Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Sējējs grauž nagus, domājot par nākamo sezonu...

Sējējs grauž nagus, domājot par nākamo sezonu...
Edgaram Masaļskim vajadzētu piedāvāt līgumu, kas viņu piesaistītu Rīgas "Dinamo" vismaz vēl uz trīs vai četrām sezonām.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms Ziemassvētkiem Normunds Sējējs solīja, ka tūlīt, tūlīt vajadzēs sākt sarunas ar hokejistiem par nākamās sezonas līgumiem. Būs grūti, jo tikai dažiem šobrīd ir kontrakti, kas viņus piesien „Dinamo” ratiem vēl uz gadu.

Apburzījušies

Lielākā daļa no vīriem savus pašreizējos darba līgumus dabūja laikā, kad Rīgas „Dinamo” ideja bija autiņos. Tobrīd vēl nebija priekšstats ne par mūsu hokejistu varējumu, meistarības pielietojumu, ne citiem atskaites punktiem, kas ļautu pielāgot tirgus instrumentus algu griestu noteikšanai. Atminu, viens otrs, „Dinamo” nonāca pēc tam, kad bija vīzdegunīgi paziņojis, ka viņu neapmierina pirmais piedāvājums. Kad puika bija apskrējis tuvējo apkārtni un gribētājus, izrādījās, ka Sējēja priekšlikums ir teju vai jēdzīgākais, ja neteiktu vairāk. Citi savukārt dabūja uzreiz labu kumosu, ko gan tā sauktais neaizsargāto hokejistu saraksts jeb redrafts pēc pirmā gada noēda uz pusi – proti, ja neviena līgas komanda pēc publiskā piedāvājuma tevi nepaņēma, tad līdzšinējie saimnieki otrajā gadā varēja maksāt par 50 procentiem mazāku algu. Spilgtākais piemērs bija Sorokins, kam nācās šos noteikumus izbaudīt. Cits – Širokovs pēc šāda samazinājuma atrada darbu citur. Šogad redrafts nebūšot, bet, nešaubos, ka pret pavasari KHL klubu vadības var vienoties par cita veida instrumentiem vai karteli.

Vai būs pirmie ilgtermiņa līgumi?

Kāpēc šobrīd „Dinamo” sastāvā ir tik daudz spēlētāju ar pēdējā gada līgumiem? Viens no KHL priekšnoteikumiem – visiem hokejistiem, kam tiek piedāvātas darba attiecības līdz 28 gadu vecumam, obligāti jāgarantē vismaz divu gadu kontrakts. Ja ir vienošanās par opciju 1+1, tad otrajā gadā algas pieaugums nedrīkst būt lielāks par 20 procentiem. Ņemot vērā, ka šī ir otrā KHL sezona, pilnīgi loģiski, ka pēc tās „Dinamo” menedžmentam vajadzēs krietni pasvīst. Acīmredzot, lai pēc diviem gadiem nebūtu līdzīgi strēgumi, komandas komplektācijā vajadzētu izstrādāt zināmus principus, jo tas palīdzētu izvairīties no ūdens smelšanas spainī ar tējas karotīti. Noteikti kādam vajadzētu piedāvāt ilgtermiņa līgumu (trīs – piecus gadus), tad pa vidu būs neierobežotie brīvie aģenti un, protams, arī tā sauktais kaujas vecums – līdz 28 gadiem. Lai gan „Dinamo” menedžeris Normunds Sējējs apgalvo, ka kluba vadība spēlētāju algu budžetam gatava atvēlēt tikpat daudz naudas kā šogad, dabā šī nauda būs mazāk – ņemiet vērā izmaiņas nodokļu likumdošanā, tāpat jau pieminētos spēlētāju resursus. Tiem, kuriem pirmajā gadā izdevās uzspiest zemāku iztikšanu, tagad varētu būt jau augstākas prasības – protams, ja vien tās var pamatot ar individuālās statistikas kvalitātēm.

Klavieru nesēji

Ar ko varam droši rēķināties jeb – kam ir līgumi arī uz nākamo sezonu: Jānis Sprukts, Jēkabs Rēdlihs, Andris Džeriņš, Roberts Bukarts, Oskars Cibuļskis, Nauris Enkuzens, Ronalds Cinks. Ja būtu redrafta iespējas, Sprukta līgumu pēc šīs sezonas noteikti izmaltu caur neaizsargāto spēlētāju sarakstu, jo gaidīts no viņa tika vairāk, nekā iztērēts. Šajā gadījumā tas nenotiks. Tiesa, tajā pašā laikā atzīsim – rakstura un cīņaspara ziņā Jānis ir pirmajās rindās. Bukartam vairs nebūs tā sauktais vecuma vairogs un tas nozīmē, ka sarunās par nākamo gadu viņa sakarā visai bieži varētu tikt pieminēts vārds – fārmklubs. No šeit nosauktajiem stabili vietu pamatsastāvā iezīmējis Jēkabs Rēdlihs, labs ir Džeriņš, savukārt Cibuļskis un Meija varētu mierīgi pieteikt sevi lielās komandas konkurencē kā vērtīgi klavieru nesēji (tādi vienmēr ir vajadzīgi), kas noteikti nav pazemojums. Zinu, ka Sējējam padomā ir darbības ar jauno latviešu izcelsmes krievu talantu Podziņu (Kriļja Sovetov), ko „Dinamo” pērn izvēlējās jauno spēlētāju draftā, taču – vai viņš tiks pie vārda Rīgā, vai viņu ar Rīgas vārdu iesaistīs kādā izdevīgā darījumā, paliek ģenerālmenedžera kompetence. Katrā ziņā, šis juniors ir labs aktīvs, lai spētu būt arguments spēlētāju tirgū.

Galviņu būs noturēt visgrūtāk

Kam noteikti vajadzētu piedāvāt jaunus līgumus? Aleksandrs Ņiživijs esot vārdos solījis palikšanu – turklāt, par saprātīgu cenu. Domāju, ka jēdzīgu kompromisu vēl vienai sezonai izdosies sarunāt ar Ģirtu Ankipānu un Mārtiņu Cipuli, kuru palikšana noteiks mērenība prasībās. Laurim Dārziņam un Miķelim Rēdliham gribēsies saņemt vairāk nekā līdz šim, jo abi ir solīdi apliecinājuši sevi starp lielajiem krievu dūžiem. Viens var nepiekrist... No aizsargiem Galviņš noteikti atgādinās savus lietderības rādītājus - viņa prasības varētu būt lielākas par „Dinamo” vēlmēm Gunti redzēt ar jaunu līgumu. Bet vienošanās iespējama, jo Sējējam pašam kā bijušajam aizsargam ir daži pretargumenti – īpaši jau Galviņa sakarā. Maz ticams, ka Sotnieks lēks uz ecešām, bet Krišjānis Rēdlihs pēc dabas ir racionāls – domājams, abi paliks ar domām par hokeju, nevis lieliem līguma cipariem. Krišam gan var patraucēt hronisko savainojumu saraksts... Par Laviņu un Sorokinu: ja abi gribēs par katru cenu turpināt spēlēt, tad viņiem vieta „Dinamo” sastāvā ir garantēta, jo dzīvi un hokeju pieredzējušie savos lēmumos būs kopā ar prātu – runa ir par algas apjomu. Lielais Sējēja jautājums būs Ozoliņš, kuru viņš noteikti vēlas dabūt uz vēl vienu gadu. Sandis solījis atbildēt pēc sezonas – pēc ģimenes sapulces, kam būs noteicošais vārds. Karsums ir jāpielauž, jo tur var saskatīt pamata skriemeļus uzbrukumā, turklāt – cena šobrīd varētu būt vislabākā kāda par šo spēlētāju tirgū dabūjama. Taču visprincipiālākās būs sarunas ar vārtsargu Masaļski – loģika prasītu, lai Edgars tiktu pie stabila darba un sajūtām vēl vismaz uz trīs gadiem. Tas būtu izdevīgi abām pusēm un tādā gadījumā kā otro numuru vajadzētu tomēr pamēģināt Muštukovu – tur savukārt priekšplānā naudai izvirzīsies sportiskais princips, kas nav nemaz tik slikti, ja Edžam ticis liels kontrakts.

Leģionāri būs citi. Arī Hosa

Leģionāri ir atsevišķs stāsts, jo tie praktiski nekad neatgriežas savās vecajās komandās. Pilnīgi droši var apgalvot, ka Marselu Hosu šogad Rīgas „Dinamo” nevarēs noturēt uz vēl vienu sezonu, jo slovaks savas snaipera kvalitātes ir pierādījis jau divus gadus pēc kārtas. Saprotams, ka viņš tirgū meklēs lielāku algu un dabūs – tur nav jēgas iespringt. Pašmērķīgi dzenoties tikai pēc Hosas, var iztērēt mūsu klubam nepiedienīgi lielu summu, kas noteikti nav vajadzīgs un diez vai būs attaisnojoši. Lejot asaras par Hosu, neaizmirsīsim arī trenera lomu viņa vietā uz laukuma – Šuplers tomēr viņam uzticējās un ļāva spēlēt, ar citu būs grūtāk jeb – savādāk. No šī gada ārzemniekiem nevienu nevajadzētu paturēt uz vēl vienu cēlienu, kas nozīmē sekojošo – jāmeklē vismaz trīs jauni uzbrucēji (divi centri, viens malējais) un viens brangs aizsargs. Ja Ozoliņš neatgriežas, tad runa ir par diviem aizsargiem/leģionāriem, jo ar savējiem vien šajā sakarā neizlāpīsimies.

Treneris? Menedžeris?

Jā, taču lielais jautājums par nākamo gadu slēpjas pavisam citur: līdz ar noteiktiem aizkulišu procesiem „Dinamo” saimniecībā, nevar izslēgt iespēju, ka intrigu kārtā akcionāri nonāk līdz jauna menedžera meklējumiem, kas atvedīs arī jaunu treneri. Sējējam būs jāpasvīst kā iestājeksāmenos... Tas, ka Šuplers nebūs nākamajā gadā uz soliņa – par to nevajadzētu diskutēt. Kurš tad? Šis kandidāts var izrādīties sezonas zelta atslēdziņa, bet, lai pie tās tiktu – vajadzēs pārdzīvot vēl ne vienu vien manevru. Par to Rīgas komandā gādā akcionāri, viņiem pietuvinātie un pietuvināto padomnieki...

Uz cik gadiem Rīgas "Dinamo" vajadzētu parakstīt līgumu ar Edgaru Masaļski?

  • 30

  • 508

  • 67


1 2 65 komentāri
Slēpts komentārs: playthegame

     [+] [-]

, 2010-01-25 09:50, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: domaju, ka ja paliks Šuplers tad paliks arī Hossa un Hossu IR janotur!
Nebūs Hosa, nebūtu bijis arī šogad ja nebūtu ierubijis nereālu ciparu un beigās Čerepoveca un kas tur vēl paņēma lētākus spēlētājus.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 09:51, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: domaju, ka ja paliks Šuplers tad paliks arī Hossa un Hossu IR janotur!
muļķības! Hossa nākamgad var dabūt 3-4x lielāku algu no krievu grandiem, vai tādu pašu algu kā šogad, bet no NHL, ja kādam protams viņš būs vajadzīgs, tāpēc Hossu noturēt ir neiespējami un punkts.

     [+] [-]

, 2010-01-25 09:51, pirms 14 gadiem
Labs raksts. Paldies Armandam. Bet - nevajag Rūķīti (Šupleru) - viņš ir izsmelts resurss. Nepieciešamas pārmaiņas, lai RD būt jaunā un labākā līmenī. Šis gads pieklājīgi jāpavada - jātiek playoff un tad jāskatās - ir reāli pacīnīties vai nē
Slēpts komentārs: Raitcha

  +8 [+] [-]

, 2010-01-25 09:54, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: domaju, ka ja paliks Šuplers tad paliks arī Hossa un Hossu IR janotur!
Es nedomāju, ka Hosam Šuplers būtu kāds arguments.

  +7 [+] [-]

, 2010-01-25 09:57, pirms 14 gadiem
Un par Galviņu piekrītu visprogresējošākais spēlētājs šogad Dinamo sastāvā, arī vakardienas spēlē izcēlās ar 3 ļoti veiksmīgi pielietotiem ,spēka paņēmieniem. Par noturēšanu viss būs atkarīgs cik ļoti viņš interesēs citus klubus, pieļauju ka varētu aizceļot atkal uz tālo austrumugalu kur paši krievi īpašī nemīl spēlēt. Tiesa gan viņam varētu būt problēmas, ja treneris izrādīsies vecās skolas pārstāvis.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 09:59, pirms 14 gadiem
vismaz Armands ir tadas pasas domas par Hossu, ka es, tak nebus reali vinu noturet, vins bus prom driz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2010-01-25 10:03, pirms 14 gadiem
No esošajiem leģionāriem derētu paturēt Petrovicki. Arī ciparus viņš varētu prasīt diezgan saprātīgus, manuprāt.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:11, pirms 14 gadiem
par uzbrucējiem : domāju, ka vajadzētu noteikti veidot maiņu Ankipāns - Sprukts - Karsums (protams, ja izdosies pierunāt Karsumu un vienoties par līguma nosacījumiem), jo šī maiņa var kļūt arvien labāka. Ankipāns es domāju, ka noteikti paliks un šosezon viņam arī ir ļoti pieklājīga statistika! Miķelis un Dārziņš, jā, nu šie abi čaļi arī šajā sezonā ir jūtami pielikuši un ieliekot pa vidu kādu tiešām labu centru (visdrīzāk, ka ārzemnieku) varētu būt ļoti laba maiņa! Ņiživijs it kā jau ir piekritis, tas labi, jo Saša noteikti var būt viens no līderiem un spēle kopā ar Cipuli viņiem vedās labi, galvenais arī šai maiņai ir pielikt klāt kādu tik pat ātru un tehnisku centra spēlētāju un arī rezultāts varētu būt labs!
par aizsargiem : jā, nu Galviņu tiešām būs grūti noturēt, jo šajā sezonā čalis tiešām labi spēlē gan savos tiešajos pienākumos aizsardzībā (par ko liecina arī +/- koeficients, +13), gan arī uzbrukumā rāda labu sniegumu 7+8=15punkti ! Sotnieks domājams, ka paliks, arī Rodžers un Sorokins šosezon ir labāki nekā iepriekšējā sezonā un domāju, ka vairs nekur prom nelauzīsies. Sandis, nu to kā viņš jau teica, viņš izlems pēc sezonas beigām, dikti jau gribētos, lai vēl vienu sezonu uzspēlē. Jēkabs, kā zināms, paliek. Krišjānis, nu redzēs kā būs. Bet nu vienu aizsargu ārzemnieku noteikti vajadzētu !
Vārtsargi : ar Edžu noteikti ir jāvienojas par vismaz 2 gadu līgumu un viņam ir jābūt nr.1 ! savukārt vai vajag leģionāru, domāju, ka nē, jo beidzot ir jādod iespēja arī Muštukovam!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:12, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: No esošajiem leģionāriem derētu paturēt Petrovicki. Arī ciparus viņš varētu prasīt diezgan saprātīgus, manuprāt.
Tas gan ir atkarīgs no tā, kurš būs treneris nākamsezon...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:18, pirms 14 gadiem
Ja mūsējie tiek PO vai tālāk,tad neredzu iemeslu kāpēc,lai Šupleru neatstātu. Ja nu, vienīgais, ir labāki varianti.

     [+] [-]

, 2010-01-25 10:27, pirms 14 gadiem
runājot par ceturto maiņu, uzskatu, ka laiks ir iespēļēt jaunos, t.i. Meiju un Bukartu kopā ar kādu pieredzējušu centra uzbrucēju! tāpat arī aizsargos, domājot par LV nakotnes hokeju, ir jāattīsta jaunie spēlētaji, jo neba Baltkrievijas līmenī tagad slīpēsies mūsu talanti, kuri ar vienu kāju ir pieaugušo hokejā!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:31, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: runājot par ceturto maiņu, uzskatu, ka laiks ir iespēļēt jaunos, t.i. Meiju un Bukartu kopā ar kādu pieredzējušu centra uzbrucēju! tāpat arī aizsargos, domājot par LV nakotnes hokeju, ir jāattīsta jaunie spēlētaji, jo neba Baltkrievijas līmenī tagad slīpēsies mūsu talanti, kuri ar vienu kāju ir pieaugušo hokejā!
Kurš tad ir tas pieredzējušais uzbrucējs, kurš būs ar mieru spēlēt 4. maiņā?
Slēpts komentārs: mazais23

     [+] [-]

, 2010-01-25 10:32, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Tas gan ir atkarīgs no tā, kurš būs treneris nākamsezon...
Nedomāju, ka viņš būtu tik kaprīzs kā Hossa. Un - ņemot vērā, ka pirms tam viņš spēlēja Allsvenskan, Čehijā un Slovākijā - Rīgas Dinamo un KHL tomēr ir solis uz augšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-25 10:34, pirms 14 gadiem
gera21 rakstīja: Ja mūsējie tiek PO vai tālāk,tad neredzu iemeslu kāpēc,lai Šupleru neatstātu. Ja nu, vienīgais, ir labāki varianti.
Tāpēc, ka viņš īsti neko vairs komandai dot nevar..
Vajag svaigas asinis...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:34, pirms 14 gadiem
fantastiska analīze, domās jau tas viss aptuveni ta arī maisās, bet, domāju, ka būs daudz pārsteigumu vēl. Ja ne sastāva ziņā, tad pilnīgi noteikti vadības līmenī.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-25 10:40, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: runājot par ceturto maiņu, uzskatu, ka laiks ir iespēļēt jaunos, t.i. Meiju un Bukartu kopā ar kādu pieredzējušu centra uzbrucēju! tāpat arī aizsargos, domājot par LV nakotnes hokeju, ir jāattīsta jaunie spēlētaji, jo neba Baltkrievijas līmenī tagad slīpēsies mūsu talanti, kuri ar vienu kāju ir pieaugušo hokejā!
DR nav nekada sakara ar jauno latvieshu talantu audzinaashanu. VInjiem primaarais tomeer ir rezultaats.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-25 10:51, pirms 14 gadiem
šeit nav apskatīta viena opcija: ka RD spēlētājs noraida Sējēja piedāvājumu un dodas uz kādi citu no Eiropas līgām... piemēram, DEL vidējā spēlētāja alga esot ~10.000 EUR mēnesī - pieņemu, ka šis cipars varētu būt pat lielāks nekā RD latviešu spēlētāju vidējais atalgojums... arī Zviedrijā, Šveicē un Čehijā algas nav mazas (protams, ja nesalīdzina ar KHL grandu atalgojumu)...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 10:59, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: šeit nav apskatīta viena opcija: ka RD spēlētājs noraida Sējēja piedāvājumu un dodas uz kādi citu no Eiropas līgām... piemēram, DEL vidējā spēlētāja alga esot ~10.000 EUR mēnesī - pieņemu, ka šis cipars varētu būt pat lielāks nekā RD latviešu spēlētāju vidējais atalgojums... arī Zviedrijā, Šveicē un Čehijā algas nav mazas (protams, ja nesalīdzina ar KHL grandu atalgojumu)...
Vidējā... Kāda ir KHL vidējā alga? Ne jau tikai KHL maksā zvaigznēm miljonus...
A kas tev liek domāt, ka RD sastāvā džeki nevar nopelnīt 10 000 EUR?

  +3 [+] [-]

, 2010-01-25 11:06, pirms 14 gadiem
Gribētos, lai jaunsezon spēlētu Ozo!!! Veidojoties jaunai komandai, kas nākot vietā jaunam trenerim (?) + pāris jauniem spēlētājiem, neglābjami veidosies cita atmosfēra un spēles stils, līdz ar to neviens gaišreģis nevar pateikt kā komanda spēlēs nākamsezon, pat ja kāds no vadības pirms sezonas teiks - būs labāk. Bet vai būs labāk, to uzzinās kaut kur ap oktobri, kad būs nospēlēts noteiks skaits spēļu un būs redzams kopējais komandas sniegums. Šajā gadā pierādīja, ka Ozo ir līderis (arī kapteinis) ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, "sapurinot" komandu cīņai. Šo īpašību nevajadzētu nenovērtēt, līdzīgi kā iedota rezultatīva piespēle vai iemestie vārti tā var būt ļoti izšķiroša gan konkrēta spēlē, gan komandas sniegumam sezonā (spēlē pret SKA Rīgā to pierādīja). Tāpēc Ozo būtu mums vajadzīgs, bet šī jau droši vien nebūs pat padomes vēlme "gribam" vai "negribam" viņu redzēt komandā, visu noteiks Ozo lēmums pēc sezonas. Būs saprotami abi lēmuma varianti, bet labāks, protams, būtu - Ozo turpina spēlēt. Par leģionāriem - Hossa, droši vien pašlaik vairāk jautājumu nekā atbilžu - vai Dinamo finansiāli Hossu varēs jaunajā sezona atļauties; vai Hossa gribēs spēlēt, ja treneris būs cits (emocionāli jau viņš ir teicis, ka no Rīgas prom nebrauks, vien aizmirstot piebilst, kurā sezonā - šogad vai nākamgad) u.t.t. Un te ir ko padomāt gan valdei, gan pašam Hossam. Par pārējiem leģionāriem - droši vien vairāki no viņiem gribētu turpināt arī nākamsezon, bet vai to gribēs RD. Negribētu tik kategoriski teikt, ka no šīs sezonas leģionāriem nevajadzētu paturēt nevienu. Lai arī var būt argumenti, ka Eiropā labu spēlētāju ir daudz (arī ar vērā ņemamu pieredzi), tomēr nākamās sezonas sastāvā ar savu pieredzi, "gudro spēli", ko Armands Puče pats reiz atzīmēja vienā no saviem rakstiem, komandā ļoti noderētu Roberts Petrovicky - nebūs Hossas, kuram "pienest piespēles uz paplātes", būs cits, kuru Roberts apgādās ar piespēlēm. Viņš tomēr, līdzīgi kā Sandis, spēli gudri "lasa" spēli, ļoti bieži ir "pareizā vietā un laikā", lai iedotu piespēli vai pats gūtu vārtus (arī spēles izšķirīgajos brīžos), cīnās arī par katru laukuma centimetru. Šādus pieredzējušus un gudrus spēlētājus, tomēr vajadzētu novērtēt un paturēt sastāvā.
Slēpts komentārs: Tintoxxx

 +12 [+] [-]

, 2010-01-25 11:11, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: muļķības! Hossa nākamgad var dabūt 3-4x lielāku algu no krievu grandiem, vai tādu pašu algu kā šogad, bet no NHL, ja kādam protams viņš būs vajadzīgs, tāpēc Hossu noturēt ir neiespējami un punkts.
Nepiekrītu. Kādas 3-4 reizes lielāka alga? Hosa var būt zvaigzne un vārtu guvējs tikai tāda līmeņa komandās, kā Rīgas Dinamo. Un kā zināms, tāda līmeņa komandām nemaz tik daudz to finansu resursu nav.
Iemesls tam , galvenokārt ir tas, ka Hosas gūtie vārti, pārsvarā, ir vienveidīgi, kas savukārt izriet, ja pretinieku komandās ir gudri treneri un izpildītāji Hosa pie vārtu gūšanas netiek. Nevar viņš būt zvaigzne ne Salavat Julajevā, ne SKA, ne Avangardā un pat ne CSKA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-01-25 11:12, pirms 14 gadiem
es būtu apmierināts, ja arī Petrovickis paliktu, bet izskatās, ka šams komplektā ar Marselu

  -2 [+] [-]

, 2010-01-25 11:12, pirms 14 gadiem
Runājot par Hossu, ja es pareizi sadzirdēju, tad ar viņu jau tagad notiek pārunas par nakamo sezonu. Tikai neatceros kurš to teica , Kreipāns vai Matulis vai kāds cits.

     [+] [-]

, 2010-01-25 11:18, pirms 14 gadiem
man šogad Rīga patīk labāk, par spīti tam, ka rezultāti it kā sūdīgāki - vismaz pie gūtajiem vārtiem biežāk redzam LV spēlētājus, tagad 3 maiņas spēlē vienādā līmenī un vārtos arī latvietis spēlē labāk. Ir redzams ievērojams LV spēlētāju progress, protams, nav tik būtisks, lai visi spēlētu vadošās vijoles, bet tomēr. Labi, nebūs Hossa, būs pārējiem vairāk iespēju gūt vārtus, izdalīs to golu skaitu uz pārējiem, nebūs mums viens izteikts skōrers, bet komandas ieguldījums pamatīgāks. Ja būs Znaroks pie ruļļiem, būs komandas spēle un daudz daudz sakarīgāks sniegums vairākumā un mazākumā. Domāju, ka zēni paliks Rīgā, neviens pāris rubļu dēļ neskries uz citām pilsētām, jo tik būtiski lielāku naudu jau arī nemaksās, jo mūsējie tak ārpus ir leģionāri. Nezinu, es tomēr skatos optimistiskāk

  +3 [+] [-]

, 2010-01-25 11:25, pirms 14 gadiem
Vajadzetu kadu komentu no hekejistiem, kas reali saskarushies ar ligumu un naudas peripetijam. Teoretiski, ja Hosu nenoturam algas delj, tad Petrovickis, Arnasons, Karija par tadu pashu algu kaa sogad - noteikti var palikt, jo nav jau teikts, ka par sho ekvivalentu atradisim ko labaku, bet ja var atrast, tad PROTAMS, ka VAJAG JAUNAS un TALANTIGAS asinis Savukart musu spidekljiem.. citiem klubiem jaasola vismaz 25% lielaka alga nekaa RD, jo manuprat tikai shads un lielaks cipars ir verts, lai butu spiests dzivot un spelet kaut kadaa tur Uralu komandaa.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-25 11:26, pirms 14 gadiem
mazais23 rakstīja: pratin nac majas varbut tavuprat mes varetu samaksat Hosam lielu algu parejos atlaist un vins ka jau Latviesu jaunais nacionalais varonis viens pats uz laukuma nestu uzvaras!!! pareiz???? Kurs vel mums piekriit? ja ne pa velti Latvija ir bijusi visu laiku okupeta cilvekiem jau nav prata! DOMA AR GALVU NEVIS DIRSU idin!!!!!
Biju cerējis, ka šos SA+ pakalpojumus pirks normāli domājoši un normāli rakstoši, otrā pusē datoram sēdoši inkognito cilvēciņi. Žēl, biju kļūdījies.
SA+ redakcijai vajadzētu pārdomāt, vai pēc šādiem , otru cilvēku aizskarošiem komantāriem, turpināt ļaut lasīt savus rakstus un ļaut piedalīties komantāru sadaļā.
1 2 65 komentāri