Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Jaunākais brālis diska vietā izvēlējās bumbu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Jaunākais brālis diska vietā izvēlējās bumbu
203 cm garais Kirils Piščaļņikovs diska mešanas vietā izvēlējās basketbolu. Vai viņam izdosies palikt "baronu" sastāvā?

Latvijas čempiona BK "Barons" kārtējā uz pārbaudes laiku ieradušos jaunpienācēja Kirila Piščaļņikova uzvārds līdz šim daudz labāk ir zināms...vieglatlētikas aprindās. Precīzāk - diska mešanas aprindās.

Kirila vecāki ir vieglatlētikas treneri, viņi trenē tieši diska metējus un gan Kirila vecākais brālis Bogdans, gan vecākā māsa Darja savulaik pievērsās diska mešanai, kur guva labus panākumus.

Darja, piemēram, 2006. gadā uzvarēja Eiropas čempionātā, bet 2007. gadā kļuva par pasaules vicečempioni. Tiesa, neilgi pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm viņa dopinga dēļ kopā ar vēl vairākiem krievu vieglatlētiem tika noņemta no distances. Diskvalifikācija beidzas šā gada 30. aprīlī, tā ka, iespējams, Darja šogad piedalīsies pasaules čempionātā.

Kirila vecākais brālis Bogdans pērn kļuva par Krievijas čempionu, Pekinas olimpiskajās spēlēs viņš bija astotais, bet 2009. gada pasaules čempionātā - septītais.

Kirils arī sāka ar diska mešanu, taču tad pievērsās basketbolam. Pirms pāris gadiem krievu prese par viņu rakstīja kā par vienu no talantīgākajiem saviem spēlētājiem NCAA, taču pēdējā laikā Kirila savā progresa piebremzējis. Šosezon viņš bija Sanktpēterburgas "Spartak" komandā, taču tika pieteikts tikai četrām spēlēm, bet laikumā izgāja tikai divās - attiecīgi uz 4:03 un uz vienu (!) sekundi. Krievijas U16 jeb kadetu izlases sastāvā Kirils 2004. gadā kļuva par Eiropas vicečempionu un par labāko atlēkušo bumbu ieguvēju (caurmērā 14,5 vienā spēlē).

  +2 [+] [-]

, 2011-01-25 12:47, pirms 13 gadiem
tas labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-25 15:41, pirms 13 gadiem
Kas labi?

     [+] [-]

, 2011-01-25 15:43, pirms 13 gadiem
vai tad nav kautkāds minimalais vārdus apjoms vienā rakstā? 1.5 rindkopa un raksts tjipa