Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

51. nedēļa. Klusā nedēļa ar atskatu uz gadā padarīto

51. nedēļa. Klusā nedēļa ar atskatu uz gadā padarīto
Foto: AP/Scanpix

Kā jau tas ir ierasts, parasti pirms un pēc Ziemassvētkiem sportā iestājas atelpa. Tāpēc šoreiz par nedēļas sportistu ir izvēlēts tas, kuram pienācās balva kā gada labākajam un populārākajam sportistam Latvijā.

Kamēr Latviju nesteidzīgi sasniedza ziņas par to, ka pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš kopā ar pārinieku Turcijas ziemas čempionātā šajā sporta veidā pirmo posmu pabeiguši bez zaudējumiem un ar 18 uzvarām, kamēr VTB līgas decembra mēneša simboliskajā izlasē tika iekļauts „VEF Rīga” kapteinis basketbolists Kristaps Janičenoks un kaut ko no vecā Biedriņa (vismaz apņemšanās ziņā) NBA mēģināja parādīt cits basketbolists Andris Biedriņš, Latvijā tika sumināti “Latvijas Gada balva sportā 2011” laureāti.

Lai arī no sākuma izskatījās, ka tauta dod priekšroku riteņbraucējam Gatim Smukulim un vieglatlētei Inetai Radevičai, paēnā atstājot skeletona meistaru Martinu Dukuru, gala balsojums balvas pasniegšanas tiešraidē visu nolika savās vietās, un Martins saņēma ne tikai labākā sportista vīriešu konkurencē balvu, bet arī Latvijas populārākā sportista balvu. Varētu teikt, ka bez komentāriem, varētu teikt, ka viņš jau sen to ir pelnījis, tomēr bildīšu vien to, ka panākumiem apakšā ir milzīgs darbs un upurēšanās sporta un mūsu, līdzjutēju labā, jo par kura cita sportista uzvarām (tikai uzvarām!) mēs būtu gavilējuši visu aizvadīto gadu, ja nebūtu Martina. Tā turpināt!

     [+] [-]

, 2012-01-05 09:40, pirms 13 gadiem
Vispār man šķiet, ka šis gads Latvijas sportā būs panākumiem bagāts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja