Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kasablankā zināmi pirmie četri ceturtdaļfinālisti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kasablankā zināmi pirmie četri ceturtdaļfinālisti
Alberts Montanjess
Foto: AFP

ATP Kasablankas (Maroka) turnīrā aizvadīta pirmā puse otrās kārtas maču, un noskaidrojušies pirmie četri ceturtdaļfinālisti, kuru vidū ir arī bijusī pasaules pirmā rakete spānis Huans Karloss Ferero.

Šīs dienas saspringtākā spēle bija divu Spānijas tenisistu izpildījumā, kad kortā tikās Alberts Montanjess un Santjago Ventura. Pirmo setu ar 7:5 uzvarēja Ventura. Otrā seta sākumā Venturam bija iespēja nobreikot savu tautieti, taču Montanjess atspēlējās, un kopš tā brīža Venturas spēle pajuka, un otro setu uzvarēja Montanjess. Trešajā setā Montanjess ātri izvirzījās vadībā ar 5:2, tomēr pamanījās pasēt šo pārsvaru un ļaujot Venturam panākt izlīdzinājumu - 5:5. Tomēr nākamos divos geimos atkal pārāks bija Montanjess, uzvarot trešo setu ar 7:5. Ceturtaļfinālā Montanjess tiksies ar portugāli Frederiko Žilu, kurš trīs setos ar 6:7(2), 7:5, 6:4 pieveica horvātu Ivanu Ļubičiču.

Vēl vienā ceturtdaļfinālā tiksies rumānis Viktors Hanesku un spānis Huans Karloss Ferero. Hanesku ļoti viegli tika galā ar spāni Ivanu Navarro, viņam zaudējot tikai vienu geimu - 6:1, 6:0. Savukārt bijusī pasaules pirmā rakete Ferero divos setos pieveica itālieti Potito Starači 6:4, 7:6(1). Pārējās četras otrās kārtas spēles notiks rīt.

"Grand Prix Hassan II"

2.kārtas rezultāti
(3) Alberts Montanjess - Santjago Ventura 5:7, 6:3, 7:5
Frederiko Žils - Ivans Ļubičičs 6:7(2) 7:5, 6:4
(4) Viktors Hanesku - Ivans Navarro 6:1, 6:0
Huans Karloss Ferero - Potito Starače 6:4, 7:6(2)

Atlikušās 2.kārtas spēles
Florēns Serā - Olivjē Rohuss
(1) Igors Andrejevs - Nikolā Devilders
Miša Zverevs - Marks Žikels
Teimurazs Gabašvili - Rubens Ramirezs Idalgo

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com