Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

3. nedēļa. Martins Dukurs paņem visu banku

3. nedēļa. Martins Dukurs paņem visu banku
Foto: Scanpix/REUTERS

Vareni gada pirmajā „Grand Slam” turnīrā Austrālijā cīnījās Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova, tomēr nedēļas varoņa gods pienākas skeletonistam Martinam Dukuram, kurš ne tikai izcīnīja Eiropas meistarsacīkšu zelta medaļu, bet uz šo brīdi vienkārši ir labākais pasaules skeletonists.

Vēl pirms nedēļas Pasaules kausa (PK) kārtējā posmā Austrijas trasē Īglsā uzvarējis konkurentus ar milzu atrāvienu pat skeletonā (0,8 sekunžu pārsvars pār tuvāko sekotāju krievu Sergeju Čudinovu), Martins Dukurs arī 23. janvāra priekšpusdienā citā Vācijas trasē Vinterbergā apliecināja, ka šobrīd ir spēcīgākais Latvijā, Eiropā un pasaulē. Zelta medaļu (Eiropas meistarsacīkšu un PK posma uzvarētāja) spožumu nedaudz blāvāku darīja brāļa Tomasa „tikai” ceturtā vieta, paliekot vienu sekundes simtdaļu(!) aiz trešās vietas ieguvēja vēl viena Krievijas pārstāvja Aleksandra Tretjakova... Arī Tomass pelnījis atzinību. Vācieši kā trases saimnieki vispār palika stāvam pie ratiem – labākais rezultāts Romelam, kurš palika uzreiz aiz Tomasa Dukura.

Lieliski Austrālijas Atklātajās meistarsacīkstēs startēja tenisiste Anastasija Sevastova, un, kas to lai zina, cik tālu viņa būtu tikusi, ja turnīra astotdaļfinālā pretī nebūtu nākusi pati sieviešu pasaules ranga līdere Dānijas sportiste Karolīna Vozņacki? Pirmo reizi savā tenisistes karjerā „Grand Slam” turnīrā Anastasijai izdevās pārvarēt trīs sacensību kārtas, nopelnot 280 reitinga punktus (tik daudz viņa kādās sacensībās līdz tam nebija ieguvusi) un 93 000 Austrālijas dolāru prēmiju. Pa ceļam līdz divcīņai ar Vozņacki Sevastova (46. vieta pasaules rangā) bija pievārējusi slovēnieti Polonu Hercogu (47.), beļģieti Janīnu Vikmaijeri (24.) un krievieti Vesnu Manasjevu (146.).

Noteikti jāatzīmē arī Edgara Maskalāna pilotēto Latvijas ekipāžu sasniegtās vietas Eiropas čempionātā bobslejā turpat Vācijas trasē Vinterbergā un talantīgā Latvijas biatlonista Andreja Rastorgujeva karjeras rekords PK posmā Antholcā (Itālija). Sprinta disciplīnā sportists ar vienu kļūdu ugunslīnijā ierindojās 20. vietā.

     [+] [-]

, 2011-01-25 19:01, pirms 14 gadiem
un par šādiem rakstiem man ir jāmaksā?

     [+] [-]

, 2011-01-25 19:42, pirms 14 gadiem
MrHoward rakstīja: un par šādiem rakstiem man ir jāmaksā?
Pilnīgi piekrītu tev.

     [+] [-]

, 2011-01-25 20:07, pirms 14 gadiem
MrHoward rakstīja: un par šādiem rakstiem man ir jāmaksā?
Pietiks jau, cik rakstus pēc kārtas vienu un to pašu teiks??

     [+] [-]

, 2011-01-25 23:17, pirms 14 gadiem
DinamoFans rakstīja: Pietiks jau, cik rakstus pēc kārtas vienu un to pašu teiks??
nu es atvainojos, bet, ja cilvēks acīmredzot ir kaut ko uzrakstījis tikai rakstīšanas pēc un izmantojis kādus 1000 simbolus, tad tas nav nopietni, noskatos vakara sporta ziņas un uzzinu to pašu. Manuprāt par šādu rakstu man naudu nevajadzētu maksāt, kaut arī tā samaksa ir niecīga, bet tik un tā.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 00:03, pirms 14 gadiem
MrHoward rakstīja: nu es atvainojos, bet, ja cilvēks acīmredzot ir kaut ko uzrakstījis tikai rakstīšanas pēc un izmantojis kādus 1000 simbolus, tad tas nav nopietni, noskatos vakara sporta ziņas un uzzinu to pašu. Manuprāt par šādu rakstu man naudu nevajadzētu maksāt, kaut arī tā samaksa ir niecīga, bet tik un tā.
NU vakara sporta ziņās sportaavīzes nedēlas sportistu nepaziņo
Ko cerēji izlasīt atverot šo rakstu? uzvaras analīzi pa laika ņemšanas posmiem, iztērētos sviedru litrus, ēdienkarti pirms titula, sponsoru prēmijas?

  +1 [+] [-]

, 2011-01-27 16:58, pirms 14 gadiem
[...gods pienākas skeletonistam Martinam Dukuram, kurš ne tikai izcīnīja Eiropas meistarsacīkšu zelta medaļu, bet uz šo brīdi vienkārši ir labākais pasaules skeletonists.]
Cik skaisti vārdi, cik labi izklausās, cik pacilājoša sajūta to lasot un apzinoties... vismaz man tā ir. Un lepojos ar to, ar to ko sasniedzam pasaules līmenī. Žēl tikai, ka sabiedriskie mēdiji gan ar to nepietiekoši lepojas... neskandina ar pompozu par saviem varoņiem un uzvarām, un tādā veidā neaudzina jaunatnē patriotisma garu.
Jo tieši sporta uzvaras un sporta sēles, no bērnības cilvēkam ieliek pamtus uz daudz labiem darbiem, veselīgām domām un patriotismu.

Lai veicas, Martin!