Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Televīzija: Gulbim ir lielāks atbalsts nekā Apsītim, kandidējot uz LTS pārņemšanu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Televīzija: Gulbim ir lielāks atbalsts nekā Apsītim, kandidējot uz LTS pārņemšanu
Ernests Gulbis un Mārcis Apsītis. Foto: LTV1

Latvijas Tenisa savienības (LTS) prezidenta vēlēšanās lielākas izredzes ir Ernestam Gulbim, liecina LTV1 rīcībā esošā informācija.

Kā jau ziņots, 16.-17. septembrī Latvijas vīriešu tenisa izlase ar Gulbi priekšgalā cīnīsies pret Dominikānas Republikas valstsvienību.

16. septembrī notiks Latvijas Tenisa savienības biedru kopsapulce. Uz organizācijas prezidenta amatu kandidēs Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis un arhitekts Mārcis Apsītis, kurš 14 gadus ir Diplomātu tenisa kluba vadītājs. Sporta likuma grozījumu dēļ ilggadējais tenisa savienības prezidents Juris Savickis pametīs savu posteni.

Pēc Latvijas Televīzijas rīcībā esošās informācijas, lielāks biedru atbalsts pašlaik ir Gulbja kandidatūrai, taču nedēļas laikā vēl var notikt dažādi pārsteigumi.

Apsītis nav izmantojis iespēju sniegt savu komentāru Latvijas Televīzijai, taču tenisa sabiedrībai sagatavotajā prezentācijā prezidenta amata kandidāts akcentē caurspīdīguma nepieciešamību, Lielupes tenisa centra attīstīšanu un atbalstu jauniem tenisa paveidiem, kā arī amatieru un veterānu kustībai, tāpat īpaša uzmanība tiktu pievērsta perspektīvāko treneru stimulēšanai.

Gulbja ievēlēšanas gadījumā, visticamāk, kopsapulcē tiks piedāvātas izmaiņas gan valdes locekļu skaitam, to ievērojami samazinot, gan sastāvam. Tāpat tenisa savienībai varētu mainīties arī ģenerālsekretārs - Konstantīnu Zasjadko amatā varētu nomainīt kāds augstu amatu ieņemošs sporta funkcionārs.

Izmantotie resursi:


LTV1 Sporta ziņas / ltv.lsm.lv

  +5 [+] [-]

, 2022-09-11 16:26, pirms 2 gadiem
Plašākai sabiedrībai nezināmais Apsītis nevēlējās komentēt savu pozīciju sabiedriskajā televīzijā... Neveiksmīgs gājiens no PR aspekta. Varbūt saprot, ka nav reālu cerību konkurēt ar Gulbi?

  +2 [+] [-]

, 2022-09-11 17:20, pirms 2 gadiem
@Janka Adekumpo
Mārci, Mārci! Inkognito režīmā par konkurentiem uz amatu nevajag sprēgāt. Varēji publiski sabiedriskajā TV izteikties, bija visas iespējas.

  +3 [+] [-]

, 2022-09-11 17:31, pirms 2 gadiem
Kas tas par Āpsīti?!

  +3 [+] [-]

, 2022-09-11 18:17, pirms 2 gadiem
arhitekts Mārcis Apsītis
Ar šito visam būtu jābeidzas.
Nu cik var līst šitādi katri visās federācijās sporta

  +1 [+] [-]

, 2022-09-11 19:49, pirms 2 gadiem
Kas ir Apsītis ??

  +1 [+] [-]

, 2022-09-11 20:09, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Kas ir Apsītis ??
Kaut kāds apsities čalis...

     [+] [-]

, 2022-09-12 09:15, pirms 2 gadiem
blakn rakstīja: Plašākai sabiedrībai nezināmais Apsītis nevēlējās komentēt savu pozīciju sabiedriskajā televīzijā... Neveiksmīgs gājiens no PR aspekta. Varbūt saprot, ka nav reālu cerību konkurēt ar Gulbi?
viņam vairāk vajag federācijas biedru atbalstu. PR gājiens varbūt arī nav veiksmīgs, bet tas maz izšķir šajā gadījumā.

     [+] [-]

, 2022-09-12 15:18, pirms 2 gadiem
Tikai Gulbis!!!
kās vel ĀPSĪTIS?