Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1468, Did:0, useCase: 3

Hokejā visskaistākais ir rezultāts

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Hokejā visskaistākais ir rezultāts
Aleksandram Ņiživijam vislabāk piestāv viņa stils un nevis agresīvs hokejs.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms pāris mēnešiem diskutēju ar basketbola kolēģi, kurš uzskatīja, ka "visi tā saucamie under čempionāti nav pasākums, kuru sūtība būtu stingros taktikas rāmjos slīpētas komandas, kam izšķiroša katra vieta tabulā." Tagad skatos, ka hokeja kolēģis un liela daļa lasītāju priecājas par Pekas jauno hokeja stilu vecā "Dinamo" izpildījumā.

Ka Peka un komanda esot uz īstā ceļa, ka beidzot tiks lauzts šis pasīvais latvju hokeja stils utt. Taču ir kāds BET. Vai mums Latvijā un "Dinamo" pietiek resursu, lai spēlētu šādu aktīvu un agresīvu hokeju, kā grib arī Virsaitis Tedis. Kad pavasaros sākas gatavošanās pasaules čempionātam, to vien dzirdu, ka Latvijā VISPĀR ir tikai kādi 40 spēlētāji, no kuriem jāspēj uztaisīt izlasi. Cik no viņiem ir tādu, kas var spēlēt Pekas/Teda stilā? Pamaz. Jo viņi nav auguši (audzināti!) Kanādas/Somijas manierē.

Noskatījos divas U-20 spēles. OK. Pirmajai un daļēji arī otrajai trešdaļai pietiek spēka, lai uzbruktu aktīvi un agresīvi, trešajā - balons ir tukšs. Visupirms tāpēc, ka puikas no mazotnes audzināti kā hokejisti, bet fiziskā sagatavotība pati no sevis uz Rīgas bruģa nerodas. Tas pats attiecas arī uz "Dinamo" un lielo izlasi. Cik tad mums ir to enerģijas lādiņu, kuri var sakarīgi joņot 60 minūtes? No uzbrucējiem Karsums, Daugaviņš, varbūt arī Meija, Cipulis un Štāls, bet ar iebildēm.

Pirms daudziem gadiem, kad studēju LVU, ieteicu pasniedzējam, ka vajag rakt dziļāk, pretī saņemot atbildi, ka rakt var tikai tik dziļi, cik atļauj saknes. Peka un Tedis LVU nav mācījušies, bet gan jau par saknēm zina. Latvijas hokeja saknes diez ko neļauj spēlēt aktīvu un agresīvu hokeju. Vai skatītājiem patiks šis it kā agresīvais hokejs, bet ar barankām turnīra tabulā? Vai "Dinamo" saimnieki ir iedevuši Pekam pusotras sezonas, lai izveidotu jaunu komandu?

Pārbaudes spēļu rezultātiem, protams, nav nekādas nozīmes, taču nav arī prāta darbs priecāties par skaisto zaudējumu "Ņeftehimik"... Skatītāji, kā likums, skaistus zaudējumus neciena. Kam tad šobrīd ir zaudējusi pērnās sezonas 8. labākā komanda? Ar 2:6 - 12. KHL komandai "Sibirj", ar 1:4 - 19. KHL blicei CSKA, ar 3:1 uzvarēta Somijas SM līgas 12. komanda "SaiPa", ar 1:2 bullīšos zaudēts SM līgas pēdējai - 14. komandai "Pelicans" un ar 2:3 - 15. KHL komandai "Ņeftehimik". Ar KHL oligarhiem vēl neesam spēlējuši...

Pēc piecām pārbaudes spēlēm izteikt pesimistiskas prognozes nav prāta darbs, taču diez cik saprātīgi nav arī lidināties mākoņos. Apskatīsimies, cik punktu "Dinamo" būs septembra beigās, kad būs apceļota Ufa, Ņižņekamskas, Kazaņa un Mitišči, un Rīgā būsim redzējuši Šupleru, Minsku, Mikušu un Znaroku, tad arī varēsim sākt priecāties/bēdāties par agresīvo stilu.

P. S. Vairs neatceros, bet šķiet, ka to teica Alfons Jēgers: "Hokejā visskaistākais ir rezultāts."

1 2 38 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 12:09, pirms 13 gadiem
jāpiekrīt šitas agresīvais stils var nedot vēlamo rezultātu..

     [+] [-]

, 2011-08-25 12:14, pirms 13 gadiem
Nu ja pietiks spēka būs labi, jo krieviem tiešām šāds hokejs netīk. Un ja to spēku jākačā visai sezonai, tad uz pārbaudes spēlēm tiešām nav ko skatīties.

  +5 [+] [-]

, 2011-08-25 12:25, pirms 13 gadiem
kamēr Nazarovs ar radinieku Tambijevu nodarbosies ar rūķu selekciju nekas labs spēka spēlē nav gaidāms

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 12:29, pirms 13 gadiem
Pirms otrās KHL sezonas mūsējie treniņspēlēs uzvarēja gandrīz vai visus pēc kārtas, bet sezonu sāka ar daudziem zāģiem... Vienkārši šogad šis stāsts būs ar pretēju sižetu
P.S. Nedaudz uztrauc to leģionāru īpatsvars, motivācijas līmenis tiem kam sirdī Rīga un Latvija gan jau kompensētu kādu meistarības līmeņa trūkumu tādam Jekijam vai tam pašam Raimim Vilkoitam.

 +10 [+] [-]

, 2011-08-25 12:30, pirms 13 gadiem
Tad rodas jautājums.
Vai mēs vēlamies normālu vienu, divas, pat trīs sezonas - vai nākotnē redzēt hokeju augstākā līmenī? Jāaudzē jauns koks ar spēcīgākām saknēm ;D!

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 12:32, pirms 13 gadiem
viss ir labi var daleji piekrist Matulim var nepiekrist utt...bet skaidrs ir viens-neviena komanda nav aizvadijusi sezonu bez bedrem.Vai spelejot agresivi un ar lielu energiju+ja bus kads savainojus...bedre nebus dzilaka?Talu nav ajmekle dzilas bedres...viena tada Znarokam pabojaja gana nervus.

     [+] [-]

, 2011-08-25 12:34, pirms 13 gadiem
Tas bija pirmais ko padomāju pēc Virsaiša apgalvojuma, ka tiks spēlēts agresīvs hokejs. Respektīvi, ir pāris veču, kam ir spēks, pārējie no apmalēm izvairās. Un arī tie, kam ir spēks, kādi viņi būs pēc sezonas Dinamo? Kā nodzīti zirgi...mja, ir par ko padomāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-08-25 12:41, pirms 13 gadiem
Mikušu Rīgā neredzēsim

  +4 [+] [-]

, 2011-08-25 12:46, pirms 13 gadiem
silk182 rakstīja: Mikušu Rīgā neredzēsim
kapeec?? LEV vinju speciaali nenjems uz shito speeli?

     [+] [-]

, 2011-08-25 12:47, pirms 13 gadiem
angelz rakstīja: Nu ja pietiks spēka būs labi, jo krieviem tiešām šāds hokejs netīk. Un ja to spēku jākačā visai sezonai, tad uz pārbaudes spēlēm tiešām nav ko skatīties.
Hokeju spēle ne tikai krievi, pret citam valstīm arī dažreiz sanāk uzspēlēt, tāpēc tas nav tas punkts, kāpēc jāpariet uz spēku spēli

     [+] [-]

, 2011-08-25 12:50, pirms 13 gadiem
silk182 rakstīja: Mikušu Rīgā neredzēsim
Kā ta šamais pie tēva nebrauc spēlēt?

  -4 [+] [-]

, 2011-08-25 13:06, pirms 13 gadiem
"Hokejā visskaistākais ir rezultāts."
Perfekti pateikts.
Tas ir kā jebkurā lietā-process var būt bezgala labs, bet ja nav pozitīva rezultāta kā dēļ notiek šis process, tad tas ir tikai pašapmāns uz ko atrunāties, kad negribās atzīt ka sūds vien sanācis.

     [+] [-]

, 2011-08-25 13:29, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: "Hokejā visskaistākais ir rezultāts."
Perfekti pateikts.
Tas ir kā jebkurā lietā-process var būt bezgala labs, bet ja nav pozitīva rezultāta kā dēļ notiek šis process, tad tas ir tikai pašapmāns uz ko atrunāties, kad negribās atzīt ka sūds vien sanācis.
Tagad vēl ir pāragri izdarīt kaut kādus secinājumus vai spriedumus.... septembra beigās oktobra sākumā varēs redzēt vai šis jaunais Pekas spēles plāns strādā (un tieši lielas daļas mūsu hokejistu izpildijumā, jo tādam Luceniusam vai kanādietim tas nekāds jaunums nebūs)! Pagaidām redzu divus variantus - vai nu būs sūdīgi (kā saka labi un aktīvi cīnīsies, bet pārsvarā smuki zaudēs ar 1-2 vārtiem, jo uz trešo periodu fizuhas tomēr mazliet pietrūks) vai arī spēs adaptēties Pekas uzspiestajam hokejam un spēs presingot un radīt galvassāpes arī KHL "lielajiem" visas spēles garumā....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-08-25 13:44, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Tagad vēl ir pāragri izdarīt kaut kādus secinājumus vai spriedumus.... septembra beigās oktobra sākumā varēs redzēt vai šis jaunais Pekas spēles plāns strādā (un tieši lielas daļas mūsu hokejistu izpildijumā, jo tādam Luceniusam vai kanādietim tas nekāds jaunums nebūs)! Pagaidām redzu divus variantus - vai nu būs sūdīgi (kā saka labi un aktīvi cīnīsies, bet pārsvarā smuki zaudēs ar 1-2 vārtiem, jo uz trešo periodu fizuhas tomēr mazliet pietrūks) vai arī spēs adaptēties Pekas uzspiestajam hokejam un spēs presingot un radīt galvassāpes arī KHL "lielajiem" visas spēles garumā....
Pārāk daudz RD ir brīvmākslinieku (Ņiživijs,Laviņš,Sprukts,Ankipāns, KR.Redlihs un arī Karsums um M.Redlihs) ko Pekkam už ļoti grūti pāraudzināt.

     [+] [-]

, 2011-08-25 13:54, pirms 13 gadiem
lilion23 rakstīja: kapeec?? LEV vinju speciaali nenjems uz shito speeli?
njaaaa.. tikko tik izlasīju, ka šis uz LEV

     [+] [-]

, 2011-08-25 14:43, pirms 13 gadiem
Latvijas faniem patīk skaisti zaudēt

     [+] [-]

, 2011-08-25 14:57, pirms 13 gadiem
snaiperis -leģionārs ir tāds hokejists,kuram nevajag mācīt spēlēt hokeju,pēc tam pusgadu gaidīt kamēr viņš ieiet formā,bet viņš vienkārši vāc punktus lai kur arī viņš spēlētu (HITLIJS,RADULOVS utt.)Mūsu leģionāri kā parasti ir tikai centīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-25 15:03, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Raimim labāk būtu spēlēt tajā pašā Allsvenskan, nevis pa 4.maiņu RD vai Liepājā dauzīties... bet Jekimovs ir t.s. pintas ''pundurzaķis'', Somijas hokeju viņš zina labi, bet nu nedomāju, ka kādu no pašreizējā RD sastāva viņš tiešām var izkonkurēt... lai spēlē, kas zin līdz SM Liiga aizkulsies
Nu neeezinu...labāk jau lai mūsu jaunie iespēlējas pa 3-4 maiņu, nekā tās vietas tur aizpilda leģionāri no ārzemēm.

  +6 [+] [-]

, 2011-08-25 15:11, pirms 13 gadiem
Visu cieņu Matuļu Jānim, bet ja atmiņa neviļ arī 198-to gadu beigās, par V.Jurzinova Rīgas Dinamo splēles modeli runāja līdzīgi - sak, neesot "mūsu" hokejs, PSRS nav vietas kanādiešu stilam, nepietiks fiziskā spēka tā realizēšanai u.t.t.. Pēc būtības P.Rautakalio no šodienas Dinamo prasītais spēles modelis ir tas ar kuru Irbe, Vītoliņš, Hehts, Tomans, Katlaps, Znaroks, Beļavskis, un, lai piedod kurus nepieminu, kļuva par PSRS vicečempioniem. Nav "mūsu"vai "ne-mūsu" hokeja, ir hokejs, spēles modelis, kurš sniedz vai nesniedz rezultātu, arī par izpildītājiem ir līdzīgi, tikai ar piebildi - spēlētāju ziņā ir sevi sagatavot tā, lai varētu izpildīt tam noteiktos uzdevumus, bet, ja to nedara, vietā nāk citi - no fārma, HK Rīga. Es pat nešaubos - zobus šosezon aplauzīsim un pamatīgi, bet, ja iecerēto komanda realizēs līdz galam, tad vēlākais jau aiznākamsezon mēs varēsim reāli domāt, ka tālo 198-to sudrabs mums nebūs vienīgais panākums. Un viens gads bez play-off tāda mērķa labad ir tīri pieciešams. Kas nav mazsvarīgi, izskatās, ka gan izlases, gan Dinamo treneru skatījums uz spēles stilu mums pa ilgiem gadiem beidzot pamatā saskan, kas nevar nebūt pozitīvi.

     [+] [-]

, 2011-08-25 15:19, pirms 13 gadiem
Ja man atmiņa neviļ, tad problēmas mūsu pērnā gada spēles stilam sagādāja nevis līderi, bet kā reiz tās komandas, pret kurām punkti bija jāņem.
Ja ar to tiksim galā un "savus" punktus ņemsim, tad visam jābūt kārtībā. Varbūt jaunais spēles stils "vājākajām" komandām patiesi izrādīsies neparocīgs.
Manuprāt, tā vairāk bija psiholoģija un nevis fiziskais. Savas spēles stila uzspiešana. Cerams, ka kāds to Pekam ir iečukstējis ausī...

  +7 [+] [-]

, 2011-08-25 15:20, pirms 13 gadiem
Biedz Jāni. Mums pašlaik tarucē knapā fizskā bāze. Varbūt uzreiz mēs to nemācēsim, tas patiesībā ir loģiski. Bet hokejs ir kļuvis daudz skatāmāks. un patīkami, ka mētājamies pa visu laukumu. Ja Pekam dotu iespēju vismaz trīs gadus darboties, tad pēc trīs gadiem un veiskmīgām fiziskajām slodzēm mūsu pašu puikas spētu gan aizsardzībā nospēlēt, gan pēc reidiem ripiņu uzcelt. Pagaidām tam pietrūkst spēka. Bet tas jau nav normāls sportists, kurš izvēlēsies vieglāko ceļu. Treniņš, treniņš, treniņš. Nekad nebūsim Kanādieši, bet tas neliedz mums uzspēlēt kā viņiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 15:23, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: "Hokejā visskaistākais ir rezultāts."
Perfekti pateikts.
Tas ir kā jebkurā lietā-process var būt bezgala labs, bet ja nav pozitīva rezultāta kā dēļ notiek šis process, tad tas ir tikai pašapmāns uz ko atrunāties, kad negribās atzīt ka sūds vien sanācis.
Ļauj tak iespēlēties...
šādā hokejā rezultāts birs pats no sevis. Jo ir neskaitāmas izdevības iebakstīt uzmest. Tikai jāpiešauj roka, jāsaprot, kur jābūt uz atlekušo. Vaitad vakar nebiaj izdevības? Ja tā turpinās, tad viss būs OK. Tikai tam Lācim vai kas tur atbild pa fizuhu, tam gan ir ko padomāt.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 16:16, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Biedz Jāni. Mums pašlaik tarucē knapā fizskā bāze. Varbūt uzreiz mēs to nemācēsim, tas patiesībā ir loģiski. Bet hokejs ir kļuvis daudz skatāmāks. un patīkami, ka mētājamies pa visu laukumu. Ja Pekam dotu iespēju vismaz trīs gadus darboties, tad pēc trīs gadiem un veiskmīgām fiziskajām slodzēm mūsu pašu puikas spētu gan aizsardzībā nospēlēt, gan pēc reidiem ripiņu uzcelt. Pagaidām tam pietrūkst spēka. Bet tas jau nav normāls sportists, kurš izvēlēsies vieglāko ceļu. Treniņš, treniņš, treniņš. Nekad nebūsim Kanādieši, bet tas neliedz mums uzspēlēt kā viņiem.
mums traucē gudru un zinošu ar atbilstošu izglītību treneru trūkums,selekcijas trūkums,jo jebkuram trenerim primārā interese ir saņemt naudu no jauno censoņu vecākiem apzinoties,ka no viņiem tāpat nekas nebūs,kā rezultātā esam,kur esam.Ja paskatās hkr sastāvu kaut vai pēc fiziskajiem parametriem,tad ir jājautā Tambijevam vai viņam visi ir mājās-kāda dr rezerve,pat lm nekas nesanāks,faktiski minētais treneris nodara ļaunumu Latvijas hokejam,bet ko padarīsi-brālēnu principi

     [+] [-]

, 2011-08-25 16:30, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: mums traucē gudru un zinošu ar atbilstošu izglītību treneru trūkums,selekcijas trūkums,jo jebkuram trenerim primārā interese ir saņemt naudu no jauno censoņu vecākiem apzinoties,ka no viņiem tāpat nekas nebūs,kā rezultātā esam,kur esam.Ja paskatās hkr sastāvu kaut vai pēc fiziskajiem parametriem,tad ir jājautā Tambijevam vai viņam visi ir mājās-kāda dr rezerve,pat lm nekas nesanāks,faktiski minētais treneris nodara ļaunumu Latvijas hokejam,bet ko padarīsi-brālēnu principi
Spriežot pēc Taviem komentāriem, kas HK Rīga un/vai Tambijeva sakarā ir izteikti vienveidīgi, Tu esi kāds, kurš nav ticis sastāvā vai varbūt radinieks/draugs tādam netikušajam

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 16:35, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: mums traucē gudru un zinošu ar atbilstošu izglītību treneru trūkums,selekcijas trūkums,jo jebkuram trenerim primārā interese ir saņemt naudu no jauno censoņu vecākiem apzinoties,ka no viņiem tāpat nekas nebūs,kā rezultātā esam,kur esam.Ja paskatās hkr sastāvu kaut vai pēc fiziskajiem parametriem,tad ir jājautā Tambijevam vai viņam visi ir mājās-kāda dr rezerve,pat lm nekas nesanāks,faktiski minētais treneris nodara ļaunumu Latvijas hokejam,bet ko padarīsi-brālēnu principi
Es vienmēr esmu uzskatījis, ka katram trenerim savu sporta veidu ir jālobē. Ir jālāpa caurumi. Ja vajag fiziski spēcīgus spēlētājus, tad tādi ir jāmeklē un jātrenē vairāk, lai tik sanāk kaut kas derīgs. kaut ej uz basketu un skaties, kuram tur interesē hokejs, kuru vari uz slidām uzstutēt un stāvēt pie vārtiem iemācīt. Tas protmas tā caur ironiju, bet nopietns selekcijas darbs nav nevienā sporta veidā. Visur trūkst centri, un jau kuro paaudzi, tas jau šo to parāda.

     [+] [-]

, 2011-08-25 16:38, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Spriežot pēc Taviem komentāriem, kas HK Rīga un/vai Tambijeva sakarā ir izteikti vienveidīgi, Tu esi kāds, kurš nav ticis sastāvā vai varbūt radinieks/draugs tādam netikušajam
šoreiz tu kļūdies,bet man tiešām nav vienaldzīgs Latvijas hokejs,kurš varētu tikai iegūt,ja šeit parādītos treneri,kuriem būtu attiecīgā izglība saņemta Kanādā vai ASV,ka tiktu ieviesti zināmi kritēriji,kāda izglītība nepieciešama,lai varētu nodarboties ar šo arodu,nevis kā līdz šim-labs čalis ir profesija

  +3 [+] [-]

, 2011-08-25 16:45, pirms 13 gadiem
Lai spēlētu Pekas stilu, nedrīkst ļaut izlēcienu (Kvaša) uz sava vārtsargu un spēles beigās "mīzalam"Spruktam vajadzēja iepriecināt skatītājus, nevis kā pēdējam gļēvulim paiet malā. Daugaviņš ar Kuldu nekad neatļautos kaut ko tādu, bet tāpēc jau viņi cenšās iekarot NHL

     [+] [-]

, 2011-08-25 17:42, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: šoreiz tu kļūdies,bet man tiešām nav vienaldzīgs Latvijas hokejs,kurš varētu tikai iegūt,ja šeit parādītos treneri,kuriem būtu attiecīgā izglība saņemta Kanādā vai ASV,ka tiktu ieviesti zināmi kritēriji,kāda izglītība nepieciešama,lai varētu nodarboties ar šo arodu,nevis kā līdz šim-labs čalis ir profesija
Prieks ka Tu ar saviem pārsvarā negatīvajiem un vairumu jauno džeku noliekošajiem komentiem, dzen Latvijas hokeju progresa virzienā.

     [+] [-]

, 2011-08-25 17:43, pirms 13 gadiem
vienkārši mēs latvieši neesam izlutināti, un priecājamies izspiest kādu "punktiņu" traucējot pretiniekiem spēlēt. Tas attiecas gan uz hokeju gan arī futbolu. Sports kā tāds, no tā, protams, neiegūst.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 17:44, pirms 13 gadiem
Daļēji nākas piekrist, diemžēl

Novērojumi par vakardienas spēli/ēm. Teikšu kā Peka: "Ir labas ziņas un sliktas ziņas." Labās - ka komanda ir progresējusi un ka cīnās līdz galam (ko, atkal atgriezīsies come-back laiki, tas tā joks), sliktās - turpinām zaudēt pat "ņemamām" komandām, joprojām neparliecina vārtsargu līnija, bet galvenā problēma (būtu pat jāraksta ar lielo burtu) ir ātrums.
Ja kāds redzēja pirmo dienas spēli, tad tur viss norisinājās 2-3 reizes ātrāk. Pagaidām neredzu ko mēs varētu likt pretī šadām komandām (starp citu Jariks spēlē tieši tādu hokeju, kādu no mums grib redzēt Peka - ātru agresīvu, dinamisku, pabeidz katru divcīņu ar spēka paņēmienu, vienīgais viņi to jau spēj un sezonā noteikti vēl progresēs, bet kā būs ar mūsējiem?)

Viena gan iebilde Matulim. Nav korekti likt pagājušā gada vietas klāt šī gada komandām. Starpsezonā gandrīz visas komandas ir pamatīgi mainījušās - treneri, spēlētāji, komandu spēles stils un līdz ar pirmajiem trijiem arī komandu spēks. Tas pats ACSK (jeb CSKA). Atceries, kā MHL pagājušogad nostartēja Krasnaja Armija? Man šķiet pat labāk (ar mazak zaudētiem punktiem) nekā savā KHL sezonā Salavats. KA pirmās divas maiņas jau pagājušaja gadā varēja spēlēt CSKA. Tagad tās arī veido komandas spēles stilu, jo CSK ir ļoti laba skola un jaunā maiņa. šogad tā ir pavisam cita komanda, un nedomāju, ka Jūlim tur kāds nopelns (vismaz pagaidām). Vēl piemērs, par AK Bars. Kurš pagājušajā gadā domāja, ka 2x Gagarinieši zaudes taja pašā play-off otrajā aplī (tāpat kā RD) Salavatam, turklāt zaudēs diezgan pārliecinoši (ja šis vārds vispār attiecināms uz zaudejumiem). Un daži eksperiti brīdina, ka kazaņiešiem šogad klāsies vēl plānāk. Tā kā šadi salīdzināt nav korekti. Tas pats gan attiecas uz RD... pagājušā gada 8.labākā komanda pagaidām izskatās, ka varētu tēmēt uz šī gada 18. komandas "godu". Ceru, ka par mūsu Dinamo kļūdos. Turam īkšķus par Sandi un Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 17:46, pirms 13 gadiem
man vispār krīt uz nerviem Matuļa kopējais mesidžs, tipa: "Nespļausim zvaigznēs, un atcerēsimies savu vietu, ka mēs neesam nekas".
1 2 38 komentāri