Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Džokovičs: "Man paveicās, ka paliku pasaules ranga pirmais numurs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Džokovičs: "Man paveicās, ka paliku pasaules ranga pirmais numurs"
Novaks Džokovičs. Foto: AP/Scanpix

Serbijas tenisa leģenda Novaks Džokovičs informē, ka būt par pirmo numuru ir augstākais sasniegums šajā sporta veidā. Pēc ilgās pauzes serbam būs vajadzīgs kāds laiks, lai atgūtu savu spēli.

Atgādinām, ka nevakcinēšanās dēļ Novaks Džokovičs gada sākumā nevarēja piedalīties "Australian Open", bet pēc tam netika uz svarīgiem mačiem Indianvelsā un Maiami.

Gada pirmie mēneši serbam izvērtās smagi. "Jā, to nevar aizmirst - tas vienkārši nav iespējams. Bet to var pieņemt un doties tālāk. Esmu bijis daudzās situācijās laukumā un ārpus tā, taču šogad piedzīvotais manā dzīvē un karjerā bija pirmoreiz. Tas noteikti atstāja pēdas mentāli un emocionāli. Nezinu, cik ilgi tas būs ar mani," stāsta Serbijas tenisa leģenda. "Man pietrūkst sacensību. Joprojām ir motivācija būt tūrē, sacensties ar jaunākiem puišiem un kopā ar pasaules labākajiem spēlētājiem cīnīties par lielākajiem tituliem. Pēdējie četri pieci mēneši man bija izaicinājums mentāli un emocionāli, bet centīšos to atstāt aiz muguras un doties uz priekšu."

34 gadus vecais tenisists nepiedalījās nozīmīgos turnīros un uz dažām nedēļām zaudēja pasaules pirmās raketes statusu, taču 21. martā viņš atgriezās līdera godā un tagad krievu Daniilu Medvedevu apsteidz par nieka desmit punktiem. "Negaidīju, ka palikšu ranga pirmais numurs, nespēlējot turnīros šogad. Domāju, ka man ir paveicies, pieņemu to. Būt par pirmo numuru ir augstākais sasniegums šajā sporta veidā, tāpēc centīšos saglabāt savu pozīciju, cik vien iespējams," atzīst Džokovičs.

"ATP Masters 1000 Monte Carlo" turnīrā serbu tenisists sāks ar otro kārtu, kur pretī stāsies Spānijas pārstāvis Alehandro Davidovičs-Fokina. "Esmu ļoti priecīgs būt šeit. Monako ir manas mājās jau vairāk nekā desmit gadus, te dzimuši abi mani bērni, tāpēc šī ir īpaša vieta manā sirdī. Šajos laukumos esmu pavadījis daudz laika. Ar nepacietību gaidīju brīdi, kad atkal sacentīšos, un Monako ir labākā vieta, kur atsākt spēlēt," atklāj Novaks Džokovičs. "Saprotu, ka šīs nedēļas sākumā varbūt nebūšu savā labākajā formā. Joprojām "testēju savu dzinēju", tā teikt, un veidoju savu spēli, tāpēc būs vajadzīgs kāds laiks un daži mači, lai atgrieztos ritmā un atgūtu vajadzīgo konkurētspēju."

Kā jau ziņots, pasaules ranga ekslīderis norādīja uz Džokoviča stulbumu, izvairoties no vakcinācijas pret Covid-19.

Izmantotie resursi:
twitter.com/ozmo_sasa
Sportclub / telegraf.rs
atptour.com

  +2 [+] [-]

, 2022-04-11 18:35, pirms 2 gadiem
Izcils sportists. Izcils Cilvēks, ar lielo burtu!

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 18:45, pirms 2 gadiem
...starp citu, esiet dzirdējuši, gan jau ka nē, ka Maiami turnīrā veselības problēmu, pārsvarā sirds dēļ netika pabeigtas 15 !!!! spēles... personīgi pārbaudīju sieviešu turnīrā bija 9 nepabeigtas spēles un vēl kādas 5-6, kurās pēdējā setā bija 6-0... Lūk rezultāts kovididioti... Novaks malacis!

  -2 [+] [-]

, 2022-04-11 18:53, pirms 2 gadiem
Ulllis rakstīja: ...starp citu, esiet dzirdējuši, gan jau ka nē, ka Maiami turnīrā veselības problēmu, pārsvarā sirds dēļ netika pabeigtas 15 !!!! spēles... personīgi pārbaudīju sieviešu turnīrā bija 9 nepabeigtas spēles un vēl kādas 5-6, kurās pēdējā setā bija 6-0... Lūk rezultāts kovididioti... Novaks malacis!
Tev ir kāds avots, kur ir pierādīta saikne ar vakcīnu?

Šeit min citus iemeslus:

https://www.aap.com.au/factcheck/mi...

  -1 [+] [-]

, 2022-04-11 19:00, pirms 2 gadiem
...pastāsti par kādu citu turnīru, ku tik daudz nepabeigtu spēļu... varbūt 1-3 un pārsvarā kāju vai roku dēļ...

  -4 [+] [-]

, 2022-04-11 19:10, pirms 2 gadiem
Ulllis rakstīja: ...pastāsti par kādu citu turnīru, ku tik daudz nepabeigtu spēļu... varbūt 1-3 un pārsvarā kāju vai roku dēļ...
piekrītu, ka daudz, bet tad arī vakcīnu dēļ būtu jābūt vairāk šādiem gadījumiem citos turnīros. Par to arī nedzird.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2022-04-11 19:36, pirms 2 gadiem
...nu šobrīd, kad ir tik daudz statistikas un pētījumu, ar duršanos galīgi nevajadzētu lielīties - absolūts neizglītotības vai spītīgā tupuma rādītājs... katrs dūriens - tuvāk nāvītei...

     [+] [-]

, 2022-04-11 20:05, pirms 2 gadiem
Džeks ar mugurkaulu!

  -2 [+] [-]

, 2022-04-11 20:17, pirms 2 gadiem
Ulllis rakstīja: ...starp citu, esiet dzirdējuši, gan jau ka nē, ka Maiami turnīrā veselības problēmu, pārsvarā sirds dēļ netika pabeigtas 15 !!!! spēles... personīgi pārbaudīju sieviešu turnīrā bija 9 nepabeigtas spēles un vēl kādas 5-6, kurās pēdējā setā bija 6-0... Lūk rezultāts kovididioti... Novaks malacis!
tu taču esi slims hahaha

  -1 [+] [-]

, 2022-04-11 20:56, pirms 2 gadiem
Man liekas Džokovičs no garlaicības ātrāk atstiepsies nekā kāds no potes, ja vispār smuki šādi runāt.

Izcils sportists, bet sagrāva savu iespaidu, kad sapinās melos un savas stūrgalvības pēc izšķīrās par labu savai pārliecībai nevis sportiskajām interesēm.

Nodaļām vēl tik pie māla titula tagad jātiek.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 22:10, pirms 2 gadiem
leonardoab!
Lūdzu, nejauciet stūrgalvību un pārliecību vienā podā! Nekas labs tur nesanāk!
P.s. Un ja liekas,tad var sasisties!

  -1 [+] [-]

, 2022-04-11 22:11, pirms 2 gadiem
Par muļķību ir jāmaksā.
Vienmēr un visur

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 22:47, pirms 2 gadiem
Nepareiza pārliecība vai stūrgalvība. Sauc kā gribi, domu saprati!

     [+] [-]

, 2022-04-12 11:58, pirms 2 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Izcils sportists. Izcils Cilvēks, ar lielo burtu!
Sportists jā, bet vai cilvēks - šaubos.