Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs Itālijā zaudē 1. kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs Itālijā zaudē 1. kārtā
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Neveiksmi Itālijas pilsētas Bari "Future" vienspēļu turnīra pirmajā kārtā cietis Latvijas tenisists Deniss Pavlovs. Lai arī turnīrā latvietis bija izlikts ar 3. numuru, tomēr jau pirmajā kārtā cieta neveiksmi pret mājinieku Nikolā Gedinu – 2:6, 6:2, 1:6.

Atgādinām, ka 2009. gada sezonu Pavlovs uzsāka pirms nedēļas Polijā, kad "Challenger" turnīra kvalifikācijā pirmajā spēlē zaudēja mājiniekam Tomašam Bednarekam. Šonedēļ Deniss no Polijas bija devies uz Itāliju, kur Bari pilsētā izmēģina spēkus "Future" tenisa turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru.

ATP rangā Pavlovs šonedēļ ieņem 288. vietu, kas ļāva būt turnīrā izliktam ar 3. numuru. Pirmajā kārtā pretiniekos stājās mājinieks Nikolā Gedins, kurš ATP rangā nemaz neatrodas un šo turnīru bija uzsācis no kvalifikācijas. Lai arī Pavlovam varēja prognozēt vieglu uzvaru, tomēr tā nenotika, un vienspēļu turnīrs viņam beidzās jau pirmajā kārtā – 2:6, 6:2, 1:6.

Tagad Denisam atlicis cīnieties dubultspēlēs. Viņa pārinieks turnīrā ir mājinieks Valters Trusendi, bet viņu duets izlikts ar 2. numuru. Pirmā kārta viņiem bija brīva, bet otrajā pretiniekos būs divi Itālijas pārstāvji – Džakomo Oradini un Matiass Volfs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-09 22:09, pirms 15 gadiem
Žēl...Kamēr rangs atļauj varēja jau mēģināt spēlēt kādā "Challenger" kvalifikācijā nevis spēlēt "Future", kur uzvaras gadījumā var iegūt tik pat punktus cik "Challenger" pārvarot 1-2 kārtas...Pie tam tajos Future nemaz tik viegli neiet ...