Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (aprīlis)

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (aprīlis)
Jaunās sezonas kontūras...

Foto: Romans Kokšarovs, F64, SA+

Pavasarī hokeja tirgus ir akls... Finansists staigā uzvalkā vai - tomēr šortos... Kijevas kotletes pret Rīgas šprotēm... Ebreji pazīst Juri ne tikai vaigā...

1. Treneris Šuplers ir labi izpratis hokeja konjunktūru Latvijā. Kā intervija – tā svarīgi pirmajam pateikt A... Jo B šeit neviens negaida. Kurš bija tas ļaunais Rīgas Dinamo sistēmā, kas pirms play off gribēja viņu nomainīt? Un kāpēc šīs atklāsmes no paša trenera nāk pēc tam, kad komandas vadība viņam piedāvāja palikt komandā, bet – neko tādu viņš nerunāja pirms zīmīgās tikšanās...

2. Liekam likmes – cik slovāku hokejistu jaunajā sezonā spēlēs Rīgas Dinamo komandā?

3. Dinamo peļņa pēc šīs sezonas esot mērāma vairākos simtos tūkstošu latu... Kāpēc pie šī finansu veikuma komandas vadība nepieskaita krievu gāzes kompānijas 15 miljonu dolāru lielo ziedojumu? Ja tos noņem, tad Dinamo ieņēmumi pārvēršas...elegantos šortos (citāts no filmas Briljanta roka).

4. Reiz Juris esot padomes sēdē Kirovam teicis, ka „visi ebreji esot tādi...” Vai zinājāt, ka Arēnas Rīga jaunie īpašnieki ir... ebreji. Vai tam ir kaut kāds sakars ar Savicka publisko gānīšanos par arēnas saimnieku lielo apetīti, prasot no Dinamo lielu īres maksu?

5. Vissliktāk apmaksātais KHL treneris bez kaulēšanās piekritis palikt finansiāli vissliktāk (vienā no) nodrošinātajā līgas komandā, pēc tam kad aizvadījis kopā ar komandu vislabāko sezonu ... Rudenī viens teica, ka jaunu darbu varot atrast jau nākamajā rītā. Un tas bija pēc zaudējumiem... Vai pavasarī hokeja tirgus ir akls?

6. Runā, ka vismaz vienam uzbrucējam un vismaz vienam vārtsargam garšo Kijevas kotletes... Arī vismaz viens menedžeris esot šīs kotletes kādreiz ēdis...

7. Liekam likmes – cik hokejistus jaunajā sezonā Rīgas Dinamo komandā ieteiks kluba padomes loceklis Savickis, ja zināms, ka pērn tāds bija viens (Arnasons) un no intervijām ar minēto akcionāru varēja skaidri saprast, ka „tas bija ļoti labs pirkums”?

8. Ulmanis baidās nosaukt Šupleram viņa jauno atalgojumu, jo... slovāku speciālists varētu piekrist strādāt arī par tik zemu ciparu...

9. Ko īsti Rīgas Dinamo treneris atbildēja kluba vadībai, kad viņam pajautāja – kas varētu būt tavi palīgi uz trenera soliņa jaunajā sezonā? Interesanti, ka tobrīd vēl vecā sezona nebija beigusies...

10. Skudra vēl nav zvanījis Sējējam. Ko tas varētu nozīmēt?

1 2 66 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 08:57, pirms 14 gadiem
6.punkts...
Vel jau nav teikts,ka tas Budaveļņik spēlēs KHL,bet Armands uz turieni jau sūta kādus no bijušiem Dinamo hokejistiem. Un diez kuri būtu gatavi pārcelties uz Kijevu?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 09:13, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: 6.punkts...
Vel jau nav teikts,ka tas Budaveļņik spēlēs KHL,bet Armands uz turieni jau sūta kādus no bijušiem Dinamo hokejistiem. Un diez kuri būtu gatavi pārcelties uz Kijevu?
Budaveļņik spēlēs, un tas jau ir diezgan oficiāli - kluba budžets pāri 30 citroniem - kurš gan tur negribētu spēlēt? Daudzi varu derēt labprātāk spēlētu Ukrainā nekā Krievijā

  +3 [+] [-]

, 2010-04-08 09:24, pirms 14 gadiem
Lai spēlē kādi mūsējie tajā Kijevas klubā- būs tikai labāk, ja mūsējie vairākās labās komandās spēlēs....

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 09:26, pirms 14 gadiem
Vārtsargs uz Kijevu? Laikam jau Pruseks.
Citādi Kijeva būs gana laba opcija LV hokejistiem. Nevar apgalvot, ka labāka nekā Maskava vai Pēterburga, bet par Sibīriju krietni gribētāka. Bet domāju, ka šeit pierakstu varētu atrast visai daudz mūsu hokejistu, jo Ukrainas klubam arī nebūs leģionāru skaita ierobežojumi.

     [+] [-]

, 2010-04-08 09:27, pirms 14 gadiem
gan jau Pruseks, Mushtukovs diez vai

     [+] [-]

, 2010-04-08 09:29, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: 6.punkts...
Vel jau nav teikts,ka tas Budaveļņik spēlēs KHL,bet Armands uz turieni jau sūta kādus no bijušiem Dinamo hokejistiem. Un diez kuri būtu gatavi pārcelties uz Kijevu?
uzbruceji ta var but daudzi, bet kurs ir tas vartsargs? Masalskis? nevaretu but. kads no jaunajiem, mustukovs, enkuzens ari neticami. pruseks cik saprotu vairs nav musejais. atgriezies vitkovice.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-08 09:32, pirms 14 gadiem
Ja budžets ir 30 miljoni, tad var atļauties arī kaut ko labāku nekā mūsu lēnām rūsējošo Naumovu vai sagurušo Pruseku.

Enkuzens, piemēram, būtu laba kandidatūra

  +4 [+] [-]

, 2010-04-08 10:06, pirms 14 gadiem
atkal negaaciju vilnis paar Shupleru,laikam tiesham treneris interviju atteica maigi pasakot hodj do pichi,kas nedaudz saprot slovaaku valodu, tas sapratiis.

     [+] [-]

, 2010-04-08 10:08, pirms 14 gadiem
ndznx rakstīja: Ja budžets ir 30 miljoni, tad var atļauties arī kaut ko labāku nekā mūsu lēnām rūsējošo Naumovu vai sagurušo Pruseku.

Enkuzens, piemēram, būtu laba kandidatūra
Tu maz esi redzējis, kā Naumovs uz ledus darbojās? Ātrums, reākcija, lokanums labāks kā Muštukovam un Enkuzenam kopā ņemtiem! Tas, ja cilvēkam lielāks vecums nenozīmē, ka viņš ir sliktāks par jaunajiem. Dievs dod, tādu formu kā viņam kādam no mūsu jaunajiem vārtsargiem, kuriem vēl jaaug līdz tādai!

     [+] [-]

, 2010-04-08 10:09, pirms 14 gadiem
lauriņš rakstīja: Budaveļņik spēlēs, un tas jau ir diezgan oficiāli - kluba budžets pāri 30 citroniem - kurš gan tur negribētu spēlēt? Daudzi varu derēt labprātāk spēlētu Ukrainā nekā Krievijā
Jā,bet viņiem ar infrastruktūru esot pašvaki. Itkā jau esot solijuši,ka līdz sezonai visu sakārtošot,bet ar ukraiņiem nekad neko īsti nevar zināt, jo darāmā ļoti daudz.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-08 10:10, pirms 14 gadiem
fire rakstīja: Tu maz esi redzējis, kā Naumovs uz ledus darbojās? Ātrums, reākcija, lokanums labāks kā Muštukovam un Enkuzenam kopā ņemtiem! Tas, ja cilvēkam lielāks vecums nenozīmē, ka viņš ir sliktāks par jaunajiem. Dievs dod, tādu formu kā viņam kādam no mūsu jaunajiem vārtsargiem, kuriem vēl jaaug līdz tādai!
Atkal vecā dziesma.
Tad kāpēc Znaroks viņu tā arī neizmantoja OS,ja jau tik labs?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 10:12, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: uzbruceji ta var but daudzi, bet kurs ir tas vartsargs? Masalskis? nevaretu but. kads no jaunajiem, mustukovs, enkuzens ari neticami. pruseks cik saprotu vairs nav musejais. atgriezies vitkovice.
Jā,par to varočiku man arī vairāk jautājumu nekā atbilžu.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 10:25, pirms 14 gadiem
Ja tos noņem, tad Dinamo ieņēmumi pārvēršas...elegantos šortos (citāts no filmas Briljanta roka)

Šitas labs!!! Iespējams, ka tapēc arī, ka tie "ieņēmumi" ir tieši vairāk "eleganti šorti" un neviens (izskatās arī tagadējais "naudas turētājs" Savickis) nezin kas ar RD būs (un vai RD būs) arī pēc gada tapēc arī (vismaz pagaidām) ne ar vienu spēlētāju netiek slēgti ilgtermiņu līgumi uz 2-3 vai pat 4 gadiem.....
Piektais punkts arī ir interesants ..... kur ta ir tie n-tie piedāvājumi Jūlim, ja viņš īpaši pat nedomājot atkal pieņem tieši RD piedāvājumu...? Iespējams, ka to citu piedāvājumu nemaz nav bijis....

  +8 [+] [-]

, 2010-04-08 10:29, pirms 14 gadiem
8. Ulmanis baidās nosaukt Šupleram viņa jauno atalgojumu, jo... slovāku speciālists varētu piekrist strādāt arī par tik zemu ciparu...

Es i krampjos!!!

     [+] [-]

, 2010-04-08 10:33, pirms 14 gadiem
als rakstīja: 8. Ulmanis baidās nosaukt Šupleram viņa jauno atalgojumu, jo... slovāku speciālists varētu piekrist strādāt arī par tik zemu ciparu...

Es i krampjos!!!
Izskatās ka tā priecājies par trenera veiksmēm, ka jabaidās vai nav jasauc ātrie uz Tavu māju

     [+] [-]

, 2010-04-08 10:34, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Jā,bet viņiem ar infrastruktūru esot pašvaki. Itkā jau esot solijuši,ka līdz sezonai visu sakārtošot,bet ar ukraiņiem nekad neko īsti nevar zināt, jo darāmā ļoti daudz.
Darbi jau notiekot pilnā sparā. tai Pilī jau tagad spēlē bagātā onkuļa basketa Budivelniks, tagad kaut ko pielabos arī hokejam, nedomāju ka tā ir liela problēma.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-08 10:51, pirms 14 gadiem
Lai vai kā, tās vēl ir tikai baumas... kā būs īstenībā, būs skaidrs tikai tad, kad būs parakstīti papīri.

Pēc pagājušās sezonas Hossa gandrīz oficiāli jau bija Omskā un pēc tam vēl nezin kur. Kā viss sanāca beigās, mēs labi atceramies.

Pagaidīsim.

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:03, pirms 14 gadiem
Un kāda būtu šī raksta jēga? Pieļauju, ka tas nav domāts vidējiem prātiem, kāds ir manējais. Vakardienas rakstu par Ozoliņu vēl varēju pieņemt, lai gan arī tam neredzēju nekādu jēgu. Taču raksts bija labi uzrakstīts. Šis jau šķiet vienkārša vingrināšanās asprātībā. Nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:04, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Darbi jau notiekot pilnā sparā. tai Pilī jau tagad spēlē bagātā onkuļa basketa Budivelniks, tagad kaut ko pielabos arī hokejam, nedomāju ka tā ir liela problēma.
Pie fakta, ka krievi pusgadu vai gadu var dot ukriem arī kādas atlaides infrastruktūras sakārtošanai (tā teikt jaunās vecās draudzības vārdā)..... un galvenais noteikums ir vai klubam ir tik daudz finanses cik prasa līga un finanses ukriem (bagātajam onkulim) pietiek priekš diviem RD..... cik zinu arī tai Hantimansijskas komandai (vismaz pagaidām) nav nekāda superhalle ar teiksim 10000 vietām, bet ir kaut kāda 2-3- tūkstošniece, bet naudas priekš kluba ir vairāk nekā vajag un tas šajā gadijumā ir galvenais kapēc šos arī taisās uzņemt KHL.... tāpat ir arī ar ukriem! Leišiem (Vētrai) noteikti būtu labāka tā infrastruktūra, bet ar naudiņām kopumā bija pa īsu... tapēc arī šoreiz galvenais iemesls kapēc ukri un "čukčas" tiks uzņemti, bet leiši netiks iekšā KHL kā primārais tiks vērtēts tieši potenciālo klubu finanšu iespējas (viņu daudzums) nevis infrastruktūra....

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 11:05, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Darbi jau notiekot pilnā sparā. tai Pilī jau tagad spēlē bagātā onkuļa basketa Budivelniks, tagad kaut ko pielabos arī hokejam, nedomāju ka tā ir liela problēma.
Spēles AK Bars Vs Salavat pārtraukumā viens KHL spices vīrs stāstija par KHL aktualitātēm. Ja Jurgai nesot nekādu problēmu,lai startētu nākošā sezonā KHL,tad Budaveļņikam esot gana daudz ar infastruktūru japastrādā.
Tomēr jautājums ir kā tad tagad būs ar tiem divizioniem un konferencēm,jo ja teiksim Jurga nāk Ladas vietā,tad Budaveļņiks nāk kā jaunā (25) komanda,kurai tagad būtu jastartē Rietumu konferences vienā no divizioniem,kas tādējādi palielina šī diviziona komandu spēļu skaitu lielāku nekā citām komandām.
Kā KHL atrisinās šo problēmu?

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:08, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Pie fakta, ka krievi pusgadu vai gadu var dot ukriem arī kādas atlaides infrastruktūras sakārtošanai (tā teikt jaunās vecās draudzības vārdā)..... un galvenais noteikums ir vai klubam ir tik daudz finanses cik prasa līga un finanses ukriem (bagātajam onkulim) pietiek priekš diviem RD..... cik zinu arī tai Hantimansijskas komandai (vismaz pagaidām) nav nekāda superhalle ar teiksim 10000 vietām, bet ir kaut kāda 2-3- tūkstošniece, bet naudas priekš kluba ir vairāk nekā vajag un tas šajā gadijumā ir galvenais kapēc šos arī taisās uzņemt KHL.... tāpat ir arī ar ukriem! Leišiem (Vētrai) noteikti būtu labāka tā infrastruktūra, bet ar naudiņām kopumā bija pa īsu... tapēc arī šoreiz galvenais iemesls kapēc ukri un "čukčas" tiks uzņemti, bet leiši netiks iekšā KHL kā primārais tiks vērtēts tieši potenciālo klubu finanšu iespējas (viņu daudzums) nevis infrastruktūra....
Ukraiņu gadijumā šīs infrastruktūras problēmas ir tādas,ka viņi nevar pagaidām nodrošināt diezgan daudz KHL tehniskā reglamenta prasības. Un tas jau ir savādāk,nekā teiksim Jurga,kas vienkārši nevar hallē savākt vajadzīgo vietu skaitu.

  +8 [+] [-]

, 2010-04-08 11:09, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: uzbruceji ta var but daudzi, bet kurs ir tas vartsargs? Masalskis? nevaretu but. kads no jaunajiem, mustukovs, enkuzens ari neticami. pruseks cik saprotu vairs nav musejais. atgriezies vitkovice.
Tas var būt Masaļskis.

  +9 [+] [-]

, 2010-04-08 11:13, pirms 14 gadiem
bonis2 rakstīja: Tas var būt Masaļskis.
...un ja ņem vērā ukraiņu potenciālo budžetu, tas var būt tikai Masaļskis...

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:13, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Spēles AK Bars Vs Salavat pārtraukumā viens KHL spices vīrs stāstija par KHL aktualitātēm. Ja Jurgai nesot nekādu problēmu,lai startētu nākošā sezonā KHL,tad Budaveļņikam esot gana daudz ar infastruktūru japastrādā.
Tomēr jautājums ir kā tad tagad būs ar tiem divizioniem un konferencēm,jo ja teiksim Jurga nāk Ladas vietā,tad Budaveļņiks nāk kā jaunā (25) komanda,kurai tagad būtu jastartē Rietumu konferences vienā no divizioniem,kas tādējādi palielina šī diviziona komandu spēļu skaitu lielāku nekā citām komandām.
Kā KHL atrisinās šo problēmu?
es lasīju ka japastrādā un ka darbi notiek, nekas neatrisināms tur neesot. Bet tā smalki neiedziļinos, pa lielam man vienalga būs tāds Budivelniks un Jugra, vai nē

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 11:19, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: ...un ja ņem vērā ukraiņu potenciālo budžetu, tas var būt tikai Masaļskis...
Man arī tāda doma ienāca galvā.... Teorētiski jau nekas nav neiespejams un ja piem. šie Edžam piedāvā teiksim miljonu (vai pat vēl kādu miljonu+) $ sezonā un teiksim jau konkrēti uz kādām 2-3 sezonām....? Šaubos vai ko tādu RD šim spēs piedāvāt....un Kijeva arī tomēr nav Hatimansijska vai Novokuzņecka... būtu vērts apdomāt! Tā teikt- mājās labi, bet ja citur maksā 2-3 vai pat 4X vairāk...? Cik no mums paliktu mājās?

  +6 [+] [-]

, 2010-04-08 11:20, pirms 14 gadiem
Kamēr mūsējie vāks naudu , veidos budžetu un domās ar ko slēgt , ar ko neslēgt līgumu ....tikmēr varam puskomandu pazaudēt ....
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

  +8 [+] [-]

, 2010-04-08 11:23, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un,ja ņem vērā,ka Masaļskis esot viens no retajiem RD spēlētājiem kam esot līgums arī uz nākošo sezonu,tad RD šajā gadijumā varētu pat ko nopelnīt,ja veiktu veiksmīgu Masaļska pārdošanu Budeveļņikam.
Vai tad viņam ir līgums? Cik zinu tad nav vis.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-08 11:24, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un,ja ņem vērā,ka Masaļskis esot viens no retajiem RD spēlētājiem kam esot līgums arī uz nākošo sezonu,tad RD šajā gadijumā varētu pat ko nopelnīt,ja veiktu veiksmīgu Masaļska pārdošanu Budeveļņikam.
Pats to nupat izdomāji? Paskaties Pučes interviju ar Ozo un Masaļski.... Masaļskim nav līguma...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-08 11:25, pirms 14 gadiem
juings rakstīja: Kamēr mūsējie vāks naudu , veidos budžetu un domās ar ko slēgt , ar ko neslēgt līgumu ....tikmēr varam puskomandu pazaudēt ....
...........nn tad varēs par sevi pasmieties tie,kas pērn smējās par MnD, jo RD varēs nokomplektēties ar lētā gala leģionāriem.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 11:27, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: ...........nn tad varēs par sevi pasmieties tie,kas pērn smējās par MnD, jo RD varēs nokomplektēties ar lētā gala leģionāriem.
Atkal auzas - divas pilnīgi nesalīdzināmas situācijas un pilnīgi dažādi pieņemtie lēmumi.! Un RD vislaik komplektējas no lētā gala.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 11:27, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Pats to nupat izdomāji? Paskaties Pučes interviju ar Ozo un Masaļski.... Masaļskim nav līguma...
Interviju neskatijos. Nu,ja Masaļskis tā saka,tad droši vien ka nav līgums. Patiesībā īsti nesaprotu RD politiku attiecībā uz spēlētāju līgumiem,jo šādi nekādu peļņu uz spēlētāju transfēriem nekad negūs.

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:29, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: ...........nn tad varēs par sevi pasmieties tie,kas pērn smējās par MnD, jo RD varēs nokomplektēties ar lētā gala leģionāriem.
Vai arī otrs variants ......To vietā kas aiziet , jāņem puskomandas no DRJ.......Tādā gadījumā ieņemsim Novokuzņeckas vietu

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:38, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Atkal auzas - divas pilnīgi nesalīdzināmas situācijas un pilnīgi dažādi pieņemtie lēmumi.! Un RD vislaik komplektējas no lētā gala.
Līdz šim tiešām RD izbrauca pa lēto,bet tagad izskatās,ka nekāda lētā komandas komplektācija RD vairs nesanāks. Pat ja gribēs izbraukt uz jauno spēlētāju rēķina,jo jaunie KHL spēlētāju apmaksas noteikumi viņiem to neļaus.

     [+] [-]

, 2010-04-08 11:42, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Līdz šim tiešām RD izbrauca pa lēto,bet tagad izskatās,ka nekāda lētā komandas komplektācija RD vairs nesanāks. Pat ja gribēs izbraukt uz jauno spēlētāju rēķina,jo jaunie KHL spēlētāju apmaksas noteikumi viņiem to neļaus.
Augstāk bija runa par leģionāriem, un viņu algas tāpat bija lielākas nekā tas jauno špīleru minimums.
1 2 66 komentāri