Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Krekls ar numuru

Krekls ar numuru
Kārlis Skrastiņš un viņa septītais numurs. Kā vērtība...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Skrastiņa numurs izrādās bija pamanāmāks, par izlases debitantu spēli – pamanāmāks par jaunā trenera debiju un citām labām lietām, kas aizvadītās nedēļas nogalē bija redzamas apkārt Latvijas hokeja izlasei un tās pārbaudei.

Nav brīnums, jo mēs tomēr visnotaļ saasināti uztveram daudzas lietas, kas skar kapu kultūru. Aizgājēju kults šajā zemē tiek savdabīgi izcelts, kas neizbēgami veido latvieša identitātes kodu, vai vismaz – daļu no mūsu būtības. No vienas puses – kāda gan starpība, kas notiek šobrīd ar izlases kreklu Nr.7? Tas ir tikai krekls. No otra gala skatoties – hokeja sabiedrība varēja savu izcilo kareivi vismaz šādā veidā godināt. Kā skaistu piemiņu, atstājot neaizskaramu viņa izlases formu un numuru. Federācija šajā reizē aizmirsa... Tomēr man ir atmiņā arī kāds cits gadījums, kad nekas nebija jāizmirst vai jāpierāda, bet – arī tad mēs kaut kā pamanījāmies aizķerties aiz pašu iedomātiem aizspriedumiem un nenovīdības. Līdz šim vienīgais numurs, ko LHF bija padarījusi par ikonu – tas ir Helmuta Baldera deviņpadsmitais. Varbūt jaunākā paaudze neatceras, bet, lai šo stāstu iemūžinātu, bija vajadzīga ne tikai federācijas, hokeja sabiedrības, bet arī paša Baldera rīcībspēja. Turklāt, tas pēdējais izrādījās izšķirošais akcents, jo nebijis Helmuts savulaik Sporta pils direktors, nebijis viņš labu brīdi draugos ar „Pārdaugavas” grupējumu, kas deviņdesmitajos ienāca hokejā ar savu kulaku un naudu – tā arī leģendārais deviņpadsmitais šobrīd paliktu vēstures putekļos. Nav runa, ka Balderis bija to pelnījis. Slikti, ka – kā tas izskatījās no malas – viņam pašam to vairāk vajadzēja... Lai gan tajā pašā laikā ir jāatzīst – nav šobrīd neviena cita sportista Latvijā, kura krekls ar atbilstošo numuru, simbolizētu attiecīgā sporta veida panākumus un veiksmes altāri tik izteikti. Baldera deviņpadsmitais tāds bija un ir! Tā nu beigās sanāca, ka viņa krekls goda vietā ir celts ar Latvijas izlases krāsām, lai gan pie izlases Helmuts uzspēlēja vienīgi simboliski – statistikas ķeksītim. Bet - labi, ka vismaz to ar mokām sakārtojām. Arī tolaik neviens neapšaubīja krekla un numura lielumu – mīcīšanās notika ap formu, kā to izdarīt. Protams, klibojot...

Klibojam arī Kārļa Skrastiņa piemiņas izcelšanā. Protams, ka septītais, tāpat kā deviņpadsmitais, Latvijas hokeja kontekstā ir svēti un atzīstami simboli. Nevajag no tādas atbildības kautrēties! Jā, saprotu, gluži kā pagāni negribam to ar pirmo piegājienu pieņemt... Piedodami. Ne mirkli nemulsina Kirova Lipmana neveiklības šajā sakarā – viņš tiks galā ar šo misēkli, šaubu nav. Jau tagad paredzu, ka Skrastiņa krekla un numura goda vakars izdosies. Pārdomas izraisa hokeja sabiedrība kopumā, pie kuras jāpieskaita ne tikai Lipmans un viņa komanda federācijā, bet arī citi hokeja ļaudis. Tai skaitā arī pašreizējās izlases hokejisti – gan pieredzējušie, gan jaunie. Nu, nevar būt tā, ka neviens – pilnīgi neviens! – izlasē pirms pārbaudes turnīra neaizdomājās par Latvijas izlases formu ar Nr.7. Nu, labi, uzskatīsim, ka Sotnieks bija satraucies, bet – tur tak’ vēl ir bariņš viņam apkārt! Treneru palīgus ieskaitot. Vai viņi redz tikai ripu un nūju savā priekšā? Runa ir par godu un cieņu. Var jau būt, ka šo rindu autors nevajadzīgi grib kanonizēt viena hokejista lomu, tajā pašā laikā atzīstu – īsti omulīgi viņdien nejutos, vērojot septīto skraidām pa laukumu... Kāpēc šī izpratne vai redzējums izvirst no malas, bet pati komanda, hokeja sabiedrība, peld tādā kā autopilotā vai aizspogulijā – neredz, nedzird, nesaprot? Un, ja saprot – vai viņi ir ierobežoti savā rīcībspējā un attieksmes demonstrēšanā? Koncentrēšanās spēlei, lielajam pienākumam uz ledus? Nu, labi – pieņemsim, ka tā ir viņu būtība. Bet – vai tiešām visi ir tik aizņemti ar hokeju un sevis apliecināšanu šajā spēlē? Kur galvas, kur izpratne, kur zināšanas, vai – izglītība? Kur ģimenes loma...

Nekas traks jau nav noticis – krekls vai numurs pacieš visu. Vien nespēju atbildēt – kāpēc mēs pamanāmies ar darvas karotēm apstaigāt vietas, kur tas neprasās ne pēc kādas būtības... Ne jau Kārlim vajag to kreklu un numuru – tas ir vajadzīgs mums pārējiem, lai mēs atcerētos, cik daudz viņš paveica un – ko atstāja.
Skrastiņš ir vērtība Latvijas hokejā. Šajā gadījumā lielākais svars ir vārdā – Vērtība...

1 2 39 komentāri

 +23 [+] [-]

, 2012-02-12 14:01, pirms 13 gadiem
Armandam taisnība !

  +7 [+] [-]

, 2012-02-12 14:05, pirms 13 gadiem
Man liekas lielā šūmēšanās uz zināmā nepatika pret KL jau tieši tāpēc, ka LHF regulāri visu laiku pieļauj tādus nesmukumus - tipa izlase ir, kautkādu naudu iedodam - viss izdarīts, ko jūs vēl gribat?

Arī ar numuriem - atceramies, ka pēc M.Rēdliha spēlēšanas izlasē ar Nr.19 LHF savā dīvainajā lēmumā to nosodīja (paši sevi?). Tāpat kā braukšana reibumā atkārtoti - vainu pastiprinošs apstāklis.

Un laba piebilde beigās par Vērtībām - cilvēku rīcība un notikumi rāda, kas ir (un kas nav) vērtības hokeja un mūsu sabiedrībā ..

 +15 [+] [-]

, 2012-02-12 14:08, pirms 13 gadiem
Ja es buutu sochas vietaa,tad konkreeti pateiktu ka es ar to nr nespeeleeshu un viss...izveeleetos vienalga kaadu citu.Lai kas tur ir vainiigs,bet vaitad socha pats to nesaprot???

 +21 [+] [-]

, 2012-02-12 14:13, pirms 13 gadiem
pilnīgi piekrītu un esmu izbrīnīts par Soču,kurš to kreklu uzvilka,kaut gan nebrīnītos ja cita krekla vnk NEBIJA

 +14 [+] [-]

, 2012-02-12 14:16, pirms 13 gadiem
Pilnībā piekrītu!!!! Man personīgi bija neliela vilšanās un ja tā var teikt, tad nepatīkams pārsteigums ieraugot Soču nonummurētu ar septiņnieku. Ko par to domāju jau paspēju uzreiz nokomentēt:"Kāda velna pēc Skrastiņa izlases Nr. 7 pa laukumu slidinās"!!!!!!!!!!! Un tam nav nekāda sakara ar "kapu" kultūru. Man vienkārši liekas, ka mūsu septītā Nr. devums ne tikai hokejam, bet arī kā piemērs ikdienas saskarsmei un attieksmei pret dzīvi, līdzcilvēkiem vienkārši ir pelnījis, lai viņu atcerētos un vismaz tādā veidā pagodinātu. Vēl jo vairāk apstākļus kādos mēs palikām bez C.

     [+] [-]

, 2012-02-12 14:26, pirms 13 gadiem
R.I.P.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-12 14:41, pirms 13 gadiem
Ja vaaktu ziedojumus piemineklim vai vismaz goda plaaksnei - es piedaliitos. Pieluugt numuru un braukt virsuu nabaga Socham, kursh tieshaam ne pret ko nav noziedzies (jeb vai vinjam nevietaa uusainaa Oljega 11. numuru vazaat) - sauciet mani par nelatvisku, kaut nositiet, nesaprotu.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-12 14:42, pirms 13 gadiem
Skumji, lai neteiktu vairāk - klaja neizdarība un nekompetence visos līmeņos..

  +5 [+] [-]

, 2012-02-12 14:45, pirms 13 gadiem
Vispār jau vēl Latvijas izlases labā ne mazums laba tāds Sergejs Žoltoks arī reiz darīja ... Kaut kā nemana ne mazākās diskusijas par viņa numura iemūžināšanu

 +14 [+] [-]

, 2012-02-12 14:45, pirms 13 gadiem
varbut tas skarbi izklausisies, bet manis pec Sporta pils nojauksanas laika tas Baldera izlases krekls ar 19 numuru vareja palikt zem puteklu un gruvesu kaudzes. Ne vins kadreiz ir pa istam spelejis Latvijas izlase, ne ari bijis Latvijas hokejists. Latviju pa nopietnam parstavejis nav, piedalijies(kopa ar maestro R. Paulu) Krievijas propogandas filmas par to cik slikta dzive ir Latvija un cik labi bija PSRS laikos.
Baldera kreklu pie griestiem var karinat Rigas Dinamo, bet kads Balderim sakars ar Latvijas izlasi?
Daudz vairak japardzivo par to, ka vel aizvien pie Arenas griestiem nav uzvilkt Skrastina 7 numurs, Zoltoka 33 numurs, Irbes 1 numurs, Naumova 30 numurs, Ozolina 8 numurs (laigan Ozo karjeru vel nav beidzis), pat Znaroks to butu pelnijis.
Un par to spelesanu ar 7 numuru runajot, spriezot pec tada ar kadam formam izlases puisi speleja, jadoma, ka tie ir kadus 5-7 gadus veci izlases krekli no pasaules cempionatiem kuriem vienkarsi noplesti vecie vardi un uzlikti vajadzigie. Nebrinitos ja izraditos, ka tas krekls ar ko Sotnieks speleja ir tas pats krekls ar ko savulaik Skrastins guva 3 vartus pret Belarusiem. Nez vai kads puisiem prasija ar ko vini grib spelet, kadus kreklus iedeva, ar tadiem ari speleja.
Slēpts komentārs: airgix24

     [+] [-]

, 2012-02-12 15:03, pirms 13 gadiem
Es ļoti cienu Kārli un viņa piemiņu. Tomēr, vai tiešam vajag tik ļoti ieciklēties uz šo "numura" jautājumu?? Septītinieks ir ļoti pieprasīts cipars, savā ziņā tā ir māņticība un arī es, kad varēju, savās simboliskajās sporta gaitās, vienmēr mēģināju dabūt 7 vai 77. Kāpēc šada diskusija neradās par Žoltoku?? Un, beidzot, ja cienījamie komentētāji būtu nedaudz padomājuši: tur taču bija acīmredzams, ka krekli (pie kam lētie, no krievu Луч) bija tie paši, kas pirms gada, un varbūt diviem, bija pārbaudes spēlēs. Džeriņam krekls vispār bija kā pie sarūsējušas rores gadu gulējis.

  +6 [+] [-]

, 2012-02-12 15:11, pirms 13 gadiem
Domāju, ka tur vienkārši bija ĻOTI ierobežota izvēle, jo kreklu bija, nu, varbūt, kopā max 25 (ar numuriem). Un, kā varbūt ievērojāt, uzvārdi bija piešūti/uzlīmēti..

     [+] [-]

, 2012-02-12 15:11, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: varbut tas skarbi izklausisies, bet manis pec Sporta pils nojauksanas laika tas Baldera izlases krekls ar 19 numuru vareja palikt zem puteklu un gruvesu kaudzes. Ne vins kadreiz ir pa istam spelejis Latvijas izlase, ne ari bijis Latvijas hokejists. Latviju pa nopietnam parstavejis nav, piedalijies(kopa ar maestro R. Paulu) Krievijas propogandas filmas par to cik slikta dzive ir Latvija un cik labi bija PSRS laikos.
Baldera kreklu pie griestiem var karinat Rigas Dinamo, bet kads Balderim sakars ar Latvijas izlasi?
Daudz vairak japardzivo par to, ka vel aizvien pie Arenas griestiem nav uzvilkt Skrastina 7 numurs, Zoltoka 33 numurs, Irbes 1 numurs, Naumova 30 numurs, Ozolina 8 numurs (laigan Ozo karjeru vel nav beidzis), pat Znaroks to butu pelnijis.
Un par to spelesanu ar 7 numuru runajot, spriezot pec tada ar kadam formam izlases puisi speleja, jadoma, ka tie ir kadus 5-7 gadus veci izlases krekli no pasaules cempionatiem kuriem vienkarsi noplesti vecie vardi un uzlikti vajadzigie. Nebrinitos ja izraditos, ka tas krekls ar ko Sotnieks speleja ir tas pats krekls ar ko savulaik Skrastins guva 3 vartus pret Belarusiem. Nez vai kads puisiem prasija ar ko vini grib spelet, kadus kreklus iedeva, ar tadiem ari speleja.
Nu.... Balderis ir arī trenējis izlasi (cita lieta ar kādiem panākumiem), arī pēc karjeras CSKA viņš atgriezās Rīgas "Dinamo" un spēlēja tālāk, nevis devās k-kur laimi meklēt citur. Un par to ''propogandu'', ka PSRS bija labāk dzīvot kā Latvijā- daudziem tā tiešām bija un nevajag to noliegt tikai tāpēc, ka tagad ideoloģija ir cita. Būtu muļķīgi noliegt, ka visā visumā PSRS laikos dzīve bija vienkāršāka un DAUDZIEM cilvēkiem labāka kā tagad (protams, diez vai Balderim pat ar visu viņa statusu vai tam pašam Paulam )... un es esmu dzimis 88tajā gadā, nevis 78tajā.

Bet viņš bija izcils Latvijas hokejists- jā viņš nav Irbe, bet viņš nav arī k-kāds dzimtenes nodevējs. Tas, ka viņš netic ne krieviem, ne amerikāņiem, ne Eiropas Savienībai, nemīl Vairu Vīķi Freibergu un domā, ka latviešiem Latvijā pašiem jādomā kā dzīvot, nevis jāklausās visādos ārzemju latviešos, amerikāņos vai krievos nenozīmē, ka viņš tagad ir k-kāds nezinu kas...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 15:30, pirms 13 gadiem
Kas ar Žoltoka nr.?

  +5 [+] [-]

, 2012-02-12 15:59, pirms 13 gadiem
Visu laiku Sotniekam izlasē bija #11. Kā varēja pēkšņi viņam uztaisīt #7? Kāds var paskaidrot?

  +3 [+] [-]

, 2012-02-12 16:13, pirms 13 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Nu.... Balderis ir arī trenējis izlasi (cita lieta ar kādiem panākumiem), arī pēc karjeras CSKA viņš atgriezās Rīgas "Dinamo" un spēlēja tālāk, nevis devās k-kur laimi meklēt citur. Un par to ''propogandu'', ka PSRS bija labāk dzīvot kā Latvijā- daudziem tā tiešām bija un nevajag to noliegt tikai tāpēc, ka tagad ideoloģija ir cita. Būtu muļķīgi noliegt, ka visā visumā PSRS laikos dzīve bija vienkāršāka un DAUDZIEM cilvēkiem labāka kā tagad (protams, diez vai Balderim pat ar visu viņa statusu vai tam pašam Paulam )... un es esmu dzimis 88tajā gadā, nevis 78tajā.

Bet viņš bija izcils Latvijas hokejists- jā viņš nav Irbe, bet viņš nav arī k-kāds dzimtenes nodevējs. Tas, ka viņš netic ne krieviem, ne amerikāņiem, ne Eiropas Savienībai, nemīl Vairu Vīķi Freibergu un domā, ka latviešiem Latvijā pašiem jādomā kā dzīvot, nevis jāklausās visādos ārzemju latviešos, amerikāņos vai krievos nenozīmē, ka viņš tagad ir k-kāds nezinu kas...
Tas konkreta filmas nosaukumu neatceros, bet ta nebija dokumentala filma par dzivi Latvija. Ta bija propgandas filma par to cik slikti Latvija dzivo latviesi, ka mes bez maz vai bez krievijas vairs nespejam pastavet, ka krievi Latvija tiek apspiesti ka vergi, ka Latvijas atdalisanas no Krievijas bija lielaka musu kluda un visa visuma skatitajiem tika zombets tas, ka Latvija ir Krievijas lielakais ienaidnieks.sizets par so filmu un to ka Pauls, Balderis un vel kautkadas Latvija zinamas personas (netceros vairs kas) piedalijusas saja filma vairakus gadus atpakal tika radits pa bez tabu. Kops ta laika personigi mana uztvere gan Balderi gan Pauls ir zaudejusi jebkadu cienu.
Ne pirma un ne pedeja tada tipa filma par slikto dzivi pribaļtikā un to cik liels drauds tā ir Krievijai. Mulki abi sie viri nav, vini labi zinaja zem ka vini parakstas.
Runajot par PSRS laikiem, tajos laikos PSRS bija pilniba paspietiekama valsts, visa liela monarhija vareja kautvai pilniba atdalities no parejas pasaules un neviens to pat nepamanitu. PSRS bija pasai sava pasaule. Sobrid tas vairs nav iespejams, pasaules ekonomika ir mainijusies un dzive Krievija nav ne pa kapeiku labaka ka dzive Latvija.
Tada struktura kada ta bija PSRS laikos pie musdienu ekonomikas vienkarsi vairs nav iespejama.
Pat ja PSRS nebutu sabrukusi taja laika, ta butu sabrukusi dazus gadus velak, kad visa pasaule mainijas ekonomikas forma. PSRS vainu butu sabrukusi, vai ari ta butu turpinajusi iet savu celu un ekonomiska situacija tik loti pasliktinatos, ka saktos visparejs haoss ka rezultata valsts sabruktu.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-12 16:14, pirms 13 gadiem
airgix24 rakstīja: Pučem visumā ir taisnība, bet tā kā šajā gadījumā atkal var iekost KL. Puče to garām nepalaidīs. Saasinās, sabiezinās, lai izskatās un izklausās pēc iespejas briesmīgāk.
ja Pučem visumā taisnība, tad kāpēc vēl ir komentāri ?! ...varbūt Tev pašam ir ''zobs'' uz Puči nevis Pučem uz Kiru...?

  +4 [+] [-]

, 2012-02-12 18:03, pirms 13 gadiem
Žurnālisti,lai pajautā Sotniekam par to 7-to nr,gan jau viņam būtu ko pateikt.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-12 18:17, pirms 13 gadiem
Kārlim pašam patika, ka viņu asociē ar # 37, to viņš parasti pēdējos gados arī rakstīja pie autogrāfa, to zin arī visi viņa draugi, bet nu izlases sakarā- jā nu tur viņš bija # 7....

  -1 [+] [-]

, 2012-02-12 18:18, pirms 13 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Visu laiku Sotniekam izlasē bija #11. Kā varēja pēkšņi viņam uztaisīt #7? Kāds var paskaidrot?
# 11 iemūžināja Znaroks....

  -3 [+] [-]

, 2012-02-12 18:34, pirms 13 gadiem
Es neesmu dzirdējis ,ka izlasē iemūžina numurus,ja tā notiktu ,tad vadošajās izlasēs sen nebūtu numuru sākot no 1 un beidzot ar 40.Arī mums agri ,vai vēlu aizies citā saulē visi 90 gadu izlases hokejisti ,ko tad visus iemūžinās,tas ir klubu pienākums ,nevis izlases,domāju valsts izlasē nedrīkst būt iemūžinātie numuri.

     [+] [-]

, 2012-02-13 08:43, pirms 13 gadiem
pie visa vainīgs Sotnieks - viņš negribēja šo kreklu vilkt nost, bet Lipmanam un Artim ābolam - FUI FUI

  +1 [+] [-]

, 2012-02-13 09:25, pirms 13 gadiem
Mūsu Latvija ir maza un izcilu hokeja personību,kas spējuši labi sevi parādīt visu hokejistu sapnī- NHL(HOKEJA MEKA) var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem:
1.Ozo - 875 spēles, 2.Kārlis - 832, 3. Žoltoks - 588, 4.Irbe - 562... (savā ziņā varbūt arī Raitis - 282 un Skudra -142).
Kārlis izlasē bieži spēlēja ar dažādām traumām un daudz reizes varēja pateikt:"esmu saguris, piedodiet", bet viņš to nedarīja, tikai tiešām, ja apstākļi spieda.
Personīgi mani visvairāk sāpina, ka necieņu izrādīja jeb "dunci mugurā iedūra" savējie - hokejisti un ap to stāvošais personāls, faktiski Kārlim tuvākie cilvēki pēc radiniekiem..... Piekrītu Armandam, ka tas ir NOŽĒLOJAMI! ZEMISKI UN NEPIEDODAMI!
Godīgi sakot sāku apjaust to morāli un bardaku, kas valda patlaban hokejā Latvijā! Es vairāk nebrīnīšos, ja kārtējo reizi kāds atteiks izlasei saguruma, bērna piedzimšanas vai vēl kaut kādu izdomu dēļ....
PRETĪGI!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-02-13 10:11, pirms 13 gadiem
Es arī biju manāmā neizpratnē nafig Sočam ir 7 nummurs.... vai tiešām viņš un arī vairāk izlases vadība (te nedomājot Tedu, bet vairāk LHF baldoniekveidīgos funkcionārus) nezin, kas ar to izlasē spēlēja...?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-13 16:35, pirms 13 gadiem
ARAGONS rakstīja: paga,paga... vai tad Skrastins pedejo 4empi Latvijas izlase nespeleja ar 3.numuru? tads,ja nemaldos,bija ai vinia NHL numurs. Lokomotiv 37.un vispar,ar tiem numuriem nu galigi nav absolutas skaidribas.vienigi Baldreris visu muzu ir nospelejis ar 19.numuru,bet parejie musu slavenie hokejisti? Ozo savu karjeru saka vecaja DR ar 24,pirmaja NHL komanda Sharks viniam bija 6.numurs,un tikai parejot uz Avalanche tika pie 8. Zoltoks izlase speleja ar 16, nevis ar 33,ka sava pedeja kluba tapec pirms kaut ko iemuzinat,vajag tikt skaidriba KO un KA
Pēdējos astoņus gadus vismaz Kārlis spēlēja ar 7 numuru(arī olimpiskajās spēlēs 2002 un 2006 gadā, bet 3 cik atceros bija Reķim

  -1 [+] [-]

, 2012-02-13 18:09, pirms 13 gadiem
Lai saliktu visu uz i, kas ir spēlējis ar 3 un 7 numuru:
2000 - Nr3 Ignatjevs, Nr7 Kārlis
2001 - Nr3 Ignatjevs, Nr7 Kārlis
2002 - Nr3 Ignatjevs
2002 Olimpic games - Nr.3 Ignatjevs, Nr7 Kārlis
2003 - Nr3 Reķis, Nr7 Kārlis
2004 - Nr3 Reķis
2005 - Nr7 Kārlis
2006 - Nr.3 reķis
2006 Olimpic Games - Nr3 Reķis, Nr7 Kārlis
2007 - Nr3 Reķis, Nr 7 Galviņš
2008 - Nr3 Reķis
2009 - Nr3 Bārtulis, Nr7 Kārlis
2010 - Nr3 Reķis
2010 Olimpic Games - Nr3 Reķis, Nr7 Kārlis
2011 - Nr3 Reķis
Es domāju komentāri lieki!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-14 08:46, pirms 13 gadiem
Īpaši tādiem kā Aragons paskaidroju, ka tabulā ir atspoguļoti pasaules čempionāti un olimpiskās spēles.
Un ja, kas Kārlis arī savu karjeru Pārdaugavā sāka ar 7 numuru, bet praktiski visu karjeru NHL ir nospēlējis ar 3 numuru izņemot vienu sezonu predatoros (pirmo) ar NR 40 un pēdējās divas sezonas Dallasā un Loko ar Nr 37.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 39 komentāri