Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Oļegs Znaroks - divu kungu kalps

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Oļegs Znaroks - divu kungu kalps
Oļegs Znaroks divu kungu kalpa lomā. Pašreiz - Maskavas "Dinamo".
Foto: Romans Kokšarovs, F64, SA+

Tikai slinkais laikam nav veltījis nopēlumus Oļegam Znarokam pēc Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo" komandu trešās spēles Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā. Znaroks pats nevienam neko pāri nenodarīja, taču kļuva gandrīz vai lielāko grēkāzi. Un pirms abu komandu ceturtās spēles pirmo reizi "Arēnā Rīga" tika izsvilpts. Ne ļoti skaļi, bet tomēr tika izsvilpts.

Vispār jau Oļegu Znaroku nav, par ko apskaust. Ne tikai tāpēc, ka viņa vadītā komanda zaudē sērijā līdz četrām uzvarām rīdziniekiem ar 1:3, bet arī par to, ka viņš uz savas ādas "izbauda", ko nozīmē būt divu kungu kalpam vienlaicīgi. Pirmais kungs - Maskavas "Dinamo" - ir viņa pamatdarbs un viņam jādara viss, lai tas būtu apmierināts. Jāuzvar. Jātiek tālāk un atkal jāuzvar. Kādiem līdzekļiem - tas pirmo kungu nemaz neinteresē. Par otro kungu - Latvijas izlasi - Znaroks varēs sākt mērķtiecīgi domāt tad, kad būs ticis brīvs no pirmā kunga. Taču Oļegam negribas tikt no tā brīvam jau tagad, kas var nozīmēt (vismaz izslēgt tādu varbūtību, zinot treneru maiņu iemeslus Krievijas klubos, nedrīkst) būt brīvam arī pavisam... Tāpēc - jādara viss, lai uzvarētu. Un Znaroks to arī dara.

Pērn Gagarina kausa izcīņā pirms Rīgas "Dinamo" un HK MVD spēles Rīgā kādam no mūsu komandas tuviem cilvēkiem bija iespēja pabūt viesu ģerbtuvē un ieskatīties zīmītēs, ko treneri bija astājuši katram spēlētājam - kā pret kuru no mūsu hokejistiem jāspēlē. Dažus vajadzēja arī sist, taču starp tiem nebija neviena Latvijas hokejista. Vai tas bija apzināti darīts? Varbūt jā, bet varbūt arī nē. Nebija arī rakstīts, ka pret kādu jāspēlē īpaši uzmanīgi. Nezinu, vai tamlīdzīgas zīmītes bija arī Maskavas "Dinamo" ģērbtuvē, taču skaidrs, ka Znaroks pretiniekus nešķiroja - mūsu komandā viņam pašreiz visi ir tikai pretinieki ar visām no tā izrietošajām sekām un citādi nemaz nevar būt. Viņu vienkārši nesaprastu, ka ja viņš būtu palūdzis, piemēram, pret Dārziņu, Rēdlihiem, Spruktu un Karsumu vai vēl kādu spēlēt īpaši saudzīgi. Un tas arī nav vajadzīgs! Cita lieta, ka arī "hokeja karam" ir saprāta robežas un ka galvenā trenera varā ir šīs robežas kaut vai nedaudz koriģēt. Nu, nevarēja taču Znaroks skriet laukumā trešās spēles beigās un turēt dažus savus spēlētājus, izskatās, ka arī ne tik daudz viņš, cik Saimons un Komarovs ietekmē to, kā komanda pēkšņi var sākt spēlēt un uzvesties. Patīk tas vai nepatīk, bet arī tas ir viens no paņēmieniem izslēgšanas spēlēs, kā "izslēgt" pretinieku no turnīra. Tas ir līdzeklis, kas itin bieži tiek lietots arī NHL (Stenlija kausa izcīņā), ko daudzi nereti pretstata kā pozitīvu piemēru sliktajai KHL. Ne jau līgas nosaukumam vai tās ģeogrāfiskajai atrašanās vietai ir nozīme, bet gan tam, kā kurš uztver un saprot šādas spēles. Kompromisu izslēgšanas spēlēs nav un nevar būt, bet līdzekļi - tie arī ir atkarībā no katra saprašanas.

Bieži vien domas par cilvēku mainās atkarībā no tā, kurā pusē viņš ir nostājiem. Ja mūsu - tad viss kārtībā vai vismaz var pieciest, bet ja pretējā pusē... Tā ir arī ar Znaroku. Vai atceraties kāds viņš bija spēlētājs? Meistarīgs un sportiski nekaunīgs, dažreiz pat pār mēru. Vai kādam tas nepatika? Lieks jautājums. Tāds Znaroks ir arī treneris. Ar Znaroku man nekad nav bijušas īpaši draudzīgas attiecības, kaut gan tās nav bijušas un nav arī naidīgas, bet ne tāpēc negribu kļūt par viņa aizstāvi. Znaroku gluži vienkārši nevajag aizstāvēt! Ja viņš stāvētu aiz mūsu komandas soliņa, vai tad mēs arī tāpat viņu nopeltu? Ļoti šaubos... Mēs jau tā nemaz arī nespēlētu. Tam arī nevar nepiekrist. Znaroks rīkojas (vai nerīkojas) tā, kā tamlīdzīgā situācijā rīkotos jebkurš cits. Mēs nezinām, ko viņš teica (izskatījās pēc pasīva novērotāja, kas var būt tulkots arī kā piekrišana šādai viņa komandas spēlētāju rīcībai) saviem spēlētājiem trešās spēles beigās, taču negribas ticēt, ka Oļegs Znaroks ir sev tik liels ienaidnieks, lai iemantotu Latvijas hokeja līdzjutēju un varbūt pat dažu spēlētāju naidu. Latvijas izlase bija tā komanda, kurā viņš sakrāja savus līdz šim lielākos plus trenera karjerā un no kurienes viņš kā no tramplīna tika pie...pirmā kunga (tad tas bija HK MVD). Gluži vienkārši pašreiz Znaroks ir Maskavas "Dinamo" galvenais treneris un Rīgas "Dinamo" ir viņa vadītās komandas pretiniece izslēgšanas spēlēs. Nekā personīga.

1 2 67 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2011-02-28 11:31, pirms 13 gadiem
skatos, šī tēma pēdējās dienās kļuvusi visai aktuāla
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-28 11:38, pirms 13 gadiem
āmen!

  -3 [+] [-]

, 2011-02-28 11:39, pirms 13 gadiem
Nekas traks nav noticis.
Slēpts komentārs: HHHM

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 11:39, pirms 13 gadiem
Nekas traks nav noticis.

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 11:41, pirms 13 gadiem
Dark_Side rakstīja: Vienkārši tādi Komarovi un Saimoni ir padumji (padebili), kam spēles laikā iet ciet! un tas ir jāpieņem!
Varētu padomāt, ka Saimons pats atnāca uz komandu un uzvilka pa kluso MD kreklu - Znaroks viņu gribēja un tagad, lai pats atbild par savu rīcību.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 11:44, pirms 13 gadiem
Nesaki ne jā, ne nē, ne balts ne melns... Uzraksti kaut ko, bet neuzraksti neko... Apmēram tā es redzu šo rakstu. No sērijas, kaut kas jau bija jāuzraksta.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 11:44, pirms 13 gadiem
bet vai tad kaads no speeleetaajiem iid? Katraa zinjaa, visas sarunas kuras tiek uztureetas ap sho 3dienas speeli naak no liidzjuteejiem un zhurnaalistiem. Vai kaads speeleetaajs ir pateicis: Znaroks duraks utt. NEVIENS.
Arii muuseejie to saprot un saprot ka dotajaa briidii iideet par tiesaashanu, par speeli ir vaajuma paziime. Dotajaa briidii vieniigais iideetaajs ir tieshi Znaroks un vinja padotie. Buutu pakluseejushi, buutu vairaak cienjas ieguvushi.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 11:45, pirms 13 gadiem
Neticu,ka tas primāts nedeva uzdevumu traumēt ,,Dinamo Rīga"komandas centra uzbrucējus(ieskaitot Spruktu).Hokeja aprindās tas ir zināms,tāpēc autoram nevajadzētu te aizstāvēt Poļigraf Poļigrafoviču.

 +13 [+] [-]

, 2011-02-28 11:45, pirms 13 gadiem
Anatolij!Es Tevi vērtēju kā labāko TV komentētāju Latvijā,bet manuprāt tu šis sērijas laikā esi sabraucis pamatīgās auzās!Vai tiešām Tu domā,ka tik nopietnā komandā,kā Maskavas Dinamo ir iespējams neklausīt trenera norādījumus?Ka Saimonam un Komarovam vienkārši iet ciet širmis?Tad jau viņi sen būtu aizsūtīti tālā rezervē!!Un Komarovs netiktu pat tuvumā Somijas izlasei!Tava raudāšana pēdējās divās spēlēs jau sāk kļūt traucējoša!Paskaties kādreiz pārmaiņas pēc pa KHL.TV hokeju-tur komentētāji pēc atkārtojuma skatīšanās atzīst savas kļūdas,bet Tu to nedarīji ne vakar ne aizvakar,lai gan situācijas analīzē(emociju iespaidā)kļudījies nepārtaukti!!!

     [+] [-]

, 2011-02-28 11:46, pirms 13 gadiem
HHHM rakstīja: Lipmana vietā es vispār Znaroku palaistu brīvībā no izlases vēl sestdienas vakarā (ja vien Kirovam pietiktu dūšas).
Nu tā gan būtu absolūta bērnišķība...
Tad tas bija jādara ievērojami agrāk. Ir zinām, ka Znaroks ir pretiknieku komandas treneris, ar kuru nāksies tikties laukumā (iespējams, arī Play-Off), nu tad vai nu ar to samierinies, vai maini treneri jau laicīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-28 11:53, pirms 13 gadiem
HHHM rakstīja: Znaroks vēl nav sapratis, ka līdzjutēju attieksme pret Latvijas izlasi pirm 5 gadiem un šodien nav viens un tas pats. Tagad mums ir Rīgas Dinamo, kas iepriecina un uztur patriotismu regulāri un aizņem krietni vien lielāku daļu fanu sirdīs nekā Latvijas izlases kopā sanākšana pavasaros. Znaroks ir netīrā veidā nostājies pret hokeja faniem šobrīd dārgāko - Rīgas Dinamo, un nedomāju, ka viņam to tik drīz piedos.
Lipmana vietā es vispār Znaroku palaistu brīvībā no izlases vēl sestdienas vakarā (ja vien Kirovam pietiktu dūšas).
Ko tad tavuprāt znarokam vajadzēja darīt?Padoties jau pirms sērijas?Ja nekad vēl neesi skatījies NHL spēles,ieteiktu paskatīties šogad stenlija kausu!!Tur tu redzēsi daudz asākas spēles par mu trešo spēli!!Jā,es arī esmu par Rīgas Dinamo,bet es arī priecājos par to,ka Latvijai ir tāds treneris Znaroks(Vītoliņš),kas spēj savu komandu vadīt kaujā tā,kā to prasa situācija!!!

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 11:54, pirms 13 gadiem
bēda ir tā, ka Maskavai nav labu izpildītāju. ir 90% spēlētāju, kuri ies, kritīs, lauzīs kaulus sev un citiem, stums ar gaļu ripu vārtos, taču nav "radulovu", "morozovu" un pat ne dārziņu ar rēdlihiem... tikai ar spēka spiedienu spēlēt play-off var, un var pat sasniegt augstus rezultātus, taču ne ilglaicīgi. Ja pagājušajā sezonā tas gāja cauri, tad šajā vairs ne. Domāju, ka Znaroka un Maskavas Dinamo ceļi šķirsies, jo fani un prese jau sen kritizē Znaroka komandas rokrakstu, kas nav Dynamo stils... Bez darba Značoks nepaliks, gan jau kāda Magņitagorska vai Barys viņu paņems, taču Rīgā viņš nebūs, un tas nemaz nav slikti!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 11:56, pirms 13 gadiem
Spēlē rupji, provocē, sit, bez Znaroka ziņas? Kā tad!

Neaizmirsīsim par Hari, jo lasot Pučes rakstus starp rindām pazib arī viņa norādījumi...

Čeļabinskietim saprotama morāle- pacanu za bazar nado atvičat, kinul pacana po e*alu na!

     [+] [-]

, 2011-02-28 11:59, pirms 13 gadiem
Tanabe rakstīja: Nu tā gan būtu absolūta bērnišķība...
Tad tas bija jādara ievērojami agrāk. Ir zinām, ka Znaroks ir pretiknieku komandas treneris, ar kuru nāksies tikties laukumā (iespējams, arī Play-Off), nu tad vai nu ar to samierinies, vai maini treneri jau laicīgi.
Nebija iemesla mainīt agrāk - normāli cīnijās un spēlēja regulārajā čempionātā. Es šeit runāju par federācijas vadītāja reakciju uz atklātu un sankcionētu rupjību pret izlases spēlētājiem no izlases trenera Znaroka trenējamās komandas.
Slēpts komentārs: kastasir

  +7 [+] [-]

, 2011-02-28 12:01, pirms 13 gadiem
Domāju, ka ikviens , kurš daudz mazs seko līdzi hokejam ir redzējis sportacentrā ievietoto video -''E.Stāls pret brāli M.Stālu pielieto bīstamu spēka paņēmienu'', šķietami spilgts piemērs, ka laukumā draugu nav. Pēc manām domām tas tikai ir normāli, pie tam, kad rit play off izšķirošās cīņas, ka Znaroks nešķiro spēlētājus, kuri ir pretinieka frontē. Ir tāds teiciens '' Ka mīlā un karā visi līdzekļi ir atļauti..'', bet vai tā tiešām ir... Un to vairāk es attiecinu uz Saimona netīro spēles stilu, proti, par epizodi trešajā spēlē, kad apzināti centās notraumēt Spruktu... Visam ir savas robežas...

  +5 [+] [-]

, 2011-02-28 12:05, pirms 13 gadiem
Yuri rakstīja: Visu cieņu Kreipānam, ka nenoliek Znaroku kā Armands. Zaudējums pirmajā kārtā Znarokam būs daudz sāpīgāks nekā Šupleram. Prieks par to, kā play off sitās rīdzinieki - pēc tik vājas sezonas pat neticās, bet vairāk žēl Znaroka.
Lasot šeit Kreipāna domas man rodas iespaids, ka ir divi Kreipāni,viens šeit,otrs kurš komentējot spēli kritizēja gan mūsu izlases trenerus,gan pēc katras sadursmes bļauj par Znaroka vadītās komandas rupjību. Kaut gan protams esmu par Dinamo R ,bet man simpatizē izteikti izslēgšanas spēļu hokejs ko spēlē Znarokieši. Viss viņiem ir gan ātrums, gan provokātori, bez kuriem play off grūti, vienīgais pietrūkst meistaru vārtu gūšanai.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 12:07, pirms 13 gadiem
HHHM rakstīja: Znaroks vēl nav sapratis, ka līdzjutēju attieksme pret Latvijas izlasi pirm 5 gadiem un šodien nav viens un tas pats. Tagad mums ir Rīgas Dinamo, kas iepriecina un uztur patriotismu regulāri un aizņem krietni vien lielāku daļu fanu sirdīs nekā Latvijas izlases kopā sanākšana pavasaros. Znaroks ir netīrā veidā nostājies pret hokeja faniem šobrīd dārgāko - Rīgas Dinamo, un nedomāju, ka viņam to tik drīz piedos.
Lipmana vietā es vispār Znaroku palaistu brīvībā no izlases vēl sestdienas vakarā (ja vien Kirovam pietiktu dūšas).
Dinamo ar patriotismu ne mazākā sakara.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 12:07, pirms 13 gadiem
peksiic rakstīja: bet vai tad kaads no speeleetaajiem iid? Katraa zinjaa, visas sarunas kuras tiek uztureetas ap sho 3dienas speeli naak no liidzjuteejiem un zhurnaalistiem. Vai kaads speeleetaajs ir pateicis: Znaroks duraks utt. NEVIENS.
Arii muuseejie to saprot un saprot ka dotajaa briidii iideet par tiesaashanu, par speeli ir vaajuma paziime. Dotajaa briidii vieniigais iideetaajs ir tieshi Znaroks un vinja padotie. Buutu pakluseejushi, buutu vairaak cienjas ieguvushi.
Tieši tā. Čičiks arī vakar TV pateica. tiesnešu darbības apspriešana ir aizliegtā tēma. Un ar to varbūt Rīga tieši iegūs labvēlību no tiesnešu puses. ko pierādīja otrā spēle Rīgā. var priekrist vai nē, bet man likās, ka tiesāšana bija daudz godīgāka, nekā visas iepriekšējās. Lai gan , lai būtu 50:50 vēl savi 10-15 % būtu jāpieliek.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-28 12:08, pirms 13 gadiem
bezjēdzīgs raksts, pilnīgi neko nepasaka

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 12:08, pirms 13 gadiem
HHHM rakstīja: Znaroks vēl nav sapratis, ka līdzjutēju attieksme pret Latvijas izlasi pirm 5 gadiem un šodien nav viens un tas pats. Tagad mums ir Rīgas Dinamo, kas iepriecina un uztur patriotismu regulāri un aizņem krietni vien lielāku daļu fanu sirdīs nekā Latvijas izlases kopā sanākšana pavasaros. Znaroks ir netīrā veidā nostājies pret hokeja faniem šobrīd dārgāko - Rīgas Dinamo, un nedomāju, ka viņam to tik drīz piedos.
Lipmana vietā es vispār Znaroku palaistu brīvībā no izlases vēl sestdienas vakarā (ja vien Kirovam pietiktu dūšas).
Vēl viens Gazprom un Itera upuris. Dinamo dārgāks nekā izlase. Kurp ejam, tauta?

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 12:10, pirms 13 gadiem
pigmejs rakstīja: Anatolij!Es Tevi vērtēju kā labāko TV komentētāju Latvijā,bet manuprāt tu šis sērijas laikā esi sabraucis pamatīgās auzās!Vai tiešām Tu domā,ka tik nopietnā komandā,kā Maskavas Dinamo ir iespējams neklausīt trenera norādījumus?Ka Saimonam un Komarovam vienkārši iet ciet širmis?Tad jau viņi sen būtu aizsūtīti tālā rezervē!!Un Komarovs netiktu pat tuvumā Somijas izlasei!Tava raudāšana pēdējās divās spēlēs jau sāk kļūt traucējoša!Paskaties kādreiz pārmaiņas pēc pa KHL.TV hokeju-tur komentētāji pēc atkārtojuma skatīšanās atzīst savas kļūdas,bet Tu to nedarīji ne vakar ne aizvakar,lai gan situācijas analīzē(emociju iespaidā)kļudījies nepārtaukti!!!
Par kļūdu atzīšanu pēc atkārtojumiem jāpiekrīt. Vakar tiešam tā bija. Vairākās situācijās pēc atkārtojuma varēja redzēt, ka tiesnesiem bija taisnība.
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

     [+] [-]

, 2011-02-28 12:14, pirms 13 gadiem
homeers23 rakstīja: Domāju, ka ikviens , kurš daudz mazs seko līdzi hokejam ir redzējis sportacentrā ievietoto video -''E.Stāls pret brāli M.Stālu pielieto bīstamu spēka paņēmienu'', šķietami spilgts piemērs, ka laukumā draugu nav. Pēc manām domām tas tikai ir normāli, pie tam, kad rit play off izšķirošās cīņas, ka Znaroks nešķiro spēlētājus, kuri ir pretinieka frontē. Ir tāds teiciens '' Ka mīlā un karā visi līdzekļi ir atļauti..'', bet vai tā tiešām ir... Un to vairāk es attiecinu uz Saimona netīro spēles stilu, proti, par epizodi trešajā spēlē, kad apzināti centās notraumēt Spruktu... Visam ir savas robežas...
Nedomāju,ka Saimons sejā Jankam mērķēja!Arī viņš pats rādīja,ka spēlējis korpusā.Protams,tas Saimonu nekādā ziņa neattaisno!!!bet ši epizode arī ir vienīgā rupjība no maskaviešu puses,kuru pa šīm četrām spēlēm ir vērts pieminēt!!Pārējais ir visīstākais play-off hokejs!!!

  +5 [+] [-]

, 2011-02-28 12:15, pirms 13 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Vēl viens Gazprom un Itera upuris. Dinamo dārgāks nekā izlase. Kurp ejam, tauta?
Putina plāns strādā,drīz izaugs fanu paaudze kuriem krievijas čempionāts būs svarīgāks par PČ. Sekojot tādu fanu loģikai visos sporta veidos likvidējam Latvijas čempionātus,savācam vienu komandu[futbolā basketbolā handbolā volejbolā]un spēlējam tikai krievijas čempī,bet izlases likvidējam,jo krievijas tituli svarīgāki par sasniegumiem ,lai kādi tie būtu pasaulē.

  +7 [+] [-]

, 2011-02-28 12:16, pirms 13 gadiem
Kreipāna doma pilnīgi pareiza - līdzīgi, kā pērn visi lamāja Hartiganu par viņa provokācijām, bet kad šo sezon sākumā paziņoja, ka viņš spēlēs Rīgā, tad nevienam iebildumu nebija un lielākā daļa pat priecājās; tāpat visi bijām laimīgi, kad Znaroka vadībā pirms 2 gadiem vārda vistiešākajā nozīmē "sakapājām" zviedrus, toreiz no zviedru spēlētāju un žurnālistu puses arī labus vārdus par mūsējo spēli nedzirdēja, līdzīgi, kā tagad Rīgas fani apbižojušies par Maskas Dynamo spēli..

..agresīva spēle vnk ir Znaroka komandu spēles stils, arī LV izlases, un nav iemesla tagad kaut ko viņam pārmest no spēles viedokļa; cits jautājums, kā psiholoģiski LV izlases spēlētāji būs gatavi to pieņemt.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 12:22, pirms 13 gadiem
pigmejs rakstīja: Nedomāju,ka Saimons sejā Jankam mērķēja!Arī viņš pats rādīja,ka spēlējis korpusā.Protams,tas Saimonu nekādā ziņa neattaisno!!!bet ši epizode arī ir vienīgā rupjība no maskaviešu puses,kuru pa šīm četrām spēlēm ir vērts pieminēt!!Pārējais ir visīstākais play-off hokejs!!!
Lielākā daļa Dinamo fanu jau citas KHL sērijas un arī NHL neskatās un ir pieraduši pie mīkstā Dinamo hokeja regulārajās sezonās un asu izslēgšanas spēļu hokeju nesaprot un nepieņem.Visvairāk žēl Oļega un Hara,jo pret jebkuru citu KHL komandu viņi spēlētu vel asāk. Piemēram jebkurš NHL klubs iepriekšējā spēlē spēlētu ļoti asi pret Spruktu zinot ,ka viņš iepriekšējā spēlē guva traumu, lai izsistu viņu no sastāva.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 12:22, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Putina plāns strādā,drīz izaugs fanu paaudze kuriem krievijas čempionāts būs svarīgāks par PČ. Sekojot tādu fanu loģikai visos sporta veidos likvidējam Latvijas čempionātus,savācam vienu komandu[futbolā basketbolā handbolā volejbolā]un spēlējam tikai krievijas čempī,bet izlases likvidējam,jo krievijas tituli svarīgāki par sasniegumiem ,lai kādi tie būtu pasaulē.
Strādā, strādā plāns! Pat ar tādiem šķietamiem sīkumiem, ka Latvijā bērni jau dod priekšroku spēlēt uz datoriem KHL. Turpina spiesties Krievija iekšā pa visiem caurumiem.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 12:41, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Anatolij, beidz raudāt.
Hokejs nav daiļslidošana, bet gan īstu vīru spēle.
izlasi rakstu pirms komentē, ībli!

     [+] [-]

, 2011-02-28 12:42, pirms 13 gadiem
pilnīgi piekrītu Anatolijam - lai kā nebeigtos šī sērija (DR-DM) Znaroks būs pie LAT izl. stūres un ja mūsējie WCH labi nospēlēs visi asumi būs nogludināti un Znaroks atkal būs savējais ... bet pagaidām - viņam tāds darbs un viņš strādā cik labi vien prot ...

     [+] [-]

, 2011-02-28 12:56, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Putina plāns strādā,drīz izaugs fanu paaudze kuriem krievijas čempionāts būs svarīgāks par PČ. Sekojot tādu fanu loģikai visos sporta veidos likvidējam Latvijas čempionātus,savācam vienu komandu[futbolā basketbolā handbolā volejbolā]un spēlējam tikai krievijas čempī,bet izlases likvidējam,jo krievijas tituli svarīgāki par sasniegumiem ,lai kādi tie būtu pasaulē.
Jā vismaz labi, ka ASV un Kanādā PČ ir svarīgāks par NHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 67 komentāri