Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Apfelbaums: "Noņemu cepuri Laura priekšā"

Apfelbaums: "Noņemu cepuri Laura priekšā"
Niks Apfelbaums
Foto: Ritvars Raits

Vakar Upīškalna trasē tika aizvadīts sezonas ceturtais ''Battery Superkausa'' posms, kurā MX Pro klasē nepārspēts palika Niks Apfelbaums.

Pauls Jonass (RockstarF.F.F.Pūre, MX7+)
''MX7+ klasē viss izdevās lieliski, braucu savā tempā un izdevās atrauties no pārējiem. Pro klasē pagaidām vēl bail no lielajiem startā, tāpēc tur es braucu tā prātīgi, bet pēc tam cenšos pakāpties, bet šādā trasē tas ir diezgan grūti izdarāms, jo ir izbraukt tikai viena trajektorija. Liels paldies tētim par saskrūvēto moci un visiem maniem atbalstītājiem.”

Andris Štendenbergs (Motodroms Racing team, MX13+):
''Trase bija ideāla. Lieliski sagatavota. Pēc kvalifikācijas rezultātiem sapratu, ka varu reāli cīnīties. Pirmā brauciena starts gan nepadevās, jo nācās ļoti cīnīties. Pārējos braucienos starts padevās ļoti labs un turpināju kāpināt tempu, un turēju konkurentus aiz muguras.”

Rinalds Dišlers-Kirilko (Motosports Elkšņi Racing team, Kvadri Pro):
''Nepatika dubļi, bet varbūt tieši tas man ļāva iegūt pirmo vietu. Jocīgākais ir tas, ka visos braucienos biju trešais, bet rezultātā pēc punktiem sanācu pirmais. Par to nu gan man pašam bija pārsteigums.”

Niks Apfelbaums (Sumata MX team, MX Pro):

''Baigi labās sacīkstes bija. Man gan pašam tie dubļi nepatīk, bet nu sanāca labi. Pirmos divus braucienus ar Matīsu izcēlām startiņus un visu laiku cīnījāmies savā starpā. Pēdējā startā atkal ar Matīsu gājām blakus, bet abiem sanāca saķerties un tajā brīdi Lauris Freibergs pagāja pa malu garām. Noņemu cepuri Laura priekšā, jo, braucot viņam aizmugurē, redzēju, cik viņam sāpīgi braukt un, ka viens plecs izskatās normāli, bet otrs kaut kā jocīgi staigā augšā, lejā, tāpēc nemēģināju nemaz viņu spiest un beigās palaidu pa priekšu. Zināju, ka man šī otrā vieta neko nemaina, tāpēc gribējās, lai Lauris var bez baigā saspringuma nobraukt līdz galam, nemokot savu veselību. Ja Lauris būtu vesels, noteikti pacīnītos un iznākums nebūtu paredzams, jo ar visu traumu Lauris bija ļoti ātrs.”

Izmantotie resursi:
moto-x.lv: Moto-X: Sākums

  +4 [+] [-]

, 2010-07-19 11:53, pirms 14 gadiem
Manuprāt, Lauris ir tiešām malacis, tāds prieks par viņu! Lai izdodas!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-19 12:13, pirms 14 gadiem
Apfelbaums iekabina Laurim !

     [+] [-]

, 2010-07-19 16:32, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Apfelbaums iekabina Laurim !
Atslābsti nūģi.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-19 16:43, pirms 14 gadiem
Lūk, tas ir cīnītājs, jaunajiem vajadzētu no viņa ņemt piemēru. Tas nenozīmē, ka jābrauc gonka un pēc tam uz slimnīcu, bet cīnītāja raksturs, cepuri nost!