Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastova pēc uzvaras: "Aukstākais mačs, kādā esmu spēlējusi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sevastova pēc uzvaras: "Aukstākais mačs, kādā esmu spēlējusi"
Anastasija Sevastova. Foto: WTA

Teksasas pilsētā Ostinā notiekošajā "WTA 250" turnīrā Latvijas tenisa ekslīdere Anastasija Sevastova šonakt pārspēja amerikānieti Slounu Stīvensu un iekļuva 1/4 finālā. Uzvarētāja paziņo, ka mača laikā centās kustēties, lai neapaukstētos.

Cīņas laikā bija tikai astoņi grādi. "Aukstuma dēļ bija grūti spēlēt. Domāju, ka šis ir aukstākais mačs, kādā esmu spēlējusi," informē Anastasija Sevastova un vēršas pie skatītājiem. "Paldies, ka palikāt, jo ir tik auksts!"

Latvijas tenisiste uzvarēja visai pārliecinoši - 6:3, 6:2. "Centos kustēties, lai kaut kā neapaukstētos," atzīst spēlētāja. "Spēle bija līdzvērtīgāka nekā rezultāts."

Vietējie skatītāji pārsvarā juta līdzi amerikānietei, bet bija interesanti vērot arī jaunās māmiņas atgriešanos šajā līmenī. Par ko tu sapņo - spēle pēc spēles vai kaut kas liels? "Tagad sapņoju par došanos uz gultu," atklāj mūsu sportiste. "Nē, spēle pēc spēles, noteikti. Vienmēr ir grūti spēlēt, jo meitenes ir jaunas un labā sportiskajā formā. Gaidu rītdienas maču - tad jau redzēs, kā ies."

Izmantotie resursi:
WTA

  +4 [+] [-]

, 2024-03-01 09:36, pirms 2 mēnešiem
Šis ir izcils laiks Latvijas tenisam

     [+] [-]

, 2024-03-01 16:45, pirms 2 mēnešiem
Teksasā skatītāji sēdēja satuntuļojušies kā Lapzemē uz ziemeļbriežu mačiem!