Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs netiek finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs netiek finālā
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs vakar piedzīvojis zaudējumu Santo Domingo "Future" vienspēļu pusfinālā. Ar 4:6, 2:6 viņš piekāpās austrietim Filipam Osvaldam.

Dominikānas Republikas pilsētā Santo Domingo šonedēļ norsinās "Future" vienspēļu tenisa turnīrs, kurā startēja arī Latvijas sportists Deniss Pavlovs. Viņš turnīrā bija izlikts ar 5. numuru un aizkļuva līdz pusfinālam.

Tajā viņa sāncensis bija austrietis Filips Osvalds. Neskatoties uz to, ka ATP rangā Osvalds atrodas zemāk nekā Pavlovs (426. pret 298.), tomēr tieši austrieti varēja uzskatīt par favorītu uz šāda hard seguma kortiem. To viņš pierādīja arī spēlē, uzvarot ar 6:4, 6:2.

Tā kā dubultspēļu turnīrā Deniss šonedēļ nespēlē, tad turnīrs viņam ir galā. Iegūti četri reitinga punkti, kas rangā atkal ļaus pakāpties nedaudz augšup. Jaunnedēļ Pavlovs turnīros nestartēs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-06 10:59, pirms 15 gadiem
Laiks taa kaa buutu atpuusties , pirms nakamaas sezonas ???????????????

     [+] [-]

, 2008-12-06 11:02, pirms 15 gadiem
Dzenskrūve rakstīja: astonji pts pirmdien, un veel chetri peec nedeeljas! Ja nemaldos!
sanaaks 5 un 3.. jo skaita best of 18.. un taapeec divi pirmo kaartas paarvareeshanas turniiri ies nost..

     [+] [-]

, 2008-12-06 11:50, pirms 15 gadiem
Lidz šim Pavlovam labi veicies turnīros otrpus okeāna, šis liekas, ir pirmais Future fināls, kurā viņš netiek pedējo mēnešu laikā!!! Turies, Denis!!