Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Izspēlēs ceļazīmi uz PČ hokejā

Izspēlēs ceļazīmi uz PČ hokejā
Slovākijas stends izstādē "Balttour" veltīts hokeja čempionāta tēmai.
Foto: Ludmila Glazunova, www.sportadraugiem..lv

Vai spēlējot galda hokeju var nokļūt uz Pasaules čempionātu hokejā? Skan neticami, bet tas ir iespējams. Tik vien, kā jāaiziet uz “Balttour” izstādi, jāatrod Slovākijas stends, jāspēlē galda hokejs, jāatbild uz dažiem ne pārāk grūtiem jautājumiem par hokeju, un ikviens interesents var piedalīties izlozē par galveno balvu – braucienu uz Pasaules čempionātu hokejā!

Lai piedalītos izlozē nav pat jāuzvar galda hokeja spēle. Pilnīgi pietiek tikai ar dalību – riktīgs olimpiešu princips. Tad jāatstāj sava vizītkarte vai vismaz e-pasta adrese, un svētdien tiks izlozēta galvenā balva.
Galvenā balva – brauciens 2 personām uz Pasaules čempionātu hokejā, kurā ietilpst autobuss Rīga – Bratislava – Rīga un dzīvošana apartamentos piemīlīgā ciematā Senecā, kas atrodas pavisam tuvu Bratislavai! Uzvarētājs tika paziņots portālā Sporta Draugiem un saņems labo vēsti savā e-pastā.

     [+] [-]

, 2011-02-12 01:26, pirms 13 gadiem
super, jaaaaaiet. gan jau ka varbutiba ne mazaka ka 1:500