Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Arods, gods un latiņa

Arods, gods un latiņa
Tagad Melins ar Lundmarku ir salikti vienā maiņā un joprojām - pa tukšo...

Foto: Romans Kokšarovs, F64, SA+

Uz papīra gan Lundmarks, gan Melins ir vieni no labākajiem, kas šeit spēlējuši. Uz ledus – tādi, kuru atrašanās komandā pagaidām nav attaisnojama. Sējējs aizšāva garām kasei, viņam iesmērēja vai – puiši vienkārši nevar iespēlēties?

Par iespēlēšanos atļaušos pasmaidīt – spēles stils, ko šobrīd prasa no komandas galvenais treneris, tāda kalibra un pieredzes hokejistiem kāds ir Džeimijs Lundmarks un Bjorns Melins, nav problēma. Viņi nav ne podziņi, ne bukarti, kas te uz kauliem mēģina audzēt gaļu un saprašanu. Ja cilvēku NHL draftā ņem pirmajā kārtā, ja viņš ir spēlējis Kanādas izlasē (tiesa, gan junioru, bet nedomāju, ka tur auklējas) un izvagojis krustu šķērsu profesionālā hokeja druvu – nav neviena argumenta, lai no šī spēlētāja nesagaidītu kvalitatīva pienesuma minimumu jebkurā diennakts laikā. Tevi pamodina un tu spēlē hokeju. Arī nakts vidū. Arī tad, ja neesi pienācīgi sagatavojies sezonai. Ja salīdzina to pašu Hartiganu un Lundmarku uz papīra, tad otrais vienkārši ir labāks, daudzpusīgāks, talantīgāks utt. Kā viņi abi nonāk uz ledus Rīgas Dinamo formā – šķiet, ka Džeimijs tomēr nav kanādietis... Nedomāju, ka šobrīd vajadzētu glorificēt viņa priekšgājēju, kam tāpat bija utis pilns kažoks - Marks ne visos gadījumos varēja sevi apliecināt un ne jau katru vakaru viņš guva vārtus vai dalīja piespēles. Taču vismaz minimumu attieksmē demonstrēja – nu, vismaz prata paķircināt pretinieku, izprovocēt uz negantībām. Ko prot Džeimijs? Lūk, ko viņš trešajā personā sauc par saviem treneriem... „He has been coached by Wayne Gretzky (Phoenix Coyotes), Glen Sather (New York Rangers), Mark Crawford (LA Kings), and Mike Keenen (Calgary Flames) to name a few.” Lundmarks ir aprakstījis savu hokejista pieredzi, maizi un garozu projektā, ko nosaucis par hokeja akadēmiju (www.topmakrkshockey.com). Tur viņš saka, ka hokejā visu nosaka psiholoģija – spēlētājs savā 12 gadus ilgajā profesionāļa karjerā esot pratis tikt ārā no dažādām situācijām – kad treneris neuzticas, kad ir mazs spēles laiks, kad tiek atskaitīts no komandas... Nu, velns, mēs saprotam, ka viņš pārdzīvos, ja viņu atbrīvos no Rīgas Dinamo, bet vai tomēr nevarētu mazliet parādīt uz laukuma kaut ko no tā, kāpēc esi šajā spēlē? Citādi, ar katru dienu arvien vairāk jāpārliecinās par seno stāstu – ja tur otrpus okeānam viņam ierādīja vietu, tas nebija tāpēc, ka daudzsološo hokejistu nesaprata, viņu speciāli kāds noraka, vai vēl triviālāk – nesatika īstos cilvēkus, īstajā laikā...

Bjorns Melins jau ir no tās pašas pasakas – skaists, gudrs, spēcīgs... Gribētu redzēt, kā viņš savā valstī ar šādu sniegumu mēģinātu kaut ko veidot uz ledus? Mēs nerunājam par brālīti, mēs runājam par Karslonu – jo Melins ir spēlējis Zviedrijas izlasē, viņš ir pasaules čempions! Zviedrijā nevar iekļūt valstsvienībā tāpēc, ka nav kam spēlēt vai tāpēc, ka treneris tev simpatizē. Tur prasa maksimālo rezultātu no komandas katrā turnīrā un tāda pati attieksme ir pret katru, kas nēsā uz krekla trīs kroņus... Tātad, par meistarību nav runa, tā viņam ir. Vai viņš domāja, ka Rīgas komandā ar somu treneri pie ruļļiem varēs rullēt gurķi? Nav viņš tajā vecumā, lai birdinātu smiltis vai atsistu numuru. Un arī tad būtu jāstrādā, jo par to maksā algu! Netiek pāri psiholoģiskajai barjerai, ko viņa zemapziņā radīja Lokomotiv traģēdija? Pārdzīvo par pazaudēto draugu? Tā var būt... Bet arī tad ir jābūt profesionālim – ja nevari, pasaki un met mieru spēlei. Nemoki sevi un komandas biedrus, par līdzjutējiem pat nerunāju... Šobrīd Melins nav pat ēna un, ja godīgi – arī tās nulles sezonas statistikā viņa gadījumā jau sāk izskatīties pēc komplimenta. Ja mums nebūtu Varja piemērs, kas tomēr savu darba ētikas un snieguma latiņu notur augstāk par nabu, varētu padomāt, ka zviedru hokejisti vienkārši šādā vidē nav nedz arāji, nedz ecētāji.

Sējējs iepriekšējos gados ar Koperfīlda cienīgu meistarību trāpīja leģionāru stīgā – vairāk vai mazāk. Šoreiz sanācis viegls aplauziens – vismaz, liekot uz zirgiem, kas jūgti ratu priekšā. Normunds bija pieradinājis līdzjutējus, ka katrs ārzemnieks, kuru viņš izcēla no hokeja pagraba papes kastes, kļuva par mazo komandas zvaigznīti, ar visām izrietošajām pozitīvajām sekām. Nu, šīs mīts ir kliedēts... Jā, augustā vēl viņi nebiji gatavi sezonai, bet tagad ir oktobra otrā puse. Iespēlēšanās buksē. Jā, viņi sāka sezonu vienā maiņā, pēc tam citā... Nu, un? Es paskatos uz Miķeli un redzu to pašu, ja runājam par maiņām un partneriem. Bet – viņš spēlē, neatkarīgi no blakusapstākļiem! Sanāk, ka mums tikai Rēdliham jaunākajam ir jāprot pielāgoties sezonas mainīgajam un neizbēgajam ritmam, bet citi gaida pamperus? Hokejs šiem vīriem nav hobijs, tā ir profesija. Tad nu vismaz arods ir jātur godā...

1 2 58 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2011-10-17 13:17, pirms 13 gadiem
Var jau būt,ka es no hokeja neko nesaprotu,bet,ja tu neko nevari iemest vai piespēli atdot,tad vismaz sities gar bortiem,bet tas arī nav( konkrēti Melins). Absolūta nulle.
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-10-17 13:21, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Žēl, ka Sējānam tā sanācis. Nākamreiz būs uzmanīgāks, ņemot ārzemniekus. Vajag visus ņemt ar 1 mēnesi pārbaudes laiku.
Viņam kaut kā regulāri tā sanāk. Centrus ņemot it sevišķi. Domā tāds troters pie šāda spēles stila būtu atvēries un kaut ko sakarīgu parādījis? Briesmīgi nepatika tas čalis, savā laukuma pusē vispār nespēlēja....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2011-10-17 13:34, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Mumsir Sprukts par astronomisku algu un mums ir pagrīdes leģionāri, jo normāliem naudu žēl un nepietiek.
Spruktam astronomiska alga? KHL avarage cipars, kāda tur vēl astronomiska alga, lai cik skumji tas nebūtu Sprukts ir viens no dažiem letiņiem šajā komandā, kuri kaut ko var!
Slēpts komentārs: Raitcha

  +7 [+] [-]

, 2011-10-17 13:40, pirms 13 gadiem
Netiek pāri psiholoģiskajai barjerai, ko viņa zemapziņā radīja Lokomotiv traģēdija? Pārdzīvo par pazaudēto draugu? Tā var būt... Bet arī tad ir jābūt profesionālim – ja nevari, pasaki un met mieru spēlei. Nemoki sevi un komandas biedrus, par līdzjutējiem pat nerunāju...

precīzi pateikts! Jautājums - ko saka viņam GM un treneris? Cik ilgi auklēsimies ar importiem, no kuriem atdeve ir 0 ? Tad labāk iespēlējam Upīti, Indraši, Lipsbergu, tāpat sezona ir izgāzta.
Slēpts komentārs: Raitcha

     [+] [-]

, 2011-10-17 13:57, pirms 13 gadiem
es jau gaidīju, ka Armands uzceps šādu pasaciņu...tas ir viņa stilā... jo tas šobrīd patīk līdzjutējiem, ka kāds pasaka kaut ko līdzīgu, ko domā daudzi...un Puče ir snaiperis (nejaukt ar Šindelu).
Armand...kritizēt un rakstus cept katru dienu ir viegli...tad ja jau esi tāds specs, pasaki Sējējam priekšā, kuru ņemt un kuru ne, pirms sezonas, lai Tev mazāk būtu uz ko audzēt savus tekstiņus, savādāk neko jau citu vairs nedari, kā tikai uzmet putukrējumu uz ķīsēļa pats laimīgi smaidot, ka atkal esi uzd... kādam, tā īsti nespējot piedāvāt neko labāku!!!

  +5 [+] [-]

, 2011-10-17 13:58, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ko tad viņš var? Uzņemt piespēli? Sprukts cīnās, viņš arī to vien var cīnīties, kaut kad jau iekrīt, kā piemēram pret automobilīstiem, kad izslīdēja pa kājsarga apakšu. Centrs kurš nevar uzvarēt iemetienus. A pelna cik viņš 300 400 tūkstošus?
Šķiet ka pagājušo gad arī viņam bija lielāks cipars nekā Dārziņam...
Kas tev pa daļu cik viņš pelna, viņš noteikti nepelna vairāk par vidusmēra algu KHL, vienam latvietim vienmēr būs žēl ja otram ir vairāk - nožēlojami...Nav viņš apveltīts ar baigo talantu, bet statistikā viņam nulles arī nestāv un mazākums bez viņa klibotu...

  +7 [+] [-]

, 2011-10-17 14:00, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: es jau gaidīju, ka Armands uzceps šādu pasaciņu...tas ir viņa stilā... jo tas šobrīd patīk līdzjutējiem, ka kāds pasaka kaut ko līdzīgu, ko domā daudzi...un Puče ir snaiperis (nejaukt ar Šindelu).
Armand...kritizēt un rakstus cept katru dienu ir viegli...tad ja jau esi tāds specs, pasaki Sējējam priekšā, kuru ņemt un kuru ne, pirms sezonas, lai Tev mazāk būtu uz ko audzēt savus tekstiņus, savādāk neko jau citu vairs nedari, kā tikai uzmet putukrējumu uz ķīsēļa pats laimīgi smaidot, ka atkal esi uzd... kādam, tā īsti nespējot piedāvāt neko labāku!!!
A ko žurnālistam darīt? klusēt - neraskstīt neko? Nekur jau nav teikts ka viņam ir taisnība, tas ir viņa viedoklis! (Es neaizstāvu viņu)

  +5 [+] [-]

, 2011-10-17 14:07, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ko tad viņš var? Uzņemt piespēli?
Viņš var iedot piespeli, tu vispār speles skaties vai tikai pofigā mauc savu
Ar visu "tizlošanos" viņam jau ir 9 punkti, nez cik viņam būs kad viņš pa tavam normāli sāks spēlēt

  +4 [+] [-]

, 2011-10-17 14:09, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Spruktam astronomiska alga? KHL avarage cipars,
Pieļauju ka viņam nav pat average cipars, ņemot vērā to cik biezie klubi paceļ vidējo algu..

  +3 [+] [-]

, 2011-10-17 14:14, pirms 13 gadiem
Par leģionāriem runājot - no pieciem - četri pēc mikušiem izskatās...
regulāri pērk centrus, bet iesmērē malējos.... vai Sējējs viņus maisā pērk ?
Par Cipuli runājot - 12 spēlēs ar lielu spēles laiku - 32 metieni pa vārtiem - 0 vārtu.... ja viņam tikai pēc Ziemassvētkiem sāk krist, varbūt jēga līgumu tikai no Jaunā gada parakstīt....
Par Podziņu runājot - ne tur spēlētājs, kas lasa spēli vai laukumu redz, ne arī kauslis.... tāds šrup-turup skrējējs !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-17 14:22, pirms 13 gadiem
Domāju, ka šie spēlētāji vēl mierīgi var atvērties. mūsējie izšaus un ko tad darīs kaut vai tajos pat play off? neviens latvietis nav spīdējis nevienā playoff... labāk, lai Melins dragā uz 0 visu sezonu (tas pats par Lundmarku), bet toties spridzina un velk palyoff... sezonas otra puse arī ir jāspēlē... latvieši to nevarēs, es jums saku...
neko neesmu pārmetis nekad Spruktam, bet pat viņš ir noguris pēc sezonas, ja Tu esi noguris pēc sezonas, tad tas nozīmē, ka jau kādu laiku sezonā spēlē uz rezerves... izdarām secinājumus

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 14:40, pirms 13 gadiem
motorolers2 rakstīja: Kas tev pa daļu cik viņš pelna, viņš noteikti nepelna vairāk par vidusmēra algu KHL, vienam latvietim vienmēr būs žēl ja otram ir vairāk - nožēlojami...Nav viņš apveltīts ar baigo talantu, bet statistikā viņam nulles arī nestāv un mazākums bez viņa klibotu...
Kāda man daļa par vidusmēra algām KHL, mēs pēc budžta neesam vidusmēra klubs KHL, kāda tur vidusmēra alga. Kurš KHL klubs viņam piedāvā tādu algu? Tas ir sports, man ir tiesības izteikties un filosfēt, kā arī izteikt savu viedokli, par komplektāciju.
Turklāt krietni pārspīlētas ir viņa pozicijas mazākumā. Mazākumā var spēlēt dažādi. Vieni prot lasīt spēli, izvēlās samērā labas, vieniem ir garas rokas un nūjas utt. Citi spēlē aktīvi un agresīvi presingojot pretinieku un piespiežot sasteigti izdarīt piespēles. Sprukts un Ankipāns pieder pie pirmā veida spēlētājiem. Dažreiz paveicās, bet pārsvarā mēs atdodam pretiniekam iniciatīvu un ļaujam brīvi kombinēties piesedzot piespēļu un metienu līnijas, ja izdodas, ir OK. Bet kā jau teicu, mēs ļaujam saspēlēties diezgan brīvi, kas pie meistarīgiem pretiniekiem ir galīgi nevietā. Manā skatījumā daudz efektīvāka ir aktīva kustēšanās neis statiska stāvēšana un gaidīšana. Iešana virsū un strādāšana komandās pa divi, viens izdara spēka paņēmienu, cits savāc ripu, pārējie divi piesedz tālo piespēļu līnijas. Tā kā neuzskatu, ka viņš mazākumā ir neaizvietojams un tik labs, ka'viņu mālē. Turklāt izejot viens pret viens... Vārtsargam atliek tikai nolikt kājsargu uz ledus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-10-17 14:43, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: es jau gaidīju, ka Armands uzceps šādu pasaciņu...tas ir viņa stilā... jo tas šobrīd patīk līdzjutējiem, ka kāds pasaka kaut ko līdzīgu, ko domā daudzi...un Puče ir snaiperis (nejaukt ar Šindelu).
Armand...kritizēt un rakstus cept katru dienu ir viegli...tad ja jau esi tāds specs, pasaki Sējējam priekšā, kuru ņemt un kuru ne, pirms sezonas, lai Tev mazāk būtu uz ko audzēt savus tekstiņus, savādāk neko jau citu vairs nedari, kā tikai uzmet putukrējumu uz ķīsēļa pats laimīgi smaidot, ka atkal esi uzd... kādam, tā īsti nespējot piedāvāt neko labāku!!!
Viņam darbs tāds - rakstīt. Ja jau cilvēki lasa un nepaliek vienaldzīgi, tātad viņš savu darbu ir izdarījis diezgan labi

     [+] [-]

, 2011-10-17 14:47, pirms 13 gadiem
GaryII rakstīja: Viņš var iedot piespeli, tu vispār speles skaties vai tikai pofigā mauc savu
Ar visu "tizlošanos" viņam jau ir 9 punkti, nez cik viņam būs kad viņš pa tavam normāli sāks spēlēt
Es skatos spēles, un atšķirībā no vairākuma pamanu arī trešās ceturtās piespēles pirms gola, un arī tās, dēļ kurām ir aizmugures, un pārmetieni, nekad, NEKAD man neiestāstīs, ka Sprukts ir tehniski labs spēlētājs. Viņam ir ļoti smagas rokas un to kustības, viņš dod piespēles, protams, (Apsveicami, tā tam ir jābūt, viņš ir centrs) to dara visi, pat Holts.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 14:49, pirms 13 gadiem
.............. rakstīja: Domāju, ka šie spēlētāji vēl mierīgi var atvērties. mūsējie izšaus un ko tad darīs kaut vai tajos pat play off? neviens latvietis nav spīdējis nevienā playoff... labāk, lai Melins dragā uz 0 visu sezonu (tas pats par Lundmarku), bet toties spridzina un velk palyoff... sezonas otra puse arī ir jāspēlē... latvieši to nevarēs, es jums saku...
neko neesmu pārmetis nekad Spruktam, bet pat viņš ir noguris pēc sezonas, ja Tu esi noguris pēc sezonas, tad tas nozīmē, ka jau kādu laiku sezonā spēlē uz rezerves... izdarām secinājumus
Vēl jau tajos play-off ir jātiek. Un par to jau tēma. Lundmarks 12spēles 2+0; Melins 11 spēles 0+0 Ir gan par ko padomāt. Iespējams, ka Sējējs pats...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 15:00, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Ja mēs sāksim skraidīt pakaļ, tad viens un divi - BANKA! Pretī mums pārsvarā nāk komandas ar spēlētājiem, kuriem nav problēmu iedot piespēli uz lāpstiņas.
Starpcitu, šogad mēs jau vairs nespēlējam tik pasīvi - uz stūriem skrienam virsū.
Nu mazākumā sava aizvārte ir jātīra, tas ir kā likums, citādi tā ir vēl viena zona, kur ieskrieties pretiniekam.
Mēs esam aktīvi un mēs esam pasīvi, atkarīgs no tiem, kas nāk laukumā mazākumā. šogad arī mazākumā ir lielāka rotācija, tas varbūt tapēc. Bet gan jau, ka piekritīsi, ka uzkrītoši ir tas, cik viegli pretinieks ienāk mūsu zonā un nostājas.
Bet par to viens divi piespēli un golu, nav jau tik traki, virsū jau iet tikai viens, otrs tuvojas pa piespēles līniju no sava spēlētāja. Tā spēlē daudz komandas, bet tad ir jābūt aktīvām sarunām, vārtsargam ir daudz jākoriģē aizsargi un vispār jādarbojas saskaņoti.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 15:09, pirms 13 gadiem
Sprukts nav Balderis, bet viņš var pārtvert un aizskriet un no trīs izgājieniem vienu realizēs. Tas nav slikts rādītājs, galu galā, pat Saša biežāk neiemet kā iemet. (Runājot par slikti izpildītiem izgājieniem: Barys bullītis bija izcili tizls. Mest Holtam starp kājām, tas taču nav Irbe!!! HOLTAM Sprukts iemestu.)

  +2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:10, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Ko tad viņš var? Uzņemt piespēli? Sprukts cīnās, viņš arī to vien var cīnīties, kaut kad jau iekrīt, kā piemēram pret automobilīstiem, kad izslīdēja pa kājsarga apakšu. Centrs kurš nevar uzvarēt iemetienus. A pelna cik viņš 300 400 tūkstošus?
Šķiet ka pagājušo gad arī viņam bija lielāks cipars nekā Dārziņam...
Ieskaties Dinamo rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirms blēj...

  +2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:13, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Sprukts nav Balderis, bet viņš var pārtvert un aizskriet un no trīs izgājieniem vienu realizēs. Tas nav slikts rādītājs, galu galā, pat Saša biežāk neiemet kā iemet. (Runājot par slikti izpildītiem izgājieniem: Barys bullītis bija izcili tizls. Mest Holtam starp kājām, tas taču nav Irbe!!! HOLTAM Sprukts iemestu.)
Tad Jānim nākamajā izgājienā jāiemet...

  -2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:14, pirms 13 gadiem
Nu ja ka Sējējs ir *** rekur Raitcha ir panākumu atslēga! Lai pieņem par trenera palīgu, visus spēlētājus saliks savās vietās, bet pateiks kuru pirkt, kuru nē, kuram sēdēt, kuram ne un vinnēsim spēles!

Bl ka tik ne arī, vot dvj noņem Spruktu no laukuma, pat viena maiņa nebūs kas spēlē! Centrs ir tas kurš satur kopā malējos, jo pag.. viņš tak ir tiem pa vidu, kā nekā centrs! Var gudri irst par Spurktu, bet labāka centra mums nav, nu vnk nav!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 15:18, pirms 13 gadiem
martins_ms rakstīja: Nu ja ka Sējējs ir *** rekur Raitcha ir panākumu atslēga! Lai pieņem par trenera palīgu, visus spēlētājus saliks savās vietās, bet pateiks kuru pirkt, kuru nē, kuram sēdēt, kuram ne un vinnēsim spēles!

Bl ka tik ne arī, vot dvj noņem Spruktu no laukuma, pat viena maiņa nebūs kas spēlē! Centrs ir tas kurš satur kopā malējos, jo pag.. viņš tak ir tiem pa vidu, kā nekā centrs! Var gudri irst par Spurktu, bet labāka centra mums nav, nu vnk nav!
Tu nejauc divas dažādas lietas. Tas nav mans darbs, bet Savu darbu es ar tādiem brāķiem un avantūrām darīt nevaru un nedaru. Sen būtu bezdarbnieks. Sējējs jau kuro sezonu gāž ūdeņus.

     [+] [-]

, 2011-10-17 15:22, pirms 13 gadiem
Janmat rakstīja: Ieskaties Dinamo rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirms blēj...
Hosa bija rezultatīvākais visā līgā, tāpat manās acīs kā spēlētājs viņš bija drausmīgs.

     [+] [-]

, 2011-10-17 15:23, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Tu nejauc divas dažādas lietas. Tas nav mans darbs, bet Savu darbu es ar tādiem brāķiem un avantūrām darīt nevaru un nedaru. Sen būtu bezdarbnieks. Sējējs jau kuro sezonu gāž ūdeņus.
Ko tad viņš tādu ir izdarījis? No visiem spēlētājiem kas pieņemti divi ir lieki? No cik?! Bet būs trešais.. To tu sauc par izteikti sliktu darbu? Viņš ir noturējis komandas kodolu, un tas nav viegls darbs, pietiek aiziet dažiem un mēs apliksim ar Bukartiem un Meijām, kas tā vien šķiet māk tikai MHL spēlē! Vispār ko tu zini par šo amatu? Tu zini kā strādā citi menedžeri? Cik viņiem sezonā ir to griezo šāvienu, cik veiksmīgi tiek salasīta komanda? Pastāsti par kādu citu KHL menedžeri man!

  +2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:36, pirms 13 gadiem
Divas domas nav ....ar leģionāriem nav jāauklējas , nevari parādīt to spēli ko mēs gribam un sagaidam no tevis ... Čau !!!!
Jerofejevs aizbrauca uz Somiju pēc divām vai trim spēlēm neapmierināja klubu viņa spēle ...paldies . Tas pats ar Vilkoitu neapmierina Čau ...
Mēs vienmēr esam pieraduši auklēties ar savējiem un tagad arī ar leģionāriem ...PRIEKŠS KAM ????????

  +2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:39, pirms 13 gadiem
juings rakstīja: Divas domas nav ....ar leģionāriem nav jāauklējas , nevari parādīt to spēli ko mēs gribam un sagaidam no tevis ... Čau !!!!
Jerofejevs aizbrauca uz Somiju pēc divām vai trim spēlēm neapmierināja klubu viņa spēle ...paldies . Tas pats ar Vilkoitu neapmierina Čau ...
Mēs vienmēr esam pieraduši auklēties ar savējiem un tagad arī ar leģionāriem ...PRIEKŠS KAM ????????
Nav tik vienkārši, līgums noslēgts, summa jāsamaksā jebkurā gadījumā Vienīgi uz Liepāju varētu, bet atkal, ja līgumā kāds punkts... Vajadzētu uz priekšdienām padomāt par šādām situācijām, jo pagaidām izskatās ka leģionāri būs uz palikšanu.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 15:46, pirms 13 gadiem
martins_ms rakstīja: Nav tik vienkārši, līgums noslēgts, summa jāsamaksā jebkurā gadījumā Vienīgi uz Liepāju varētu, bet atkal, ja līgumā kāds punkts... Vajadzētu uz priekšdienām padomāt par šādām situācijām, jo pagaidām izskatās ka leģionāri būs uz palikšanu.
Tādā gadījumā kluba juristi sastādot līgumus nolažojušies neiekļaujot līgumā šādu '' opciju ''
Ceturto gadu esam KHL un vēl neesam iemācījušies līgumus sastādīt ?????????????

  -2 [+] [-]

, 2011-10-17 15:49, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: es jau gaidīju, ka Armands uzceps šādu pasaciņu...tas ir viņa stilā... jo tas šobrīd patīk līdzjutējiem, ka kāds pasaka kaut ko līdzīgu, ko domā daudzi...un Puče ir snaiperis (nejaukt ar Šindelu).
Armand...kritizēt un rakstus cept katru dienu ir viegli...tad ja jau esi tāds specs, pasaki Sējējam priekšā, kuru ņemt un kuru ne, pirms sezonas, lai Tev mazāk būtu uz ko audzēt savus tekstiņus, savādāk neko jau citu vairs nedari, kā tikai uzmet putukrējumu uz ķīsēļa pats laimīgi smaidot, ka atkal esi uzd... kādam, tā īsti nespējot piedāvāt neko labāku!!!
Visvairāk fascinē tas,ka visi visapkārt ir vainīgi, bet Pekka Armanda gara darbos stāv kā neaizskaramibas simbols.
1 2 58 komentāri