Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Atklātā hokeja atdzisusī zupa

Atklātā hokeja atdzisusī zupa
Krisam Holtam pavasaris būs laba atskaite viņa meistarībai. Tāpat kā komandai...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ja mūs apmierina, ka Hosam atkal ir vārti – tad neko vairāk no Rīgas „Dinamo” šajā sezonā negaidām. Izslēgšanas spēles, kas mums tik pat kā jau ir kabatā, ar tādu sniegumu, kāds bija pret „Torpedo”, būs lieka laika pavadīšana.

Kur mēs klibojam? Atklātais hokejs padara šo komandu par nenopietnu, lai gan neapšaubāmi tā uz laukuma ir spēlēt vieglāk. Tiesa, atklātās cīņas piekritēji nav padomājuši, ka „Dinamo” sastāvā meistarības dziļums ir apmēram līdz potītēm, tāpēc pretinieks, kam izrādās, sastāvā atrodas vienkārši individuāli labāki hokejisti, Rīgas gailim aplauž spārnus ar diviem vai trīs soļiem.

Patīk, kā sevi uz laukuma izspiež Ankipāns...
Nepatīk, cik fiziski vārgs šobrīd ir Sprukts...
Patīk, kā spēli sācis lasīt Galviņš...
Nepatīk, kā aizsargi streso savā zonā, ja ir presings...
Patīk, kā Ozoliņš pauzē uzbrukumā...
Nepatīk, ka Lundmarks ir tik primitīvs ar ripu...
Patīk Miķeļa ātrums un rokas...
Nepatīk Bukarta spēle savā zonā...
Patīk Ņiživija laukuma redzējums...
Nepatīk Hosas fiziskais bezspēks divcīņās...
Patīk Meijas azarts un fiziskā spēle...
Nepatīk Holta caurumi vārtos...
Patīk kā aizsargi pieslēdzas uzbrukumam...
Nepatīk, cik nepārliecinoši uzbrucēji grib pieslēgties aizsardzībai...
Patīk Varjs viduszonā...
Nepatīk komanda iemetienos...
Patīk Luseniusa pozicionālā spēle...
Nepatīk Karsuma noraidījumi...
Patīk Krišjāņa pirmā piespēle...
Nepatīk Rautakalio lēmumi spēles izskaņā...
Patīk, kā komanda spēlē izbraukumā...
Nepatīk, kā sevi atrādām savu skatītāju priekšā...

Ja pieņemam, ka izslēgšanas spēlē mums mājas laukuma priekšrocība stabili nespīd, tad – varbūt sezonas tendence, kad izbraukumā izskatāmies labāk, nav nemaz tik peļama. Tiesa, ja mēs aizsardzībā nebloķēsim metienus pirms ripa nonāks līdz Holtam, tad pārsvarā tas būs vakars starp kājām, virs pleca, uz ceļiem un tamlīdzīgi... Varēja tikai pabrīnīties, cik daudz brīvas vietas vārtos Kriss pretiniekam atstāja mačā pret „Torpedo”. Vai tiešām zvaigžņu spēles drudzis ir lipīgs? Labi, ka Hosa jūt savu iespēju garšu, tajā pašā laikā – viņa spēle pie apmales vai divcīņās, atgādina staigāšanu pa porcelāna fabrikas noliktavu. Nebūtu tur blakus Ankipāna un Luseniusa cīņasspars, Marselam tā slidināšanās izskatītos pavisam bēdīgi. Tajā pašā laikā jāpriecājas, ka tomēr treneriem visai ātri izdevās atrast slovākam blakus īstos klavieru nesējus. Līdz ar to Hosas defekti praktiski ir neitralizēti. Viņš arī savas gribēšanas robežās cenšas tikt atpakaļ aizsardzībā. Lundmarkam vajadzētu pateikt, ka sezona vēl nav beigusies, savukārt, Rautakalio varētu spēles laikā mēģināt uz soliņa salauzt kādu nūju – redzētu vismaz kā spēlētājiem pamainās sejas krāsa.
Vienkāršais vēstījums no menedžera Sējēja puses – vīri, savu jaunos līgumus jūs pelnāt tieši spēlēs pavasarī...
Būs labi!

1 2 39 komentāri

 +18 [+] [-]

, 2012-01-25 09:26, pirms 12 gadiem
Rautakalio varētu spēles laikā mēģināt uz soliņa salauzt kādu nūju – redzētu vismaz kā spēlētājiem pamainās sejas krāsa.
Vot šitam es par visiem 100% piekrītu. Nu kuro spēli jau izlaiž pēdējās 5 min...

  +8 [+] [-]

, 2012-01-25 09:36, pirms 12 gadiem
Man liekas mēs vienkārši nemākam spēlēt uz noturēšanu.. Katru reizi, kad aizejam aizsardzībā tas beidzās slikti... Varbūt labāk arī beigās, ja ir 1 vai 2 vārtu pārsvars tomēr mēģināt iemest vēl, ja nu sanāk... Ja nesanāks tad rezultāts būs tāds pats kā tagad.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 09:37, pirms 12 gadiem
Patīk Sotnieka pieslēgšanās uzbrukumam.

  +5 [+] [-]

, 2012-01-25 09:41, pirms 12 gadiem
elninjo2 rakstīja: Patīk Sotnieka pieslēgšanās uzbrukumam.
Nepatīk Varja, Lundmarka darbības, kad minūti jānotur minimālais pārsvars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 09:42, pirms 12 gadiem
eco.80 rakstīja: Rautakalio varētu spēles laikā mēģināt uz soliņa salauzt kādu nūju – redzētu vismaz kā spēlētājiem pamainās sejas krāsa.
Vot šitam es par visiem 100% piekrītu. Nu kuro spēli jau izlaiž pēdējās 5 min...
Man gan liekas, ka te pašam Rautakalio ar nūju vajadzētu iebliezt - RD regulāri esot vadībā pēdējā trešdaļā ierokas aizsardzībā un beigās zaudē pārsvaru.. kādēļ nevaram turpināt agresīvo spēli vidus zonā? Jo ir acīmredzams, ka šis komandas sastāvs nav spējīgs izveidot spēcīgus un ilglaicīgus aizsardzības bastionus savā zonā.. turklāt pretiniekam arī uzdevums tiek atvieglināts, jo rodas vairāk iespējas uzbrukt un attiecīgi arī iemest.. nevajag jau mesties uzbrukumā ar visiem spēkiem esot vadībā spēles beigās, bet jāturpina spēlēt savu spēli ļiekot strādāt pretiniekam visās laukuma zonās nevis tikai vienā.. pārāk jau iesēžamies aizsardzībā.. šoreiz paveicās, ka bullīšos uzvarējām..

  +7 [+] [-]

, 2012-01-25 09:42, pirms 12 gadiem
Uzskatu, ka vakar 4.maiņas nosēdināšana malā tik agri bija kļūda un vispār spēlēt no aizsardzības bija Dinamo treneru lielākā kļūda, ja mēs būtu spieduši varējām saluzt spēli ar 5:1, 5:2 un mums būtu 3 punkti. Treneriem ar spēlētājiem kopā jāatzīst, ka izvēlētā stratēģija pie 3:0 bija kļūda.

  +6 [+] [-]

, 2012-01-25 09:49, pirms 12 gadiem
Lai arī Spruktam statistika laba,tomēr iepriekšējās sezonās viņš bija labāks.It kā vajadzēja būt otrādi ,jo PČ nepiedalījās atpūtās,bet pat nav jābūt super speciālistam ,lai neredzētu,ka viņš netiek līdzi Miķelim un Karsumam,un palēlina maiņas saspēli ,jo sevišķi vairākumā.Bet Lundmarks izskatās ,ka vai nu taupās play off,vai arī jau gaida sezonas beigas,lai aizšautu vēl piepelnīties AHL.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 09:49, pirms 12 gadiem
svarinskis rakstīja: Uzskatu, ka vakar 4.maiņas nosēdināšana malā tik agri bija kļūda un vispār spēlēt no aizsardzības bija Dinamo treneru lielākā kļūda, ja mēs būtu spieduši varējām saluzt spēli ar 5:1, 5:2 un mums būtu 3 punkti. Treneriem ar spēlētājiem kopā jāatzīst, ka izvēlētā stratēģija pie 3:0 bija kļūda.
Pilnīgi piekrītu,spēles laikā jau džekiem teicu-ja ir 3:0 mums,tad būs s...

 +38 [+] [-]

, 2012-01-25 09:53, pirms 12 gadiem
Hmm. Hosam ir +5 astoņās spēlēs. Labi, viņš negrūstās un nekapājās tā kā varbūt kāds cits. Bet tas cits nemet tā kā Hosa. Pirms mēneša mums bija viena maiņa, kas spēlē uzbrukuma galā. Pārējie tur tikai nēsāja tās klavieres, bet neviens nemācēja vāku pacelt. Tagad, kad ir vēl viena maiņa, kas var kaut ko iemest, mums vēl nav labi? OK, noteikti varētu būt labāk, izlast šo spēli nedrīkstēja, bet vai tā bija Hosas vaina? Varbūt Pekam vajag izdarīt secinājumums - Hosa nespēlē mazākumā (tāpat kā Ozo). Nafig viņu tur bāzt, jo tas laiks tomēr par 96% ir tīrā kapāšanās, kas nav viņa stihija. Liekam viņu laukumā tad, kad varam uzbrukt un tur viņam līdzīgu nav! Ko dod, ka Cipulis kapājas pa kaktiem, ja tad, kad tiek līdz vārtu priekšai vairs nav spēka pacelt ripu no ledus? Marcels divreiz spēlē sagaida, ka ripa atlec pie viņa un nokārto lietas. Es neez, man tomēr šķiet, ka, ja mums nav naudas nopirkt tādu špīleri, kas met kā Hosa un kapājas kā visi tie, kas kapājas, tad ir jāiemācas sabalansēti uzspēlēt ar tiem spēlētājiem, kam nauda pietiek. Es biju šaubīgs, kad Hosu paņēma, bet viņa sausā statistika ir iespaidīga! To nevar noliegt. Un kamēr +/- ir tāds kāds tas ir, nevar būt, ka viņš čakarē spēli.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-25 09:53, pirms 12 gadiem
svarinskis rakstīja: Uzskatu, ka vakar 4.maiņas nosēdināšana malā tik agri bija kļūda un vispār spēlēt no aizsardzības bija Dinamo treneru lielākā kļūda, ja mēs būtu spieduši varējām saluzt spēli ar 5:1, 5:2 un mums būtu 3 punkti. Treneriem ar spēlētājiem kopā jāatzīst, ka izvēlētā stratēģija pie 3:0 bija kļūda.
Vai tad nav redzams ,ka Dinamo nav spējīga spēlēt agresīvu uzbrukuma hokeju visu spēli ,jo to nespēj fiziski. Arī pret Ufu pirmajā un daļēji otrajā trešdaļā Dinamo dominēja pilnībā,bet nesameta pietiekami ,lai trešajā trešdaļā pārsvaru noturētu ,jo visai spēlei spēka nepietiek ,tāpēc arī rodas kļūdas spēles beigās.

  +6 [+] [-]

, 2012-01-25 10:05, pirms 12 gadiem
Nebūtu tur blakus Ankipāna un Luseniusa cīņasspars, Marselam tā slidināšanās izskatītos pavisam bēdīgi.

Kā būtu, ja būtu.. Ja būtu tantei riteņi..
Ja būtu tā, ka būtu palicis Šindels Hosas vietā, vot tad tik būtu varens cīņasspars! Mēs visi redzējām, cik vareni tad bija!

  +9 [+] [-]

, 2012-01-25 10:20, pirms 12 gadiem
Nē, nu Armands tā kā mazs bēbis... Tiklīdz neataisnojās viņa paredzējumi, tā ņemas kā traks, lai pierādītu, cik švaks Hosa ir...

Beidz uzvesties kā bērns 40 ar kapeikām gadu vecumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-01-25 10:28, pirms 12 gadiem
Hossa ir atgriezis Dinamo uzbrukumu gandrīz vecajā līmenī. Vēl tikai atsākt uguņot 1.maiņai un tad uzbrukums būs ļoti labs.

bet ar tādu aizsardzību Ploffā mums nav ko darīt, Holts diemžēl nav Brīnumdaris.

  +6 [+] [-]

, 2012-01-25 10:41, pirms 12 gadiem
Laba atskaite Holes.. pardon Holta meistarībai bija Zvaigžņu spēle kurā viņš sagadīšanās pēc nokļuva! Var jau protams teikt, ka tur spēlē bez aizsardzības (un tā arī ir) tas ir šovs svētki u.t.t., BET.... kādus seivus nevilka ārā Baruļins dažbrīd iedzenot "melnos" pat panikā (Fjodorova čaļi ilgi nevarēja viņam iemest)!!! Kamēr Holta "uznāciens" bija tīrā izgāšanās un man personīgi palika kauns par viņu un arī par RD faniem kas viņu tur (3. vietā) sabalsoja... un man personīgi nebija nekāda prieka skatīties Holta izgāšanos un arī nekāda svētku sajūta no tādas viņa spēles neradās... drīzāk otrādi - bija sajūta, ka svētki ir pabojāti.... nu nebija viņam jābūt Zvaigžņu spēlē! Tur ir jāspēlē labākajiem nevis viduvējībām... Holts ir viduvējs vārtsargs, gana labs Nr.2, kas var kādu spēli pavilkt un nekas vairāk!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 10:48, pirms 12 gadiem
Armand, Armand Tev tie slovaki kaa dadzis acis Pasaule negriezas ap Sandi. Bus labi!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 10:56, pirms 12 gadiem
"Bukarts savā zonā" - iespējams, ka ar savu precīzo piespēli pretinieku uzbrucējam uz nūjas tieši pret savējo vārtiem Bukarts sabojāja daudz ko priekš sevis nākotnē, vismaz šajā atlikušajā sezonā pie Pekas noteikti.

  +9 [+] [-]

, 2012-01-25 11:13, pirms 12 gadiem
toties pieaug izredzes, ka Miķelis paliek Rīgā.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 11:46, pirms 12 gadiem
"Vienkāršais vēstījums no menedžera Sējēja puses – vīri, savu jaunos līgumus jūs pelnāt tieši spēlēs pavasarī..." Pats Sējējs, pa šo sezonu ēzeļa ausis jau ir nopelnījis.
Kā arī Rautakalio nav jālauž inventārs, labāk aiz spēlētāju soliņa nolikt Pastes kungu.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 12:09, pirms 12 gadiem
..nepatīk, ka Ozoliņš ir VISLĒNĀKAIS cilvēks uz laukuma un izcili daudz reižu spēlē nepiedodami vieglprātīgi, taču viņa darbinieks A.Puče to spītīgi neredz!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-25 12:11, pirms 12 gadiem
Patīk, kā spēli sācis lasīt Galviņš...

Te redzams,cik svarīgi ir salikt pareizos pārus.Domāju,ka liels nopelns ir tieši Krišam (+14).Toties absolūta kļūda ir pāris Ozo(-14) ar Cibuļski (-12).

  +4 [+] [-]

, 2012-01-25 12:47, pirms 12 gadiem
Cipa ir atpūties, tagad der atpūtināt kanādieti. Kaut kā gribas lai šogad PO nenospīd, kaut kā baigā pašapmierinātība. Nauda nāk, plāns pildās, fani spiedz - itkā vis normāli, bet kaut kāda mazuma sajūta.

     [+] [-]

, 2012-01-25 13:04, pirms 12 gadiem
brachka rakstīja: Patīk, kā spēli sācis lasīt Galviņš...

Te redzams,cik svarīgi ir salikt pareizos pārus.Domāju,ka liels nopelns ir tieši Krišam (+14).Toties absolūta kļūda ir pāris Ozo(-14) ar Cibuļski (-12).
Redz', ja tāds Ozo vismaz kaut ko spēj vēl arī tajā uzbrukumā saveidot, tad Cibuļskis ne tikai aizsardzībā ir nulle (es pat teiktu paliels "mīnuss" nevis nulle), bet arī uzbrukumā neko saveidot nevar.... a mīnusi viņam no aizsargiem ir otrie lielākie aiz Ozo.... kaut spēles laiks čalim nebūt nav tāds kā Ozo... es nesapratīšu Sējēju, ja viņš kaut kāda iemesla pēc Cibuļski vēl uz kādu sezonu gribēs paturēt.... LM, BAČ tas varētu būt viņa spēju līmenis!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 13:37, pirms 12 gadiem
...Vienkāršais vēstījums no menedžera Sējēja puses – vīri, savu jaunos līgumus jūs pelnāt tieši spēlēs pavasarī...
Būs labi!

Pučes kungs, pavasaris sākas 23 martā, ja nekļūdos. Baidos, ka līdz tam datumam Rīgas Dinamo jau būs "mierā".

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 14:53, pirms 12 gadiem
Neesmu Marcela fans, tomēr jāatzīst, ka savas iespējas viņš, atšķirība no citiem, izmanto ar ļoti austu procentu. Domāju, ka Armands pārāk meklē negatīvo Hossas spēlē. Arī statistika un +/- rāda to, ka viņš ir noderīgs. Nu nevar visi kapāt un nest klavieres. Kādam ir jāgūst arī vārti..Nav vārtu, nav uzvaru.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 15:17, pirms 12 gadiem
kpc pucem tik traki nepatik hosa...kursh vel musu uzbrucejs tik maz speles ir guvis tik daudz vartu???tieshi shads speletajs ari pietruka dinamo kursh spej gut vartus...lundmarks vispar nav redzams un vispar no vinja jegas maz...

     [+] [-]

, 2012-01-25 16:02, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Cipa ir atpūties, tagad der atpūtināt kanādieti. Kaut kā gribas lai šogad PO nenospīd, kaut kā baigā pašapmierinātība. Nauda nāk, plāns pildās, fani spiedz - itkā vis normāli, bet kaut kāda mazuma sajūta.
piekrītu, pašlepnums sāk uzdot jautājumu- nu ko tu velcies uz tām spēlēm, tur grūti ko saskatīt

     [+] [-]

, 2012-01-25 16:08, pirms 12 gadiem
als rakstīja:Redz', ja tāds Ozo vismaz kaut ko spēj vēl arī tajā uzbrukumā saveidot, tad Cibuļskis ne tikai aizsardzībā ir nulle (es pat teiktu paliels "mīnuss" nevis nulle)...

Tur jau tā lieta,ka visi lielie mīnusi Ozo sapelnīti tieši pārī ar Cibuļski.Puisim 2 gadu laikā progresa nekāda.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 16:45, pirms 12 gadiem
Kaut kā nevelk mums tā 2.maiņa-labi-Ņiživijs bullīti iemeta ar 2.piegājienu,bet spēles laikā var redzēt,ka nav vēl formā,Lundmarks arī kaut kā nepārliecinoši izskatās, Vargs cīnās,bet kopumā maiņa nespēlē tā kā it kā varētu.Vairākumos joprojām pirmā maiņa nekā ripu nevar dabūt vārtos,vispārliecinosākā atkal Luceniusa maiņa.Ja jau jāņem nost tik ātri 4 maiņa-jo acīmredzot treneri tai neuzticas-tad varbūt tur tie spēlētāji jāparotē,jo rezervē sēž Cipulis,Štāls un
Podziņš,pie kam pēdējie 2 labi kopā izskatījās,kad spēlēja,bet Meiju
varētu ielikt kādu spēli Lundmarka,vai Ņiživija vietā.Nu un Torpedo klasiski nodemonstrēja,kā Dinamo izskatās,ja sāk skrieties atklātajā hokejā pie rezultāta 3:0. Bet tas jau akmentiņš treneru dārziņā,ka to pieļāva!

     [+] [-]

, 2012-01-25 17:22, pirms 12 gadiem
Ja tā skatās no malas ,tad šosezon vispār ''leģionāri'' ir ''ņekudišņije'',ja nu vienīgais ar to Hosu te pēdējā brīdi uzsspēja,bet tā pārējie tiešām ir pelēkas viduvējības!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 17:36, pirms 12 gadiem
Vidziņš rakstīja: Ja tā skatās no malas ,tad šosezon vispār ''leģionāri'' ir ''ņekudišņije'',ja nu vienīgais ar to Hosu te pēdējā brīdi uzsspēja,bet tā pārējie tiešām ir pelēkas viduvējības!
Tici vai netici, bet nākošā sezonā viņi būs vel švakāki,ja ITERA RU vismaz par 20-25% nepalielinās RD budžetu.

  -4 [+] [-]

, 2012-01-25 21:15, pirms 12 gadiem
Nu hosa tiesam ir ''mikstais'' takaa ''maza meitene'' gar tiem bortiem ar ripu slidinas...nepiemirsisim spruktu.. ko pie velna vins tur dara...katru speeli pastos apmeram 2 minutes tikai uz vinu,ok savejais savejais...
Nu lidz plejofiem mums buus kaartiiga suplera komanda tas arii buus viss.. bija mums laikam ta viena spelee sezoonas sakumaa, kadu gribeja peka redzet, bet laikam jau mumskomandaa nav tada limena speletaji..

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 22:24, pirms 12 gadiem
krustojums rakstīja: Nu hosa tiesam ir ''mikstais'' takaa ''maza meitene'' gar tiem bortiem ar ripu slidinas...nepiemirsisim spruktu.. ko pie velna vins tur dara...katru speeli pastos apmeram 2 minutes tikai uz vinu,ok savejais savejais...
Nu lidz plejofiem mums buus kaartiiga suplera komanda tas arii buus viss.. bija mums laikam ta viena spelee sezoonas sakumaa, kadu gribeja peka redzet, bet laikam jau mumskomandaa nav tada limena speletaji..
Pavēro ,ko Hosa pie tā borta dara ar ripu-tur nu viņu reti kurš var pārspēt,kā viņš ar to rīkojas!

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:51, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tici vai netici, bet nākošā sezonā viņi būs vel švakāki,ja ITERA RU vismaz par 20-25% nepalielinās RD budžetu.
njā, kalkulatorā hokejs ir gauži vienkāršs!
1 2 39 komentāri