Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (eiforija)

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (eiforija)
Oskars krīt komandas biedru apskāvienos. Gaumīgi!

Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.ru

Znaroks saka, ka mums paveicās, Šuplers domā, ka bijām pelnījuši... Līdz sērijas beigām tiks pateikts vēl daudz. Pēc pirmās spēles tomēr gribu vairāk citēt Arti Ābolu, viņu mazliet pārfrāzējot – Rīgas Dinamo sakodiens pagaidām izskatās pievilcīgāks.

1. Mikaels Telkvists uzaicināja Oļegu un Hari pie zviedru galda. Visi iet ar saviem šķīvjiem un ņem, kas tur uzlikts. Nekā radoša, nekādi smalkumi, rītiņi vai vincenti... Pašapkalpošanās – tas nozīmē, ka paši, Oļeg, paši... Klāt nevienam nenes.

2. Maskavas Dinamo uzbrukums bija kā kāju nagu griešana ar plaķenēm. Kurš to ir mēģinājis? Instruments liels, varens, lielāks par mazajām šķērītēm. Nu, un?

3. Cik labi, ka Dārziņam, Troteram un Miķelim ir līgums ar komandu uz vēl vienu sezonu. Vai minēju, ka Broks ir vecpuisis un, ka hokejista izprecināšana Latvijā būtu arī valsts interesēs?

4. Ceturtā maiņa simtprocentīgi attaisnoja savu klātbūtni laukumā. Podziņš izskatījās pēc Rāvējslēdzēja, Štāls bija kā Petrovickis pirms pieciem gadiem, bet Petrovickis bija labāks par savu šīs sezonas labāko modeli... Galvenais -treneri viņus laida laukumā arī trešajā trešdaļā.

5. Ja gribi play off spēlēs gūt vārtus, tad uz tiem ir jāskrien kā uz pirmo randiņu. Protams, pirmajā randiņā neviens meitenei virsū ar švunku nemetas un viņu apkārt negāž, taču uz hokeja vārtiem tas neattiecas. Tur ir jābūt īstam metinātāju aktam!

6. Hartigans pirmajā spēlē ar divām epizodēm pārliecināja, kāpēc bija vērts ar viņu parakstīt šogad līgumu. Vairāk gan nekā tajā vakarā no viņa nejutām, bet – vai vajadzēja?

7. Aizsardzība strādāja kā Rīgas domes sniega tīrītāji ziemas sākumā – tika notīrīta gan vārtu priekša, gan iztīrīts ceļš līdz Telkvista kājgaliem. Tādos apstākļos ziema pati atkāpjas...

8. Znaroka puišu skaitliskais pārsvars un mežonīgā joņošana ir nekas vairāk kā Ķeguma HES mazā turbīna, kas neražo elektrību. Ar diviem gūtiem vārtiem pietiek, lai viņos iedzītu paniku.

9. Ozoliņa pauzes un manevri! Vai ievērojāt, ko izdarīja Sandis, kad pagarinājumā, izspēlējot skaitlisko vairākumu, viņš samainījās uz zilās līnijas vietām ar Oskaru Cibuļski... Maskavieši sajutās kā Kašpirovska hipnozes seansā.

10. Veiksme pavada stiprākos. Dažreiz tā pavada ari vājākos. Nekur gan nav teikts, ka vājākie parasti zaudē. Tātad – ja tu uzvari, tad esi stiprs. Ko īsti pavada veiksme?
P.S. Šupleram cepums par Telkvistu.

 +17 [+] [-]

, 2011-02-24 08:30, pirms 14 gadiem
Sulīgas atziņas, paldies Armand!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-02-24 08:34, pirms 14 gadiem
Jums, lasītāji, neliekas, ka tgd baiga eiforija ir iestajusies? tieshi ka virsraxta teikts. Varetu padomat, ka pasaules čempionats notiek. Nu uzvareja vienu speli. Nu un? jauzvar 4, tad vel 4, vel 4 un vel 4. Vot tad varesiet krist eiforija Mans personigais viedoklis

  +8 [+] [-]

, 2011-02-24 08:37, pirms 14 gadiem
Gribu redzēt Šupleru ar cepumu kasti zobos pēc otrās spēles Rīgā!

atziņas, jāpiekrīt, tiešām sulīgas!

 +13 [+] [-]

, 2011-02-24 08:38, pirms 14 gadiem
Iws91 rakstīja: Jums, lasītāji, neliekas, ka tgd baiga eiforija ir iestajusies? tieshi ka virsraxta teikts. Varetu padomat, ka pasaules čempionats notiek. Nu uzvareja vienu speli. Nu un? jauzvar 4, tad vel 4, vel 4 un vel 4. Vot tad varesiet krist eiforija Mans personigais viedoklis
Ne jau mums jāspēlē, mēs varam krist Eiforijā un no priekiem čurāt biksēs..
Slēpts komentārs: coffijs

  +2 [+] [-]

, 2011-02-24 08:44, pirms 14 gadiem
Iws91 rakstīja: Jums, lasītāji, neliekas, ka tgd baiga eiforija ir iestajusies? tieshi ka virsraxta teikts. Varetu padomat, ka pasaules čempionats notiek. Nu uzvareja vienu speli. Nu un? jauzvar 4, tad vel 4, vel 4 un vel 4. Vot tad varesiet krist eiforija Mans personigais viedoklis
Piekrītu.
Vakardienas spēle pierādija, ka Maskavas Dinamo aizsardzība joproām ir uz augsta viļņa. Pat neskatoties, ka aizsardzībā joprojām ir robi no savainotiem spēlētājiem.
Un nav pamata domāt, ka MD katrā nākošā spēlē tik vāji realizēs vārtu gūšanas momentus, bet RD tieši otrādi.
Manuprāt viss vel tikai priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-24 08:47, pirms 14 gadiem
coffijs rakstīja: Sakat ko gribat bet Dinamo paveicas ,ka jāspēlē pret Znarokiešiem,jo viņiem traumu problēmas,lai ko daudzi saka ,bet arī spēlētāji viduvēji . Kā arī ar fizisko viņiem sezonas otrajā daļā kaut ,kas nav labi, laikam Znaroks ar savu štābu pie komandas fiziskās sagatavošanas kaut ko ir nolaiduši greizi.Protams ka viņi vēl nav pieveikti, bet atkārtot iepriekšējās sezonas iespēto nav viņu spējās.
Kā izpažas tas, ka MD nav kaut kas kārtībā ar fizisko?
Vai tas, ka maskavieši regulāri visas spēles garumā noskrēja rīdzeniekus?? Kaut kā tā sanāca, ka maskaviešiem iemetot ripu rīdzenieku zonā, pirmais lielākoties pie ripas bija maskavietis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-02-24 09:11, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Piekrītu.
Vakardienas spēle pierādija, ka Maskavas Dinamo aizsardzība joproām ir uz augsta viļņa. Pat neskatoties, ka aizsardzībā joprojām ir robi no savainotiem spēlētājiem.
Un nav pamata domāt, ka MD katrā nākošā spēlē tik vāji realizēs vārtu gūšanas momentus, bet RD tieši otrādi.
Manuprāt viss vel tikai priekšā.
bet RD tieši otrādi.
Ko otrādi??? Sāks beidzot realizēt izgājienus 1 pret 1, ķipa cik var nemest iekšā!!!
Ja Tu tā biji domājis, tad piekrītu, nekad mums nav bijusi tik slikta šādu situāciju realizācija.
Jeb Tu arī piederi pie tiem kas mūsējo kļūdos redz zem lupas, bet pretinieks tas jau nekļūdās, viņi var pielikt bet RD nevar. Visi ir vienādi cilvēki, tikpat labi var jautāt, cik tad ilgi MD spēs tik blīvi segt, varbūt kritīs un vairs necelsies.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-24 09:12, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Piekrītu.
Vakardienas spēle pierādija, ka Maskavas Dinamo aizsardzība joproām ir uz augsta viļņa.
Tieshaam, tur bija paaris momenti kur muuseejie bez maz 1 pret 1 tiiri aizskreeja, ja RD defs taa speleetu visi visus atkal saukaatu par Lavinjiem

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 09:22, pirms 14 gadiem
Tiešām forši sarakstīts.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-24 09:24, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Kā izpažas tas, ka MD nav kaut kas kārtībā ar fizisko?
Vai tas, ka maskavieši regulāri visas spēles garumā noskrēja rīdzeniekus?? Kaut kā tā sanāca, ka maskaviešiem iemetot ripu rīdzenieku zonā, pirmais lielākoties pie ripas bija maskavietis.
Trešajā trešdaļā pēc gandrīz katras sadursmes pa zemi vāļājās Maskavieši,es protams neskatos regulāri khl ,bet iepriekšējā sezonā viņi bija asāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 09:32, pirms 14 gadiem
Metinātāju akts?!!!! Šitik seksuāli Armands nekad nebija rakstījis, sit kā tāds Šitiks (Genādijs)!

  +5 [+] [-]

, 2011-02-24 09:44, pirms 14 gadiem
Podziņš izskatījās pēc Rāvējslēdzēja...

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 09:50, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un nav pamata domāt, ka MD katrā nākošā spēlē tik vāji realizēs vārtu gūšanas momentus, bet RD tieši otrādi.
Izskatās, ka Tu kādu citu spēli būsi skatījies, jo tajā ko es redzēju tieši RD neizmantoja ļoti labas vārtu gūšanas iespējas.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 10:01, pirms 14 gadiem
Drapello rakstīja: Izskatās, ka Tu kādu citu spēli būsi skatījies, jo tajā ko es redzēju tieši RD neizmantoja ļoti labas vārtu gūšanas iespējas.
Tu nesaproti RD antifanus! Viņi visi kā viens raksta, ja RD neiemet, tas ir tikai loģiski , bet ja pretinieks tad mums paveicās .

     [+] [-]

, 2011-02-24 10:07, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Tu nesaproti RD antifanus! Viņi visi kā viens raksta, ja RD neiemet, tas ir tikai loģiski , bet ja pretinieks tad mums paveicās .
Arii fakts, vinji tikai redz RD kluudas...

     [+] [-]

, 2011-02-24 10:09, pirms 14 gadiem
Skaidrs, ka ja ne Telkvista lieliskā spēle, mēs neuzvarētu. Tiesa,aizsardzība bija virs vidējā Dinamo līmeņa, kas protams nāca par labu. Arī Gārnets sargāja respektabli, kas jo vairāk palielina Telkvista un aizsardzības nopelnus uzvarā. Hartigans malacis, bet vienu no trīsdesmit spēlēm ikviens var nospēlēt labi, neticās ka šitā Hartigans turpinās. Īsti Dārziņš nav atguvis formu,bet atgūst, tur ir potenciāls. Ozo atbilst visiem māstkrihtas (t.i. māstera) kritērijiem. Prieks par uzvaru, joprojām izredzes 50/50, kas nav sliktākais variants.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 10:13, pirms 14 gadiem
Labi ka vismaz cepumu iedevi!!
Piedod, Armand, bet visi tavi iepriekšējie raksti un tavi domugājieni izčibēja kā putekļi pēc šīs spēles.....kā klints iestājies par Holtu vārtos..re, arī Telkvists šajā spēlē bija labs...Šuplers nekad neļauj spēlēt visu spēli 4. maiņai, ļaus tikai tad kad pūcei aste ziedēs.....re, pašā sezonas"nesvarīgākajā" spēlē 4. maiņa rauj visu maču....laikam kādam aste uzziedēja...

  +4 [+] [-]

, 2011-02-24 10:17, pirms 14 gadiem
Vispaar jaasaka godiigi, ka vakardien un taapat peedeejaas speeles, Poga sajutis ka vinjam tiek dota lielaa iespeeja vienkaarshi lido pa laukumu. Protams, ir daudz kasjaku, meistariiba veel jaasliipee, bet nevar noliegt Podzinja veelmi izspiest no sevis maksimumu. Malacis puika, varbuut tieshaam Seejeejam un Co bija taisniiba, ka puikam ir liels potenciaals iekshaa, veel tikai vinjsh jaasliipee un jaastraadaa.

Vislielaakais patiikamais paarsteigums man tomeer liekas Cibulskis. Peedeejaas 3 speelees 4 rezutivitaates punkti. Un ne jau taadi, kur Osis iedevis piespeeli esot aiz saviem vaartiem un peec veel vienas piespeeles komandas biedrs iemet, bet vistieshaakajaa veidaa piedaloties vartu guushanas momentaa. Prieks par jauno mainju. Taa tik tureet.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 10:23, pirms 14 gadiem
peksiic rakstīja: Vispaar jaasaka godiigi, ka vakardien un taapat peedeejaas speeles, Poga sajutis ka vinjam tiek dota lielaa iespeeja vienkaarshi lido pa laukumu. Protams, ir daudz kasjaku, meistariiba veel jaasliipee, bet nevar noliegt Podzinja veelmi izspiest no sevis maksimumu. Malacis puika, varbuut tieshaam Seejeejam un Co bija taisniiba, ka puikam ir liels potenciaals iekshaa, veel tikai vinjsh jaasliipee un jaastraadaa.

Vislielaakais patiikamais paarsteigums man tomeer liekas Cibulskis. Peedeejaas 3 speelees 4 rezutivitaates punkti. Un ne jau taadi, kur Osis iedevis piespeeli esot aiz saviem vaartiem un peec veel vienas piespeeles komandas biedrs iemet, bet vistieshaakajaa veidaa piedaloties vartu guushanas momentaa. Prieks par jauno mainju. Taa tik tureet.
Pogam pagaidām pietrūkst kilogramu un metiens vēl pašvaks bet nu ir viņa vecumā mums sen neviena tik laba nav bijis...

     [+] [-]

, 2011-02-24 10:32, pirms 14 gadiem
nezinu,ka beigsies sodienas spele kam"paveiksies" kam ne,bet ja RD vinnes,sovakar negribetos redzet vakardienas uzvaras noliceju komentarus!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-24 11:02, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: bet RD tieši otrādi.
Ko otrādi??? Sāks beidzot realizēt izgājienus 1 pret 1, ķipa cik var nemest iekšā!!!
Ja Tu tā biji domājis, tad piekrītu, nekad mums nav bijusi tik slikta šādu situāciju realizācija.
Jeb Tu arī piederi pie tiem kas mūsējo kļūdos redz zem lupas, bet pretinieks tas jau nekļūdās, viņi var pielikt bet RD nevar. Visi ir vienādi cilvēki, tikpat labi var jautāt, cik tad ilgi MD spēs tik blīvi segt, varbūt kritīs un vairs necelsies.
Atzīstu ka pirmo periodu neredzēju, bet otrā un trešā periodā MD spiediens bija redzams pat bez lupas.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-24 11:04, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Tu nesaproti RD antifanus! Viņi visi kā viens raksta, ja RD neiemet, tas ir tikai loģiski , bet ja pretinieks tad mums paveicās .
Kāds šeit sakars ar antifaniem? Tās ir kaut kādas nodrāztas frāzes, ko lieto viens otrs, kam nav nekādu reālu pretargumentu.
Vai tev metienu attiecība neko neizsaka, un reālais spēles rituējums, kādu MD uzspieda RD otrā un trešā periodā.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-24 11:30, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Kāds šeit sakars ar antifaniem? Tās ir kaut kādas nodrāztas frāzes, ko lieto viens otrs, kam nav nekādu reālu pretargumentu.
Vai tev metienu attiecība neko neizsaka, un reālais spēles rituējums, kādu MD uzspieda RD otrā un trešā periodā.
Kaads riteejums, kaada metienu attieciiba?? Tiešām domā, ka MVD ir tik stiprāki pa mūsējiem, ka visās spēlēs tā mūs pārmētāss ka tādi Detroitas Red Wings???????? Tak uzstādījums trenera noteikti bija, spēlēt no aizsardzības, kas perfekti tika izpildīts, ja skatamies pēc vārtu gūšanas momentiem, mūsējiem to bija vairāk, jo iznjemot kā tupu mešanu pa vārtiem MVD neko citu nerādija.... Rīgā es domāju skatītāju dzīti mūsējie masēs viņus uz nebēdu, a šodien akal "ot oboroni" nospēlēs.....

     [+] [-]

, 2011-02-24 11:59, pirms 14 gadiem
Armandam visu cieņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-24 12:09, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Kāds šeit sakars ar antifaniem? Tās ir kaut kādas nodrāztas frāzes, ko lieto viens otrs, kam nav nekādu reālu pretargumentu.
Vai tev metienu attiecība neko neizsaka, un reālais spēles rituējums, kādu MD uzspieda RD otrā un trešā periodā.
Metienu attiecība tā kas tiek uzskatīta statistiski, tiešām neko īpašu man neizsaka. Ja MD spēlētāji cenšās, veido uzbrukumu un viens muļķis uzmet vienkārši vārtsargam virsū, tad tas nav pluss, bet mīnuss, par to dažkārt spēlētājs būtu pelnijis nosēdināšanu malā. Ja jāiet spēlētājiem uz maiņu vai vienkārši ripu nav kam piespēlēt, tad joka pēc tiek uzsmests, tas ir pluss, bet kuri no šiem metieniem ir kaut minimāli bīstami, atbilde-nulle un tādu bija jūra.
Vakar palasiju nedaudz MD līdzjutēju komentārus, viņi gandrīz visi sašutuši par spēli aizsardzībā, kā tas var būt ka MD visi gāžas uz vārtiem un nenovaktē RD līderus kas četras reizes aizskrēja 1 pret 1. Par šīm situācijām replikas bija apmēram tādas Cik tad viņi mums piedos. Ja tā spēlēsim, plovs mums būs beidzies nesākoties u.t.t., protams par uzvaru, veiksmi, lielu MD .
Bīstamāks ir viens izgājiens 1 pret 1, nevis 5 stulbi nepiesegt metieni, kurus noķers jebkurš vārtsargs. Spēle ir komplekss pasākums, tā nav daiļslidošana, ne metienu konkurss, ne vēl kaut kas, ir tikai viens uzdevums, iemest vairāk nekā pretinieks.

     [+] [-]

, 2011-02-24 12:17, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Kāds šeit sakars ar antifaniem? Tās ir kaut kādas nodrāztas frāzes, ko lieto viens otrs, kam nav nekādu reālu pretargumentu.
Vai tev metienu attiecība neko neizsaka, un reālais spēles rituējums, kādu MD uzspieda RD otrā un trešā periodā.
Paskaties metienu attieciibas arii paareejaas shiis sezonas savstarpeejaas speelees un paskaties uz rezultaatiem. Vakardien 2jaa periodaa muuseejiem vajadzeeja tikai 3 (tik maz gan neteiktu ka bija) metieniem, lai vienus iemestu.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 12:30, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Atzīstu ka pirmo periodu neredzēju, bet otrā un trešā periodā MD spiediens bija redzams pat bez lupas.
par to spiedienu!!!
Vakar Petrovicka maiņa 3 vai 4as reizes iespieda tā kārtīgi MD savā zonā, nu un, man pat nevienu mirkli nelikās ka tur var izveidoties vārtu gūšanas moments. Čaļi labi aizvadija savu maiņu un nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2011-02-28 01:30, pirms 14 gadiem
9. Ozoliņa pauzes un manevri! Vai ievērojāt, ko izdarīja Sandis, kad pagarinājumā, izspēlējot skaitlisko vairākumu, viņš samainījās uz zilās līnijas vietām ar Oskaru Cibuļski... Maskavieši sajutās kā Kašpirovska hipnozes seansā. Sitas labais !!! Es taa nosmeejos