Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Otrā kārta Žgunam par smagu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Otrā kārta Žgunam par smagu
Adrians Žguns

Latvijas tenisistam Adrianam Žgunam nav izdevies kvalificēties Ekvadorā notiekošā "Challenger" turnīra pamatsacensībām. Otrajā kvalifikācijas kārtā viņš ar 3:6, 6:7(3) piekāpās rangā krietni augstāk esošajam čeham Adamam Velmelkam.

2009. gada sezonu Adrians Žguns (ATP 804.) iesāka ar "Challenger" turnīru Ekvadoras pilsētā Salinasā (balvu fonds 35 000ASV dolāru). Diezgan loģiski, ka sacensības Adrianam bija jāsāk no kvalifikācijas, bet pirmajā kārtā ar izlozi paveicās. Pretiniekos tika 16 gadus vecais mājinieku talants Djego Akosta, kuru Žguns apspēlēja vienos vārtos - 6:1, 6:1.

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Vakardienas pretinieks otrajā sacensību kārtā jau bija krietni nopietnāks un pieredzējušāks šāda līmeņa sacensībās – ATP ranga 355. vietas īpašnieks Adams Vejmelka no Čehijas. Lai arī spēle bija diezgan līdzīga, tomēr uzvara tika čeham – 6:3, 7:6(3). Tā kā dubultspēļu turnīrā Adrians nestartē, tad cīņas Ekvadorā viņam beigušās bez reitinga punktu iegūšanas, tomēr jau tas, ka Adrians sper soli augstāk (lasi no "Future" uz "Challenger") ir laba zīme.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com