Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs sasniedz dubultspēļu finālu Itālijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs sasniedz dubultspēļu finālu Itālijā
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar mājinieku Valteru Trusendi šodien iekļuvis Itālijas pilsētas Bari "Future" dubultspēļu turnīra finālā, kur rīt tiksies ar turnīra galvenajiem favorītiem.

Atgādinām, ka šajā nedēļā Deniss Pavlovs spēlē "Future" turnīrā Itālijas pilsētā Bari. Turnīra kopējais balvu fonds ir 15 000 ASV dolāru, bet Pavlovs tajā bija starp favorītiem kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Vienspēļu turnīrā ar 3. numuru izliktā tenisista lomu gan neizdevās apliecināt, jo jau pirmajā kārtā nācās zaudēt, bet dubultspēlēs sekmējas labāk.

Denisa pārinieks turnīrā ir mājinieks Valters Trusendi, bet viņu duets ir izlikts ar 2. numuru. Pirmo kārtu tas deva brīvu, bet vakar ceturtdaļfinālā ar 6:4, 6:1 tika apspēlēti divi Itālijas sportisti Džakomo Oradini un Matiass Volfs. Šodien pusfinālā Pavlovs un Trusendi tikās ar vēl vienu mājinieku duetu Daniele Džordžini un Simone Vagnoci, un arī šoreiz guva uzvaru divos setos – 6:3, 7:6(1).

Turnīra fināls tiks aizvadīts jau rīt, un tajā Pavlova un Trusendi pretinieki būs nu jau kārtējie Itālijas tenisisti – ar 1. numuru izliktie Fabio Kolandželo un Marko Krunjola.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-02-12 22:43, pirms 15 gadiem
No raksta:
"Turnīra fināls tiks aizvadīts jau rīt, un tajā Gulbja un Trusendi pretinieki būs nu jau kārtējie Itālijas tenisisti – ar 1. numuru izliktie Fabio Kolandželo un Marko Krunjola."
Vai nav kas jāpalabo?

     [+] [-]

, 2009-02-12 23:06, pirms 15 gadiem
un kuri tad bija favoriti? no raksta sakuma sapratu, ka Pavlovs & co...

     [+] [-]

, 2009-02-13 01:26, pirms 15 gadiem
sarauj!!!!