Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Bobkovs atklāj 20 gadus neatklātu noslēpumu...

Vitālijs Bobkovs atklāj 20 gadus neatklātu noslēpumu...
Vitālijs Bobkovs
Foto: www.moto-x.lv

Motokross, kā zināms, ir viens no sporta veidiem, kurš prasa milzīgu sportista gan fizisko, gan psiholoģisko spēku, kuru ne visi censoņi, kuri ir izvēlējušies un sākuši nodarboties ar šo dinamisko un aizraujošo sporta veidu, spēj izturēt, jo tā tomēr ir pamatīga slodze, kas jāiztur kārtīgam motokrosistam.

Vitālijs Bobkovs pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu beigās, astoņdesmito gadu sākumā bija viens no tā laika talantīgākajiem jauniešiem, kurš pārsvarā startēja ar 125cm3 klases motociklu un savas karjeras laikā ''pamanījās” izcīnīt sešus Latvijas čempiona titulus un ir kāpis arī uz goda pjedestāla PSRS čempionāta sacensībās.

Jautājot Vitālijam – kā viņš to spēja, atklājās interesants fakts, kuram patiesībā ir grūti noticēt, taču, vienlaikus, nav pamats neticēt šim vīram, kurš ar savu mērķtiecību un darbu ir ne tikai pats baudījis saldos motokrosa uzvaras augļus, bet arī savas motokrosa zināšanas ir nodevis daudziem jauniešiem, pirmkārt, savam dēlam – arī vairākkārtējam Latvijas čempionam motokrosā, kas liek secināt, ka šis vīrs zina un saprot, kas ir motokross!

Ir pagājuši vairāk kā divdesmit gadi, (ir bijusi noruna, ka šis noslēpums netiks atklāts 20 gadus) un Vitālijs Bobkovs šobrīd atklāj arī plašākai auditorijai kāda bija viņa noslēpumainā „recepte” jeb, precīzāk – tās sastāvdaļa, lai viņš spētu izcīnīt augstāk minētos titulus, kaut arī tas liekas nedaudz ar mistikas piegaršu.

Kas tad ir šis fakts? Kā izrādās visa maģija slēpjas nu jau ilggadējā motokrosa „zelta mutes” Ērika Fogeļa spīdīgajā pakausī. Kā stāsta Vitālijs, tad pirms katrām nozīmīgām sacensībām viņš, apģērbjot motokrosa formu, ir devies pie Ērika un uzlicis savu roku uz Ērika pakauša, divas līdz septiņas sekundes, atkarībā no nepieciešamā enerģijas daudzuma, tādējādi smeļoties milzīgu enerģiju, kas viņam palīdzēja uzvarēt sacensības ne tikai Latvijā, bet arī bijušajā Padomju Savienībā.

Enerģija, ko Vitālijs ir smēlies no Ērika, esot bijusi tik spēcīga, ka viņam esot pieticis visai sacensību dienai, vienlaikus ar šo enerģijas lādiņu nedrīkstēja pārforsēt, lai nerastos pretējs efekts. Šī enerģija, kā stāsta Vitālijs, lielā mērā tad nu arī palīdzējusi sasniegt tos augstumus motokrosā, kādus viņš sasniedza.

Izmantotie resursi:
moto-x.lv

Vai tu tam tici?

  • 106

  • 94


 +43 [+] [-]

, 2010-08-12 14:02, pirms 14 gadiem
Ticu, ka viņi to ir darījuši. Bet absolūti neticu, ka tas ir palīdzējis!

     [+] [-]

, 2010-08-12 15:50, pirms 14 gadiem
Ticu, katram bijusas savas lielakas vai mazakas divainibas. Bet ne jau tas ir kas nozimigs.

     [+] [-]

, 2010-08-12 18:35, pirms 14 gadiem
Nu šitais atgādināja kaut kādu ''Privātās'' vai ''Kas Jauns'' rakstu

     [+] [-]

, 2010-08-12 18:39, pirms 14 gadiem
Taa saucamais energijas vampiirs, ir dzirdeeti taadi gadiijumi daudz.

     [+] [-]

, 2010-08-15 09:23, pirms 14 gadiem
Cilvēkiem, kuriem ir absolūta NEIZPRATNE par tādu vārdu, ka CILVĒKA IEKŠĒJĀ ENERĢĒTIKA un katra indivīda bioenerģija, šāds Vitālija Bobkova atklājums liekās , kā paņemts no MARSA , vai kas mistisks....

Bet CILVĒKIEM, kuriem ir zināšanas par šiem JAUTĀJUMIEM, pateiks, ka tas ir PILNĪGI NORMĀLS enerģijas nodošanas process....
Varu apgalvot, ka Vitālijs stāsta pilnīgu PATIESĪBU ....

Iesaku painteresēties , ko dara cilvēki pasaule šai jomā un arī painteresējaties par AUSTRUMU tautu zināšanām un gudrībām tieši šai jomā , ko sauc par CILVĒKA iekšējo enerģiju un kā to var nodot citiem cilvēkiem.... tikai viens piemērs, kā to dara cilvēki, kuri visu mūžu piekopj dzīves veidu, ko apzīmē ar vārdu ..... JOGA .... tad arī JUMS NEKAS NELIKSIES mistisks....