Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Gards finālu nesasniedz

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Gards finālu nesasniedz
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas un Rumānijas tenisistu duetam Denisam Pavlovam un Katalinam Gardam tomēr nav izdevies izcīnīt trešo Santjago "Future" dubultspēļu titulu pēc kārtas, jo vakar triju setu spēlē tika zaudēts pusfinālā.

Turnīru Pavlovs un Gards bija iesākuši ar divām pārliecinošām uzvarām, apliecinot galveno favorītu statusu. Vakar pusfinālā viņu sāncenši bija čīlieši Kristobals Savedra-Korvalans un Anhels Torress. Lai gan pirmo setu Pavlovs un Gards uzvarēja ļoti pārliecinoši, tomēr mača turpinājums nebija tik sekmīgs un tika piedzīvots zaudējums ar 6:1, 3:6, 6:10. Atgādinām, ka vienspēļu turnīrs Denisam šoreiz bija vēl neveiksmīgāks, jo jau pirmajā kārtā nācās zaudēt mājiniekam Hulio Peraltam.

Lai arī jaunnedēļ Santjago notiks „Future” tenisa turnīrs, tomēr Pavlovs tajā nestartēs. Viņš dosies uz citu Dienvidamerikas zemi – Peru, kur Limā notiks līdzīgs „Future” turnīrs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com