Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

42. nedēļa. Kas labāks – Rudņevs vai Cauņa? Tas, kurš sit Čempionu līgā!

42. nedēļa. Kas labāks – Rudņevs vai Cauņa? Tas, kurš sit Čempionu līgā!
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Pagājusī nedēļa dāvāja sen aizmirstas sajūtas – kāds no mūsu futbolistiem izdarīja rezultatīvu raidījumu Čempionu līgas grupu turnīrā.

Lai nu šoreiz paliek BMX braucēja Māra Štromberga divas uzvaras trijos ABA seriāla posmos Amerikā, Matīsa Karro parakstītais līgums par startu nākamsezon MX1 klasē motosportā „Boost Energy KTM” komandas sastāvā, „Liepājas Metalurga” hokejistu varoņdarbi Kazahstānā Kontinentālā kausa izcīņā un „Dinamo” panākumi. Futbolists Aleksandrs Cauņa paveica to, kas kopš Māra Verpakovska gūtajiem vārtiem Čempionu līgas grupu turnīrā savu vergturu no Kijevas „Dinamo” rindās laikiem vairs nav noticis. Ja atmiņa neviļ...

Tādejādi 18. oktobris ieies vēsturē. Krievijas galvaspilsētas kluba CSKA mačā ar viesiem un Čempionu līgas B grupas līderiem no „Trabzonspor” Aleksandrs Cauņa pat nebija pamatvienpadsmitniekā, taču tas viņam nebija traucēklis. Kā vienīgais no uzbrūkošā tipa rezervistiem viņš laukumā tika mača 62. minūtē Zorana Tošiča vietā un 14 minūtes vēlāk izmantoja savu iespēju – pēc Vāgnera Lova centrējuma bumba no gaisa tika raidīta vārtos, gūstot komandas otros vārtus un būtībā liedzot cerības viesiem uz labvēlīgu iznākumu.

Artjoms Rudņevs šosezon priecējis jau bieži, taču viņa Poznaņas „Lech” līdz Eiropas kausiem šoruden nav tikuši. Tāpēc atliek vien minēt, kā viņš izskatītos Eiropas līgā vai Čempionu līgā. Pagājušosezon fanojām par viņa vārtiem pret Turīnas „Juventus”, un gan jau arī šosezon viņš kādus jebkurā grupu abu sacensību grupu turnīrā iesistu. Pagaidām secināsim, ka viņu vārtu guvēju sarakstā Čempionu līgā apdzinis cits talants Cauņa. Nekas, Rudņevam ir iespēja kļūt par trešo šajā sarakstā, it īpaši, ja viņu nopērk Portugāles „Porto”.

Salīdzinot vēl abus futbolistus, Rudņevs ir uzbrucējs, Cauņa – pussargs. Ir daudz rakstīts par to, ka, redz, poļu klubā viņam dod labas piespēles, bet Latvijas izlasē tādu asistentu neesot. Blēņas! Tas jau atkal no baletdejotāju sērijas. Ja esi prasmīgs uzbrucējs, savu izdevību sagaidīt var arī pēc standartsituāciju izspēles. Latvijas izlases rindās aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Cauņa ar četriem goliem bija rezultatīvākais Latvijas izlases rindās, kamēr Rudņevam beidzot izdevās iesist savus pirmos vārtus valstsvienības labā. Nu, tad kurš ir labāks?

  -3 [+] [-]

, 2011-10-26 21:59, pirms 13 gadiem
azens ir kartigs azens,ja nesaproti no futbola neko nu tad neraksti, pats pat neesi spelejis apalo bumbu.
Nav starpiba pa visu speli 1-2 epizodes vai 9-10?
Nav starpiba ir labaks sastavs neka pretiniekiem?

  +3 [+] [-]

, 2011-10-26 22:12, pirms 13 gadiem
gengsta8 rakstīja: azens ir kartigs azens,ja nesaproti no futbola neko nu tad neraksti, pats pat neesi spelejis apalo bumbu.
Nav starpiba pa visu speli 1-2 epizodes vai 9-10?
Nav starpiba ir labaks sastavs neka pretiniekiem?
Cauņam izlasē jāsadzīvo ar to pašu momentu skaitu.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-26 22:15, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Cauņam izlasē jāsadzīvo ar to pašu momentu skaitu.
un jā četri goli,viens patiešām skaists,vēl viens ar GK palīdzību un vēl viens bumba veikmīgi atleca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: burakobra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-26 23:16, pirms 13 gadiem
Rudņevam nedaudz sāk zvaigznes dancot pa bēniņiem,tāpēc izlasē ir tāds-nekāds,a Cauņa ir veiksminieks,tāds pats kā Šuplers.
Slēpts komentārs: burakobra

  +5 [+] [-]

, 2011-10-27 00:47, pirms 13 gadiem
Izlases kontekstā Cauņa pagaidām viennozīmīgi ir labāks.
Slēpts komentārs: burakobra

  +3 [+] [-]

, 2011-10-27 09:18, pirms 13 gadiem
gengsta8 rakstīja: un jā četri goli,viens patiešām skaists,vēl viens ar GK palīdzību un vēl viens bumba veikmīgi atleca
Rudņevam vienīgie vārti arī pēc atlekušās bumbas, kuru trīs maltieši nesadalīja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-28 16:52, pirms 13 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: Rudnev ir koka kāja, "supersnaiperis", kas iznieko ap 90% no partneru lieliskajām piespēlēm.
Ja reiz viņš būtu tik slikts Porto viņu negribētu....