Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 iemesli, kāpēc Daugava...

10 iemesli, kāpēc Daugava...
"Daugava" šosezon nevarēja lepoties ar kuplu līdzjutēju pulku, tāpēc bija jāmīl katrs, kurš ieradās stadionā... Attēls nav fikcija, bet gan aina no virslīgas spēles pret "Skonto".

Jānotiek brīnumam, lai Daugavpils klubs "Daugava" šosezon pirmo reizi tā vēsturē nekļūtu par Latvijas čempionu futbolā. Lūk, 10 iemesli, kāpēc, manuprāt, tas notiks jau šo svētdien pēc spēles (uzvaras) pret FB "Gulbene"!

1."Daugava" nemēdz zaudēt "Gulbenei"...
2."Daugava" zina, ka pēdējā kārtā būs darīšana ar 2011. gada Latvijas čempionu FK "Ventspils"...
3.Gavrilovs un Lajuks nav ienaidnieki...
4.Meistarīgajam nigēriešu uzbrucējam Ibem negribēsies laukumā salt visas 90 minūtes, tāpēc viņš jautājumu par uzvarētāju centīsies atrisināt pēc iespējas ātrāk...
5."Daugava" nekad nav baudījusi čempionu šampanieti, a gribas ta ļoti...
6.Gavrilovs grib nodot sveicienu LFF...
7.Spēle nenotiks Gulbenē, līdz ar to nominālie laukuma saimnieki neiegūs nekādas priekšrocības, kādas tās būtu, spēlējot "purvā"...
8.Konkurentu fons - FB "Gulbene" jau vairāk nekā mēnesi nezina, ko nozīmē izcīnīt pat punktu...
9."Daugavas" līderim Ziziļevam decembrī paliks jau 39 gadi, un viņš nevar atļauties zelta izcīnīšanu dzimtās pilsētas komandas rindās atlikt uz vēlāku laiku...
10.Bet, ja nopietni, "Daugava" ir meistarīgāka komanda ar nesalīdzināmi kvalitatīvāku rezervistu soliņu. Ar to visu būs gana, lai 90 minūtēs noliktu pie vietas virslīgas vājāko komandu!

Vai svētdien Rīgā apmeklēsi FB Gulbene un Daugavpils Daugavas spēli?

  • 14

  • 61


  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 20:22, pirms 12 gadiem
Tā tas varētu būt.

  -3 [+] [-]

, 2012-11-02 21:00, pirms 12 gadiem
Seši punkti saistībā ar Daugavu, bet četri - ar Gulbeni. Purvs, vājākā komanda, nepazīst punktus. Kā gan var būt objektīvs, publiski noliekot kādu? Var just, ka ne par daugavpiliešiem te ilvariņš runā, bet izgāž žulti pret gulbeniešiem. Tā tu gribi palīdzēt kādam citam noturēties līgā?

  +2 [+] [-]

, 2012-11-02 21:04, pirms 12 gadiem
darbagalds rakstīja: Seši punkti saistībā ar Daugavu, bet četri - ar Gulbeni. Purvs, vājākā komanda, nepazīst punktus. Kā gan var būt objektīvs, publiski noliekot kādu? Var just, ka ne par daugavpiliešiem te ilvariņš runā, bet izgāž žulti pret gulbeniešiem. Tā tu gribi palīdzēt kādam citam noturēties līgā?
Gulbene var pilnīgi mierīgi noturēties līgā uzvarot Rīgas Daugavu.
Un kas Gulbenei liedza iepriekš vākt punktus?

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:13, pirms 12 gadiem
kegums rakstīja: Gulbene var pilnīgi mierīgi noturēties līgā uzvarot Rīgas Daugavu.
Un kas Gulbenei liedza iepriekš vākt punktus?
Pilnīgi piekrītu tev. Tomēr tas dažiem nedod tiesības visu sezonu publiskajā telpā subjektīvi spriedelēt. Vēl saucas par "futbola ekspertu".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja