Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lejnieks un Beranķis nekvalificējas pamatsacensībām

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks un Beranķis nekvalificējas pamatsacensībām
Kārlis Lejnieks
Foto: www.spbopen.ru

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks pārī ar lietuvieti Ričardu Beranķi nav kvalificējušies Beitonrūžas "Challenger" dubultspēļu turnīra pamatsacensībām, izšķirošajā spēlē zaudējot indietim Devarmanam un filipīnietim Huejam – 3:6, 1:6.

Šonedēļ ASV pilsētā Beitinrūžā startē "Challenger" sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 50 000 ASV dolāru. Latviju tajā pārstāv divi tenisisti – Andis Juška, kurš uzreiz garantēja vietu pamatturnīrā un pirmo spēli aizvadīs pret amerikāni Vinsu Spadea (izlikts ar 2. numuru), kā arī Kārlis Lejnieks. Lejniekam vieta pamatturnīrā bija jāizcīna kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs, bet tas neizdevās ne vienā, ne otrā turnīrā.

Par Kārļa neveiksmi vienspēļu kvalifikācijā jau ziņojām – ar 5:7, 4:6 zaudējums pret Lielbritānijas pārstāvi Kenu Skumpski. Dubultspēļu kvalifikācijā Kārlis startēja kopā ar jauno Lietuvas talantu Ričardu Beranķi. Kvalifikācijas pirmajā kārtā viņiem izdevās uzvarēt Ti Čenu no Taivānas un Aleksandru Slabinski no Lielbritānijas – 3:6, 5:7, [12:10), taču izšķirošajā mačā ar 3:6, 1:6 tika zaudēts indietim Somdevam Devarmanam un filipīnietim trītam Konradam Huejam – 3:6, 1:6.

Līdz ar to Beitonrūžas pamatturnīros startēs tikai Andis Juška, kuram naktī uz rītdienu jāaizvada vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačs pret Vinsu Spadea.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com