Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

3. nedēļa: "Dinamo" lauž ledu

3. nedēļa: "Dinamo" lauž ledu
Ceļā uz astoņnieku "Dinamo" šonedēļ apspēlēja gan Magņitogorsku, gan Maskavas 'Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Gada trešās nedēļas veiksminiekos pierakstījās uzreiz divi: Rīgas "Dinamo" un pērnās nedēļas gaviļnieks Martins Dukurs. Eiropas zelts ir un paliek Eiropas zelts, taču mazus varoņdarbus visas nedēļas garumā paveica arī "Dinamo". Viņiem arī šās nedēļas izcilnieku gods.

"Dinamo" varoņdarbi sākās tepat Rīgā. Vispirms ar favorītu Magņitagorskas "Metallurg" nokausēšanu, turpinājās ar brīnumainu izglābšanos pret "Spartak", kad pēdējā trešdaļā no 1:2 tika panākts 3:2, bet Maskavā beidzot tika uzvarēts līdz šim nepārspētais "Dinamo". Izvēlētais uzvaras stils bija ļoti gaumīgs: no pirmajā trešdaļā bezcerīgā 0:3, līdz otrajā jau panāktā 4:3. Pēdējā maskaviešiem tika ļauts papriecāties par 4:4, taču Miķelis Rēdlihs sākoties pēdējai minūtei tovakar savu komandu iecēla konferences astoņniekā. Nesmukums sanāca Sanktpēterburgā, taču šajā situācijā der patīt atpakaļ filmu un izvērtēt pretiniekus ar kādiem šajā nedēļā ir spēlēts... 9 punkti no 12 komandai, kura sitas par astotnieku, ir ļoti pieklājīga bilance.

Visa Dukuru ģimene pēdējo nedēļu laikā pierādījuši, ka prot ne tikai izcīnīt augstas vietas, bet ka arī aizkulisēs ar viņiem būs jārēķinās. Pēc tam, kad iepriekšējā posmā Sanktmoricā Dukurs vecākais par tehnisko komisiju pateica visu, ko viņš domā, viņa dēli pēdējā PK posmā Īglsā nonāca zem vissmalkākā mikroskopa, jo kuram gan patīk, ja tiek uzlekts augumā līdz šim neaizskaramajai tiesnešu mafijai. Šādai drosmei dubulta vērtība ir tad, ja arī pats esi uz kaut ko spējīgs un Martins to pierādīja - Eiropas zelts ir viņējais un arī pasaules kopvērtējuma pirmā aile ir viņējā. Pamazām ieskrienas arī Martina brālis Tomass, kurš pēdējo posmu pabeidza kā ceturtais un arī kopvērtējumā vieta tūlīt aiz pjedestāla. Nedēļas izcilnieku godu būtu pelnījuši arī Dukuri, taču pietaupīsim viņus Vankūverai

Kam tu atdotu priekšroku šajā nedēļā?

  • 115

  • 152


  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 19:00, pirms 15 gadiem
Ar smaidu jāsaka: Vai tiešām nevar iedot šonedēļ divas pirmās vietas? Jeb sanāk, ka uz Dukuriem ir cerības, bet uz RD varoņdarbiem nākotnē nav jācer?

  +5 [+] [-]

, 2010-01-24 19:00, pirms 15 gadiem
2 raksti 10 minūtēs???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-24 19:31, pirms 15 gadiem
Šis gan bija lieks - divi nesalīdzināmi sporta veidi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-24 20:30, pirms 15 gadiem
klakmens rakstīja: bet tomēr ziemas sporta veidi
Tomēr salīdzināt drīzāk varētu kādu komandas spēli ar hokeju, jo individuālajiem sporta veidiem ir sava specifika.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-24 21:08, pirms 15 gadiem
Kas kurā momentā... Dinamo diemžēl zelta medāli mums neatnesīs, tā ka mana balss Dukuram.. abiem!