēšanu Andim neradās – 6:3, 6:4.

Otrajā kārtā Juškas pretinieks būs cits pieredzes bagāts tenisists – šveicietis Marko Čiudinelli. Lai arī viņš šobrīd ATP rangā neatrodas, tomēr savulaik bijis pat 129. vietā. Pirmajā kārtā šveicietis apspēlēja ar 8. numuru izlikto sportistu, tamdēļ par zemu viņu novērtēt nedrīkst.

Izmantotie resursi:
atptennis.com