Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs sāk ar panākumu vienspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs sāk ar panākumu vienspēlēs
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs Limas (Peru) "Future" tenisa turnīru uzsācis ar pārliecinošu uzvaru vienspēļu pirmajā kārtā. Savam pretiniekam Huanam Pedro Terresam viņš ļāva uzvarēt vien četros geimos - 6:1, 6:3.

Pēc trīs nedēļu spēlēšanas Čīlē Deniss Pavlovs jau otro nedēļu startē Peru galvaspilsētas Limas „Future” tenisa turnīros, kuri ir apjomīgāki pēc balvu fonda nekā Čīlē (10 000 ASV dolāru vietā 15 000). Arī iegūstamo reitinga punktu daudzums tajos ir prāvāks.

Gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīrā Deniss ir favorītu vidū. Vienspēlēs viņš šajā turnīrā izlikts ar 5. numuru un savu pirmo spēli jau aizvadījis. Tajā viegli izdevās tikt galā ar mājinieku Huanu Pedro Torresu (ATP 1183.), kuram dalību pamatturnīrā garantēja wild-card - 6:1, 6:3. Otrajā kārtā mūsu tenisista pretinieks būs vēl viens peruānis Francisko Karbahals, kurš ATP rangā ieņem vēl zemāku vietu – 1369. (arī wild-card).

Dubultspēlēs Pavlovs centīsies tikt jau pie devītā titula šajā gadā un to atkal darīs kopā ar rumāni Katalinu Gardu. Viņi atkal ir turnīra galvenie favorīti, bet pirmajā kārtā spēlēs pret Argentīnas un Peru duetu – Fakundo Banjiss un Serhio Galdoss.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-11-11 20:09, pirms 15 gadiem
cik ilgi Deniss domā burzīties pa tik nenopietniem turnīriem?