Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Šuplera kokteilis latviešu gaumē

Šuplera kokteilis latviešu gaumē
Treneris Šuplers ved savu komandu pretī vēl vienam play off pavasarim. Viņš tur ir jau bijis, taču - nav saprotams, tas ir labi vai slikti šajā gadījumā?
Foto: Romualds Vambuts,...

Ja treneris Šuplers lektu no kraujas ar galvu bezdibenī, esmu pārliecināts - arī tad viņam paveiktos. Vai tā ir cūkas laime, kas pavada šo slovaku hokeja speciālistu? Visticamāk, ka nē, bet arī loģiku tur grūti atrast...

Komandām veiksme ir vajadzīga, treneriem tā noder desmit reižu vairāk. Acīmredzot Rīgas Dinamo galvenais treneris Jūliuss Šuplers ir veiksminieks, jo nekā savādāk nevar izskaidrot viņa vadītās komandas dīvaino izpildīšanos, kam hokeja terminoloģijā vēl tikai meklē apzīmējumus. Te viņi atspēlējās no bezcerīgām situācijām, te gandrīz no pilnīgi pretējām pozīcijām sagāž visu ačgārni. Spēle pret Minskas Dinamo bija teicams atskaites punkts, lai pavērotu no malas – kas tad ir Šuplera galvenie trumpji.

Par treniņu metodiku nespriedīsim, jo tā katram sava, turklāt – tik piesātinātā sezonas posmā kā šis, kur vēl pa vidu izšķiras play off vietas, komandas spēja iziet laukumā, demonstrējot rezultatīvu hokeju, var tikt vērtēta ar sagatavošanas posma mērķtiecīgi padarītajiem darbiem. Cita lieta – kā tiek vadīta pati spēle, jo hokeja rezultāti tomēr tiek izšķirti uz ledus. Vakardienas mačs pret Minsku bija kārtējais apliecinājums Šuplera organizētajam haosam, kas neticami - joprojām dod pozitīvu rezultātu un, no šādiem augstumiem raugoties – jā, viņš savu kā treneris panāk. Ja tas tiek darīts apzināti – atkal visu cieņu, jo haļava jeb veiksme, kas parasti ir akla līdz brīdim, kad tā nonāk stipro un pārliecināto pusē, nav stāsts par cūkas laimi. Tas ir stāsts par trenera spēju pieņemt pareizos lēmumus īstajā brīdī.

Līdz vakardienas spēles trešajai trešdaļai Šuplers ar darbībām bija pārliecinājis, ka viņš zina formulu, kas viņam palīdz uzvarēt konkrēto pretinieku. Nenoliegsim, ka Minska spēlēja agresīvi, asi un labi, taču pēc divām trešdaļām rezultāts bija 5:1 mūsu labā. Pretinieks bija sagrauts morāli un izskatījās – arī fiziski, jo bijām pratuši gūt vārtus gan mazākumā, gan vairākumā, gan izspēlējuši kombināciju līdz tā sauktajam Hosas punktam, gan palīdzējuši Ņiživija cienītājiem atvadīties no cepurēm... Pārejot uz spēli ar trīs maiņām, aplauzām baltkrievu pēdējos cerību asnus, jo šis manevrs spēles gaitā izrādījās kā aklai vistai grauds. Turklāt, grauda lomā iejutās uzbrucēju kombinācija – Cipulis – Iguldens – Sprukts, ko vēl līdz vakardienai būtu bijis grūti uzminēt, kur nu vēl viņiem uzticēt darīt lielas lietas ar labām beigām. Starp citu, Sprukts šo spēli sāka ceturtajā maiņā pie Arnasona un Meijas, bet ceturtā maiņa kā zināms Šuplera komandās ir izteikti vājinieki. Labi, uzskatīsim, ka treneris spēlētājus pazīst labāk, kam patiesībā tā arī jābūt. Tam pašam Ņiživijam vajadzēja meklēt vārtus kopš 13. decembra, bet te – vienā vakarā uzreiz trīs, turklāt, cik svarīgā spēlē! Starp citu, Ņiživijs spēli sāka ar Cipuli un Iguldenu, kas arī uz papīra izskatījās interesanti, savukārt ne mazāk intriģējošs bija salikums, kur starp pieredzējušajiem Hosu un Petrovicki tika nosaukts jaunais Bukarts, kas cīņu tomēr beigās pabeidza uz rezervistu soliņa. Vienīgi Dārziņš-Karija-M.Rēdlihs sāka un palika kopā, ko laikam var izskaidrot ar Šuplera nespēju viena vakara gaitā sajaukt vai mainīt līdz nepazīšanai pilnīgi visu.

Ja paliekam pie pārliecības, ka treneris savus spēlētājus pazīst, tad pavisam viegli bija uzminēt, ka otrās trešdaļas varonīgie pieci vārti netika sasniegti uz vienas slidas bez piepūles. Kaut kādus spēkus tas prasīja, turklāt nopietnus. Treneris varēja pamanīt, ka arī pretiniekam spēka un apņēmības nepaliek vairāk. Taču viņš – drošs paliek bailīgs – nolemj sev un komandai komfortablo pārsvaru noturēt ar tiem pašiem kauliem, kas jau savu vakara labāko daļu bija atstrādājuši pēc pilnas programmas. Kas no tā visa sanāca, varējām redzēt spēles beigās, kad visu iegūto gandrīz palaidām pa vējam. Vēlāk preses konferencē treneris ieminēsies par spēlētāju disciplīnu, kas neesot tas pats, kas atslābināšanās, bet pieklājīgi noklusēja elementāro – hokejisti vienkārši bija piekusuši. Kāpēc Šuplers pēdējā trešdaļā neatgriezās pie četriem uzbrucēju virknējumiem, kas varēja spēles garu un tempu noturēt ar mazāku resursu patēriņu nekā patiesībā tas notika – paliek viņa trenera pārliecības jautājums. Iespējams, ka viņš sabijās, ieraugot Arnasona iedvesmojošās acis, kas drīzāk atgādina nohipnotizētas šimpanzes pirmsmiega skatienu. Varbūt viņš negribēja lieki riskēt ar Bukarta un Meijas pieredzi, kam – diemžēl atkal nav izskaidrojama, jo kad tad vēl to rutīnu veidosi?

Vai to var saukt par Šuplera rokrakstu? Žonglēšana ar spēlētāju maiņām spēles gaitā, uzvedoties kā lielveikala drēbju pielaikošanas kabīnē ar desmit uzvalkiem, kur beigās tiek izvēlēts tikai viens, bet bez biksēm – jā, tas ir Jūlis! Pāriešana uz spēli ar trīs uzbrucēju maiņām bez spējas aukstasinīgi novērtēt situāciju un ieslēgt atpakaļgaitu – jā, arī viņš! Bet atcerēsimies, ka mačā pret „Atlant” treneris pēc 0:3 arī izdomāja uzspēlēt ar trīs uzbrucēju trijniekiem, rezervē atstājot Karsumu-Arnasonu-Bukartu, taču jau pēc 0:4 šī apņēmība bija pagaisusi... Vai jums atgādināt, kas tovakar mača gaitā guva vārtus? Jā, Karsums, Arnasons, Bukarts. Runāja, ka „Atlant” spēles gaitā bija paguris un tāpēc neizturēja līdz galam pašu uzņemtos apgriezienus – ironiski, ka spēlē pret Minsku, mūsu komanda iejutās šajā pašā lomā, tiesa, ar laimīgām beigām un cerams, ar mācību priekšdienām. Nav tikai skaidrs, kāpēc mums šīs patiesības jāpārbauda uz savas komandas un savu līdzjutēju ādas, ja reiz citi jau šajos mēslos bija iebriduši pirms mums? Turklāt, par šiem piemēriem nav jālasa hokeja vēstures grāmatās.

„Neviens režisors nevar sarakstīt tādu scenāriju, kāds mums bijuši pēdējās spēlēs", to pēc laimīgi uzvarētās spēles teica Šuplers. Nepiekrītu. Juliuss Šuplers to var – viņš ir tieši šāds hokeja režisors, kurš aktieru/hokejistu ansambli ik pa brīdi atstāj bez izrādes teksta, taču beigu beigās, apskrienot pilsētu, sagrābstot pa kaktiem suflierus un citus tamlīdzīgus palīgus, kaut kā to izrādi piebeidz. Skatītāju zālē aplausi, ziedi, laimes asaras... Cik ilgi tas tā var turpināties? Līdz nākamajam vakaram, lai gan patiesībā – iebildumu jau nav, ja aplūkojam turnīra tabulu. Vai kaut kam citam trenera darbā vēl ir atskaites punkts?

1 2 54 komentāri

 +18 [+] [-]

, 2010-02-02 09:40, pirms 14 gadiem
Jā, man arī jau pēc 5:1 likās kāpēc joprojām spēlējam ar 3. maiņām domāju ka svaigs Arnijs tomēr būtu labāks par piekusušu Iguldenu

Vispār jau līderiem vajadzēja dod lielāku atpūtu (jo 3dien jau ir nākošā spēle..) pie 5:1 un lai sevi pierāda arī Meija un Bukarts...domāju ka pāris viņu maiņas nesabojātu spēli..

  +9 [+] [-]

, 2010-02-02 09:46, pirms 14 gadiem
Jūlim Oskaru par režiju, ko tur liegties, Spīlbergs ar Titāniku atpūšas!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-02 09:48, pirms 14 gadiem
nepiekritīšu gan... bija redzams ka nevis noguruši esam bet nespēlējam ar max atdevi..

uzbrukums 3ā periodā, skaisti slidojam, daudz mānām, piespēlējam pat kad praktiski metrus 5 no vārtsarga brīvi, rezultātā nesmuka gola vietā smuka piespēle pretiniekam;
aizsardzībā ļoooooooti pasīvi spēlējām, tieši kā uzsākām sezonas pirmās spēles pret salātu omsku barisu, citiem vārdiem slidinās blakus bet nemēģina atņemt, tā, negribīgi uzsit ar nūju pa pretinieku bez jelkādas jēgas.

te nu man būs jāpiekrīt šupleram ka disciplīna smagi iekliboja, pēc 3 dienu pauzes mūsējiem pietiktu spēka salidināt 3 vārtus mierīgi pēdējā trešdaļā tikai nevija vajadzības, un ja komanda kaut nedaudz atslābst tad saņemties vairs nespēj, un ja vēl pretinieks ir uz viļņa kā minska vakar pēdējā trešdaļā...es pie sevis nodomāju ja ielaidīsim līz 10minūtei golu tad varbūt pat zaudēsim, ielaidam 8,43, tad nākamais pts bija 15, ja ldz 15 tad minskai vel cerības, ielaidām 15,47, tieši tas 47 sekundes arī minskai pietrūka.

bet šitas ir laikam vienīgais veids kā mes olimpiādē varam tikt līdz finālam, zaudējam visas spēles, tad ielaižam 3-4 vārtus pret kanādu, viņi atslābst un mēs uzvaram , tas pats pret nākamo pretinieku..

a ja nopietni tad laikam komanda vienkārši par daudz grib, un kad grib par daudz tad sanāk kā sanāk.
Slēpts komentārs: Tumanovs

  +3 [+] [-]

, 2010-02-02 09:55, pirms 14 gadiem
heh rakstīja: nepiekritīšu gan... bija redzams ka nevis noguruši esam bet nespēlējam ar max atdevi..
Tur jau tas sāls, tāpēc arī vajadzēja lait Meiju un Bukartu kuriem ir sevi japierada un viņi kapātu uz 110 %.

Oki, Arnosons ir cits gadījums, pieļauju ka viņš vienādi labi spēletu pie 5:1 vai 1:5 ja viņam ir tik po kā viņš izskatās..

Tiesa pieļauju ka 4.maiņa laukumā netika arī tāpēc ka tajā Šupleram būtu jalaiž Arnijs, kurš kā zināms nav Šuplera mīlulis maigi sakot..pieņemot ka stasti par alkomeriem ir taisnība...

  +8 [+] [-]

, 2010-02-02 09:55, pirms 14 gadiem
Uz doto brīdi man pret Juliusu nav nekādu pretenziju. Tabulā izvietojums ir apmierinošs. Lai tāds arī paliek līdz play - off .

P.S uzvarētājus nenolinčo.

     [+] [-]

, 2010-02-02 10:13, pirms 14 gadiem
escud rakstīja: Uz doto brīdi man pret Juliusu nav nekādu pretenziju. Tabulā izvietojums ir apmierinošs. Lai tāds arī paliek līdz play - off .

P.S uzvarētājus nenolinčo.
Arī fakts, tikai daudz netrūka lai tās uzvaras nebūtu MnD jau bija tuvu lai pagarinājumu izvilktu...un tad 3.punktu nebūtu...

  +4 [+] [-]

, 2010-02-02 10:19, pirms 14 gadiem
Arnasona iedvesmojošās acis, kas drīzāk atgādina nohipnotizētas šimpanzes pirmsmiega skatienu

Labs

 +14 [+] [-]

, 2010-02-02 10:25, pirms 14 gadiem
konkrēti noriebies gan Pučes k-ga, gan citu "vienmēr-jāmeklē-kāds-vainīgais" koris! Nu cik var? Sezonas sākumā visi lamāja Šupleru, jo komanda zaudēja, kaut arī tam bija objektīvi iemesli, sak, labāk nesmukas uzvaras nekā skaisti zaudējumi (tad tādu netrūka), tagad ATKAL SLIKTI! Da jop@$&& maķ, ko vēl jūs gribat??? Īdēt, murmināt, činkstēt - viss, ko latviešu hokeja skatītājs (apzināti izvairos no vārda "līdzjutējs") prot! Šuplers nemāk vadīt komandu, Sprukts nemāk trāpīt vārtos, Laviņš nemāk spēlēt aizsardzībā, Cipuli uz farmu bla bla bla Bet Sprukts kapā kā zvērs (pašaizliedzība jebkurā spēles situācijā, cik minūtes pretinieki uz viņu sapelna, jo viņš sevi nesaudzē un lieku reizi maliņā nepaies), Ņiživijs pēc klusēšanas atgriežas ar hat-trick, iekšā met latviešu puiki (ne tikai leģionāri kā pagājušo sezonu)katra spēle kā trilleris, katrā spēlē citi galvenie aktieri, runājot Pučes teātra terminoloģijā! Šoreiz tiešām esmu reāli nokaitināts, čikstuļu bars!!!

  +7 [+] [-]

, 2010-02-02 10:29, pirms 14 gadiem
p.s. mož Puče nolēmis iet Skudras pēdās un mēģināt iesmērēt RD vecišķajai funkcionāru padomei kādu savu trenera kandidātu? Skudra toreiz arī īdēja, ka trūkst labu leģionāru, kamēr izvilka no kabatas Arnisonu...

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 10:30, pirms 14 gadiem
Vai tas ir ,,Šuplera kokteilis latviešu gaumē''? Nedomāju,jo šobrīd tas vairāk līdzinās ,,Šuplera sviestam latviešu gaumē''.
Nu nevar un nedrīkst komanda spēlēt tik drausmīgi viļņaini.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 10:31, pirms 14 gadiem
Runčuk, relax neviens nečīkst vismaz es nē , vienkārši analizējam spēli
Slēpts komentārs: Zemekis

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 10:33, pirms 14 gadiem
armands šoreiz kā dramaturgs - rakstā pielietojis daudz spilgtus salīdzinājumus. nav jau slikti - lasot par RD problēmām ir vismaz par ko pasmaidīt

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 10:34, pirms 14 gadiem
Ir tāds teiciens - pēc uzvarētas spēles slavē komandu, pēc zaudētas spēles nopeļ trenneri. Šuplers ir vinnējis - tad paliekam arī pie komandas slavināšanas...
Var labi piesaukt faktus, kas spilgti izceļ mērķi (pateikt, ka Šuplers ir nejēga), bet tik pat labi faktus var pagriezt savādāk - varbūt tieši Maskavas Dinamo un Atlant ir nejēgas, ka nespēj noturēt uzvaru, nevis Jūlim kāda vaina, ka izrauj uzvaru.
Ja nu kas - LTV7 studijā varēja redzēt Ankipāna noskaņojumu - ne vienmēr to noskaņojumu var pārlauzt.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 10:35, pirms 14 gadiem
Runčuks rakstīja: p.s. mož Puče nolēmis iet Skudras pēdās un mēģināt iesmērēt RD vecišķajai funkcionāru padomei kādu savu trenera kandidātu? Skudra toreiz arī īdēja, ka trūkst labu leģionāru, kamēr izvilka no kabatas Arnisonu...
Šis bija reāli labs

  -2 [+] [-]

, 2010-02-02 10:37, pirms 14 gadiem
Zemekis rakstīja: pilnībā piekrītu armandam. šuplera kā trenera vājākā vieta - nespēja sakarīgi strādāt uz rezervistu soliņa. viņš nemāk mainīt spēles stratēģiju spēles laikā. pagājušajā sezonā to uzskatāmi varēja redzēt playoff pēdējā spēlē rīgā, šosezon tā jau ir klasika gandrīz katrā spēlē. negribu šupleru vairs - bet lai pabiedz sezonu un tinās...
To domā ka RD var atļauties augstākas klases treneri (es nesaku ka Šuplers ir slikts, pieļauju ka labākais ko RD var atļauties )?
Pieļauju ka Hosa ir RD tikai tāpēc ka Šuplers te ir

     [+] [-]

, 2010-02-02 10:39, pirms 14 gadiem
bychevskii rakstīja: Ja nu kas - LTV7 studijā varēja redzēt Ankipāna noskaņojumu - ne vienmēr to noskaņojumu var pārlauzt.
Ja,spēlētājs kas pats vairākas reizes pēc kārtas izgājis cauri tādai atspēlēšanās drāmai,kādas bija RD pēdējās spēlēs, sāk runāt kā vakar runāja Ģirts, tad viņa augstprātībai nav robežu.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 10:47, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ja,spēlētājs kas pats vairākas reizes pēc kārtas izgājis cauri tādai atspēlēšanās drāmai,kādas bija RD pēdējās spēlēs, sāk runāt kā vakar runāja Ģirts, tad viņa augstprātībai nav robežu.
Normāla cilvēka psihologija, sevišķi sportistam jabūt parliecinātam par sevi , kā domā cik % skatītaju pec 5:1 domaja ka būs uzvara nu tā godīgi ?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 10:51, pirms 14 gadiem
AtceltZiņot konkrēti noriebies gan Pučes k-ga, gan citu "vienmēr-jāmeklē-kāds-vainīgais" koris! Nu cik var? Sezonas sākumā visi lamāja Šupleru, jo komanda zaudēja, kaut arī tam bija objektīvi iemesli, sak, labāk nesmukas uzvaras nekā skaisti zaudējumi (tad tādu netrūka), tagad ATKAL SLIKTI! Da jop@$&& maķ, ko vēl jūs gribat??? Īdēt, murmināt, činkstēt - viss, ko latviešu hokeja skatītājs (apzināti izvairos no vārda "līdzjutējs") prot! Šuplers nemāk vadīt komandu, Sprukts nemāk trāpīt vārtos, Laviņš nemāk spēlēt aizsardzībā, Cipuli uz farmu bla bla bla Bet Sprukts kapā kā zvērs (pašaizliedzība jebkurā spēles situācijā, cik minūtes pretinieki uz viņu sapelna, jo viņš sevi nesaudzē un lieku reizi maliņā nepaies), Ņiživijs pēc klusēšanas atgriežas ar hat-trick, iekšā met latviešu puiki (ne tikai leģionāri kā pagājušo sezonu)katra spēle kā trilleris, katrā spēlē citi galvenie aktieri, runājot Pučes teātra terminoloģijā! Šoreiz tiešām esmu reāli nokaitināts, čikstuļu bars!!!
100% piekrītu.

     [+] [-]

, 2010-02-02 10:59, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Normāla cilvēka psihologija, sevišķi sportistam jabūt parliecinātam par sevi , kā domā cik % skatītaju pec 5:1 domaja ka būs uzvara nu tā godīgi ?
Nu kādi 80-90% stabili par to domāja,bet tie ir līdzjutēji.

     [+] [-]

, 2010-02-02 10:59, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Runčuk, relax neviens nečīkst vismaz es nē , vienkārši analizējam spēli
šeit mans dvēseles kliedziens attiecās vairāk uz Pučes rakstīto, taču regulāri gan pie pēcspēļu aprakstiem, gan SA+ "analītiskās žurnālistikas" garā ieturētajiem rakstiem ir salīdzinoši daudz minēto "čīkstuļu"

     [+] [-]

, 2010-02-02 11:00, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Nu kādi 80-90% stabili par to domāja,bet tie ir līdzjutēji.
Nu vot, rēķina ka tikpat % ar hokejistu domāja tāpat viņi jau arī nav masīnas, ka te varbūt dažiem liekās

     [+] [-]

, 2010-02-02 11:01, pirms 14 gadiem
Pilnīgi piekritu ka 3šajā periodā nenostrādāja līdz galam visi un it sevišķi malējie uzbrucēji, kuri atļāva mest aizsargiem un tālāk jau ķedes reakcija.

     [+] [-]

, 2010-02-02 11:11, pirms 14 gadiem
vakar kad pirms 3.per. hallē paziņoja ka konkurentu komandas CSKA un Torpedo ir ZAUDĒJUŠAS , tad džeki atslābinājās un rezultātu mēs redzējām , bet jāpiekrīt ka varējām pariet uz 4 maiņām un vairāk atpūtināt komandas līderus , OZO arī 3 per izskatījās noguris , viņam neko nevar pārmest , bet Šupleram gan , tas tiešām nav saprotams, ka viņš neredz acīm redzamo.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 11:20, pirms 14 gadiem
Nu kā, Pučem tak kaut kas jāraksta, lai radītu iespaidu, ka te kaut kas notiek. Pilnīgi piekrītu par to čīkstēšanu, vienmēr ir jāraksta kaut kas slikts, tāda sajūta, ka SA žurnālisti grib zaudējumus, tad varētu rakstīt cik slikti nospēlēts.

Abonēju šito jau 3 nedēļas, domāju, ka tagad pietiks, nafig tos 50 santīmus katru nedēļu par šitādu lažu.

  -3 [+] [-]

, 2010-02-02 11:23, pirms 14 gadiem
Mjā, jāsāk jau piekrist slavenajam Ivaram, ka daļa te nevar paciest RD kritiku pat pamatotu

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 11:52, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Mjā, jāsāk jau piekrist slavenajam Ivaram, ka daļa te nevar paciest RD kritiku pat pamatotu
Un Tu kaut brīdi atļāvies par to šaubīties?

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 13:19, pirms 14 gadiem
Paldies Pučem par "sakarīgu" rakstu .. no nākošās nedēļas SA+ vairs neabonēšu. Ceru, ka Armands kādreiz sāks arī saprast kaut ko no hokeja, nevis tikai smuki d*rst. Tas, ka esi čomos ar Ozo un Laviņu vēl nenozīmē, ka esi hokeja guru.

     [+] [-]

, 2010-02-02 13:33, pirms 14 gadiem
ZajacLV rakstīja: Paldies Pučem par "sakarīgu" rakstu .. no nākošās nedēļas SA+ vairs neabonēšu. Ceru, ka Armands kādreiz sāks arī saprast kaut ko no hokeja, nevis tikai smuki d*rst. Tas, ka esi čomos ar Ozo un Laviņu vēl nenozīmē, ka esi hokeja guru.
Ļoti normāls raksts, ooki Puče nav hokeja guru, bet par "vidējo hokeja fanu" viņam ir noteikti lielaka sajega

  +3 [+] [-]

, 2010-02-02 13:55, pirms 14 gadiem
N-tony rakstīja: Jūlim Oskaru par režiju, ko tur liegties, Spīlbergs ar Titāniku atpūšas!
Titāniks ir Kamerona darbs nevis Spīlberga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-02 14:42, pirms 14 gadiem
Sheit iederas vecaa labaa patiesiiba, ka nevajag svineet uzvaru pirms speele pabeigta, to paraadiija Dinamo ieprieksheejaas speeles, lai gan no skatiitaaju viedoklja ir interesanti - kaa nekaa intriga saglabaajas, bet ne jau tad, ja komanda tuuliit var zaudeet. Un vakar bija kaarteejais hokeja vakars, kad vareeja palikt bez nerviem.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 14:47, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: Neviens no viņiem nav tā gnoma līmenī..
Padalies ar info, kadus supertrenerus RD noskata un viens ir noskatīt, otrs ir dabūt, bet RD kā zinām naudas lietas nav tā stiprā puse
1 2 54 komentāri