Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

30. nedēļa. Olimpiskā ieskaņa bīča zīmē

30. nedēļa. Olimpiskā ieskaņa bīča zīmē
Foto: www.london2012.com

Kad visi skati pavēršas olimpisko spēļu virzienā, arī aizvadītās nedēļas varoņi tika meklēti olimpiskajās arēnās, precīzāk – smiltīs.

Pirms olimpiādes turnīra vētījot pretiniekus grupās, Latvijas pludmales volejbolistu pāriem Ruslanam Sorokinam ar Aleksandru Samoilovu un Jānim Šmēdiņam ar Mārtiņu Pļaviņu izloze bija sagādājusi pa vienam ņemamam pretiniekam, pa vienam duetam pretī, kura uzvarēšana rādās sapņos, un pa vienam tādam, kas it kā būtu pa zobam, bet parasti no šmorēšanas parasti pamūk.

Pirmajā kārtā tieši pretī nāca tie, kuri it kā būtu pa zobam – gan Aleksandram Samoilovam ar Ruslanu Sorokinu sestdien, kam ne tikai bija jāiet laukumā kā pirmajiem no mūsējiem, bet tika arī tas gods atklāt olimpisko turnīru vispār, gan dienu vēlāk Jānim Šmēdiņam ar Mārtiņu Pļaviņu. Un tas viņiem padevās teicami!

Starp mūsu pludmales volejbolistu cīņām nedēļas nogalē var vilkt daudz paralēļu. Pirmkārt, abi pāri zaudēja pirmo setu. Pirmajā cīņā bija redzams, ka Samoilovs ļoti gribēja daudz ko izdarīt viens. Otrkārt, lieliski abas cīņas aizvadīja aizsardzības spēlētāji. Ruslans Sorokins pie tīkla un Saša aizsardzībā tomēr izskatās krietni labāk nekā apgrieztais variants. Savukārt Mārtiņš aizsardzībā vispār demonstrēja brīnumus. Treškārt, abi mūsu pāri līdz trešajam, izšķirošajam setam bija atraduši vājo posmu pretinieku vienībā, uz ko servēt. Saša ar Ruslanu bombardēja Gregoru Fijaleku, kuram nelīdzēja pat otra Polijas sportista Mariuša Prudela nākšana talkā, bet Mārtiņš ar Jāni noķēra uz emocionālā krituma viļņa Jonatanu Erdmanu.

Laikam iespaidīgāk uzbrukumā izskatījās Genadija Samoilova audzēkņi, bet aizsardzībā – Aigara Birzuļa aizbilstamie. Tāpēc šoreiz ieceļam varoņu kārtā abus divus mūsu pludmales volejbola pārus, kuri abi divi ir gādājuši par to, lai pirmoreiz Latvijas bīča vēsturē olimpiādē piedalītos divi dueti no Latvijas, kā arī, lai sacensības tiktu sāktas ar divām uzvarām.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-01 08:05, pirms 12 gadiem
Man ir priekšnojauta - abi pāri braši sāks, bet slikti beigs! Tomēr, es ļoti ceru uz medaļām šajā disciplīnā....