Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Pavlovam uzvaras dubultspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Pavlovam uzvaras dubultspēlēs
Līga Dekmeijere

Divi Latvijas tenisisti Līga Dekmeijere un Deniss Pavlovs divus dažādus tenisa dubultspēļu turnīrus iesākuši ar panākumiem. Gan Līga, gan Deniss ar saviem pāriniekiem turnīros izlikti ar 2. numuru.

Dekmeijere pēc starta "Australian Open" šonedēļ aizvada pirmo turnīru ASV. Midlendas ITF 75 000 turnīrā "Dow Corning Tennis Classic" viņā startē tikai dubultspēlēs, kur kopā ar amerikānieti Mašonu Vašingtonu ir izliktas ar 2. numuru. Pirmajā kārtā viņām pretiniekos bija Vācijas un Horvātijas duets Vanesa Henke un Darja Juraka. Lielas problēmas Dekmeijerei un Vašingtonai pirmajā kārtā neradās – uzvara ar 6:3, 6:4. Otrajā kārtā viņu pretinieces būs Taivānas un Francijas duets – Kaja-Čena Čanga un Stefānija Foreca.

Tikmēr Deniss Pavlovs startē "Future" turnīrā Itālijas pilsētā Bari. Jau ziņojām, ka vienspēlēs viņš cieta fiasko jau pirmajā kārtā, bet dubultspēlēs spēlē kopā ar mājinieku Valters Trusendi. Pirmā kārta viņiem bija brīva, bet vakar ceturtdaļfinālā ar 6:4, 6:1 tika apspēlēti divi Itālijas sportisti Džakomo Oradini un Matiass Volfs. Šodien pusfinālā Pavlovs un Trusendi spēlēs pret vēl vienu mājinieku duetu Daniele Džorģini un Simone Vagnoci.

Izmantotie resursi:
usta.com
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-02-13 01:19, pirms 15 gadiem
Cerēsim, ka abi būs finālā!