Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovam un Cerovičam otrais tituls pēc kārtas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam un Cerovičam otrais tituls pēc kārtas
Deniss Pavlovs (priekšplānā)
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar horvātu Ivanu Ceroviču šodien kļuvuši par divkārtējiem Mostaras "Future" tenisa turnīra uzvarētājiem. Šodien finālā viņi ar 6:2, 7:6(3) pieveica horvātus Mektiču un Zovko.

Bosnijas un Hercegovinas pilsētā Mostarā divas nedēļas pēc kārtas norisinās augstākā līmeņa „Future” tenisa turnīri. Abos tajos startē Deniss Pavlovs, turklāt ļoti sekmīgi. Jau pagājušajā sestdienā Deniss kopā ar horvātu Ivanu Ceroviču kļuva par uzvarētājiem pirmajā turnīrā, bet šodien triumfēja arī otrajā, finālā ar 6:2, 7:6(3) pieveicot horvātus Nikolu Mektiču un Ivanu Zovko.

Šo divu turnīru laikā Pavlovs un Cerovičs aizvadījuši astoņas spēles, uzvarot visās, turklāt nezaudējot ne seta. Tāpat kā pirms nedēļas, arī šoreiz Deniss nopelnījis 24 reitinga punktus.

Atgādinām, ka 25 gadus vecais Latvijas sportists ir iekļuvis arī vienspēļu turnīra finālā. Lai gan sākotnēji bija plānots, ka arī tas tiks izspēlēts šodien, tomēr finālmačs tika pārcelts uz rītdienu. Pavlova pretinieks tajā būs horvāts Ivans Dodidžs, kurš ATP rangā pašlaik ir 516. vietā, tomēr vēl pērnā gada beigās bijis trešajā simtā un šogad spēlējis arī ATP pamatturnīrā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-04 16:22, pirms 16 gadiem
Yeah yeah
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja