Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Rēgs klīst pa komandas ģērbtuvi

Rēgs klīst pa komandas ģērbtuvi
Juraj, visu labu, es tev piezvanīšu...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Cik mīklaini Jurajs Mikušs pie Rīgas Dinamo parādījās, tik pat rēgaini viņš nosvīda. Komandas oficiālā versija par šo gadījumu atgādina tīru ūdeni no Garkalnes pagasta dziļurbuma...

Mēs viņu gribējām jau pagājušajā sezonā... Komandai bija vajadzīgs labs uzbrucējs... Viņš tika ņemts kā centrs, bet šī pozīcija hokeja tirgū ir deficīts... Viņš tiek piesaistīts nākotnes vārdā... Pēdējās spēlēs rādīja atzīstamu sniegumu... Iespēlēsies, vajadzīgs laiks... Partneri jau arī neprata izmantot viņa sarūpētās izdevības...
Apmēram tā dažādas Dinamo amatpersonas ir izteikušās par šo slovāku uzbrucēju. Pagāja mazliet vairāk par diviem mēnešiem un mēs šim dīvainajam eksperimentam pieliekam punktu. Ja godīgi, šis ir viens no atbildīgākajiem lēmumiem komandas pastāvēšanas vēsturē, jo vienubrīd likās, ka Mikušs sāk kļūt par pulka dēlu... Bija Otrā pasaules kara laikā tāda parādība krievu ierakumos – atnāca viens izbadējies, bet jauks puika pie karavīriem un tur arī palika. Armija viņu pabaroja, viņš netraucēja... Tiesa, arī nekāds palīgs nebija, bet – prom viņu neviens nedzina. Lai aug un redz – kas ir karš. Man domāt, ka Šuplers kaut kā tā bija iedomājies arī Mikuša klātbūtni Dinamo komandā, ar kluso cerību, ka vienu dienu viņš būs liels palīgs. Nebija. Ne tāpēc, ka slikts hokejists. Vienkārši – Jurajs ienāca brīdī, kad to vismazāk prasīja ne tikai turnīra tabula, bet arī noskaņa pašā komandā. Vēl trakāk – no pirmās dienas šim talantam uz ledus tika radīti apstākļi, kādus līdz tam nebija pelnījis neviens no leģionāriem, kur nu vēl pašmāju jaunuļi. Treneris auklējās ar savu tautieti un tas nebija normāli. Kā smejies – liec kurā maiņā Juraju gribi, neviens no gadījumiem nestrādāja. Viņš centās un pinās. Domājiet, ka komandai tas bija vienalga, viņi nesaprata, neredzēja? Atbrauca viens Šuplera tautietis, ar lieko svaru un fiziski galīgi negatavs, bet – viņam uzreiz iedod silto veļu un vietu uz krāsns pie skursteņa, kur mājīgāk. Ironiski, Jurajs atveda sev līdzi nevis fortūnu, bet gan pakulas. Tā viņš tur mocījās kā vista pa savām pakulām un tajās ik pa brīdim sapinās arī komandas biedri. Vēl pirms trīs nedēļām Šuplers intervijā teicās, ka jādod spēlētājam vēl laiks un tad negribīgi no sevis izspieda, ka – vismaz līdz decembrim noteikti... Decembris vēl nav, bet Mikušs ir prom.

Menedžeris Sējējs apgalvo, ka tā bijusi trenera ideja – ņemt šo uzbrucēju. Tiesa, brīdī, kad darījums notika, pats Normunds arī nebija nekāds pasīvais vērotājs. Faktiski, lielā mērā pateicoties viņa izveicībai, Mikušam izdevās tik rotaļīgi no Maskavas Spartak sistēmas nonākt pie mūsu aizgalda. Stāsts amizants: pēc visiem priekšnoteikumiem tiesības uz Juraju Mikušu piederēja minētajam Maskavas klubam. Kad noskaidrojās, ka uzbrucējs nav izturējis konkurenci par vietu pamatsastāvā, Šuplers pirmoreiz mudināja Sējēju „parunāt ar maskaviešiem”. Krieviem nekas nebija pret, taču viņi aiz gara laika nosauca ciparu, kas Sējēju atsēdināja un viņš, savukārt, varēja atsēdināt arī idejā iekarsušo Šupleru. Taču Jurajs Mikušs hokeja pasaulē nav viens. Tādi ir divi! Abi Juraji, abi Mikuši. Tas mums zināmais ir dzimis 1987. gadā un ir uzbrucējs, savukārt – viņpus okeāna NHL apritē mēģina sevi apliecināt vēl viens Jurajs Mikušs – dzimis 1988. gadā, bet – aizsargs. Kad Rīgas Dinamo menedžeris iegāja sev pieejamajā KHL hokejistu datu bāzē, lai pārbaudītu spēlētāja statusu un padomātu, ko ar to visu iesākt – viņš dīvainā kārtā atklāja, ka Maskavas Spartak uz papīra spēlē viens Jurajs Mikušs, bet dabā pie viņiem atrodas pavisam cits. Droši vien kāda izklaidīga sekretāre bija aizpildījusi hokejista anketu, vadoties pēc principa – ierakstīšu interneta meklētājā „Juraj Mikus” un visu sakārtošu. Vēl podīgāk, ka komanda to nebija ielāgojusi un sapratusi. Kad Sējējs pie KHL atbildīgajām amatpersonām griezās ar lūgumu, vai viņš var parakstīt līgumu ar slovāku Juraju Mikušu, kas dzimis 1987. gadā, atbilde bija skaidra – ierobežojumu nav. Jo datu bāzē tāda hokejista pie citām komandā nebija. Tāpēc var izskaidrot Dinamo azartu, kuri tik zibenīgi izmantoja šo melno caurumu, ne tikai piedāvājot Mikušam līgumu (Šuplers par pārbaudes laiku i’ ne dzirdēt negribēja, jo tas taču „mans cilvēks, es viņu zinu, viņš pie manis spēlējis izlasē”), bet arī automātiski iegūstot uz šo spēlētāju tiesības KHL apritē. Ko Spartaks? Tajā brīdī viņiem bija viss vienalga, jo mainījās treneri, bardaks administrācijā bija lielāks nekā Centrāltirgū pie krutkas pārdevējiem, bet viena tehniska nepilnība, kas viņus atstāj bez kaut kad savulaik noskatīta uzbrucēja, kas neizturēja konkurenci par vietu pamatsastāvā, vispār nebija aktualitāte. Tagad mēs zinām, ka nu jau mūsu Jurajs Mikušs karjeru turpinās... Maskavas Spartak sastāvā.

Tā ir Rīgas Dinamo oficiālā versija. (..)"Dinamo" vienojies ar "Spartak", par to, ka slovāku uzbrucējs turpmāk pārstāvēs šo Krievijas galvaspilsētas klubu. (..), (..) Tomēr spēle Latvijas komandas sastāvā Jurajam īpaši labi nesekmējās, un tagad pēc abu klubu savstarpējās vienošanās viņš atkal atgriezīsies Maskavā.(..) Varam ticēt, varam neticēt, jo šis stāsts jau sen kā ir balstīts uz mītiem un izdomājumiem, kas domāti tikai publiskajiem gremošanas orgāniem. Fabula vienkārša: ja Sējējam tagad izdevies Mikušu iesmērēt atpakaļ Spartak, kas patiesībā bija hokejista tiesību turētājs, tad varam uzteikt mūsu menedžementu par apķērību. Taču aizdomas rada, ka tas ir tieši Spartak. Te drīzāk tuvāk patiesībai ir versija, ka KHL tomēr nolēmis sakārtot savu datu bāzi. Proti, Rīgai tika palūgts tomēr samaksāt maskaviešiem par Mikuša paņemšanu – juridiski jau it kā viss ir mūsu pusē, bet, ja šo lietu iztiesātu, tad pēc likuma gara mūsu puse nebūtu vinnētāja. Fiziski taču Spartak treniņnometnē piedalījās uzbrucējs Mikušs, nevis viņa vārda brālis, kura dati figurēja KHL papīros. Tāpat, nebūtu grūti pierādīt, ka pirms diviem gadiem Maskavas klubs KHL draftā ieguva tiesības uz uzbrucēju, nevis aizsargu. Kā tas vēlāk tika iegrāmatots – nu, par to vienam otram droši vien skalps jau paņemts... Tātad – droši vien versija par Spartak pretenzijām uz Mikuša tiesībām ir tuvāk patiesībai, nekā mūsu formālais paziņojums, ka „esam savstarpēji vienojušies”. Vienojušies tiktāl, ka Sējējam tas ir atvieglojis pieņemt lēmumu – pateikt Šupleram, lai viņš beidzot pieliek punktu šim cirkam. No laba prāta treneris pats neko tādu nedarītu, menedžerim gan pēdējā laikā, pieminot šī apraksta galveno varoni, mēle vilka uz rupjiem vārdiem un neartikulētām skaņām. Lai gan Mikuša darījuma pirmsākumos Sējējs bija iedvesmas un gandarījuma pārņemts ar augstāk aprakstīto kāzusu – sak, pats liktenis mums viņu piespēlēja – pēc eksperimenta pirmā mēneša viņš jau runāja citu valodu. Kad lielā pārtraukuma izskaņā palūdzu Normundam noraksturot Mikuša vietu komandā, viņš teica, citēju: „Visvairāk pēdējā laikā aprunātais… Bijām nolūkojuši viņu jau pērn. Statistika laba, turklāt tā sasniegta Slovākijas līgā, pieaugušo hokejā. Šaubos, vai daudzi no mūsējiem divdesmit gadu vecumā spētu tā izcelties, jo tur līmenis ir pietiekoši augsts. Ņēmām tāpēc, ka Troters buksēja. Šuplers bija pārliecināts, ka izdosies. Ar domu – kā otrās vai trešās maiņas centrs. Atbrauca fiziski galīgi negatavs – nezinu, varbūt Spartakā bija pārtrenējies. Pagaidām – neiespēlējas. Priekš leģionāra tāda statiska galīgi neder. Var teikt, bija epizodes, kurās viņam nepaveicās, taču spēle kopumā neapmierina. Kā savulaik teica vecais Jurzinovs – labs puika vēl nav profesija. Mikušam šobrīd nav izdevies sevi parādīt un mums bija nodoms viņam uzteikt darbu, taču – tagad viss ir sagriezies savādāk. Trotera un Miķeļa savainojumi prasa ielāpus. Jurajam šajā situācijā nav atkāpšanās ceļa – jāspēlē un, tas jādara labi.”

Versija par Spartak ultimātu - atdot viņiem pienākušās tiesības uz Juraju Mikušu vai samaksāt kompensāciju - ir tikai šī rindu autora hipotēze, ja liekam kopā mums zināmos faktus. Šaubos vai kāds no Dinamo mums šo apstiprinās vai noliegs. Ja arī tā būs, pieņemsim to kā Juraja Mikuša īpašo gadījumu, jo nekas, ko esam dzirdējuši par šo spēlētāju no komandas atbildīgajām amatpersonām līdz šim, nav piepildījies vai apstiprinājies. Tad kāpēc mums ticēt šim pēdējam preses paziņojumam? Ne Jurajs atrada Rīgā savu spēli, ne Šupleram izdevās viņu iemānīt starp partneriem, ne Sējējam tagad ir jāstāsta kādam par Mikuša rožaino nākotni. Pat Rīgas Dinamo jaunajam valdes priekšsēdētājam Aigaram Kalvītim, sniedzot intervijas, vairs nevajadzēs citus mānīt, ka „patiesībā Jurajs Mikušs pēdējā spēlēs rāda labu sniegumu”. Bija divi interesanti mēneši un tas ir beidzies. Vai bez Juraja Mikuša komanda tagad spēlēs labāk, vai savādāk? Kāda starpība. Vien zinām, ka šajā sezonā bija tāds dīvains gadījums un – tas komandai patiesībā neko labu nedeva... Lai gan – meloju, deva gan! Sapratām, ka ne visi slovāki pie Šuplera prot spēlēt, lai kā arī treneris necentās. Bet citādi - dzīve (sezona) turpinās!

1 2 41 komentārs

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 09:13, pirms 14 gadiem
Nu diezgan spēcīgi jau nu Dinamo amatpersonas ''aplauzās'' ar šo Mikušu,arī Šuplera liktās cerības neattaisnoja ,lai gan pats sportists jau pie tā nebija vainīgs - centās no visas sirds,taču kaut kā nesanāca!
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

  -2 [+] [-]

, 2010-11-30 09:31, pirms 14 gadiem
Vidziņš rakstīja: Nu diezgan spēcīgi jau nu Dinamo amatpersonas ''aplauzās'' ar šo Mikušu,arī Šuplera liktās cerības neattaisnoja ,lai gan pats sportists jau pie tā nebija vainīgs - centās no visas sirds,taču kaut kā nesanāca!
Cerēja, ka būs Hossas variants - pēc ne visai veiksmīga snieguma Z-Amerikā atvērsies šeit... šoreiz nesanāca

 +21 [+] [-]

, 2010-11-30 09:37, pirms 14 gadiem
Pašu Šupleru arī varēja iekļaut šajā darijuma paketē

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 09:37, pirms 14 gadiem
Tiešām, tagad Rīgas DInamo uzvarēs visus un problēmu vairs nebūs, jo Mikuš būs Spartakā .

  +9 [+] [-]

, 2010-11-30 09:42, pirms 14 gadiem
Diezgan smieklīgi sanāca, principā Sējējs paņēma Mikušu, jo varēja, nevis vajadzēja
Acīgs jau ir, bet bez gala neapdomīgs gan, labi, musm paveicās, Mikušs neiespēlējās, bija liekais, ar vieglu sirdi atdevām. A ja viņš būtu iespēlējies, būtu 15 vārti pa diviem mēnešiem? Kur tad Sējējs liktos, pēc Spartaka pieprasījuma?

  +5 [+] [-]

, 2010-11-30 09:45, pirms 14 gadiem
Interesants viedoklis, bet man ir nedaudz cits - Pavlovs un Spartak spītē Ržigam! Viss kas Ržigam bija labs, tas ir slikts Pavlovam un otrādi. Te Sējējs veikli pameta Pavlovam ar Spartaka vadību Mikušu, tie daudz nedomādami paņēma. Spartakā Mikušs spēlēs pirmajā maiņā lai būtu labāks par esošajiem leģionāriem! Ja tā notiks, tad 1-0 Pavlova un Spartak labā!

     [+] [-]

, 2010-11-30 09:47, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un tagad Rīgas Dinamo iestāsies Leiputrija,jo Mikušs bija visa ļaunuma sakne.
RD spēlētāji sāks mest golus (vismaz pa 2 katrs katrā spēlē), katram RD spēlētājam tagad būs 20+ minūšu spēles laiks, ģerbtuvēs valdīs absolūta harmonija u.t.t. un t.j.p.
jaabuut izcili stulbam un aklam lai neredzeetu, ka Mikush neiederas DR sisteemaa. Pans Shuplers laikam taads cilveeks, savas kljuudas neatziist, tamdeelj arii spiitiigi lika Mikushu sastaavaa, bet paareejiem tas nepavisam nepatika. Gribi teikt ka ar Mikusha aizieshanu arii paareejie dzjeki nesasparosies? A to vinjiem galvaa groziijaas doma par aarlauliibas deeliem utt.

     [+] [-]

, 2010-11-30 10:09, pirms 14 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: Pašu Šupleru arī varēja iekļaut šajā darijuma paketē
labs...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 10:09, pirms 14 gadiem
peksiic rakstīja: jaabuut izcili stulbam un aklam lai neredzeetu, ka Mikush neiederas DR sisteemaa. Pans Shuplers laikam taads cilveeks, savas kljuudas neatziist, tamdeelj arii spiitiigi lika Mikushu sastaavaa, bet paareejiem tas nepavisam nepatika. Gribi teikt ka ar Mikusha aizieshanu arii paareejie dzjeki nesasparosies? A to vinjiem galvaa groziijaas doma par aarlauliibas deeliem utt.
Un kurš ir tas,kas var notiekt,ka spēlētājs iederās kādā komandā vai neiederās? Līdzjutēji?
Kas vienam trenerim der tas otram varbūt neder. Ja reiz Šuplers uzskatija, ka viņam Mikušs der, tad tas nozīmēja ka der.
Cits jautājums, kāpēc Mikušs pats neizmantoja viņam doto uzticību no treneru puses.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 10:10, pirms 14 gadiem
peksiic rakstīja: jaabuut izcili stulbam un aklam lai neredzeetu, ka Mikush neiederas DR sisteemaa.
Peec kaa tu spriedi, ka vinjsh 100 % neiedereejaas RD jau saakumaa ?
Tagad jau visi gudri spriest, a ja chalis atveertos un teiksim pedejaas 5 speeles buutu 1-2 punkti spelee?!
Buutu idelaals speleetaajs - labs chalis kursh veel labi speelee

     [+] [-]

, 2010-11-30 10:19, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un tagad Rīgas Dinamo iestāsies Leiputrija,jo Mikušs bija visa ļaunuma sakne.
RD spēlētāji sāks mest golus (vismaz pa 2 katrs katrā spēlē), katram RD spēlētājam tagad būs 20+ minūšu spēles laiks, ģerbtuvēs valdīs absolūta harmonija u.t.t. un t.j.p.
O, vēl viens daiļrakstnieks!

  +7 [+] [-]

, 2010-11-30 10:19, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Peec kaa tu spriedi, ka vinjsh 100 % neiedereejaas RD jau saakumaa ?
Tagad jau visi gudri spriest, a ja chalis atveertos un teiksim pedejaas 5 speeles buutu 1-2 punkti spelee?!
Buutu idelaals speleetaajs - labs chalis kursh veel labi speelee
Chalim tika dotas 22 iespeejas, katraa pa padsmit minuuteem. Kaapeec ta tad vinsjh neizmantoja savu potenciaalu? Viens no iemesliem ka pati komanda vinju nepienjeema. Dzjeki komandaa par Mikushu publiski var teikt ka normaals chalis, bet ieksheeji jebkuram komandas speeleetaajam kremta Mikusham izsniegtaa uzticiibas avansa krava. Pienjemsim, ka tev darbaa pasaka, reku veciit, buus tavs jaunais kabinets, vienam pasham, tikai tev vinjsh jaaiztiira un jaaizremontee peec pasha patikas. Tu protams veeja spaarnos to izdari, pat tiec paseedeet tur paaris nedeeljas, bet tad, kompaanijas iipasnieka aarlauliibas deels paicis bez darba. Nevar tak savam radiniekam atteikt. Tad nu vinjsh tiek panjemts firmaa, turklaat tu tiec izmests no sava kabineta un ieseedinaats starp paareejiem, ka teikt komadas gara nostiprinaashanai, bet tevis pasha gruuti suuri iztiiriitaa, izremonteetaa kabinetaa seezh cilveeks, kursh pat pirkstu iisti nav pakustinaajis lai to kabinetu buutu pelniijis. Itkaa jau pasham kopaa ar paareejiem jautraak straadaajas, bet tomeer savs kabinets jebkuram gribas...

  +7 [+] [-]

, 2010-11-30 10:40, pirms 14 gadiem
Nez kāpēc netiek uzdots jautājums-cik punktus turnīra tabulā tas mums maksāja,un,kāpēc Šuplers var atļauties šādus eksperimentus!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-30 10:44, pirms 14 gadiem
peksiic rakstīja: Chalim tika dotas 22 iespeejas, katraa pa padsmit minuuteem. Kaapeec ta tad vinsjh neizmantoja savu potenciaalu? Viens no iemesliem ka pati komanda vinju nepienjeema. Dzjeki komandaa par Mikushu publiski var teikt ka normaals chalis, bet ieksheeji jebkuram komandas speeleetaajam kremta Mikusham izsniegtaa uzticiibas avansa krava. Pienjemsim, ka tev darbaa pasaka, reku veciit, buus tavs jaunais kabinets, vienam pasham, tikai tev vinjsh jaaiztiira un jaaizremontee peec pasha patikas. Tu protams veeja spaarnos to izdari, pat tiec paseedeet tur paaris nedeeljas, bet tad, kompaanijas iipasnieka aarlauliibas deels paicis bez darba. Nevar tak savam radiniekam atteikt. Tad nu vinjsh tiek panjemts firmaa, turklaat tu tiec izmests no sava kabineta un ieseedinaats starp paareejiem, ka teikt komadas gara nostiprinaashanai, bet tevis pasha gruuti suuri iztiiriitaa, izremonteetaa kabinetaa seezh cilveeks, kursh pat pirkstu iisti nav pakustinaajis lai to kabinetu buutu pelniijis. Itkaa jau pasham kopaa ar paareejiem jautraak straadaajas, bet tomeer savs kabinets jebkuram gribas...
Tie visi ir tikai minējumi.
Arī visu mīlētais Trotters vel nekādi sevi nav pierādijis.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-30 10:46, pirms 14 gadiem
vienkāršifans rakstīja: Nez kāpēc netiek uzdots jautājums-cik punktus turnīra tabulā tas mums maksāja,un,kāpēc Šuplers var atļauties šādus eksperimentus!
Kas ir teicis,ka RD tas punktu izteiksmē vispār ir ko maksājis???
Kur ir kaut mazākie fakti,ka RD būtu gājis labāk,ja ,teiksim, tas pats Štāls būtu regulāri ticis pie spēlēšanas.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-30 11:02, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Tie visi ir tikai minējumi.
Arī visu mīlētais Trotters vel nekādi sevi nav pierādijis.
Neteiktu gan ka vinsh nav pieraadijis. Njemot veeraa to, ka nominaali 2 mainjas speeleetaajs, ticis meetaats pa mainjaam kaa nekam nevajadziiga tupele, ar videejo laiku uz laukuma 13 minutes ir 11 punkti un +4, bet tam pasham Mikusham ar liidziigu laiku, speelju daudzumu 5punkti un -3.
Turklat visi zinam, ka Troters uz eiropu paarceelaas pilniigi negatavs sezonai, jo bija cereejis tomeer speeleet ZA, kur sezona saakaas menesi veelaak + mikrotraumas, kuras nebija liidz galam izaarsteetas. Tamdeelj arii sanaaca, ka septembrii Broks bukseeja, bet oktobrii jau jamais ugunjoja, bet novembris atkal tika izlaists deelj lauzta pirksta.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-30 11:07, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Tie visi ir tikai minējumi.
Arī visu mīlētais Trotters vel nekādi sevi nav pierādijis.
Nu te nu Tu atkal kļūdies, Broks ir parādījis krietni vien labāku sniegumu un meistarības līmeni nekā Jurajs, tikai žēl ka Jūlim pa laikam ir prāta aptumsums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-30 11:44, pirms 14 gadiem
guncha7722 rakstīja: Nu te nu Tu atkal kļūdies, Broks ir parādījis krietni vien labāku sniegumu un meistarības līmeni nekā Jurajs, tikai žēl ka Jūlim pa laikam ir prāta aptumsums
Neaizmirsti, ka Trotters ir leģionārs, un nevis pašmāju spēlētājs.
Un viņa iespētais pēc puss regulārā čempionāta nekādi nav savienojams ar leģionāra statusu.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-30 12:18, pirms 14 gadiem
pēc kara visi gudri. Ja Mikuš būtu atvēries, visi Šupleru slavētu. Tagad lamā. Tā pat kā pagājušajā sezonā, kad Hosa no sākuma nevarēja iemest- Visi teica ka tā bija kļūda kļūda. Domāju, jārēķinās ka bieži tikai paskatoties atpakaļ var zināt, kuri lēmumi pareizi, un kuri nē.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 12:26, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Neaizmirsti, ka Trotters ir leģionārs, un nevis pašmāju spēlētājs.
Un viņa iespētais pēc puss regulārā čempionāta nekādi nav savienojams ar leģionāra statusu.
Tu laikam neskatie spēles!!!!!!! Papēti cītīgāk viņa spēli...un atceries sākumu, kurā Lauris pēc Broka un Miķeļa piespēlēm pat tukšos vārtos netrāpa, otrs Broks tomēr nespēlē vairākumā ( tikai Pans vien zin kāpēc )Un tehniski spēcīgāku spēlētāju par viņu ir pārāki tikai daži, tākā IZCILNIEK, DINAMO sastāvā viņš ir vienlīdzīgs ar pārējiem leģionāriem, katram savi plusi un mīnusi

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 12:42, pirms 14 gadiem
Interesanti, kādēļ virsrakstā tāda atsauce uz Komunistiskās partijas mainfestu? Vai A. Puče jūtas kā Kārlis Markss un Frīdrihs Engelss? Un kas tad būtu tas rēgs, ja, kā mēs zinām, "Visi vecās Eiropas spēki ir apvienojušies svētam vajāšanas karam pret šo rēgu: pāvests un cars, Meternichs un Gizo, franču radikāļi un vācu policisti"? Vai tas ir Mikušs vai netaisnības princips kuru viņš sevi iemiesoja, radot klusu šķiru cīņu star ekspluatētajām hokejistu "masām" un pašiem ekspluatatoriem (panu Šupleru un Sējēja kungu)?
Bet ja nopietni, tad interesants raksts par hokejistu pirkšanas virtuvi. Morāle arī laba - ne viss ir labs, ko var dabūt "na haļavu".

     [+] [-]

, 2010-11-30 13:38, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Cits jautājums, kāpēc Mikušs pats neizmantoja viņam doto uzticību no treneru puses.
Ir tāds teiciens: "ja nav kazai piena ta nav..." Par Jūli runājot.... domāju viņam "der" visi slovāki, kas ir vairāk vai mazāk spēlējuši viņa pakļautībā.... cita lieta vai viņi tagad arī derētu RD.... kā redzam Mikuš ne visai labi derēja, kaut Jūlis deva viņam nesliktu spēles laiku un "izmētāja" pa veselām 3 maiņām mēģinot viņu pa visām varēm iespēlēt..... bet skaties ko jau teicienā teicu....

     [+] [-]

, 2010-11-30 13:39, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Diezgan smieklīgi sanāca, principā Sējējs paņēma Mikušu, jo varēja, nevis vajadzēja
Acīgs jau ir, bet bez gala neapdomīgs gan, labi, musm paveicās, Mikušs neiespēlējās, bija liekais, ar vieglu sirdi atdevām. A ja viņš būtu iespēlējies, būtu 15 vārti pa diviem mēnešiem? Kur tad Sējējs liktos, pēc Spartaka pieprasījuma?
Kur Sējējs liktos , ja uz šī fona Trotters tiktu noteikts, kā liekais un tiktu piem. "aizdots" kādam ?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 13:49, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Kas ir teicis,ka RD tas punktu izteiksmē vispār ir ko maksājis???
Kur ir kaut mazākie fakti,ka RD būtu gājis labāk,ja ,teiksim, tas pats Štāls būtu regulāri ticis pie spēlēšanas.
Protams var teikt,ka būtu vēl sliktāk,ja cits spēlētājs būtu spēlējis,bet pēc statistikas iznāk,ka par Mikušu ir grūti atrast visā KHL sliktāku leģionāru,Štālam starp citu 1.sezonā 19 spēlēs bija 3 punkti,koeficientrs neitrāls,pie stipri mazāka spēles laika un bez vairākumiem tā kā sliktāks jau nu nebija ja var vispār salīdzināt dažādas sezonas.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 13:54, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Neaizmirsti, ka Trotters ir leģionārs, un nevis pašmāju spēlētājs.
Un viņa iespētais pēc puss regulārā čempionāta nekādi nav savienojams ar leģionāra statusu.
Mikuša iespētais 22 spēlēs (3+2) ir vairāk savienojams ar leģionāra statusu???

  +3 [+] [-]

, 2010-11-30 14:10, pirms 14 gadiem
Visvairak es smiesos kad Mikus 6 decembrii iemetiis kadus 2 golus... tad viss sajuks prataa...

tas jau pats par sevi ka mes uzvaresim.. bet tomer..

     [+] [-]

, 2010-11-30 17:56, pirms 14 gadiem
Nesaprotu, kāpēc tiek salīdzināt Mikušs ar Troteru? Noliekam šiem diviem Hartiganu blakus, tad abi izskatīsies pēc leģionāru statusam nepiemērotiem..

Bet jā, leģionārs tiek ņemts, lai pastiprinātu spēli. Leģionārs- uzbrucējs- lai gūtu punktus. Un objektīvi skatoties, ne Mikušs, ne arī Troters nav attaisnojuši savu statusu.

     [+] [-]

, 2010-11-30 18:15, pirms 14 gadiem
Tāds sulīgs raksts Armandam padevies.

     [+] [-]

, 2010-11-30 18:19, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Mikuša iespētais 22 spēlēs (3+2) ir vairāk savienojams ar leģionāra statusu???
Arī,protams, nē.
Tomēr nez kāpēc vienam viss tiek piedots, bet otrs regulāri noriets.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-30 18:27, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Arī,protams, nē.
Tomēr nez kāpēc vienam viss tiek piedots, bet otrs regulāri noriets.
Tev 100x ir teikts kapēc tā ir, bet tu to spītīgi izliecies neredzam.

     [+] [-]

, 2010-11-30 19:32, pirms 14 gadiem
Mikušu jau vajadzēja ņemt tikai tādēl vien, lai Puče varētu te izrakstīties kā pagājušogad par Arnasonu.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-30 21:52, pirms 14 gadiem
Aizmirstiet reiz KHL praksi... ņemt gatavus (pārgatavus) spēlētājus (ārzemniekus). Ja gribam, lai RD uzvar... Ņemam nākotnes zvaigznes ārzemēs (pārējie - vietējie labākie). Kāpēc NHL nešķiroja pilsonības un izaudzināja mums spēlētājus ar domu, ka reiz derēs NHL?

  +2 [+] [-]

, 2010-11-30 22:03, pirms 14 gadiem
ar savu lobismu Suplers izcakareeja gan Mikusu gan Troteru!Nez uz ko vins cerēja, taa vietaa lai lautu Mikusam iespēlēties vins vinu negatavu ieliek Trotera vietaa (kurs tiesi sāk vērties vaļā)?
rezultāts acimredzams - Mikuss kas nav nemaz tik slikts - prom, Troteram daļa sezonas izcakareta, cerams ka vel atversies
1 2 41 komentārs