Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška ceturtdaļfinālu nepārvar

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška ceturtdaļfinālu nepārvar
Andis Juška
Foto: www.federtennis.it

Latvijas tenisistam Andim Juškam nav izdevies iekļūt Francijas pilsētas Nevēras "Future" vienspēļu turnīra pusfinālā. Līdzīgā spēlē viņš ar 6:2, 2:6, 6:7(5) atzina mājinieka Vinsenta Milo pārākumu.

Francijas pilsētas Nevēras „Future” tenisa turnīrā (balvu fonds 15 000 ASV dolāru + uzturēšanās) Andis Juška bija izlikts ar 6. numuru. Pirmajā divās kārtās Andis bija svinējis uzvaras pār rangā zemāk esošiem pretiniekiem, un arī šodienas oponents Vinsents Milo ATP rangā ieņem zemāku vietu nekā latvietis – 548. pret 392.

Pēc pārliecinoši aizvadīta pirmā seta, Andis tikpat pārliecinoši zaudēja otro, bet trešajā setā spēlē bija ļoti līdzīga. Taibreikā pārāks tomēr izrādījās francūzis, liedzot Juškam iekļūt pusfinālā. Par divu kārtu pārvarēšanu Andis nopelnīja četrus reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-04 12:50, pirms 16 gadiem
Juškam gads pavisam neizdevies.