Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns sasniedzis pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns sasniedzis pusfinālu
Adrians Žguns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Adrians Žguns aizvadītajā naktī sekmīgi turpinājis startu Verobīčas "Future" vienspēļu turnīrā. Ceturtdaļfināla spēlē viņš ar 7:6(5), 6:1 pieveica ASV pārstāvi Denisu Zivkoviču, bet nākamo spēli aizvadīs pret francūzi Dasnirē de Vežī.

Adrians Žguns (ATP 683.) šonedēļ startē ASV pilsētas Verobīčas "Future" vienspēļu turnīrā. Adrians gan nebija turnīra izlikto sportistu vidū, taču pirmās divas kārtas pārvarēja, apspēlējot rangā augstāk esošus pretiniekus.

Aizvadītajā naktī ceturtdaļfinālā Žguns tikās ar ASV pārstāvi Denisu Zivkoviču. Lai arī ATP rangā viņš atrodas tikai 1101. vietā, tomēr iepriekšējā kārtā bija pārspējis turnīra galveno favorītu Karstenu Bolu, kas vedināja uz domām, ka Adrianu negaida viegla cīņa. Pirmajā setā viss nonāca līdz taibreikam, kurā Latvijas tenisists bija pārāks ar 7:5, bet otrajā setā Adriana pārsvars jau bija izteiktāks – 6:1.

Pusfinālā Adrians spēlēs pret turnīra trešo numuru, Francijas tenisistu Žonatanu Dasnirē de Vežī, kuram ATP rangā 334. vieta. Par pusfināla sasniegšanu Žguns nopelnījis piecus reitinga punktus, bet sasniedzot finālu var nopelnīt vēl četrus (turnīra uzvarētājs iegūst 17 punktus).

Izmantotie resursi:
usta.com

     [+] [-]

, 2009-05-02 10:02, pirms 15 gadiem
Malacis, ceram sagaidīt, kādā Challenger

  +2 [+] [-]

, 2009-05-02 12:29, pirms 15 gadiem
Archijs rakstīja: Malacis, ceram sagaidīt, kādā Challenger
Tā kā būtu laiks...