Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Piedāvāju nopirkt vietu izlasē...

Piedāvāju nopirkt vietu izlasē...
Savulaik premjers Kalvītis palīdzēja sava dēla hokeja klubam, bet toreiz neviens viņam blatošanu nepārmeta.l Tagad, kad runa ir par izlasi, šo mecenātismu un ietekmi sauc par...

Ar lasītāju Dublinski izvērtās diskusija par Latvijas hokeja saimniecību. Viņš atsūtīja interesantu vēstuli, kurā galvenā doma bija – LHF ir korumpēta iestāde, kur vietu dažādu vecuma izlasēs var nopirkt.

dublinskis: Par rakstu "Lupatas hokeju nespēlē(-s)"
Sveiki!
Vai pastāv iespējamība kādreiz šajā portālā ieraudzīt analītisku rakstu par korupciju LHF? Tieši U-18 un U-20 izlasēs? Statistiski paskatoties - ko izlasē dara Kalvītis (protams, ka viņš to ir ''godam pelnījis'' , zinot, kas ir viņa tēvs)? Salīdzinoši pēc rezultivitātes, lietderības koeficienta, attiecīgā kluba, kurā šis jaunietis spēlē un pieredzes, kāpēc izlasē nespēlē Koba Jass? Statistika runā pati par sevi. Protams, ka es netieši runāju par Kārli Kalvīti, taču ir pietiekami daudz šādu un līdzīgu variantu.

Otrs, par ko gribēju izteikties - virsraksts ''Lupatas hokeju nespēlē(-s)'' - tad kāpēc, tie lupatas (salīdzinoši ar spēlētajiem , kuri netika iekļauti U-20 izlases sastāvā, daudzi tiešām ir lupatas uz viņu fona). Varbūt nelatvisko uzvārdu dēļ? Mēs cenšamies atdzīvināt hokejā latviskumu?
Paskatoties uz izlases sastāvu, neredzu praktiski nevienu nelatvisku uzvārdu.
K. Kalvītis spēlējot Ziemeļamerikas 95. līgā ir kļuvis par zvaigzni, tikai tāpēc, ka viņš tur spēlē? Kāpēc sastāvā nav iekļauts , piemēram, Vjačeslavs Movko, kurš kādā no spēlēm ir pamanījies gūt pat 17 punktus (11+6), protams, tas ir treneru ziņā.
Bet varbūt tāpēc, ka viņš ir krievs pēc uzvārda?"

Drosmīgas pārdomas, tāpēc atrakstīju
„Sveiks!
Domāju, ka latviskā un krieviskā pretnostatīšana tiek pārspīlēta. Maticins, cik atceros, nekad nav bijis baigais "latviešu fans". Ja kādas ir nopircis vietu komandā/izlasē, tad labprāt uzzinātu - cik ir jāmaksā, lai to izdarītu. Tagad mēs tikai tiražējam baumas. Prasu - cik jums vajadzētu iedot latus kādam LHF darbonim, lai pieminētais V.Movko spēlētu LV kreklā Kanādā? Priecāšos, ja saņemšu konkrētas atbildes.”

Gods godam, Dublinskis uz šo repliku atbildēja – jau piezemētāk, taču pārdomas bija interesantas.
„Iespējams, taču man bija saruna ar pāris hokejistiem (izlases kandidātiem), kuri vienkārši man skaidri un gaiši izteica savas domas. Respektīvi, kad biju mazāks, pastāvēja hokeja skola ''Aisbergs'', K.Kalvītis tik tikko kā bija iemācījies slidot, taču , kad viņa tēvs atnāca pavērot dēla spēles, atvasīte tika iestādīta pirmajā maiņā un tēvam vienmēr bija intriģējošas sarunas ar treneri.
Nevēlos teikt, ka Kalvītis ir maksājis kādam par to, lai viņa dēls spēlētu izlasē, taču vienkārši statuss runā pats par sevi, es domāju, ja situācija būtu tāda, ka būtu pāris ar praktiski vienlīdzīga līmeņa hokejistiem, es domāju, ka Kalvīša statuss noderētu. Turklāt, es nespēju neko pamatot , nedz par uzvārdiem, nedz par korupciju, taču vienkārši saskatu šādas, tādas nianses, kuras par to kaut nedaudz, taču liecina. Jo, galu galā, ja izlasē, kā izteicās Maticins, pusei ir jāiet uz šahu, tad kāpēc galu galā viņš šos šahistus ņem uz izlasi un atstāj malā tādus spēlētājus, kuriem ir daudz lielāks potenciāls un tas ir acīm redzami, gan uz papīra lapas spēlētāju statistikā, gan praksē - uz ledus.
Uzskatu, ka Maticins tiešām nav nekāds ''latviešu fans'', taču, pieļauju, ka lielu lomu tajā visā spēlē ''augstākās aprindas'' jebšu , tā saucamais Kira un citas spilgtas personības, kurām ļoti rūp Latvijas hokeja nākotne.
Nespēšu iepriecināt ar konkrētām atbildēm par to, cik daudz naudiņas man kādam vajadzētu iedot, taču uzskatu, ka tas netiek darīts tieši , kā, piemēram, kukuļdošana, un vēl - vai es būtu tas cilvēks, no kura, gadījumā, ja kas tāds vispār pastāv, tie cilvēki, kas par to ir atbildīgi, vispār ņemtu kukuli? Domāju nē.”

Tiktāl esam tikuši.
Dīvaini, ka šī nav pirmā reize, kad ap hokeja valstsvienībām vērpjas baumu vilnis no sērijas – blatņiki, korumpētie, zagļi utml. Vērojums par ekspremjera Kalvīša lomu ir daudznozīmīgs: viņš patiešām savulaik daudz darīja, lai minēto „Aizbergu” uzturētu jaunatnes hokeja apritē, piesaistīja līdzekļus, ko hokejā, starp citu, nav nemaz tik viegli izdarīt. Kāpēc tad neviens nekliedza, ka tas notiek? Jā, šajā komandā spēlēja viņa dēls, taču – vai dēls ir vainīgs, ka viņa tēvam ir šādas iespējas? Kurš vecāks to nedarītu, ja viņam būtu tāda rocība? Lasītājs mums liek novērtēt hokejista Kalvīša statistiku. Man gribētos, lai mēs tomēr vērtētu cilvēkus ne tikai uz papīra, bet arī darbībā. Ja Maticins ir tāds mīkstais, ka iekļāvis komandā spēlētāju, kura tēvam ir sakari – tad viņš nav normāls... Lipmans varētu palobēt šo variantu, taču arī viņš nav ar pirkstu taisīts – labi saprot, ka šādas lietas parasti nekur gaisā nepaliek, agrāk vai vēlāk tāpat uzpeldēs. Vispār – visstulbāk jūtas puika, jo viņš taču tikai spēlē hokeju, nevis piedalās sastāva organizēšanā.

Diemžēl visā pasaulē jaunatnes un junioru hokejā valda līdzīgas kaislības. Mums savā ziņā gan ir, gan nav paveicies, ka esam tik knapi ar resursiem – varam lamāt tikai Kalvīti, jo aiz viņa labākajā gadījumā ir viens, varbūt vēl viens pretendents. Neticu, ka tas otrs – ja tāds vispār ir! – atbilstu izlases jeb labākās komandas kvalitātēm. Latvija nav tik bagāta. Ja jaunajam Kalvītim ir iekšā, viņš hokejā paliks un vēl uzspēlēs. Taču drīz šajā spēlē pie izlašu apvāršņa parādīsies jaunais Tambijevs, Cipruss, Naumovs – skaidrs, ka vienam otram uz mēles būs sakāmais par „viņi jau spēlē tāpēc, ka tēvi sarunāja” vai „tēvs droši vien aizgāja pie Kirova un piedraudēja”... Protams, ka komandu atbalstītāju loma vienmēr tiks uztverta ar aizdomām un zemtekstiem, protams, ka ir gadījumi, ka vājāks treneris vienkārši nespēj atteikt un pats ielien devējam vienā vietā, taču kopumā - visi grib uzvarēt, nevis vienkārši uztaisīt smuku komandu, ar skaistiem krekliem un ārzemju braucieniem. Arī biezais, ja tāds vispār ir, grib gūt vārtus un vinnēt, vai - vismaz to novēl savam dēlam.

Cita lieta, ja patiešām tiek spēlēts negodīgi, bet – tad ir jābūt faktiem, nevis emocijām. Nav ko ņaudēt mājās palicējiem – ja esat tik labi, agrāk vai vēlāk sevi pierādīsiet. Varbūt pat labi, ka netikāt iekļauti komandā, kuru Kanādas hokeja skauti tagad sauc par lielo čempionāta pārpratumu... Puse no komandas taču domāja, ka Kanādā viņus pamanīs. Patiešām, pamanīja... Tāpēc piedāvāju darījumu: ja joprojām uzskatāt, ka Latvijas izlasē viss ir pērkams, esmu gatavs dabūt naudu, lai jūsu lolojumam nopirktu vietu šajā komandā. Pierādiet, ka tas tā notiek! Jums ir finansiālie resursi – rīkojaties! Savu pieteikumu sūtiet uz epastu armandsp@nra.lv.

1 2 3 74 komentāri

 +19 [+] [-]

, 2009-12-29 08:49, pirms 15 gadiem
normalna diskusija, sak palikt intresanti
Slēpts komentārs: arvils

     [+] [-]

, 2009-12-29 08:57, pirms 15 gadiem
Autoram war piekrist, nju tas kalvītis nawa augstākās diwīzijas spēlētājs, bet nju tas lai paliek uz trenneru sirdsabzinjas kapēc winŗ atrodas tur

 +41 [+] [-]

, 2009-12-29 08:57, pirms 15 gadiem
Iznāktu ideāla maiņa - Kalvītis, Šlesers, Ušakovs + Segliņš, Repše
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Lekavaljērs

  +6 [+] [-]

, 2009-12-29 09:00, pirms 15 gadiem
Nezinu par hokeju, bet gan jau ir līdzīgi, BET no basketbola izlases trenera personigi esmu dzirdejis, ka pirmos 10 cilvēkus liek pēc rezultāta, bet atlikušos 2 pieliek klāt pēc vecākiem vai lielākā labuma!
Pieļauju, ka hokejā ir līdzīgi pirmās maiņas saliek pēc spēka, bet pēdējo komplektē, lai hokejā saimniecībāi būtu lietderīgi!

 +19 [+] [-]

, 2009-12-29 09:13, pirms 15 gadiem
Sorry, Armand, bet tu esi tikai žurnālists. Tev iedot naudu būtu tāpat kā to vienkārši iemest gružkastē... Tevi tā arī pazīst kā žurnālistu. Bet cilvēki, kuriem ir nauda uzreiz vēršas pie augstākajām instancēm - un ne jau viņi tur iet ar pilnu portfeli... Viņi iet un piedāvā LHF palīdzību - piemēram kādu dāsnu ziedojumu jaunatnes hokejam utt. Nu un netīšām arī ierunājas par savu atvasi (atvase protams par to neko nenojauš). Apmēram tā tās lietas notiek. Bet tie jaunieši, kuri tur vaigu sviedros treniņos cīnās un spēlēs sevi pierāda - paliek ar garu degunu - tas nekas, ka viņu vecāki ar pūlēm atrod naudu katru gadu, lai varētu nomainīt par mazu palikušo ekipējumu. Arī tie talantīgie jaunieši, kuri nav tik turīgi grib redzēt ārvalstis un izjust to atmosfēru. Un bieži ir tā, ka viņi arī to ir vairāk pelnījuši...

Bet nu es uzskatu, ka tur nav variantu - ņemot vērā Latviešu bezkaunību - Latvijā nekas nemainīsies vēl ilgi...

 +13 [+] [-]

, 2009-12-29 09:14, pirms 15 gadiem
viena lieta ir kad mazo kalviti aisberga pacel uz pirmo mainu, bet pavisam kautkas cits ir ja vinu pa blatu dabu ieksa izlase.
bet raksts tiesam labs, ir japadoma netikai par sevi, bet ari par pasu kalviti kurs iet laukuma zinot, ka latvija vinu neatbalsta un sauc par blatniku

  -1 [+] [-]

, 2009-12-29 09:26, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Iznāktu ideāla maiņa - KalvÄ«tis, Å lesers, UÅ¡akovs + Segliņš, RepÅ¡e
Kalvitis ir aizsargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-29 09:32, pirms 15 gadiem
nja interesanti gan...

  +7 [+] [-]

, 2009-12-29 09:42, pirms 15 gadiem
Nu re, kāds arī bez manis publiski pasaka, ka vietas izlasē pērk, iepriekš, kad es pie viena rakstiņa to piebliezu klāt, mani uzreiz bija gatavi aprakt dzīvu- tā ir politika krievu un žīdu pārņemtajā Latvijā

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 09:42, pirms 15 gadiem
baumas jau sen iet par vietu pirkšanu visās vecuma izlasēs. un SA žurnālisti par to noteikti zina labāk, nekā mēs...

starp citu - ja kāds kādreiz gribēs Znarokam piešķirt trīszvaigžņu ordeni, pirms tam nopietnai ekspertu komisijai vajadzētu šitās baumas izmeklēt. ne tik daudz par pēdējiem gadiem, kā par U-20 laikiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-29 09:51, pirms 15 gadiem
atkartosos par trekni un lidzeklu piesaistisanu, ja esot oficiala vizite uznemuma vienigais par ko runa ir nauda vina dela klubam, kas te apsveicams ? pienemsim, ka ministrs varetu but dikts kada sporta veida entuziasts un tad valsts merogam to, bet sev... ar tadu domasanu Armand Puče, mes esat ..nu tur kur esam. ministrs drikst ierasties pie cilveka, kurs savu uznemumu spejis attistit nedodot kukulus (kas attiecigi nozime grutibas valsts pasutijumu sanemsanai utt.) un nodarbosties ar izpsiesanu, jo, redz, hokejam lidzeklus esot gruti piesaistit, ta ?

  +4 [+] [-]

, 2009-12-29 09:53, pirms 15 gadiem
nu, par to sevis pierādīšanu arī ir kā ir, respektīvi, ja vecākiem nav naudiņas, tad bērns hokeju spēlēt nevar un izskaidrojums ir ļoti vienkāršs - tās lielās somas, kuras parasti uz muguras velk mazie/jaunie hokeja censoņi jau nav pildītas ar salmiem - iekšā ir invenetārs, kurš maksā bargu naudu! ok, ja vajadzētu vienreiz nopirkt, tad labi - senči paņem kredītu un nopērk, bet nianse tāda, ka jaunais hokejists aug, līdz ar to inventārs ik pēc laiciņa jāmaina t.i. jāpērk jauns + vēl pieskaitam tādu lietu kā inventāra saplīšanu - tas viss jau ir uz vecāku pleciem! pat neminēju tādas lietas kā ikmēneša maksu par treniņiem, ārzemju braucienus utt.
atminos gadījumu - tas bija pirms vairākiem gadiem - vienā no jauniešu komandām spēlēja talantīgs vārtsargs, bet tavu nelaimi - vecākiem bij švaki ar naudiņām... vienai sezonai visas komandas sēlētāju sencīši sameta puikam jaunai formai, bet nākamajā labdarība beidzās un puika hokeju vairs nespēlēja - neies jau treniņbiksēs vārtos stāvēt! ok, nesaku, ka no viņa būtu izaudzis Irbe, Naumovs vai Skudra, bet fakts paliek fakts - nabagajiem hokejā nav ko darīt!

kas attiecas uz korumpētību Latvijas jaunatnes hokejā, tad jā - tāda pastāv, viennozīmīgi! līdz ar to objektīvi mēs nekad neuzināsim kuri tad ir tie labākie un talantīgākie jaunie hokejisti - mēs redzam tikai tos, kuriem ir bagāti vecāki, neatkarīgi no pašu jaunuļu talanta un spēlētprasmes... esmu runājis, hau!

  +6 [+] [-]

, 2009-12-29 10:02, pirms 15 gadiem
ļoti uzbrūkošas ir Pučes atbildes, nevis analižējošas. Līdz ar to jautātājam ir grūti aizstāvēties.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 10:06, pirms 15 gadiem
Schmitz rakstīja: ļoti uzbrūkošas ir Pučes atbildes, nevis analižējošas. Līdz ar to jautātājam ir grūti aizstāvēties.
Ir grūti izanalizēt baumas, kas nav balstītas uz faktiem. Ziniet, runā par dažiem blatņikiem, bet noskatoties abas spēles, kaut cik pozitīvi izceļas vien pāris spēlētāji, cilvēki saprotiet, ši gada U20 attiecīgie rezultāti tādi nav tapēc ka komandā ir Kalvītis, iemesli ir citi.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 10:24, pirms 15 gadiem
Man arī liekas neloģiska Kalvīša vieta izlasē, BET - mājās palicējiem ņaudētājiem:
..ja jau esiet tik nenormāli labi spēlētāji, kādēļ neizkonkurējāt 3., 4., vai 5. vājāko spēlētāju, ja pieņemam, ka pāris ir tikuši komandā pa blatam? Vai arī apgalvojat, ka puse komandas ir nopirkta? Ja tā, tad gribētu dzirdēt loģisku skaidrojumu, jo līdz šim spekulācijas bijušas tikai ap Kalvīti..

     [+] [-]

, 2009-12-29 10:25, pirms 15 gadiem
Novērtējam mecenātus!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-29 10:28, pirms 15 gadiem
Pieņemu ka tādas lupatas kas pat uz slidām nespēj nostāvēt treneris nav spējīgs paņemt, lai gan ja uz vienu vietu ir 3 līdzīga līmeņa spēlētāji tad tas uzvārdiņš arī varētu sist pa smadzenēm.
Runājot par pieminēto Kalvīti cik es redzēju spēles otro pusi ar Kanādu un paraktiski visu spēli ar slovākiem man vairāk izskatījās ka Kalvīša jaunskungs vairāk kā baļķis gūlšņāja savā vartu priekšā traucējot Kalniņam vai ganijās pa laukuma daļām kur būtu jāpresingo uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2009-12-29 10:35, pirms 15 gadiem
Tiešām žēl, ka bērniem jācieš dēļ viņu stulbajiem senčiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 10:38, pirms 15 gadiem
Teacher's rakstīja: Tiešām žēl, ka bērniem jācieš dēļ viņu stulbajiem senčiem!
kur audzis esi, muca ? labak sevi pazelo. tadu stulbo sencu bernini loooti mak izmantot savu stavokli un labprat to dara

 +10 [+] [-]

, 2009-12-29 10:38, pirms 15 gadiem
Man vieglāk būtu sagremot, ka Kalvēns vietu izlasē ir pa blatu dabujis, nevis to, ka labāku mums nav. Tas būtu šausmīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-29 10:52, pirms 15 gadiem
.

  +4 [+] [-]

, 2009-12-29 10:57, pirms 15 gadiem
Te laikam nav runa tikai par Kalvīti,taču skatoties uz to visu,kas notiek mūsu hokejā paliek žēl!izlasei,taču jābūt tai vietai,kur tiekties jau no pašas bērnības...Katrs Latvijas hokejists no pašas bērnības sapņo par trim lietām:
1.Spēlēt NHL
2.Uzspēlēt izlasē pasaules čempionātā
3.Piedalīties Olimpiskās spēlēs

Sanāk dēļ tā,ka izlasēs bieži vien ņem tos,kuri to nav pelnījuši ne tikai blata dēļ un kukuļu iespaidā,bet arī treneru(piedodiet par skarbumu-stulbuma dētļ)aiz borta paliek daudzi,kuri ir pelnījuši aizstāvēt Latvijas godu pasaulē,taču uzskatu ka IZLASĒ JĀSPĒLĒ LABAKĀJIEM!!!Pie mums tā nekad līdz galam nav bijis,protams,ka 80%-85% no izlases ir tie,kuri to ir pelnījuši,bet nevajag arī noklusēt par tiem parējiem.

Mūsdienu pasaulē nopirkt var gandrīz visu,un vietā izlasēs nav izņemums...un gudri runājot,par faktiem neviens jau to neatzīs pat ja es tagad uzrakstītu,kurš spēlētājs(vai to vecāki)ir devuši un kuriem treneriem.Pie mums var nopirkt daudz ko:vietu izlasē,dažreiz pat vietu kāda klubā,kā arī intervijas masu medijos un tā tālāk.Bet,ka jūtās tie,kurus noniecinā un neņem???Viņi izjūt naidu pret izlasi kā tādu,un nebūs brīnums ja visai drīz mums izaugs vēl viens(varbūt ari vairāki) Pēteris Skudra!!!Un pareizi arī darīs!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 11:04, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Iznāktu ideāla maiņa - Kalvītis, Šlesers, Ušakovs + Segliņš, Repše
norm, bet Kalvīti centrā jāliek, šis pa vārtu priekšu varētu pakapāt, aizsargiem palīdzēt. aizsargu pāris Segliņš - Repše gandrīz vai ideāls. Abi ir bijušies aizsardzības ministri!

  +6 [+] [-]

, 2009-12-29 11:09, pirms 15 gadiem
Šādas runas bija ļoti populāras līdz kādam 2006. un godīgi sakot pēdējos pāris gadus, tās pierima, jo uz jautājumu nu bet kuru tad nepaņēma, kritikas avotam īsti nebija ko teikt.

Taču šoreiz jautājumi un pamatoti, kapēc izlasē ir spēlētāji, kuri pat netika DJ sastāvā sezonas sākumā.

Izskatās ka Maticins ar Miļunu ir kļūdijušies ar pamatvārtsarga izvēli, varbūt tomēr bija vērts paaicināt Žurkovu kuram bija vismaz kaut kāda pieredze BAČ.

Varbūt kāds no žurnālistiem var noskaidrot kā tad īsti ir Leitānu (negrib, nevar vai vispār nebija starp kandidātiem?), čalis spēle OHL kur principā spēlējuši ir tikai mūsu draftētie un tagadējie izlases spēlētāji bet izlasē viņa nav, savukārt ir kaut kādā sētās līgā spēlējušas Maziņš... Znaroks savulaik pat Daniliču no daudz maz atpazīstāmā NAHL nepaņēma, bet Maticins paņem spēlētāju kurš nenoturās pat EJHL komandā

  +1 [+] [-]

, 2009-12-29 11:11, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Ir grūti izanalizēt baumas, kas nav balstītas uz faktiem. Ziniet, runā par dažiem blatņikiem, bet noskatoties abas spēles, kaut cik pozitīvi izceļas vien pāris spēlētāji, cilvēki saprotiet, ši gada U20 attiecīgie rezultāti tādi nav tapēc ka komandā ir Kalvītis, iemesli ir citi.
Piekrītu neaizmirsīsim arī to ka savulaik komentāros visi Kuldu sauca par blatņiku...
Taču piekritīsi, ka daži Maticina lēmumi ir tādi, kuri izraisa nelielu neizpratni...

  +5 [+] [-]

, 2009-12-29 11:18, pirms 15 gadiem
Vietu nemaz nevajag pirkt -sistēmu var vienkārši degradēt ar netalantīgiem un viduvējiem sportistiem, kas nekad nebūs zvaigznes. ja nu vienīgi savā dīķi. Bet tie īstie talanti tiek norakti jau 13, 14, 15 gados, kad saprot, ka pirmajā maiņā iet -vispirms, naudas maki un kādi, kas netraucē (nepretendē uz konkrēto pozīciju). Un tad jau -ap 20 kādi ir -tādi ir - neviens pakausī neelpo un netraucē un par vietu izlasē nav jāuztraucas. Bet -par to vietas pirkšanu -nu tik prasti tās lietas arī pie mums nenotiek -ka kāds uz stūra kafūzī satiekas un iedod diplomātu ar naudu. Vienīgā problēma - ar viduvējībām Pasaulē neko vairāk par vietu kādā zemākā grupā nedabūsim. Turklāt - diez vai pārāk pārtikušā ģimenē loloti hokejisti būs gatavi fanātiski spēlēt , riskējot ar savu veselību, un izskatu. Vienkārši, viņiem jau viss ir, kāpēc kko pazaudēt -kaut vai tas ir laukumā zaudēt zobs vai lauzts deguns. Labāk lēnāk - tā pa smuko.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 11:20, pirms 15 gadiem
Beidzot kāds uzraksta pa šito lietu.
1 2 3 74 komentāri