Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

44. nedēļa. Kad pat zobi nespēj traucēt...

44. nedēļa. Kad pat zobi nespēj traucēt...
Foto: REUTERS/Scanpix

Kad ir, tad ir, kad nav, tad nav. No tā, kas bija pagājušajā nedēļā, priecāsimies par to, ka mums atkal ir viens pārstāvis pasaules hokeja Mekā NHL.

Viss ir relatīvs. Vēl nedēļu iepriekš, kad Kaspars Daugaviņš Otavas „Senators” rindās guva savus pirmos vārtus NHL, kas turklāt izrādījās arī uzvaras vārti, viņam garām „SA+” vērtējumā tika Kristaps Valters, bet 44. nedēļā Kasparam pietika ar to, ka viņš otrreiz šosezon tika izsaukts uz Otavu.

„Tad nu gan laiki pienākuši,” kāds varētu padomāt. „Vai tad no tā, ka kāds uzspēlē pāris spēles NHL, uzreiz nedēļas varonis jātaisa?” Varbūt arī ne, taču Daugaviņš ir pirmais, kas šosezon NHL ir uzspēlējis un turpina to darīt. Raitis Ivanāns, Arturs Kulda un Oskars Bārtulis hokeja dzirnas maļ AHL, Kārlis Skrastiņš (lai viņam vieglas smiltis) izvēlējās KHL piedāvājumu, bet citu šādas klases hokejistu mums vienkārši nav... Un cik tad mums vispār ir bijis to, kas līgā noturējušies vairāk kā viendienīši? Arturs Irbe, Sandis Ozoliņš, Kārlis un viņa pašreizējais komandas biedrs debesu laukumos Sergejs Žoltoks. Tas arī viss. Ceram, ka Kaspars būs nākamais.

Likteņa ironija – tikko Daugaviņš tika pie sava pirmā vārtu guvuma „lielajā līgā”, turklāt palīdzēja Otavai uzvarēt visās spēlēs, kurās bija laukumā kopš izsaukšanas no farmkluba Binghemptonas senatoros, viņam bija jābrauc atpakaļ uz Binghemptonu... tikt galā ar gudrības zobiem, jo rindā hokejists bija pierakstījies, vēl farmklubā esot.

Tas bija pārbaudījums gan hokejistam, gan „Senators” organizācijai. Brīdis bija piemērots, lai Daugaviņu atstātu „lejā”, taču tā nenotika. Ja tas būtu tikai tāpēc, ka Kasparam līgumā ierakstīts noteikts spēļu skaits šosezon, kuru nesasniedzot, senatori ļauj Kasparam pacelt cepuri un doties, piemēram, uz Rīgu, nez vai Daugaviņš tūlīt ceļotu atpakaļ uz Otavu. Bez nevienas nospēlētas spēles Binghemptonā. Latvijas uzbrucēja izsaukšana atpakaļ uz „lielo komandu”, kā arī zviedru jaunuļa Mika Zibanejada aizsūtīšana mājās pakrāties spēka liecina, ka mums tomēr ir viens NHL kalibra vecis. Novēlam Kasparam, lai viņš tāds paliek arī pēc tam, kad beidzas viņa līgumā ierakstīto spēļu skaits!

     [+] [-]

, 2011-11-11 02:22, pirms 13 gadiem
Daugava, Dog - Daudz Enerģijas Un Veiksmes!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-11 08:59, pirms 13 gadiem
Vēl jau krietnu laiku NHL vārtos stāvēja Pēteris Skudra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-11 15:02, pirms 13 gadiem
abcdefgh rakstīja: Vēl jau krietnu laiku NHL vārtos stāvēja Pēteris Skudra.
Skudra ignorēja mūs, mēs varam ignorēt arī Skudru