Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Vieni - uz lidostu, citi - pie siles

Vieni - uz lidostu, citi - pie siles
Lundmarks notekti nebūs Rīgā nākamsezon. Hosa? Izskatās, ka viņu grib... Viņš pats arī nav pret.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lai arī gandrīz visiem no Dinamo hokejistiem šopavasar beidzas līgumu, šobrīd ir vieglāk pateikt – kurš nākamgad šeit spēlēs, nekā nosaukt tos – kuri te nebūs. Vēl jau kluba menedžerim daudz darba, tomēr aprises var nojaust. Paspekulēsim...

Komandas vadības publiskā retorika daudz pasaka par Dinamo sastāva komplektāciju. Viņiem grūti savaldīt mēles, jo cilvēki vien ir... Tāpat komandas modeļa aprises nosaka tirgus, kas apkārt. Nu, piemēram – jārēķinās, ka ikviens latviešu puika, kurš brauktu spēlēt uz Krieviju, tur būtu kā leģionārs. Bet KHL krievu klubos ir noteiktas ārzemnieku kvotas, kas nozīmē – ja gribi tur būt, tad ar to vien, ka esi Latvijas izlases pamatsastāva spēlētājs, var nepietikt. Tad patiešām ir jābūt augstas klases meistaram, kas veido un ietekmē spēli. Dažiem līgumi jau kabatā – tie slēgti iepriekš. Starp aizsargiem mums ir viens tāds – Oskars Cibuļskis, no uzbrucējiem vairāk – Luseniuss, Bukarts, Podziņš, Džeriņš. Vārtsargam Jučeram arī jau ir līgums kabatā... Lūk, tie ir drošie. Protams, ja sniegums neapmierina, jebkuru var padzīt vai atbrīvot no saistībām, ar visu līgumu – abas puses vienojas un punkts. Vai no minētajiem kāds būtu uzmetams? Neizskatās. Luseniuss kā viesstrādnieks ir diezgan lēts un tas kā zināms, ir viens no Dinamo izvēles kritērijiem. Turklāt, kā centrs viņš aizlāpa allaž pieprasīto pozīciju, liekot piemirst, ka vienīgos vārtus divdesmit divus gadus vecais soms šajā sezonā guva tikai izslēgšanas spēlēs. Jučers ir labi šosezon pastrādājis aiz Holta muguras, Bukarts pieklājīgi iezīmējās spēles zīmējumā pavasara cīņās, Cibuļskis arī paliks... Džeriņam bija tukšais numurs, jo savainojumi nokāva, tomēr – arī viņam, ja vien veselība atļaus, vietai pamatsastāvā jābūt. Podziņš? Divdesmit gadu vecumā būtu viņu grēks norakstīt, bet – ar centību vien ir par maz... Koka rokas labi izskatās pasakā par Buratino, nevis hokeja laukumā.

No leģionāriem, kas kopā ar Dinamo beidza sezonu, visticamāk paturēs tikai Hosu. Pirmkārt, tāpēc, ka nekur citur viņu šajā līgā neviens vairs negrib, otrkārt, kluba vadībai viņš patīk. Ja pieprasījums pēc slovāka pakalpojumiem nav liels, tas dod cerību, ka menedžmentam izdosies ar viņu vienoties par saprātīgu cenu. Kā snaiperis Marsels nav slikts, bet vienatnē viņš nav arājs. Ko likt blakus no latviešu aktīviem? Starp tiem, kas Hosu saprata no pussoļa, var nosaukt tikai divus – Ankipānu un Ņiživiju. Viņi ir veterāni, atzīsim – ne vairs spēka gados. Vēl vairāk – savainojumi dzēš viņu lietderību, bet – domāt, ka tas var pēkšņi mainīties, ir naivi. Sējējam kopā ar ārstiem ir jāizpēta abu nosaukto uzbrucēju veselības kartes un jāpieņem lēmums, kas atbilst komandas, nevis hokejistu interesēm. Diemžēl. Ja turpinām veterānu tēmu, tad tas pats attiecas arī uz veco zēnu Laviņu – vesels Rodžers var palīdzēt... Tas, ka slodzes mazākas nepaliks un atlaides nebūs, pa to laikam nevajadzētu šaubīties. Šo pašu motīvu varētu izvērst kapteiņa Ozoliņa gadījumā, vienīgi – komandas vadība jau ir pateikusi, ka viņi ar aizsargu nerēķinās. Tas gan tika izdarīts aizplīvurotā veidā – sak, nauda nebūtu problēmu, tur cita lieta... Sandis droši vien arī pats negribētu vēl vienu gadu pavadīt Rautakalio pavadā, bet galvenais – vai viņš vispār vēlēsies palikt hokejā? Krievu lielie klubi viņu noteikti uzrunās. Vai vajadzētu cīnīties par Ozoliņa galvu un rokām? Ja būtu vēl kājas – tas būtu jādara. Citādi – esošajā spēles modelī un ar Rautakalio spēles formātu, tas būtu lieks nervu un enerģijas patēriņš. Visām pusēm.

Varjs sevi pirmoreiz pārbaudīja ārpus Zviedrijas un – droši vien, ka ilgi vēl negribēs ļauties tamlīdzīgam aicinājumam. Lai staigā vesels... Lundmarks pavadīja savu ēnu – tabakas zelēšana un konsultācijas šajā jautājumā noteikti bija pamācošas, par sniegumu laukumā viņam pašam droši vien nebūtu daudz ko teikt... Šiem diviem kungiem tiks meklēti aizvietotāji pasaulē. Šobrīd uz Rīgas pusi atkal skatoties Broks Troters – nauda arī te bija vairāk kā Monreālas fārmklubā, treneris arī tagad cits. Šupleram viņš ietu apkārt ar līkumu, pie Rautakalio – varbūt piekritīs... Variants nav slikts, pielāgoties videi arī nevajadzēs. Kuri vēl? Tagad, kad vadība ir izpratusi trenera redzējumu, gan jau arī jaunie darījumi būs mērķtiecīgāki, bet galvenais – rezultatīvāki. NHL gaidāmais lokauts Dinamo intereses tiešā veidā neietekmēs – tiesa, var gadīties, ka Sējējam rudens pusē piezvana Daugaviņš vai Bārtulis. Paļauties, ka pēkšņi tirgū būs labu vai viduvēju spēlētāju pārpalikumi – nevajadzētu. Turklāt, KHL komandu komplektācija visaktīvāk notiek līdz vasaras vidum – laikā, kad NHL spēlētāji un klubi vēl nebūs neko sapratuši pa rudens aprisēm.

Lielākais Dinamo izaicinājums starpsezonā ir pirmās maiņas saglabāšana. Pēc šobrīd esošajām vēsmām ir redzams, ka divus no pieciem laikam tomēr neizdosies piesiet. Pirmais – protams, Miķelis, kam viens krievu klubs nedod tikai princesi par sievu, visu citu – gan. Ja Dinamo vēlas sacensties ar šo piedāvājumu, tad viņiem vispirms būs jāpārvar psiholoģiskais slieksnis – tik daudz neviens no Rīgas hokejistiem zem KHL klubu karoga līdz šim nav pelnījis. Turklāt, pat ievērojot tā saukto „savas pilsētas indeksu”, kam varētu būt cena – arī tad Dinamo vajadzētu Rēdliham jaunākajam iedot rekordlielu summu. Vai viņš ir tā vērts? Jā. Vai klubam ir tāda nauda? Ja krievu gāzinieki dod tik pat daudz kā līdz šim – tad vajadzētu būt. Otrs gājējs būs Jānis Sprukts – viņam bijusi laba sezona, turklāt – vēl kaujas vecums. Šis ir pēdējais brīdis, kad pirmās maiņas centrs var paņemt savas karjeras lielāko līgumu. Viņš nav arī ierobežots ar KHL reglamentu – brīvs kā putns. Var pieņemt, ka Jānis arī paturējis prātā pērnā pavasara mācības, kad daži darījumi norāvās... Zīmīgi, ka viņš tāpat kā Miķelis sēž visai ērtā krēslā – viņu vajag Rīgai, bet – viņu grib arī citi. Karsumu un Galviņu arī gribētu, ja vien viņi nebūtu ierobežotie brīvie aģenti – tātad, pirmās rokas tiesības ir Dinamo. Viņi tur arī paliks. Tāpat kā Krišjānis. No pārējiem ļoti ticami, ka līgumus no Dinamo saņems Sotnieks, Jēkabs, Andersons, Cipulis, Meija, Bičevskis, Upītis. Maza varbūtība, ka Jurim Štālam dos vēl vienu iespēju, lai gan dzīve mainās – domas tāpat. Arvīda Reķa ģimenē šobrīd gaidāms ģimenes pieaugumu – viņam šajās dienās jābūt klāt šajā laimīgajā brīdī Vācijā. Kā pieredzējis aizsargs, viņš Dinamo ir vajadzīgs – tiesa, arī viņa izvēli var nodiktēt apstākļi, kas mēdz gan sakrist, gan – pašķirties.

Ko darīt ar Holtu? Ja vadība viņu grib, tad šis jautājums ir lieks. Lūkoties uz citiem KHL klubiem Kristoferam ir ierobežotas iespējas, jo tā nosaka KHL reglaments. Viņam Rīgā patīk un, ja uz galda noliks tādu pašu līgumu – amerikānis to paņems bez liekas domāšanas. Varianti Eiropā? Jā, tādi var būt. Vai viņš tur gribētu spēlēt? Dinamo tomēr ir prioritāte, arī emocionāli. Ja kluba ambīcijas nesniedzas tālāk par iekļūšanu play off vai izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, tad Holts varētu būt. Tiesa, pamēģiniet atbildēt, vai ar labu aizsardzību un Jučeru kā pirmo numuru, mēs nedabūjam to pašu? Tādā gadījumā daudz loģiskāka šķiet Holta atstāšana par otro numuru aiz Māra muguras, vai – naudas atvēlēšana daudz labākam un stabilākam vārtsargam.

Holts – tuvāk Rīgas silei, nekā Rīgas lidostai.
Jučers – ir līgums.
Ozoliņš – komandai tagad ir treneris.
Galviņš – paliks.
Krišjānis – paliks.
Jēkabs – paliks.
Sotnieks – paliks
Reķis – ir varianti arī Eiropā.
Cibuļskis – ir līgums.
Andersons – pacietība atmaksāsies.
Laviņš – veterāna liktenis.
Miķelis – jūs tagad redzat, varoņi kā rodas...
Sprukts – medus pods neatrodas Rīgā.
Karsuma – aģents Teofanuss liks pasvīst menedžerim.
Hosa – grūtā brīdī vienmēr var atgriezties Latvijā.
Luseniuss – ir līgums.
Ankipāns – sk. Laviņš.
Bukarts – ir līgums.
Lundmarks – bez komentāriem.
Varjs – vislabāk tomēr mājās...
Meija – darbs būs!
Podziņš – ir līgums.
Bičevskis – būs līgums. Trenera favorīts.
Štāls – Dinamo var negribēt.
Cipulis – kājas palīdzēs. Paliks.
Ņiživijs – sk. Ankipāns.

1 2 52 komentāri
Slēpts komentārs: mkr
Slēpts komentārs: Calvin

  +4 [+] [-]

, 2012-03-12 14:01, pirms 12 gadiem
Holts ir foršs čalis, bet kā vārtsargs gan lai labāk iet Jūļa pēdās. Ankipānu, nemaz nerunājot par Ņiživiju, gan gribētos vēl redzēt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2012-03-12 14:03, pirms 12 gadiem
naudas atvēlēšana daudz labākam un stabilākam vārtsargam.

Šito tēzi vajadzētu izmantot.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-12 14:03, pirms 12 gadiem
Diez vai par Galviņu var tik droši apgalvot, ka paliks- pēc šīs sezonas viņš krietni pacēlis savas akcijas

  +4 [+] [-]

, 2012-03-12 14:05, pirms 12 gadiem
Nākamās sezonas Dinamo spēli lielā mērā noteiks jauniepirktie leģionāri - un te jau liels darbs būs ĢM Sējējam!Kā šogad pierādija,tad ar pusotru leģionāru tālāk par pirmo kārtu mums netikt!

  +7 [+] [-]

, 2012-03-12 14:08, pirms 12 gadiem
Es tagad nevaru atcerēties nevienu no Dinamo hokejistiem, kas ir aizgājis uz Krieviju un aizvadījis labu sezonu! varbūt kāds palīdzēs atcerēties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-03-12 14:09, pirms 12 gadiem
Ar šādu sastāvu RD galvenais mērķis paliks iepriekšējais-tikt Play Off.
Un tikai.

 +15 [+] [-]

, 2012-03-12 14:10, pirms 12 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Es tagad nevaru atcerēties nevienu no Dinamo hokejistiem, kas ir aizgājis uz Krieviju un aizvadījis labu sezonu! varbūt kāds palīdzēs atcerēties?
Novaks,Elisons no leģiem, bet Pujacs no mūsējiem.

     [+] [-]

, 2012-03-12 14:19, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ar šādu sastāvu RD galvenais mērķis paliks iepriekšējais-tikt Play Off.
Un tikai.
Ko Tu gaidīji?

  -2 [+] [-]

, 2012-03-12 14:25, pirms 12 gadiem
Kapēc aizsardzība jāatstāj tāda paša? Kāda jēga? Tas nestrādā...
un vispār ko Pujacs pēc sezonas darīs?

  +7 [+] [-]

, 2012-03-12 14:27, pirms 12 gadiem
daži prikumi, lai RD varētu tikt tālāk nākamajā sezonā nekā visās četrās iepriekšējās. nepieciešams labs un stabils vārtsargs - ne holts, ne jučers, ne masaļskis tādi nav, viens labs aizsargs ar kārtīgu metienu no zilās (salīdzināšanai - kā ņikuļins no ak bars), divi uzbrucēji, kas var / māk iemest un nespēlē kopā vienā maiņā un ja vajag, var paskriet arī atpakaļ un palīdzēt aizsardzībai. Nav tik traki - šo var salasīt ar RD budžetu

  +2 [+] [-]

, 2012-03-12 14:28, pirms 12 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Es tagad nevaru atcerēties nevienu no Dinamo hokejistiem, kas ir aizgājis uz Krieviju un aizvadījis labu sezonu! varbūt kāds palīdzēs atcerēties?
Mets Elisons- veeljoprojaam labi speelee

  -2 [+] [-]

, 2012-03-12 14:31, pirms 12 gadiem
Ja Janka noslēgs līgumu sezonā par ļimonu, tad Valdim Dombrovskim Jāņos uzrunājot mūsu mīļo zemīti Latviju svētkos ir jasaka šādi vārdi: No 1.septembra samazināsim nodokļus, atcelsim komunaļos maksājumus, palielināsim minimālo algu, studentiem bezmaksas izglītība un stīpa "vismaz" Ls 300 katram sekmīgajam mēnesī!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-12 14:35, pirms 12 gadiem
Kas diez bus ar Darzinu? bars taisas atstat vinu sastava, vai ari draud liguma patrauksana pec abpusejas vienosanas? Katra zina, nebutu nekads brinums...

  +8 [+] [-]

, 2012-03-12 14:35, pirms 12 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Es tagad nevaru atcerēties nevienu no Dinamo hokejistiem, kas ir aizgājis uz Krieviju un aizvadījis labu sezonu! varbūt kāds palīdzēs atcerēties?
Balderis - veselas 3 pēc kārtas

     [+] [-]

, 2012-03-12 14:45, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Ko Tu gaidīji?
It kā jau neko vairāk jau arī negaidīju un negaidu.

  +7 [+] [-]

, 2012-03-12 14:45, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ar šādu sastāvu RD galvenais mērķis paliks iepriekšējais-tikt Play Off.
Un tikai.
Šajā līgā ar RD budžetu arī nav citu variantu, nākošsezon ja tiks PO būs vēl ļoti labi...pēc Loko atgriešanās un ja CSKA sāk atdzīvoties būs grūti tikt PO...

  +5 [+] [-]

, 2012-03-12 14:51, pirms 12 gadiem
Skatoties, kas paliks pāri, galvenais ir paturēt Peku, jo neviens cits nespēs ar šiem māliem saveidot kaujas ratus! Jāgaida labs tūnings ar ārzemniekiem no GM puses.

  +6 [+] [-]

, 2012-03-12 14:52, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ar šādu sastāvu RD galvenais mērķis paliks iepriekšējais-tikt Play Off.
Un tikai.
Jāatzīst gan, ka pa šīm četrām KHL sezonām tikai RD un Znaroka MVD ir bijuši tie, kas spējuši pārlekt pāri savai pakaļai. Ar to pietiek vai ne - tas jau cits jautājums. Bet jāņem vērā, ka kaut ko ievērības cienīgu šajā līgā ir izcīnījuši tikai un vienīgi superklubi, un izskatās, ka šosezon nekas arī nemainīsies. Tos, kurus pirms sezonas minēja par pretendentiem uz kausu, par to arī cīnās (izņemot Salavatu). Pārējie miljonāri jau kuro gadu apdedzinās (Severstaļ, Minska, Baris). Un nabagi (Novokuzņecka, Vitjaz, Auto) tik elpina mironi.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-12 15:00, pirms 12 gadiem
Calvin rakstīja: domāju, ka Cipuļa vietā jāņem Saulietis. Vismaz var iemest. Reķis, Laviņš, Ozoliņš, Ankipāns - paldies! Jāiespēlē otrajā maiņā Hossa ar Bukartu un kādu importu, trešajā - Meija - Džeriņš- Saulietis, 4- Indrašis - Bičevskis - Vilkoits (???). JAutājums par pirmo maiņu ir atklāts, jāskatās kurš no patreizējiem paliks, tad jāpiepērk LABI importi . Trotters nav sliktākais variants. Iguldens zviedrijā vēl decembrī bija visas līgas rezultatīvākais spēlētājs, ja kas... VĀRTSARGS JĀMEKLĒ !!!!! Kāds Holts ?! Uz redzēšanos !!!!!!!!!!
Vilkoits un Bičevskis abi ir centri tāda maiņa nu nekādi vairs nevar būt.

  +6 [+] [-]

, 2012-03-12 15:01, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Novaks,Elisons no leģiem, bet Pujacs no mūsējiem.
Arī Cipuļa sezona sezona iekš Amur noteikti nebija sliktāka kā Dinamo, es teiktu, pat labāka, tāpat Veskots aizvadīja cienījamu sezonu Minskā. Patiesībā normālu piemēru ir vairāk nekā negatīvo, tikai keponiem patīk uzturēt mītu, ka bez Dinamo neviens neko nevar.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-12 15:04, pirms 12 gadiem
belluschi rakstīja: Ja Janka noslēgs līgumu sezonā par ļimonu, tad Valdim Dombrovskim Jāņos uzrunājot mūsu mīļo zemīti Latviju svētkos ir jasaka šādi vārdi: No 1.septembra samazināsim nodokļus, atcelsim komunaļos maksājumus, palielināsim minimālo algu, studentiem bezmaksas izglītība un stīpa "vismaz" Ls 300 katram sekmīgajam mēnesī!!!!!!
Zini C ar 35-40 punktiem sezonā un izcilu penalty kilingu īpaši daudz apkārt nemētājas, miljons eiro protams ir drusku par sālītu, taču kādus 800-900 viņš noteikti var izcelt. Top AHL centrs krievu klubam izmaksātu tieši tik pat pēc algu kāpuma AHL.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-12 15:15, pirms 12 gadiem
Par vārtsargiem runājot neaizmirsīsim, ka nākamsezon noteikti Dinamo papildinās savu skandināvu leģionu, šobrīd labākā vārtsargu skolā Eiropā ir somiem un gan jau Pekka kādu no savējiem uzrunās, piemēram šis varētu būt neslikts kadrs
Eliteprospects.com - Eero Kilpeläinen

Pieļauju, ka viņš nebūtu diži dārgāks par Holtu + spēlēšana Dinamo ir labākā iespēja atrādīties austrumu bagātajiem.

Variants, Ka Rīgā parādās Troters ir ļoti reāls, no visu kanādiešu sapņa Montrealas, viņu šosezon aizmainīja uz Finiksu pēc tam uz Vinipegas fārmu Sentdžonsā salīdzinājumā ar kuru Rīga manuprāt viņam liekas paradīze.

Varētu neslikti iederēties blakus Karsumam, ja Sprukts iet prom.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-12 15:32, pirms 12 gadiem
Ja mēs runājam par kopējo sastāvu tad šobrīd viss izskatās apmēram tā

Holts (ja netiek atrasts tik pat lēts labāks ārzemnieks) Jučers

Galviņš-Krišjānis
Cibuļskis-Ješka
Andersons-Sotnieks
Laviņš-Reķis (abi uz jautājuma zīmes)

potenciālais papildinājums varētu būt Kulda pēc 4 grūti atrast kādu eiropieti kurš ilgāk par 3-4 sezonām būtu malies cauri AHL diez vai ar tām 15 NHL spēlēm viņš būs interesants krieviem līdz ar to iespēja, ka šis vasarā parādās Rīgā ir visnotaļ liela.

Uzbrukumā

Karsums - ? -?
Hosa - Lusenius-?
Meija-Džeriņš-Bukarts
+ Cipulis, Bičevskis, Podziņš, Indrašis, Upītis

Ankipāns, Ņiživijs, un Štāls???

Nebrīnītos ka pēc nekādas sezonas BAČ Rīga varētu interesēt Saulietim.
Kandidāts uz vietu Rīgā varētu būt arī Pelšs bet nu teorētiski viņš kā overage player vēl var vienu sezonu palikt WHL, jo zinot cik pilns ar labiem uzbrucējiem ir Edmontonas farms, tiesa gan ja spīd lokauts tad arī WHL daudzi gribēs palikt un tad visticamāk arī tur viņam vieta neatrastos.
Labu sezonu Somijā ir aizvadījis Jekimovs vājā klubā savācot pieklājīgu statistiku, domāju, kas varētu viņu padarīt par kandidātu uz Rīgas 3. maiņu
Tāpat nevajadzētu aizmirst par HK Rīga esošajiem Lipsbergu un Jevpalovu, kuriem varētu būt potenciāls pacīnīties vismaz par debiju lielās komandas sastāvā.
īsti vairāk kandidātus kas varētu tagad tūlīt no LV spēlētājiem ielēkt Dinamo īsti nav vāāāārbūt Skvorcovs, bet LM spēlēs baigi maz redzētas, kāds rezidējošs liepājnieks varētu pakomentēt.

     [+] [-]

, 2012-03-12 15:44, pirms 12 gadiem
Holtu nevajag un to pēc sezonas pat viskūtrākais fans saprot. Spēlēt hokeju, ģitāru un uz publiku ir dažādas lietas...
Es šo domu jau pirms gada apspēlēju, lieki piebilst, ka kopējās eiforijas vairogā tiku pelts (lai neteiktu vairāk)

  +1 [+] [-]

, 2012-03-12 15:57, pirms 12 gadiem
Laviņš un Ankipāns par 90% tiks parakstīti, jo mums nav iespēju dabūt labus rezervistus un šie divi robus var aizpildīt jebkurā brīdī, bet tikai robus ne patstāvīgi, visu sezonu neizvilktu fiziski. Un Holtam jāpaliek obligāti, savādāk Jučeram nebūs cerību stāties vārtos, ja paņem spēcīgu vai labu vārtu vīru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-12 16:45, pirms 12 gadiem
Kãdu vel Jučeru pa pirmo numuru?!Galîgi saspiedušusies,tur varêtu bût 5 Ozo,labãkajos gados,bet tas jau neko nemainîs,ja koka klucis stãv kastê

  +1 [+] [-]

, 2012-03-12 17:22, pirms 12 gadiem
Raksta beigās Armands izmeta ķecerīgu domu - Jučers kā 1. Man tas patīk.Un ja ar vēsu galvu padomā , tad uzkrājot normālu pieredzi šajā līmenī viss ir iespējams.Cik varēja noprast, pieredzes krāšanai bija paredzēta aizvadītā sezona, tomēr lēnā punktu krāšana nedeva vaļu eksperimentiem .Lai gan nekur nav teikts, ka nākamsezon būs vieglāk.

     [+] [-]

, 2012-03-12 17:30, pirms 12 gadiem
rolex rakstīja: Raksta beigās Armands izmeta ķecerīgu domu - Jučers kā 1. Man tas patīk.Un ja ar vēsu galvu padomā , tad uzkrājot normālu pieredzi šajā līmenī viss ir iespējams.Cik varēja noprast, pieredzes krāšanai bija paredzēta aizvadītā sezona, tomēr lēnā punktu krāšana nedeva vaļu eksperimentiem .Lai gan nekur nav teikts, ka nākamsezon būs vieglāk.
Tad būtu jāupurē nakošā sezona un play off Jučera labā.... Vai to kāds gribētu? Nu neizskatās viņš kā KHL kluba 1. numurs.... nevajag jau būt naiviem... Pārāk daudz viņam kļūdas....Kā 2. numurs ir labs. katrā ziņā ar tādu spēlēšanu, kā to darīja Holts lielāko šīs sezonas daļu, arī viņš vairāk par KHL kluba 2. numuru neder. Secinājumi? Vajag stabilāku un spēcīgāku vārtsargu, manu[rāt...

  +2 [+] [-]

, 2012-03-12 17:30, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: Ja mēs runājam par kopējo sastāvu tad šobrīd viss izskatās apmēram tā

Holts (ja netiek atrasts tik pat lēts labāks ārzemnieks) Jučers

Galviņš-Krišjānis
Cibuļskis-Ješka
Andersons-Sotnieks
Laviņš-Reķis (abi uz jautājuma zīmes)

potenciālais papildinājums varētu būt Kulda pēc 4 grūti atrast kādu eiropieti kurš ilgāk par 3-4 sezonām būtu malies cauri AHL diez vai ar tām 15 NHL spēlēm viņš būs interesants krieviem līdz ar to iespēja, ka šis vasarā parādās Rīgā ir visnotaļ liela.

Uzbrukumā

Karsums - ? -?
Hosa - Lusenius-?
Meija-Džeriņš-Bukarts
+ Cipulis, Bičevskis, Podziņš, Indrašis, Upītis

Ankipāns, Ņiživijs, un Štāls???

Nebrīnītos ka pēc nekādas sezonas BAČ Rīga varētu interesēt Saulietim.
Kandidāts uz vietu Rīgā varētu būt arī Pelšs bet nu teorētiski viņš kā overage player vēl var vienu sezonu palikt WHL, jo zinot cik pilns ar labiem uzbrucējiem ir Edmontonas farms, tiesa gan ja spīd lokauts tad arī WHL daudzi gribēs palikt un tad visticamāk arī tur viņam vieta neatrastos.
Labu sezonu Somijā ir aizvadījis Jekimovs vājā klubā savācot pieklājīgu statistiku, domāju, kas varētu viņu padarīt par kandidātu uz Rīgas 3. maiņu
Tāpat nevajadzētu aizmirst par HK Rīga esošajiem Lipsbergu un Jevpalovu, kuriem varētu būt potenciāls pacīnīties vismaz par debiju lielās komandas sastāvā.
īsti vairāk kandidātus kas varētu tagad tūlīt no LV spēlētājiem ielēkt Dinamo īsti nav vāāāārbūt Skvorcovs, bet LM spēlēs baigi maz redzētas, kāds rezidējošs liepājnieks varētu pakomentēt.
Sākās.
Tagad RD līdzjutēji līdz vēmienam varēs izspēlēties šaha partijas, kurās pārbīdīs šos spēlētājus.
1 2 52 komentāri