Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

''MX Ādaži Motosports'' gatavi cīņai

''MX Ādaži Motosports'' gatavi cīņai
Leons Kozlovskis

Pēc nepilnām divām nedēļām tiks dots starts pēdējam "Battery Superkausa" posmam. Tajā uz starta redzēsim arī ''MX Ādaži Motosports'' komandu, kura ir apņēmības pilna cīnīties par Top 5.

Tiešām, īsts un krāšņs motokrosa šovs šogad norisinās „Battery Superkauss” sacensību laikā, kur vadošie Baltijas sportisti trasē uzrīko kārtīgu motokrosa viesuli, riskējot un ejot uz visu banku šo sacensību laikā. Diemžēl motokrosā ir arī sava tumšā puse, jo gadās, kad sportisti iedzīvojās nepatīkamās traumās. Tā nu ir sanācis, ka „Battery Superkauss” komandai ''MX Ādaži Motosports'' pirms gaidāmā fināla ceļam pāri ir pārgājis melnais kaķis, un komandas abi līderi, kā arī jaunais komandas talants Kārlis Bole juniors, ir iedzīvojušies nepatīkamās traumās.

Leons Kozlovskis LČ Madonas posmā pirmajā braucienā, atrodoties otrajā vietā, divsimts metrus pirms finiša piedzīvoja kritienu, kā rezultātā, ieguva nepatīkamas traumas, jo ātrums kritiena brīdī bija gana liels - salauzts kreisais atslēgas kauls, labajam plecam saites sastiepums, kā arī saspiests nervs sprandas daļā, bet, neskatoties uz to, Leons pēdējā Latvijas čempionāta posmā Cenu trasē, kas notika jau pēc nedēļas, piedalījās sacensībās, braucot lēnām un uzmanīgi, cik tas bija iespējams. Rezultātā izdevās nosargāt LČ vicečempiona titulu prestižajā MX1 klasē. Ļoti bēdīgas ziņas komanda saņēma no Igaunijas, jo tās leģionārs Melis Jurgensons Igaunijas čempionāta posmā bija piedzīvojis ļoti nepatīkamu kritienu un guvis ļoti smagas traumas.

Leona Kozlovska komentārs:
Motokross ir īstu vīru sports, kuram arī ir savas ēnas puses, bet ar šo sporta veidu nodarbojas vīri ar iekšām, kuri sen ir zaudējuši baiļu sajūtu un, neskatoties uz grūtībām, ir gatavi iet līdz galam. Cenu posmā bija jāpieliek daudz spēka un iekšējās enerģijas, lai, neskatoties uz lauzto plecu un otrajam plecam saites bojājumu, varētu veikt abus braucienus un izcīnīt nepieciešamos punktus LČ kopvērtējuma ieskaitei. Man tas izdevās un esmu apmierināts par šī gada LČ izcīnīto vicečempiona titulu.

Pirms gaidāmā fināla mūsu komandu ir piemeklējusi īsta traumu sērga. Pirms Saldus posma nepatīkamās traumās iedzīvojās mūsu komandas biedrs Kārlis Bole juniors, tad pagājušo pirmdien bēdīgas ziņas saņēmām no Igaunijas, jo mūsu komandas braucējs Melis Jurgensons Igaunijas čempionāta laikā ir piedzīvojis ļoti nepatīkamu kritienu un atrodas slimnīcā sliktā stāvoklī, jo sportista ķermenis ir paralizēts. Vēlos novēlēt komandas vārdā, kā arī visu motosportistu vārdā - mēs visi ceram, ka Melis spēs atlabt no gūtajām smagajām traumām. Informācija, ko noskaidroju 6.septembrī, ir tāda, dakteri ir teikuši, ka cerība ir, un ar tādu ir jādzīvo, tāpēc ļoti ceru, ka viņam būs labāk nekā ir uz šo brīdi.

Kandavā uz ''Battery Superkauss” ieradīsimies pilni apņēmības cīnīties par Top 5. Manis paša piedalīšanās ir zem ļoti lielas jautājuma zīmes, jo lūzumi ir salīdzinoši sīkums, bet lielākā problēma ir satraumētais nervs, kas neatļauj pilnvērtīgi kustināt plecu, kurš sāp visu laiku, bet es darīšu visu, kas būs manos spēkos, lai varētu startēt Kandavā, kā arī mobilizēšu komandu tā, lai mēs parādītu labu sniegumu. Komandai ir arī piesaistīts vēl viens jauns sportists, kurš mums palīdzēs sasniegt labu rezultātu. Laba ziņa ir tā, ka Bole juniors ir izrakstīts no slimnīcas un jau ir mājās.

Informāciju sagatavoja:
Leons Kozlovskis
komandas vadītājs