Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

6. nedēļa: vecā labā Briča olimpiskā stihija (Pērc Sporta Avīzi un lasi bez maksas)

6. nedēļa: vecā labā Briča olimpiskā stihija (Pērc Sporta Avīzi un lasi bez maksas)
Ilmārs Bricis ir labā formā un nebrīnīsimies, ka sprintā iegūtā vieta būs tikai sākums kaut kam vēl labākam.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Laika starpība ar Kanādu lika pagaidīt šī gada sestās nedēļas favorīta iznācienu līdz pirmdienas rītam un atzīsim – bija tā vērts! Ilmārs Bricis biatlonā ožu nav pazaudējis.

39 gadu vecumā Latvijas biatlona dinozaurs Ilmārs Bricis uz Vankūveru atveda ne tikai piecu olimpisko spēļu pieredzi, bet arī savu meitu Aneti un viņas mammu Anželu kā treneri. Pilns olimpiskais komplekts! Meita olimpiādē brauks tikai ar slēpēm, jo tēvs laikam šaušanu uzskata par nervus bendējošu pasākumu un, kurš vecāks savai atvasei novēlēs liekas mocības. Tostarp pašam Ilmāram veterāna statuss nebūt nešķiet kaut kas pieticīgs vai iesirms, jo savā pirmajā distancē Vankūverā viņš uzreiz tika pie 14. vietas. Tas notika sprintā, kas vispār ir 10 km distance! Bricis būtu vēl augstāk, ja vien aklais starta laiks viņam būtu ticis par nieka pāris minūtēm agrāk. Tieši pirms pēdējās šautuves sāka putināt... Ja tas nebūtu, tad Ilmārs droši vien pēc finiša smaidītu pa visu seju. Tagad sanāca tāda veca vilka gaudošana, kas vispār bija simpātiska. Visu cieņu Briča ilggadībai sportā, profesionālajai ētikai un attieksmei. Pelnīti!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-02-15 20:58, pirms 15 gadiem
"Laika starpība ar Kanādu lika pagaidīt šī gada sestās nedēļas favorīta iznācienu līdz pirmdienas rītam un atzīsim – bija tā vērts!" ?!
nu nez, pa kurieni Armands skatījies sacensības, bet manā teļļukā biatlona sprints bija svētdienas vakarā ap 22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-15 22:17, pirms 15 gadiem
vsp Briča ilgstošā saukšana par dinozauru jau sāk kļūt nepieklājīga. ok, vienreiz viens izspļāva, bet nu tgd visiem to atkārtot...
Malacis Ilmārs. Ja iedzīšanā noturēs Ūli aiz muguras, tad medālis arī būs!

     [+] [-]

, 2010-02-15 23:30, pirms 15 gadiem
Nu Ilmārs jau malacis, bet Puče gan dirsā līdējs! Ja nemaldos, Puče bija tas, kas pirms nedēļas uzrakstīja diezgan nožēlojamu rakstu par Ilmāru!