Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ko pagaidām noguļ Sprukts...

Ko pagaidām noguļ Sprukts...
Jānis Sprukts ir izvēlējies savdabīgu taktiku kā cīnīties ar Lipmana ārprātu, tiesa - Kirovu ar to nenobaidīt...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jāņa Sprukta pozīcija vai poza pie izlases nometnes durvīm ir lielākā šī pavasara intriga. Tur nav nekāda tāda, kas ļautu ierindot potenciālo valstsvienības līderi tradicionālo hokeja skandāliņu topā, tomēr dažas lietas vajadzētu mums visiem saprast.

Sprukts prasa apdrošināt sevi un lūdz to izdarīt sev saprotamā veidā. Acīmredzot Latvijas hokeja federācija to joprojām nav mācējusi izdarīt, lai gan, gods godam – šogad tā sauktā kopējā izlases apdrošināšanas polise ir izņemta agrāk par bērzu sulu pirmajiem urbumiem. Nekā ārkārtēja – tipiski Kirovam. Ja iepriekš viņš pauzēja un kaulējās, izlikās par beigtu oposumu vai nedzirdīgo Ābramu, tad šogad LHF prezidents ir nolēmis būt mazliet konstruktīvāks. Te var saskatīt līdzību ar trenera izvēli pagājušajā vasarā. Atminiet, patriecot Znaroku&Co, mūsu hokeja gods, prāts, sirdsapziņa, katliņš, vāciņš, putriņa utml, atveda uz Rīgu pašu Tedu Nolanu. Kā smejies – mēs nevis vienkārši mainām galveno treneri, mēs mainām to pret labāku. Daudz labāku! Kā tu vari iebilst tik cēlam žestam? Līdzīgi ir ar apdrošināšanām – pērn jaunizceptais menedžeris Ozoliņš sacēla putekļus, liekot Lipmanam aizdomāties par tādu sajūtu kā kauns. Kirovs mazliet palauzās, bet tomēr piekrita izpildīt dažas konkrētas prasības, kas viņu padarīja nabagāku par dažiem konkrētiem latiem... Tagad, kad Sandis ir aizslaucīts mēslainē, LHF vadītājs spilgti vēlas parādīt, ka patiesībā jau neko ārkārtēju Ozoliņš pērn neizdarīja. Padomā – izkauca apdrošināšanas! Tās Lipmans pats var nopirkt, bez jebkādiem kompleksiem. Un nopērk! Vien nelaime – Sprukts prasa vairāk.

Varētu Spruktu pasūtīt, taču Lipmans saprot, cik šaura ir laipa, uz kuras pasaules čempionātā stāvēs Latvijas izlase. Ar atmiņu viņam viss ir kārtībā – pērn mēs knapi izglābāmies no iegāšanās ledainajā upē ar kodēto nosaukumu B grupa. Katra spēlētāja nozīme ir ne tikai izšķiroša – tā var izrādīties gan salmiņš, gan nagla, gan izolācijas lentas gals... Sprukts to arī saprot. Atgādināsim, ka pagājušajā gadā Jānis izlasē nespēlēja – viņš aizbildinājās ar sezonā iekrāto nogurumu, ar iztukšoto emociju trauku un tādā garā. Vēlāk intervijā Jānis diezgan nepārprotami lika saprast, ka ar savu nostāju vēlas tomēr Lipmanam likt aizdomāties par kārtību vai gluži pretēji – sadzīvisko bardaku, ko LHF prezidents savas valdīšanas laikā ir iedibinājis. Ozoliņš pērn mēģināja šo rutīnu mainīt, kaut kas sanāca, bet tad Kirovs saprata, ka nav godīgi, ka Sandis par „manu naudu” tēlo Balto Tēvu un... Mēs zinām, kas notika ar izlases menedžeri pagājušajā vasarā. Sprukts ne tikai vēro procesu, viņš arī labi saprot, kādam velnam atkal grib atdot mazo pirkstiņu. Patiesībā, nekas ārkārtējs jau Kirovam nav jāizdara – vien Sprukta priekšā jāparāda tādi paši valša soļi, kādus pērn viņš kopā ar Ozoliņu nodejoja Laurim Dārziņam. Vai atceraties to dīvaino stāstu, kad pērn līdz aprīļa beigām Lauris nevēlējās izpaust savu jauno darba devēju, attiecīgi arī viņa jaunais, treknais līgums bija noslēpums, bet - tieši to viņš arī vēlējās apdrošināt... Spruktam varētu būt līdzīgi. Bet – arī tas vēl nav noteikti viss, kāpēc Jānis šobrīd iet gar laukuma malu, vēro treniņu, bet – nav pierunājams tajos pagaidām piedalīties.

Viņš cīnās ar Lipmanu, jo redz, ka LHF galvai ir tā pati seja, kas viņa iepriekšējos desmit gados pie izlases, ir runājusi vienu, bet darījusi pavisam kaut ko citu. Iespējams, ka Kirovs raustīs plecus un teiks – bet es taču nevienam parādā neesmu palicis... Tieši tur jau ir tā problēma, ka Lipmans runā par parādiem, bet nerunā par attieksmi, kas līdz šim pie hokeja izlases bijusi kā Pelnrušķīte pasakas sākumā. Kaut kur pie krāsns, starp pelavu maisiem. Pārmest Spruktam, ka viņš nav patriots? To var mierīgi. Tomēr, neaizmirsīsim, ka viņš ir ne tikai hokejists – kā cilvēks viņš prasa dažas konkrētas lietas un noticiet - tā nav zobu birstīte vai matu losjons. Kāpēc agrāk neprasīja? Muļķis bija... Bet Kirovam starp muļķiem ir viegli. Viņš tos tin ap federācijas maku. Un tā ar maku šis cilvēks ir nepārtraukti braucis pa ceļa vidu. Pat pērn, kad izlasei bija dažas izšķirošas spēles, kas lika nodrebēt Lipmana teatrālajai varenībai, tieši LHF prezidents ieskrēja ģērbtuvē un piedāvāja hokejistiem... naudu. Paliksiet A grupā – samaksāšu. Tā toreiz bija histērija un izmisums, bet tā pie reizes parādīja, kā domā šis cilvēks. Izlase tās dažas spēles uzvarēja un sanāk, ka Lipmanam formāli bija taisnība. Menedžeri vai citādi nieki pie izlases ir kā aklās zarnas – naudu vajag dot! Tā Kirovs saprot savu lomu. Tā viņš redz izlases karogu. Tā viņš pieradina domāt arī hokejistus. Droši vien šobrīd ir līdzīgi – sāksim turnīru, paskatīsimies, kā veiksies. Sliktākajā gadījumā – piesolīšu naudu. Atbildiet tagad – kam te ar patriotismu viss nav mājās? Sprukts to labi saprot un jūt, vienīgi pagaidām Jānis nespēlē vai neprot spēlēt smalki un tas nozīmē – var neiznākt cerētais efekts, ko viņš grib panākt. Ozoliņš pērn gribēja padrebināt tos iepuvušos valstsvienības pakšus, kas jau teju vairāk kā padsmit gadus ir balstīti nevis uz emocionālo, bet gan merkantilā aprēķina spēku. Neizdevās. Jo tad sanāktu, ka Kirovam pie izlases vairs nebūtu ko darīt. Viņam noteikti šobrīd ir vieglāk izskatīties un justies kā naudas izmaksātājam konkrētam cilvēkam, nevis kā kārtības nodrošinātajam izlasē kopumā. Ironiski, ka abos gadījumos būtu jātērē nauda, tikai Lipmans pielūdz kontrolētā haosa dievus, kur viņam apkārt staigā cilvēki, kas lūdz vai – kurus teju, teju viņš aplaimos... Tur ir spēks, piekritīsiet.

Ja pie izlases stūres būtu Znaroks, teiktu, ka Sprukts rīkojas pareizi. Oļegs noteikti uzbrēktu Lipmanam, ka viņam ir vajadzīgs pagaidām labākais Latvijas centra uzbrucējs un vienā vakarā Kirovs piekāptos – puse karaļvalsts tā nebūtu, bet savu matu šķipsnu viņš nogrieztu, ja prasītu. Ar Nolanu ir mazliet savādāk, ko laikam Jānis vēl nav sapratis. Spēju diezgan skaidri iztēloties, ka Tedis ne tikai nelūgsies, viņš pat neiesprings, lai šo daudznozīmīgo akciju ar vairākiem zemtekstiem, novērtētu. Jo viņa gadījumā morāle ir skaidra un nepārprotama – valsts izlasē spēlē tie, kas vēlas. Nolans nedzīvo ar Latvijas izlases iepriekšējo gadu izlolotajām tradīcijām un stereotipiem, viņš neko nezina par skandāliem un ieražām, lai gan visticamāk, jau ir pamanījis mūsu virtuves īpatnības. Nolanam, tāpat kā Latvijai, ir vajadzīga komanda, nevis viens vai divi spēlētāji. Nolans var pasūtīt ne tikai Lipmanu, bet arī... Spruktu. Šajā konkrētajā pavasarī. Un, esmu pārliecināts – maz būtu tādu, kas viņam to pārmestu. Pagaidām Jānis noguļ nevis savu izdevību, bet gan savu iespēju – iespēju būt par izcilu līderi! Viņam bija jāpievienojas izlasei un jāpasaka:
Es, Jānis Sprukts, Lipmanam neticu, bet šajā komandā spēlēšu. Ja Kirovs ir nomaksājis beidzot – pirmoreiz tik savlaicīgi! – izlasei apdrošināšanu, tad viņš ir uz pareizā ceļa, bet man, Jānim Spruktam, nav problēma pašam izvēlēties formu, kā aizsargāt vai pasargāt savu veselību. Klubā pelnu maizi, izlasē – godu. Par savu individuālo apdrošināšanu parūpēšos pats, jo varu to atļauties. Izlase nedrīkst būt veikals, kā tas bija laikā, kad astoņpadsmit gadu vecumā šajā komandā debitēju. Izlase ir karogs un himna, ko nekad neesmu vairījies izrādīt, par ko vienmēr esmu bijis lepns! Federācijas prezidents Lipmans var izvēlēties, kā tērēt sponsoru vai savu naudu, bet viņš nekad nevarēs sagraut to pārliecību, kas mūs visus vieno izlasē. Un tās, Kirov, nav prēmijas par palikšanu A grupā!

Nu, apmēram tā. Tādu vēlētos redzēt hokejistu, kas spēlē izlasē... Bet pagaidām: pie virsaiša vigvama ir iekurts ugunskurs. Jānis Sprukts to vēro no malas. Tāpat kā viņš vēro Kirova rosīšanos pie savas telts, kuras priekšā atrodas baltģīmjiem tik raksturīgās paliekas no dārgiem konserviem...
Janka, par veci nepiedzimst, par tādu kļūst!

P.S. Kad raksts bija pabeigts un nodots vērtēšanai, Jānis aizvadīja kopā ar izlasi savu pirmo ledus treniņu... Tiesa, tas gan nemaina augstāk izklāstītajām rindām būtību.

1 2 57 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2012-04-05 09:17, pirms 12 gadiem
Labs!

 +11 [+] [-]

, 2012-04-05 09:25, pirms 12 gadiem
Tikai viena maza piebilde- Janka pagaidām Latvijā ir centrs nr.1 un tas ir jāliek aiz auss vai uz polises,kā ērtāk.
Slēpts komentārs: girtinshs

  -2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:27, pirms 12 gadiem
Pluss par šo rakstu.
Gribētu teikt, ka izlasē ir jāspēlē labākajiem un tiem kas to patiešām vēlas. Ja cilvēkam īsti negribas ( Sprukts) tad varbūt ar nevajag. Naivi ir domāt, kas atbraucot uz pasaules čempionātu bez īstas vēlmes spēlēt, sisties cik vien ir spēka, ir iespejams parādīt labu spēli (Dārziņš iepriekšējā čempionātā).

     [+] [-]

, 2012-04-05 09:29, pirms 12 gadiem
marks73 rakstīja: Tikai viena maza piebilde- Janka pagaidām Latvijā ir centrs nr.1 un tas ir jāliek aiz auss vai uz polises,kā ērtāk.
Vai tiešām cipars uz šīs polises liks Spruktam raut gabalos Dāņus, Vāciešus nez vai. Ir jābūt vēlmei, motivācijai - vai tāda spruktam ir.................?

 +11 [+] [-]

, 2012-04-05 09:30, pirms 12 gadiem
Tas ir koks ar diviem galiem - no vienas puses Armandam ir taisnība, bet no otras puses, kaut kad viņi ir jāizmāca, ja Sprukts tagad atkāpsies no saviem principiem, tad arī turpmāk tas bardaks turpināsies un viss būs jāpanāk ar lūgšanos vai draudiem nespēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:30, pirms 12 gadiem
starp citu - šodien labs raksts Latvijas Avīzē par šo tēmu:

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=346428:sprukta-polise-k-karsts-kartupelis&catid=96:hokejs&Itemid=115

fragments no raksta (Kirova viedoklis):
...
Apdrošināšanas pingpongs, kurā abas puses vienu un to pašu jautājumu interpretē citādi. Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans: "Ar apdrošināšanām viss kārtībā. Runājām ar Sprukta aģentu, viņš sazinājās ar konkrēto kompāniju Vācijā, tur iedeva dokumentus un pateica, ka viss kārtībā. Pašam Spruktam jau 2. aprīlī iesniedzām polisi, un viņš pat bija šokā, ka tik operatīvi visu atrisinājām. Tas, ka viņš saka pretēji, ir tikai tāds gājiens, grib sev pievērst uzmanību." Kā lai prezidentam netic?

Vaicāts, par kādu summu tad Jānis Sprukts apdrošināts, Lipmans to neatklāj, taču norāda: "Ja es to nosauktu, jums slikti paliktu. Cik viņš prasīja, par tik arī apdrošinājām. Es pateikšu vēl vairāk – šis jautājums sakārtots labāk nekā pagājušajā gadā."
...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 09:32, pirms 12 gadiem
airgix24 rakstīja: Vai tiešām cipars uz šīs polises liks Spruktam raut gabalos Dāņus, Vāciešus nez vai. Ir jābūt vēlmei, motivācijai - vai tāda spruktam ir.................?
Izlasi zzk.))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:37, pirms 12 gadiem
marks73 rakstīja: Izlasi zzk.))
Izlasiju un kas?
Ņem vērā, šādas problēmas ir tikai Spruktam!!!!!!

Izlasi Abrags

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:37, pirms 12 gadiem
singerman rakstīja: Būtu jau labi, ja mēs zinātu ko vairāk. Izskatās, ka pats Armans Puče īsti nezin kas ir kas, Sprukta sakarā. Jo šaubos, ka Sprukts tikai apdrošināšanas dēļ nepiedalās trenniņos.
lūdzu, pastāsti mums visiem

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:38, pirms 12 gadiem
labi rūkts

  -2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:40, pirms 12 gadiem
Jāni-esi vecis!
Slēpts komentārs: juings

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 09:45, pirms 12 gadiem
juings rakstīja: (it sevišķi ja tā ir taisnība ko saka Kirovs par apdrošināšanu )
šeit atslēgas vārds ir JA kā rāda vēsture, KL ir meistars blefošanā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-05 09:53, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: šeit atslēgas vārds ir JA kā rāda vēsture, KL ir meistars blefošanā
tas "ja" vēl aizdomīgāks kļūst ja izlasa šo otru rakstu Latvijas Avīzē...

skat.:
http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=346497:drzi-paldies-baldoniekam-par-atbalstu&Itemid=114

(par Dārziņu)

  +8 [+] [-]

, 2012-04-05 09:56, pirms 12 gadiem
Kapēc Jānis prasa īpašo apdrošināšanu ....Bet piemēram Miķelis ir ierindā no pirmā izlases treniņa un nekādas īpašās priviliģētās prasības kā šogad Sprukts un pagāšgad Lauris nepieprasa ????????? Kaut iespējams nākošajā sezonā parakstīs lielāku līgumu nekā Sprukts !!!!!
Attieksme .......

  -1 [+] [-]

, 2012-04-05 09:57, pirms 12 gadiem
katram sava taisnība - gan Armandam, gan Spruktam, gan Lipmanam. Ar to šī pasaule ir interesanta un katra nākošā diena nav līdzīga iepriekšējai. Bet hokeja draugiem - ir par ko runāt un diuskutēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-04-05 10:01, pirms 12 gadiem
Šeit var daudz diskutēt.
Atslegas vārds - Attieksme (no visām pusēm)

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 10:21, pirms 12 gadiem
Tā ir tikai un vienīgi - attieksme pret valsti kurā TU dzīvo!!!
Labs piemērs - Rēdlihi!

Šitais raksts ir kā sitiens zem jostas vietas mums visiem jau zīnājamām personāžiem!

  -3 [+] [-]

, 2012-04-05 10:24, pirms 12 gadiem
ir cilvēki, kurus nauda sabojā...

     [+] [-]

, 2012-04-05 10:35, pirms 12 gadiem
Gribētos ,lai Janka ''nenoguļ'' šo savu iespēju šosezon un beigās mums būtu ''dzimis''jauns izlases līderis!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 10:37, pirms 12 gadiem
Man liekas, ka Miķelis saņems treknāku līgumu nekā Sprukts, bet par Miķeli un apdrošināšanu nav dzirdēts nekas, viņš jau no pirmās dienas ir treniņos

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 11:00, pirms 12 gadiem
juings rakstīja: Kapēc Jānis prasa īpašo apdrošināšanu ....Bet piemēram Miķelis ir ierindā no pirmā izlases treniņa un nekādas īpašās priviliģētās prasības kā šogad Sprukts un pagāšgad Lauris nepieprasa ????????? Kaut iespējams nākošajā sezonā parakstīs lielāku līgumu nekā Sprukts !!!!!
Attieksme .......
Tieši tā! Tā ir attieksme! Kaut reāli tieši Miķelim zinot viņa nākotnes perspektīvas "pēc definīcijas" tagad vajadzētu visvairāk iespringt par to apdrošināšanu, bet čalim izlase, acīmredzot, ir primāra lieta! Protams var jau te teikt, "kas tad (un kad tad) vienreiz tos LHF darboņus pārmācīs, ja ne Sprukts", bet vai viņš ar to kaut ko mainīs? Viņš tagad ņems un mainīs Kiras, Baldoņas attieksmi pret lietām? Nesmīdiniet.... padsmit gadus tur neviens neko mainīt nevar (arī pat Ozo nevarēja) un tagad Janka nu būs tas kas varēs? Janku vienkārši pasūtīs un tas arī būs viss...

  -1 [+] [-]

, 2012-04-05 11:02, pirms 12 gadiem
Armand, pēdējā izceltā rindkopa ir tas, ko vēlas dzirdēt no savas izlases hokejistiem visi Latvijas līdzjutēji. Tādi lipmani, šptmaņi, ulmaņi nāk un iet (lai arī jau ilgi turas pie krēsla), bet LATVIJAS IZLASE būs VIENMĒR!
PAtiešām, ar šiem vārdiem jāceļas un jāiet gulēt īstam letiņu hokejistam!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-05 11:14, pirms 12 gadiem
Beidziet cepties, Jānis jau piedalās trenniņā

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 11:30, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Tieši tā! Tā ir attieksme! Kaut reāli tieši Miķelim zinot viņa nākotnes perspektīvas "pēc definīcijas" tagad vajadzētu visvairāk iespringt par to apdrošināšanu, bet čalim izlase, acīmredzot, ir primāra lieta! Protams var jau te teikt, "kas tad (un kad tad) vienreiz tos LHF darboņus pārmācīs, ja ne Sprukts", bet vai viņš ar to kaut ko mainīs? Viņš tagad ņems un mainīs Kiras, Baldoņas attieksmi pret lietām? Nesmīdiniet.... padsmit gadus tur neviens neko mainīt nevar (arī pat Ozo nevarēja) un tagad Janka nu būs tas kas varēs? Janku vienkārši pasūtīs un tas arī būs viss...
Kā mēs varam zināt, ka Miķelim jau pašam pirmajam neiedeva apdrošināšanu! Jo zinām, kādas likstas bija pagājušo gadu ar Dārziņu un Rēdliham jau sen ir skaidrība, kur viņš ies un par kādu summu viņš ies!
Izskatās, ka Armands Puče ļoti iespaidojies no Hatuļeva, kurš uz Juniora čempionātu Tallinā brauca ar taksometru, lai palīdzētu savai komandai..samaksājot par ceļu 100 rubļu!

Armandam gribētu atgādināt - ka te nav runa par 100 rubļiem un Spruktam nav 20 gadu + viņam ir jārūpējas arī par ģimeni!

Spruktam jau vismazāk vajadzēt pārmest patriotismu!Vienkārši, ja Tev visu laiku ka@ā uz galvas..tad tas arī var apnikt!

  +4 [+] [-]

, 2012-04-05 11:34, pirms 12 gadiem
...man šķiet atkal kko nav sapratuši lielākā daļa SA+ lietotāji ...būtībā kritizēts jau ir Lipmans nevis Sprukts...vienīgi Janka nemācēja - kā Armands izteicās - nospēlēt smalki. ...protams, ka vajadzēja rīkoties kā autors rakstīja ar trekno šriftu priekšpēdējā rindkopā, taču ne jau visi ir tik daiļrunīgi .....tajā pašā laikā nekad nēesmu šaubījies par Sprukta godaprātu - uz laukuma viņš atdod sevi visu, un arī ar patriotismu viņam viss kārtībā...

     [+] [-]

, 2012-04-05 11:41, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Tieši tā! Tā ir attieksme! Kaut reāli tieši Miķelim zinot viņa nākotnes perspektīvas "pēc definīcijas" tagad vajadzētu visvairāk iespringt par to apdrošināšanu, bet čalim izlase, acīmredzot, ir primāra lieta! Protams var jau te teikt, "kas tad (un kad tad) vienreiz tos LHF darboņus pārmācīs, ja ne Sprukts", bet vai viņš ar to kaut ko mainīs? Viņš tagad ņems un mainīs Kiras, Baldoņas attieksmi pret lietām? Nesmīdiniet.... padsmit gadus tur neviens neko mainīt nevar (arī pat Ozo nevarēja) un tagad Janka nu būs tas kas varēs? Janku vienkārši pasūtīs un tas arī būs viss...
kāpēc salīdzini Spruktu ar M.Rēdlihu ?! Ja jau piemini jēdzienu attieksme, tad varbūt sāksim ar pašu ķeizaru, jo viņš ir pirmais, kas ar savu attieksmi veido mikroklimatu un attiecības hokeja vidē...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 11:44, pirms 12 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Izskatās, ka Armands Puče ļoti iespaidojies no Hatuļeva, kurš uz Juniora čempionātu Tallinā brauca ar taksometru, lai palīdzētu savai komandai..samaksājot par ceļu 100 rubļu!

Armandam gribētu atgādināt - ka te nav runa par 100 rubļiem un Spruktam nav 20 gadu + viņam ir jārūpējas arī par ģimeni!
Māri, Tu ko ...?! Lielais akmens ir mests Kirovam nevis Jānim ...viņam tik neliels knipis pa degunu par to ka nemācēja pareizi iziet no situācijas...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 12:00, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Viņš tagad ņems un mainīs Kiras, Baldoņas attieksmi pret lietām? Nesmīdiniet.... padsmit gadus tur neviens neko mainīt nevar (arī pat Ozo nevarēja) un tagad Janka nu būs tas kas varēs? Janku vienkārši pasūtīs un tas arī būs viss...
...bet tas nav galvenais [ka Jānis nevarēs mainīt Kirova iedibināto sistēmu] ....svarīga ir Jankas NEsamierināšanās ar notiekošo ...taisot viļņus viņš atmasko Kirova cilvēcisko būtību...

     [+] [-]

, 2012-04-05 12:17, pirms 12 gadiem
man gan liekas, ka šeit abi personāži iezīmēti, ja ne kā pilnīgi āži, tad kā dīvaiņi gan

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 12:28, pirms 12 gadiem
Ja Latvijai katastrofāli netrūktu centru ,tad labāk būtu Spruktu atstāt mājās.Iepriekšējā sezonā pat pielauza beigās Dārziņu braukt uz PČ ,viņš tur aizbrauca maz trenējies ,fiziski negatavs un pie pirmās iespējas beidza dalību PČ ,godīgi sakot ja negrib ,tad labāk ,lai to atklāti pasaka.
1 2 57 komentāri