Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2964, Did:0, useCase: 3

Sporta špikeris: kur meklēt Eirokausu spēļu tiešraides?

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Sporta špikeris: kur meklēt Eirokausu spēļu tiešraides?
RFS un "Riga" futbolisti savstarpējā spēlē. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova, fkrfs.lv

Karstā futbola Eirokausu vasara aizvien rit pilnā sparā, un abi UEFA klubu turnīros vēl palikušie Latvijas klubi – “Riga” un RFS – sasnieguši UEFA Konferences līgas trešo kvalifikācijas kārtu. Šajā špikerī - par to, kur līdzjutējiem meklējamas spēļu tiešraides.

• Kanāla “TV4” un portāla Sportacentrs.com tiešraidēs savus atlikušos Eirokausu mačus aizvadīs “Riga”, kas jau rīt 20:00 “Skonto” stadionā uzņems aizvadītās sezonas piekto spēcīgāko Portugāles čempionāta klubu “Gil Vicente”.

• Atbildes spēle abām komandām nākamceturtdien, kad 22:00 “Riga” un “Gil Vicente” tiksies Portugāles pilsētā Barselušā. Rīdzinieki Sandro Perkoviča vadībā pārvarējuši pirmās divas kvalifikācijas kārtas, kamēr “Gil Vicente” Konferences līgas kvalifikāciju sāks tikai ar trešo kārtu.

RFS spēļu tiešraides piedāvās TV kanāls “Best4Sport”, kas redzams arī Tet+ interneta platformā. Viktora Moroza vadītā komanda savu Eirokausu kampaņu uzsāka Čempionu līgā, pirmās kārtas duelī atzīstot Helsinku HJK pārākumu, pēc tam pārceļoties uz Konferences līgu. Trešajā kvalifikācijas kārtā RFS tiksies ar Maltas “Hibernians” klubu.

• Pirmā spēle rīdziniekiem ceturtdien 19:00 “Daugavas” stadionā, bet atbildes spēle Maltā – pēc nedēļas, 11. augustā pulksten 21:00.

• UEFA Eirokausu turnīru pārraides tiesības Latvijā pieder Viaplay”. Čempionu līgas tiešraides tiks sāktas no play-off kārtas, bet Eiropas un Konferences līgās – no grupu turnīra.

• Līdz Konferences līgas grupu turnīra sasniegšanai “Riga” un RFS atlicis pārvarēt vēl divas kārtas – trešo kvalifikācijas kārtu un play-off.

• Šodien aizvadīta arī play-off kārtas izloze. “Riga” un “Gil Vicente” dueļa uzvarētāja pēdējā kvalifikācijas kārtā tiksies ar labāko komandu Skotijas “Dundee United” un Nīderlandes “AZ Alkmaar” cīņā, bet RFS un “Hibernians” pāra uzvarētājus gaidīs Šveices “FC Zurich” vai Ziemeļīrijas “Linfield FC” futbolisti.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...