Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (3:7)

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (3:7)
Vai mēs nezinājām, ka Kriss Holts nav puse no komandas? Esam reāli - viņš ir labs cilvēks, bet - viduvējs vārtsargs. Ja viņam nepalīdz, vienatnē puikam grūti.

Foto: Romāns Kokšarovs,...

Neviens vairs nepiedāvā Krisam Holtam izvēlēties Latvijas pilsonību un arī Marselu Hosu neapmētā ar krūšturiem... Ozoliņu piemin tikai aiz cieņas, bet Dinamo ārzemnieki sagaidījuši savas varēšanas magnētisko rezonansi. Pirms tam bija fragmentārs rentgena uzņēmums, kas uzrādīja kļūdu sistēmā...

1) Treneris Rautakalio nezaudēja savam kolēģim taktikas izvēlē – viņš ar saviem palīgiem tāpat kā sezonas divās spēlēs pret Torpedo, netika ar komandu galā spēles laikā.

2) Varbūt nav vērts vairāk runāt par leģionāru nespēju uzbrukumā, vienkārši mēģināsim saprast, ka paši viņi neizdomāja līdz Rīgai atbraukt. Bija, kas viņus noskatīja un izvēlējās.

3) Ja Krisam Holtam pirms izslēgšanas spēlēm pasaka, ka komandas vadība ar viņu vēlas pagarināt līgumu, bet nepasaka, ka viņam ir liekais svars - pirmā mača rezultāts ir normāls...

4) Piedodiet, bet - ja Hosa var uzspēlēt uzbrukumā rezultatīvi tikai kopā ar Ģirtu Ankipānu, tad, kurš no viņiem abiem ir pelnījis vairāk cieņas, uzmanības un jaunu līgumu?

5) Visu sezonu Ozoliņš netika likts uz laukuma skaitliskajā mazākumā, kas bija pareizi. Atnāca pavasaris un treneru kolektīvs iemīlējās kapteinī kā vidusskolniecē... Akli.

6) Vārtsargu treneris Sergejs Naumovs šoreiz nepaklausīja savai intuīcijai, kas kliedza priekšā – Jučers, Jučers, Jučers... No otras puses, uz paklāja viņu nesauks, jo formāli viņš uzticējās pirmajam numuram.

7) Ja kluba vadība nespēj noturēt komandā Miķeli, Mārtiņu, Jāni, Gunti un Krišjāni, bet domā, cik piedāvāt Marselam ar Krisu, tad – Rīgai noteikti nevajag arī treneri Rautakalio.

8) Lai gan Luseniuss ir jauns un arī līgums viņam ir vēl uz vienu sezonu, ir acīmredzams, ka šī nav viņa komanda. Puika laikam iet dažu komandas biedru pavadā, kam patīk pilsēta...

9) Zaudējums sērijas pirmajā mačā mums tomēr bija labs atgādinājums – kas varēja būt, ja šogad ar šo sastāvu mēs spēlētu paviršu hokeju, ko balsta tikai emocijas un atmiņas.

10) Torpedo noteikti izklausās sliktāk vai nenopietnāk par SKA vai Znaroka komandu, tikai nevajag aizmirst, ka gan Baldera, gan vēlāk arī Irbes laikos, viņi mūs ir cepuši un vārījuši. Un dara to joprojām...

P.S. 16. martā pieminēsim Latvijas leģionārus. Tostarp 29. februāri varam pasludināt par Rīgas "Dinamo" leģionāru dienu, ko apliecina rezultāts 3:7... Labā ziņa - to var svinēt tikai reizi četros gados.

1 2 43 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2012-03-01 08:27, pirms 13 gadiem
nu redzes,Armand,ko tu rakstisi pec sodienas speles...

 +16 [+] [-]

, 2012-03-01 08:34, pirms 13 gadiem
Vienalga, man leikas muļķīgi kaut ko pārmest Hosam. Viņš pievienojās komandai kad sezona bija jaui pāri pusei. Un viņš ir guvis vairāk vārtus, kā liela dāla puišu, kuri ir komandā no paša sākuma.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-01 08:34, pirms 13 gadiem
demarkus rakstīja: nu redzes,Armand,ko tu rakstisi pec sodienas speles...
Šodien ir cita diena un spēle, bet kam mums hokejisti kam sniegums ir kā pa viļņiem? Ja šodien saņemsies, tas pierāda ka uz vienu spēli viņi var saņemties, un? Lai tad arī maksā viņiem par VIENU spēli! Savējie ir savējie ir savējie, bet nafig leģionārus pirkt?! Bet Hosa, prieks skatīties aizsardzību, nevis ka Soms, slido arā turot nūju kā jēlu olu un pretinieks vnk izsit ripu un iemet...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-01 08:35, pirms 13 gadiem
Rēcīgi un diezgan trāpīgi....

  +4 [+] [-]

, 2012-03-01 08:37, pirms 13 gadiem
precīzi - reizēm var diskutēt ar Armandu par atsevišķu lietu redzējumu, bet šoreiz komnetārs precīzs. Pa visiem posteņiem un visām līnijām. Nomierinošā nevis labā ziņa - ka vakar bija tikai pirmā spēle un arī ja no Torpēdas viesizrādēm atvedīsim apaļu nulli - vēl visu varēs labot. Bet šai komandai nav pautu - tai ir tik par sūdīgs mugurkauls kā Krisa Holta muzikālā varēšana. Un vēl visam pa vidu The King Juris cirks... Ja tā turpināsim, tad neesam pelnījuši neko vairāk par 1 kārtu

  +6 [+] [-]

, 2012-03-01 08:40, pirms 13 gadiem
Holts objektīvi aizvadīja ļoti vāju spēli! Principā ķēra to ,kas lidoja virsū, un arī tad ne visu.(pirmie varti) Aizsardzība gulēja, bija sajūta ,ka viņiem ir slinkums spēlēt! Uzbrucējiem bija pārāk daudz kļūdu piespēlēs, kas izvērtās mēģinajumos izdarīt visu vienatnē! Rezultāts uz sejas:3:7!!! p.s.Mans tīri subjektīvais redzējums!

  +9 [+] [-]

, 2012-03-01 08:49, pirms 13 gadiem
Šis raksts ir tikai likumsakarība, jo vakar visi bija tik pārkaifojušies, ka būs tikai uzvara, un tikai retais redz spēka samērus, kas par labu ir "Torpedo".
Galu galā viņi izcīnīja otro vietu konferencē nevis rīdzenieki.

     [+] [-]

, 2012-03-01 08:54, pirms 13 gadiem
30 % no metieniem kastē, tas ir normāli !!!!!!!!! Muzikantam visa sezona bija vairāk ar (-) nekā (+). Par ko jau sezonas vidū domāja Sējējs...ka atnaks pavasaris, mūziķis kļūs pa mūri...vakar noskatijos pārējās spēles, visiem vārtsargi, kā pieklājās tādās spēlēs..šobrīd esmu rūgtuma pilns... P.S. Kas mums tur LM nav kāds, kas prot spēlēt vārtos????

 +28 [+] [-]

, 2012-03-01 08:56, pirms 13 gadiem
Puče šodien drusku slīgst populismā, ar tādu spēli aizsardzībā kāda tā bija vakar vārtos varēja likt kaut vai Brodēru 5 ripas mūsu vārtos stabili būtu ielidojušas paskaitiet kaut vai cik bija izgājieni 2 uzbrucēji pret 1 aizsargu? Cik reizes Holts vakar izglāba? Es saskaitīju divas. Vai Jučers būtu labāks? Iespējams, taču pēc kaujas visi ir gudri. Mūsu aizsargi vakar vienkārši lidoja uzbrukumā, savukārt centra uzbrucēji atpakaļ nesteidzās. Tad jau drīzāk Hosa apzinīgāk skrēja atpakaļ nekā Varjs un Luseniuss

Ja mēs skatāmies no psiholoģijas viedokļa tad zaudējums 3:7 vienozīmīgi ir labāks nekā zaudējums 4:5. Ja pirmais raisa niknumu tad otrs garīgi iztukšo. Ja pie 4:5 var teikt nepaveicās, tad pie 3:7 jebkuram ir skaidrs nospēlējām dranķīgi.

Nepatīkami pārsteidza spēlētāji, kuri vēl pēdējās spēlēs arēnā Rīga gūlās zem ripām, līdaciņas tās izsita, taču vakar daudzi tikai noskatījās

Tāpat nepiekrītu autoram, ka Torpedo mūs neapspēlēja taktiski, mājinieki bija ļoti rūpīgi izpētījuši mūsu izspēles un blīvi stāvēdami uz zilās līnija faktiski iznīcināja mūsu 1. maiņās iecīnīto paralēlo piespēli zilai līnijai uzreiz pēc ieiešanas pretinieku zonā.

Savukārt vairākums parādīja veco patiesību pret komandām, kuras īpaši uzmana Miķeļi kaut ko varam panākt tikai ar 2 vīriem vārtu priekšu un metieniem no distances. Jūs teiksiet, bet šoreiz gan mēģinājam mest. Jā metieni bija taču tie tika izpildīti pēc ilgas sagatavošanās fāzes un lielāko daļu no tiem pretinieks veiksmīgi nobloķēja.

Par Hosas vērtību runājot, Puče arī neko jaunu neatklāj, viņš ir snaiperis ja viņam iedod ripu laukuma stūrī viņš neizkapāsies līdz vārtiem, viņam ir jāiedod filigrāna piespēle tad viņš var iemest augšējā stūrī.
Ja reiz Ankipāns nav vesels, prātīgākais būtu Marselu salikt vienā trijniekā ar Niživiju un Luceniusu sliktāk kā vakar noteikti nebūs.

  -3 [+] [-]

, 2012-03-01 09:05, pirms 13 gadiem
Intuīcija sakā priekšā, ka būs 1:4. Šodien zaudēsim, mājās pirmajā spēlē būs skaista uzvara, otrajā takal zaudējums, un piektā spēle Ņižnij Novgorodā tikai formalitāte. Un Janka varēs braukt uz Ēģipti atpūsties. Nesaprotu tos cilvēciņus, kas var par tādu barahalku maksāt Ls 20!

P.S. Es esmu tāds fans, kas uz Arēnu iet atbalstīt komandu tikai un vienīgi prieka brīžos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-01 09:27, pirms 13 gadiem
ja Holtam vienatnē ir grūti, tad Armands varēt nosaukt, kuram ir viegli, ja viņam nepalīdz?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 09:30, pirms 13 gadiem
7 punkts ir vis labākais. Armands pasaka to kā tas ir un tas ir neatkarīgi no tā kāda būs nākamā spēle, jo izslēgšanas spēlēm jākoncentrējas jau no pirmās spēles. Labam trenerim ir jāzin kā spēlēt izslēgšanas speles, nevis publiski paziņot, ka pretinieks parādījis kā tas jādara. Vājs treneris.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-01 09:40, pirms 13 gadiem
Barčiks rakstīja: 30 % no metieniem kastē, tas ir normāli !!!!!!!!! Muzikantam visa sezona bija vairāk ar (-) nekā (+). Par ko jau sezonas vidū domāja Sējējs...ka atnaks pavasaris, mūziķis kļūs pa mūri...vakar noskatijos pārējās spēles, visiem vārtsargi, kā pieklājās tādās spēlēs..šobrīd esmu rūgtuma pilns... P.S. Kas mums tur LM nav kāds, kas prot spēlēt vārtos????
Pagaidi mazliet un lielais Juris paņems un viņu parakstīs vēl uz nākamo sezonu! Jams ir viens no lielā Jura noturēšanas prioritātēm tā vismaz Jurka Panorāmā izmuldējās! Var piekrist, ka Krisam drīzāk labāk sanāk tā muzicēšana nekā vārtos stāvēšana... Kriss protams ir foršs puika, bet "foršs puika" nav profesija... ja lielais Juris tiešām grib kaut ko vairāk par tikšanu PO tad RD vajag tiešām labu 1. vārtsargu, jo Holts tāds nav, nekad nav bijis un visdrīzākais arī nekad nebūs... vismaz iekš KHL! Viņš ir labs bekaps, kas var pavilkt vienu, divas spēles, bet ne sēriju no spēlēm...

 +11 [+] [-]

, 2012-03-01 09:45, pirms 13 gadiem
Tā spēlēt nevar..tam var piekrist. Visi punkti diezgan trāpīgi.
Vienīgi nezkāpēc visu spēlētāju vidū viskārtīgāk izcelts Hosa...krūšturi un kas tur vēl... . Lēti Armand, vienreiz par visām reizēm varēji pateikt savu personigo antipatiju iemeslus!!! Sliktāki par parējiem vakar bija tikai Lucenius un Holts.....atlikušie vienā maisā.
...atkāpei par Hosas Ankipāna saikni..jā, Hosam 14 punkti 19 spēlēs, Ankipānam 10 punkti, pirms Hosas atnākšanas Ankipānam 18 spēlēs 1 punkts.... !! Kas tad ir ar tām viņa zelta piespēlēm, ja viņa nopelni pēc taviem vardiem lielāki kā Hosam,...laikam tad deva visu laiku Cipulim!!
Šī ir vnk saikne, kas darbojas un nevajag celt debesīs ne vienu ne otru.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-01 09:45, pirms 13 gadiem
"4) Piedodiet, bet - ja Hosa var uzspēlēt uzbrukumā rezultatīvi tikai kopā ar Ģirtu Ankipānu, tad, kurš no viņiem abiem ir pelnījis vairāk cieņas, uzmanības un jaunu līgumu?"

Hossam līgumā (vienalga kurā klubā jams taisās spēlēt) vajag ietvert punktu - par vienu maiņas partneri noteikti jābūt Ģ. Ankipānam!!!! Trešo var piemeklēt pēc pašu patikas.... viņš šitiem abiem spēli īpaši nemaitās... un maiņa būs gana rezultatīva!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-01 09:45, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Puče šodien drusku slīgst populismā, ar tādu spēli aizsardzībā kāda tā bija vakar vārtos varēja likt kaut vai Brodēru 5 ripas mūsu vārtos stabili būtu ielidojušas paskaitiet kaut vai cik bija izgājieni 2 uzbrucēji pret 1 aizsargu? Cik reizes Holts vakar izglāba? Es saskaitīju divas. Vai Jučers būtu labāks? Iespējams, taču pēc kaujas visi ir gudri. Mūsu aizsargi vakar vienkārši lidoja uzbrukumā, savukārt centra uzbrucēji atpakaļ nesteidzās. Tad jau drīzāk Hosa apzinīgāk skrēja atpakaļ nekā Varjs un Luseniuss

Ja mēs skatāmies no psiholoģijas viedokļa tad zaudējums 3:7 vienozīmīgi ir labāks nekā zaudējums 4:5. Ja pirmais raisa niknumu tad otrs garīgi iztukšo. Ja pie 4:5 var teikt nepaveicās, tad pie 3:7 jebkuram ir skaidrs nospēlējām dranķīgi.

Nepatīkami pārsteidza spēlētāji, kuri vēl pēdējās spēlēs arēnā Rīga gūlās zem ripām, līdaciņas tās izsita, taču vakar daudzi tikai noskatījās

Tāpat nepiekrītu autoram, ka Torpedo mūs neapspēlēja taktiski, mājinieki bija ļoti rūpīgi izpētījuši mūsu izspēles un blīvi stāvēdami uz zilās līnija faktiski iznīcināja mūsu 1. maiņās iecīnīto paralēlo piespēli zilai līnijai uzreiz pēc ieiešanas pretinieku zonā.

Savukārt vairākums parādīja veco patiesību pret komandām, kuras īpaši uzmana Miķeļi kaut ko varam panākt tikai ar 2 vīriem vārtu priekšu un metieniem no distances. Jūs teiksiet, bet šoreiz gan mēģinājam mest. Jā metieni bija taču tie tika izpildīti pēc ilgas sagatavošanās fāzes un lielāko daļu no tiem pretinieks veiksmīgi nobloķēja.

Par Hosas vērtību runājot, Puče arī neko jaunu neatklāj, viņš ir snaiperis ja viņam iedod ripu laukuma stūrī viņš neizkapāsies līdz vārtiem, viņam ir jāiedod filigrāna piespēle tad viņš var iemest augšējā stūrī.
Ja reiz Ankipāns nav vesels, prātīgākais būtu Marselu salikt vienā trijniekā ar Niživiju un Luceniusu sliktāk kā vakar noteikti nebūs.
sie ir play offi un nevar vairs aizstavet vartsargu sakot, ka aizsargi nenospeleja savu labako speli, vai ka tas un tas metiens bija gruti kerams.
Play offi ka pareizi vakar Puce studija teica ir vartsarga sezonas dala, kura vinam jabut vismaz 75% no komandas. Vartsargs nevar vienkarsi labi nospelet un kert to kas ir kerams. Vinam ir jaker tas ko nevar nokert. Vartsargam play offos visas speles ir jabut komandas labakajam speletajam, javelk ara tas ko nevar izvilkt. Tikai ta komanda play offos var kautko sasniegt.
70,8% atvairito metienu butu slikts raditajs pat vartsargiem no LAC, kas iemesti KHL play offos.
Ka te jau komentaros mineja, Holts kera(un ne vienmer) tikai to, kas lidoja vinam virsu, viss kas lidoja garam, ielidoja vartos.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 09:47, pirms 13 gadiem
Komentārs ta precīzs, Tikai Armandam nav konsekvences. vienu dienu viņš saka - Ankipāns nulle, līgumu vairs nedabūs, tagad saka, ojā čalis tomēr baigais. krutāks par Hosu. Par Holtu tas pats. vienu dienu no Armanda - Viss kārtībā Holts ir labs, otru - viduvējība. Vienīgais, kur čalis tur līniju tas ir par leģionāriem, bet tas pat nespecam skaidrs, ka kopā leģionāri ir švaki... . Vienvārdsakot nav viedokļa, jeb viedoklis mainās... pārāk bieži

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 09:51, pirms 13 gadiem
belluschi rakstīja: P.S. Es esmu tāds fans, kas uz Arēnu iet atbalstīt komandu tikai un vienīgi prieka brīžos!
Nu par fanu tevi grūti saukt. Tik vien kā kārtējais līdzskrējējs, kas komandu atbalsta tikai kad tas skaitās "stilīgi".

  +5 [+] [-]

, 2012-03-01 09:52, pirms 13 gadiem
6) Vārtsargu treneris Sergejs Naumovs šoreiz nepaklausīja savai intuīcijai, kas kliedza priekšā – Jučers, Jučers, Jučers... No otras puses, uz paklāja viņu nesauks, jo formāli viņš uzticējās pirmajam numuram.

Nezinu cik tur intuīcijā bija jāieklausās... drīzāk bija jāieklausās A. Irbē, kas ar Armandu kopējā analīzē par izlases kīperiem jau izteica versiju, ka pret Torpedo pirmajā spēlē vartos vajadzētu likt Jučeru... starp citu pēdējās divās sezonas spēlēs Jučers nostāvēja kopumā ļoti labi (čalis bija "noķeris spēli") .... tad nafig vajadzēja tagad kaut ko dikti mainīt?

  -2 [+] [-]

, 2012-03-01 09:55, pirms 13 gadiem
Jolkins rakstīja: Nu par fanu tevi grūti saukt. Tik vien kā kārtējais līdzskrējējs, kas komandu atbalsta tikai kad tas skaitās "stilīgi".
Tieši tā, kā kulaks uz acs! Ieteiktu Tev marta vidū aiziet uz LAČ play-off tur tu redzēsi, kas ir īsti līdzjūtēji un neviltotas emocijas

     [+] [-]

, 2012-03-01 09:55, pirms 13 gadiem
Un vēl, kas man vakar iekrita...tiesāšana...gan uz abām pusēm...faktiski neļāva normāli uzspēlēt..PO ir puņķi un asinis, bet ja drusku pieķerās un iedod divīti, spēlētāji arī kļust stresaini un nasaprot ko drīkst, ko nedrīkst un sākās neskatama daiļslidošana...

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 10:05, pirms 13 gadiem
[quote edgars]

Tāpat nepiekrītu autoram, ka Torpedo mūs neapspēlēja taktiski, mājinieki bija ļoti rūpīgi izpētījuši mūsu izspēles un blīvi stāvēdami uz zilās līnija faktiski iznīcināja mūsu 1. maiņās iecīnīto paralēlo piespēli zilai līnijai uzreiz pēc ieiešanas pretinieku zonā.

Savukārt vairākums parādīja veco patiesību pret komandām, kuras īpaši uzmana Miķeļi kaut ko varam panākt tikai ar 2 vīriem vārtu priekšu un metieniem no distances. Jūs teiksiet, bet šoreiz gan mēģinājam mest. Jā metieni bija taču tie tika izpildīti pēc ilgas sagatavošanās fāzes un lielāko daļu no tiem pretinieks veiksmīgi nobloķēja.

nu , vecīt !!!! Kuri tad sameta tās trīs ripas? Nemaz neskatījies vakar spēli? Par 1 maiņu, kā reiz, nav jautājumu, tā apspēlēja savus pretiniekus bez variantiem, iemetot 3 ripas, šeit ir jautājums 2 un 3 maiņai, kurus piesmaidīja kā mazas palaistuves....

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 10:19, pirms 13 gadiem
Puče pāgājušā gada play-off spītīgi apgalvoja, ka vārtos jāturpina likt Holts arī sērijā pret Loko, lai arī viņam bija tikai 1 ar pusi laba spēle pret Znaroku izslēgšanas mačos. Gan SA gan Taimautā apgalvoja, ka viņš var "uz emocijām izvilkt spēli", lai gan daudzi norādīja, ka Holts nav play-off vārtsargs. Skatos, ka kažokus beidzot ir pārmests uz otru pusi.
Un Pekam arī tāds maigs uzbrauciens tikai, laikam grūti atgūties no slavas dziesmu dziedāšanas šim trenerim visas sezonas garumā. Kaut gan spēli viennozīmīgi pagrūda vakar Peka, kas acīmredzot nebija pietiekami motivējis komandu cīņai. Reizēm bija sajūta, ka laukumā vienlaicīgi ir 5 mieramikas Krišjāņi Rēdlihi.

  +8 [+] [-]

, 2012-03-01 10:19, pirms 13 gadiem
Ja reiz viss ir tik slikti, varbūt kāds pārdos savu biļeti uz sestdienas spēli. Teiksim, par latiem 2-3?

     [+] [-]

, 2012-03-01 10:36, pirms 13 gadiem
Piekrītu pārsvarā visam ,tikai Baldera un Irbes laikos arī mēs viņus esam cepuši un vārījusi.

  +4 [+] [-]

, 2012-03-01 10:39, pirms 13 gadiem
Savādi, ka abi dranķīgākie spēlētāji komandā [Holts un Lucis] ir tipa 'ļabākie draugi'', un ''tusē''kopā...

     [+] [-]

, 2012-03-01 10:52, pirms 13 gadiem
....būs labi....

  +1 [+] [-]

, 2012-03-01 10:56, pirms 13 gadiem
Nez kas ar Vargu,jo pusspēli viņa vietā maiņas centrā spēlēja Lundmarks-laikam trauma tomēr neļauj spēlēt?

  +1 [+] [-]

, 2012-03-01 10:57, pirms 13 gadiem
Manuprāt spēle tika zaudēta dēļ Torpedo izcilā (megaveiksmīgā) vairākuma, piespēles no viena vārtu stūra uz otru caur diviem spēlētājiem uz tukšu stūri un vairākas reizes pēc kārtas, tā ir fenomenāla veiksme, Tur neviens vārtsargs pasaulē neizvilks...
Cerams, ka turpinājumā arī mūsu pusē veiksme uzsmaidīs!
Par cīņu!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-01 10:57, pirms 13 gadiem
jau pēc pirmajiem ielaistajiem vārtiem un divām priekšā atsistām ripām es skaļi paziņoju Holts noraks spēli... un slikta aizsardzība, spēlētāju darbību ietekmē arī tas cik droši viņi jūtas par vārtsargu, kā, piemēram, gols, kad Galviņš bija pierāvies pie Holta, nevis sedza pretspēlētāju

  +5 [+] [-]

, 2012-03-01 11:02, pirms 13 gadiem
Fakti ir mazliet citi. Pēdējās 10 spēlēs PSRS čempionātos 10 spēlēs 9 uzvaras un 1 neizšķirts. Šei: Статистика матчей Торпедо (Горький), СССР -...

     [+] [-]

, 2012-03-01 11:26, pirms 13 gadiem
muguras traumas sekas
vienkāršifans rakstīja: Nez kas ar Vargu,jo pusspēli viņa vietā maiņas centrā spēlēja Lundmarks-laikam trauma tomēr neļauj spēlēt?

  +7 [+] [-]

, 2012-03-01 11:28, pirms 13 gadiem
Es skatos, ka daudzi šeit 7. punktu nav pareizi uztvēruši, kurš man šķiet viens no patiesākajiem - ideja šim punktam bija tāda, ka nav vajadzīgs labs treneris, ja kluba vadības prioritātes ir, lai klubā būtu forši puiši.
Piekrītu komentāros teiktajam, ka vārtsargam ir jābūt vairāk kā pusei no komandas.. vārtsargs vakar nebija pat puse. Un tad jau varam sākt domāt kapē nebija aizsardzības, bet kāda vairs tur aizsardzība, ja tev visu laiku ir jāatspēlējas.
Un man arī šķiet labāk, lai ir sagrāve 7:3 nekā būtu zaudējuši līdzīgā cīņā, vai pat pagarinājumā. Jo Torpēdām būs grūtāk nolaisties uz zemes, savukārt mēs vakar esam izskrējušies nūjas izlauzušies un cerams beidzot gatavi spēlēt.. ja arī šodien spēle pēc rakstura būs līdzīga, tad gan būtu naivi uz kaut ko cerēt...
1 2 43 komentāri